evet ben regl oldum şu an. demekki ff çizgisinden iki gün önce yumurtlama oldu. o zamanı ben yatılı misafirimden dolayı değerlendirememiştim bile
ne guzel yaa
bunlari dusundukce ulkemde olmak istiyorum bebegimi guzelce beslemek icin
ben istahiyimdir ama umarim tiksinme falan olmaz da rahat rahat yerim surekli
kuruyemisleri zaten cok severim oldum olasi sutu yogurdu da
iyi beslenmem gerek
geçmiş olsun canım..
çizgi doğru yerde gibi belki bu ay luteal fazın kısa sürmüştür.
maşallah sana canım iyi beslenenlerin çocukları da sağlıklı oluyor ve yemek de seçmiyorlar. aksi olursa annemin çocukları gibi çocuklar çıkıyor işte
bi kere de sağlıkocağında yaptırdım. bende ilaç kullancaktım. orda da komşulara reklam oldum gene pişman olmuştum
asıl sorun olmadığından neredeyse eminim ondan
sağlık ocakları sabah erkenden açık olur mu:44:
hamiş funda hamiş funda
o sabitmiş ama herkes de. 14 günmüş. değişmiomuş diye okumuştum. ilk gün geç saatte ölçmüştüm. ondan dolayı yanlış sonuç çıkmış olabilir
güldürdün beniAllahta seni güldürsün inşallah 40 kere söylücez en sonunda olucak galiba
benim 16 sürebiliyor canım
o sabitmiş ama herkes de. 14 günmüş. değişmiomuş diye okumuştum. ilk gün geç saatte ölçmüştüm. ondan dolayı yanlış sonuç çıkmış olabilir
Canim hangi acidan zor tup? Benim acelem yok zaten doktor ne derse onu yapicam.cok tesekkur ederim.umarim senin de tupe gerek kalmadan gelir bebisin
Canim esimin spermlerinde problem vardi.varikosel oldu.ameliyattan sonra 6 ayda gebelik olmayinca doktor asilama onerdi biz deyaptirdik.ınsl.da1yılda hemen asılamamı yaptırdınız cnmben 3 sene bekledım asılama ıcınnn cesaret edmedımm ve 4 yıl bıttı sene sonuna tup dusunuyorzzzzzzzzzzzzz
her sey gayet guzeldi ama tutmadi.artik doktor ne onerecek onu bekliyoruz... Sizin problem ne?
bol şans canım, hadi güzel haberlerle gelselam hanımlar
gece kusu oldum bende valla.
ben yarın unv.ye gıdıorum randevu tarıhım geldı cok sukur. bakalım ne cıkacak karsıma. ne dıyecekler...
bı tuhafım bu aksam. sankı gorende dıyecek yarın sonuc alcam
tek dilegım hıc bır puruz cıkmaması ve ekım adetımle hemen asılama olur tup olur hıc farketmez bı tedavıye baslayabılecegımızle ılgılı net bır sonuc almak. bole surumcemede kalmasın nolur. artık bısıler belırlensın onumu gorebıleyım ıstıyorum.
slm, bak grafiğin altında share var, ona tıkla çıkan kodlardan bbcode olanı kopyalayıp mesajına yapıştır. Kolay gelsinselam arkadaslar bende ateş ölçümüne başlıyorum gerci bat zaten 8 eylül ama olsun:)
yanlız tablomu nasıl paylaşacagımı bilemedimi
sag üst kısımda setup ı göremiyorum ben yaaa
ekran görüntüsü ekte bi baksanıza?
Eki Görüntüle 505251
iyi geceler
keepi merak ettim gelmedi dun de yoktu sanki, yogundur herhalde
testler yapacakti sanirim
iyi sohbetler sizlereeeee
Basal Body Temperature Adjuster - WhenMyBaby biraz geç oldu ama:26:keep bi ateş dönüştürücü sayfası vermişti. nerde o ya
biz şans biriktiriyoruz canım, elbet dönecek bir yerdeprofil resmimi değiştirdim..
bu resim facebook da ne var ne yok dıye gezınırken benden 1 yıl sonra evnlenmıs lıse arkadasımın 5 aylık hamıle oldugunu ve kız bebek bekledıklerını gostermek ıcın koydugu bır resmın alıntısıdır.
onun kadar şanslı degılım belkı ama belkı onun bu resmı bana ugur getırır ha ne dersınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?