Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maşallah sana canım iyi beslenenlerin çocukları da sağlıklı oluyor ve yemek de seçmiyorlar. aksi olursa annemin çocukları gibi çocuklar çıkıyor işte

geçmiş olsun canım..
çizgi doğru yerde gibi belki bu ay luteal fazın kısa sürmüştür.

o sabitmiş ama herkes de. 14 günmüş. değişmiomuş diye okumuştum. ilk gün geç saatte ölçmüştüm. ondan dolayı yanlış sonuç çıkmış olabilir

maşallah sana canım iyi beslenenlerin çocukları da sağlıklı oluyor ve yemek de seçmiyorlar. aksi olursa annemin çocukları gibi çocuklar çıkıyor işte

yok deme oyle ya
bir de hicbir sey yiyemeyen hamileler var
annem de cok zorluk cekmis benim cok bulanti yasamis
umarim benzemem sen de annene benzemezsin
tabi anne karninda nasil beslendigi onemli ileride bircok seye karsi daha guclu oluyorlar
ama dogurmakla bitmiyor sut verirken olsun yasi dolana kadar sonrasi hep iyi beslemek gerekiyor bebislerimizi

neys ebu sefer ciktim ben

bi kere de sağlıkocağında yaptırdım. bende ilaç kullancaktım. orda da komşulara reklam oldum gene pişman olmuştum

evet anlatmıştın canım, kötü bir anı senin için

asıl sorun olmadığından neredeyse eminim ondan
sağlık ocakları sabah erkenden açık olur mu:44:

bizim sağlık ocağı cuma günü kan almıyor. poliklinikte 65 tl ama k.doğumcuya görünürsen 18 tl :26:

evry yeni batımı da düzenleyebilirsin artık. o da 7 ekim olsun

güldürdün beni Allahta seni güldürsün inşallah 40 kere söylücez en sonunda olucak galiba

benim 16 sürebiliyor canım

ya o sabit diye bi çok yerde okudum. bence tam yumurtlma zamanımızı bilmediğimiz için böle düşünüoruz.

o sabitmiş ama herkes de. 14 günmüş. değişmiomuş diye okumuştum. ilk gün geç saatte ölçmüştüm. ondan dolayı yanlış sonuç çıkmış olabilir

benim bazen dpo15 bazen 16 da olur.
bunlar hiç değişmez.
ama burda bazılarının luteal fazı değişiyordu yokh un bi kere öyle olmuştu sanki

Canım bence önce sen biraz yumurtlama öncesi dönem, yumurtlamadan sonraki luteal faz, ortalam kaç gün sürdüğü gibi şeyleri biraz oku. Kızlar da söylemiş. Nette de çok güzel kaynaklar var.

canım galba 14 gün eklicez mi diye sordum diye kızdın galba ne olur yanlış anlamayın ama insan bu dönemde teyit ettirme gibi bişeye ihtiyaca duyuyor sizin dedikleriniz benim için kıymetli çnkü kimseye bişey söylemedim mutlaka bulup okucam yorumun için teşekkür ederim

Son düzenleme:
selam arkadaslar bende ateş ölçümüne başlıyorum gerci bat zaten 8 eylül ama olsun:)

yanlız tablomu nasıl paylaşacagımı bilemedimi
sag üst kısımda setup ı göremiyorum ben yaaa
ekran görüntüsü ekte bi baksanıza?

selam hanımlar
gece kusu oldum bende valla.
ben yarın unv.ye gıdıorum randevu tarıhım geldı cok sukur. bakalım ne cıkacak karsıma. ne dıyecekler...
bı tuhafım bu aksam. sankı gorende dıyecek yarın sonuc alcam
tek dilegım hıc bır puruz cıkmaması ve ekım adetımle hemen asılama olur tup olur hıc farketmez bı tedavıye baslayabılecegımızle ılgılı net bır sonuc almak. bole surumcemede kalmasın nolur. artık bısıler belırlensın onumu gorebıleyım ıstıyorum.

bol şans canım, hadi güzel haberlerle gel

slm, bak grafiğin altında share var, ona tıkla çıkan kodlardan bbcode olanı kopyalayıp mesajına yapıştır. Kolay gelsin

profil resmimi değiştirdim..
bu resim facebook da ne var ne yok dıye gezınırken benden 1 yıl sonra evnlenmıs lıse arkadasımın 5 aylık hamıle oldugunu ve kız bebek bekledıklerını gostermek ıcın koydugu bır resmın alıntısıdır.
onun kadar şanslı degılım belkı ama belkı onun bu resmı bana ugur getırır ha ne dersınız???

iyi geceler

keepi merak ettim gelmedi dun de yoktu sanki, yogundur herhalde
testler yapacakti sanirim

iyi sohbetler sizlereeeee

keep bi ateş dönüştürücü sayfası vermişti. nerde o ya
Basal Body Temperature Adjuster - WhenMyBaby biraz geç oldu ama:26:

biz şans biriktiriyoruz canım, elbet dönecek bir yerde

kızlar dün bugün giremedim doğru düzgün, o seminer benim bu kongre senin geziyorum..azıcık (30saife kadarrr) geçmişi okumaya çalıştım ama biraz atlaya atlaya okumuş olabilirim, bişi gözümden kaçmışsa affedin Gerçekten ihtiyacım varmış benim dpolardan çıkmaya, daha iyi hissediyorum resmen Bu ay eşime (ve kendime) söz verdim stresi azaltmaya çalışacağım. Bakalım sözümü tutabilecek miyim

iyi geceler canlarımmm ben geldim... nasılsınız yeni haberler varr mı çok okuyamadım..
2 gün ateş ölçemedim bu sabahki ateşi girerim tabloya iinş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…