rezene cok gecmis olsun canim, bence de kullanma hcg baktir, ya da bekle birkac gun istersen, acil sifalar dilerm
deryahsgldin, tesekkur ederim, umarim senin de gonlune gore olur en kisa zamanda
karanfilceoglan oldugunu dusunuyorsun demek sen debakalim tutacak mi ama kimler ne dedi bir kenara yazmama lazim unutuyorum sonra dileirm o gunler saglikla tez zamanda gelir.
lillumiki durum var,benim islaklik hissim adetten 1 gun once olur genelde ve sonra kanama baslar, karanfilce de ayni seyi demis.senin su anki ates durumuna gore adet gelecek gibi durmuyor. islaklik hsisi ve sulu akinti herkeste olmuyor ama bana sorarsam adet donemi kan gibi su geliyordu dolu dolu, simdi azaldi ve creamy geliyor sadece ama uzun bir sure sirilsIklam oluyordumumarim hamilelikle ilgilidir istersen sen sabah bir test yap atesin de iyi cikarsa.
kizlar nazar hakkinda dedikleriniz icin sagolsun, bol bol okuyorum ve iyi dusunmem lazim
hosgeldin efesudecim
ozledik seni
planlari gerceklestirmene az kaldi
ben de kasim basi turkiyeye gidiyorum
:[/COLOR]
he birde benim idrar koyulaşmadı hiç sık idrara çıkıyorum ama belkidetestlerde o yüzden çıkmıyo ya Allah aşkınıza b durumlarnormal mi kramplar su gibi bolca akıntılar hiç doymamak ama gel gelelim testler negatif c.tesi de adet olmazsam kana gitmeye karar verdim bakalım herşeyin hayırlısı çok ısrar etmiyorum çünkü malesef eşimle yine büyükbi tartışma yaşadık hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar hayırlı evlatlar
bende olmayan hamişliğimn belirtilerini yazmak istiyorumhatta yumoşun olmadığı ayda yaşadığım hayali belirtiler
düşündümde kendimi o kadar ciddiye almışımki ilk zamanki heyecanım yok hiçbişey yok ,azcık günüm geçse aha hamileyim derdim, azcık ekşin katayım kendime
gelelim hayali belirtilere; göğüs ucunda ağrı ne alakaysa bugün başladı ,vajinal ıslaklık ,hafif batma hissi,karında şişlik hissi bu kadar pek belirtim yok olmaması da lazım zaten
buda "0" yumoşlu tablom
My Ovulation Chart
he birde benim idrar koyulaşmadı hiç sık idrara çıkıyorum ama belkidetestlerde o yüzden çıkmıyo ya Allah aşkınıza b durumlarnormal mi kramplar su gibi bolca akıntılar hiç doymamak ama gel gelelim testler negatif c.tesi de adet olmazsam kana gitmeye karar verdim bakalım herşeyin hayırlısı çok ısrar etmiyorum çünkü malesef eşimle yine büyükbi tartışma yaşadık hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar hayırlı evlatlar
günaydın kızlar bugünkü tablom 3e6aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende olmayan hamişliğimn belirtilerini yazmak istiyorumhatta yumoşun olmadığı ayda yaşadığım hayali belirtiler
düşündümde kendimi o kadar ciddiye almışımki ilk zamanki heyecanım yok hiçbişey yok ,azcık günüm geçse aha hamileyim derdim, azcık ekşin katayım kendime
gelelim hayali belirtilere; göğüs ucunda ağrı ne alakaysa bugün başladı ,vajinal ıslaklık ,hafif batma hissi,karında şişlik hissi bu kadar pek belirtim yok olmaması da lazım zaten
buda "0" yumoşlu tablom
My Ovulation Chart
canım ben ilaçla yumurtladığım ve çatladığım için biliyorumya o sabit diye bi çok yerde okudum. bence tam yumurtlma zamanımızı bilmediğimiz için böle düşünüoruz.
selam hanımlar
gece kusu oldum bende valla.
ben yarın unv.ye gıdıorum randevu tarıhım geldı cok sukur. bakalım ne cıkacak karsıma. ne dıyecekler...
bı tuhafım bu aksam. sankı gorende dıyecek yarın sonuc alcam
tek dilegım hıc bır puruz cıkmaması ve ekım adetımle hemen asılama olur tup olur hıc farketmez bı tedavıye baslayabılecegımızle ılgılı net bır sonuc almak. bole surumcemede kalmasın nolur. artık bısıler belırlensın onumu gorebıleyım ıstıyorum.
profil resmimi değiştirdim..
bu resim facebook da ne var ne yok dıye gezınırken benden 1 yıl sonra evnlenmıs lıse arkadasımın 5 aylık hamıle oldugunu ve kız bebek bekledıklerını gostermek ıcın koydugu bır resmın alıntısıdır.
onun kadar şanslı degılım belkı ama belkı onun bu resmı bana ugur getırır ha ne dersınız???
günaydııııın kızlaaarr
günaydı arkadaşlar bir süre yoktum şehir dışında idim ..
yeni gebelerimiz varmış hayırlı olsun ..
umarım herşey yolundadır..
günaydın kızlar
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu sabah idarar çok koyulaştı göğüslerim çok sancıyo ama dünkü akıntı devam edermi bilmiyorum sanki bi problem varmış gibi dün 7den sonra 3 kez çamaşır değiştiridim çok fazlaydı
eğer ff çizgiyi doğru yere çekmişse bu düşüş yerleşme düşüşü olabilir ama adetin baya geç gelmesi demektir çünkü çizgiyi baya geç çekmiş ff umarım gönlüne göre olur Rabbim kucaklarınızı kucaklarımızı boş bırakmaz hayırlı evlatlarla doldurur
günaydı arkadaşlar bir süre yoktum şehir dışında idim ..
yeni gebelerimiz varmış hayırlı olsun ..
umarım herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?