Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yok canım bu bildiğin su gibi bolcana bir kıntı bütünçamaşırı ıslatıyor hiçolmadı bende böle bi durum belki çok erken bunusölemem için ama sanırım ben hamileyim test yapıcam da korkuyorum negatif çıkarsa akşam iş çıkışından beri var nerdeyse önce sulu ama azda olsa creamy gb vardı biraz içinde şimdi bildiğin su akıyo evet adet sancısna benzer bi sancıda var fakat aet sancısı değil bu geçen ay 2 gün kala hassasiyetim de bitmişti ama şimdi hala devam ediyor ben şundan korkuyorum şimdi sanırım bebeğim şuan benimle ama bukadar fazla akıntı sanki olumsuz birşey var gibi

he birde benim idrar koyulaşmadı hiç sık idrara çıkıyorum ama belkidetestlerde o yüzden çıkmıyo ya Allah aşkınıza b durumlarnormal mi kramplar su gibi bolca akıntılar hiç doymamak ama gel gelelim testler negatif c.tesi de adet olmazsam kana gitmeye karar verdim bakalım herşeyin hayırlısı çok ısrar etmiyorum çünkü malesef eşimle yine büyükbi tartışma yaşadık hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar hayırlı evlatlar

hosgeldin efesudecim
ozledik seni
planlari gerceklestirmene az kaldi
ben de kasim basi turkiyeye gidiyorum

:[/COLOR]

hoşbulduk cnm sende geldin yeni burda akşam oldu bende bi bakaym dedim ne var ne yok diye

sen nasılsın canm,bu arada hemen hemn aynı tarihlerde gidicez sanırım Türkiyeye

benmde çatlamadan ateşim sabitledi ilk defa üstüste aynı derece çıktı bu aydan "0" ümitliyim

canm umarım eşinle sorunlarınız en kısa sürede halledersiniz ve hislerin doğru çıkar, bebiş haberini verirsin eşine

bende olmayan hamişliğimn belirtilerini yazmak istiyorum hatta yumoşun olmadığı ayda yaşadığım hayali belirtiler

düşündümde kendimi o kadar ciddiye almışımki ilk zamanki heyecanım yok hiçbişey yok ,azcık günüm geçse aha hamileyim derdim ,azcık ekşin katayım kendime

gelelim hayali belirtilere; göğüs ucunda ağrı ne alakaysa bugün başladı ,vajinal ıslaklık ,hafif batma hissi,karında şişlik hissi bu kadar pek belirtim yok olmaması da lazım zaten

buda "0" yumoşlu tablom
My Ovulation Chart

Son düzenleme:
merhaba canim
bu saatte bulusuyoruz genelde seninle

benim 22 ekimde ikili test varmis onu yaptiricaz ayrintili utrason sonra yavas yavas gitme hazirliklari ama ne kadar uzarsa gitme o kadar mutlu olucam. esimle o kadar birlikte olmus olucam, yani dileirm kasim sonlarini bulur benim ama sanirim oyle olmayacak kasim basinda giderim gibi, bakalim durumlar ne olucak sayili gun

bu ay gecikti cidden efesudecim ya
ama hayirlisi
eger gogus ucun agriyorsa acaba yumurtlama yakin mi
cunku bahsettigin seyleryumurtlamada olan seyler
ya da eger yumurtlama olmayacaksa bu ay dongun kisa da surebilir ve adet oncesi sendromu da olabilir
karisik durum ama sen takma kafani cok planlarini nasilsa yaptin tatlim gonlune gore olsun
ve hep dedigimiz tedaviye gidecektin oldu bebek lafi seni de bulsun sen de elimizde ornek ol dlerim

benim sIk idrara cikma erkendne basladi ama idrar koyulasmasi adet gecikmesinden baya sonra basladi ve her daim devam ediyor simdi
yalniz sana soyle diyim her hamilenin belirtileri farkli oluyor illa sende de oyle olacak diye birsey yok
ben sadece sana tecrubelerimi aktariyorum yrdimci olur diye
esinle aranizi her daim duzeltecek bebis gelmis olsun insallah
bugunku atesini cok merak ediyorum
aslinda senin idrarda gec cikiyorsa kan testine gitmen mantikli
guzel haberlerini bekliyoruz

Bahardan haberiniz var mi kizlar??

Senay hayirli olsun canim verdiginiz kararlar cok guzel sonuclansin sizin icin Yeni kizin cok seker sana ugur getirsin

günaydı arkadaşlar bir süre yoktum şehir dışında idim ..
yeni gebelerimiz varmış hayırlı olsun ..
umarım herşey yolundadır..

canım güzel dileklerin sağol 20.gün çatlamış gözüküyorsun ama bakalım inş gönlüne göre olur bebeişin gelir canım bu döngünde

ya o sabit diye bi çok yerde okudum. bence tam yumurtlma zamanımızı bilmediğimiz için böle düşünüoruz.
canım ben ilaçla yumurtladığım ve çatladığım için biliyorum

hadi gazan mübarek olsun canım inşallah bu yeni yolun sana bebeişin getirir hayırlı olur

bu bebişi gördüğümde vuruldum çok taaatttttllllıııııııı

günaydııııın kızlaaarr

günaydınnnn

hoşgeldin canımmm

canım tablon çok güzell sen şimdi bu sabah test yaptında çıkmadı mı :44: ne zamanlarda test yaptın :26:

amin canım inş bugün cuma inş dualarım hepimiz için inş kabul olur dediğin gibi ff nin çekttiği gibi olursa 9 aydan sonra ilk defa bu kadar geç olcak ben adet tarihleri hep yazarım defterimi çıkardım az önce son 2 ay hariç hep 29 günde olmuşum son 2 ayda 27 ve 26 günlerde olmuşum bide ballı kür yedim ama fayda etmedi demek

gunaydin kizlar
lillum cikmadi mi silik cizgi ates de umit verici ama yerinde olsam kan testine giderdim. islaklik da oyle 3 camasir degistirtecek kadar mi ya, benim o kadar da yogun degildi.iltihabinin cok oldugunu soyledin onla ilgili degildir insallah, fitil kullanmaya baslamadin di mi, fitil kullanirken gelen akintinin haddi hesabi olmuyor.

gunayydıınnnn mılleeeetttt
delımı durttu benı bılmem hortladım bu saatte
kocaya tost yaptık uyku kactı ıyımıııııı
ınsanoglu ne nankor ıste olsam uyku dıye anırırdım
smdı evın ıcınde uyuma ımkanı varken.. oof of..
Yagmurlu burda hava pek kapalı,ruhum daraldı smdıdennnn

leeennnnn hale laleee jaaaleee
sonunda geldın bacım ne uzun bı kalmaydı o yaa
merak ettım vallaaaa
ozledımdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…