günaydı arkadaşlar bir süre yoktum şehir dışında idim ..
yeni gebelerimiz varmış hayırlı olsun ..
umarım herşey yolundadır..
canım tablon çok güzellsen şimdi bu sabah test yaptında çıkmadı mı :44: ne zamanlarda test yaptın :26:
fundurtan ,every sağolun kızlar hoşbuldum..
bu arada 3. aşılama ya başlandı dün ilk göbüşten puregon iğnemi oldum sonu güzel olsun bebiş olsun inşallah ..
gunaydin kizlar
lillum cikmadi mi silik cizgi ates de umit verici ama yerinde olsam kan testine giderdim. islaklik da oyle 3 camasir degistirtecek kadar mi ya, benim o kadar da yogun degildi.iltihabinin cok oldugunu soyledin onla ilgili degildir insallah, fitil kullanmaya baslamadin di mi, fitil kullanirken gelen akintinin haddi hesabi olmuyor.
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
BU arada tablom kesık cıkmıs kırmızı cızgı ıle o ne dmk veee dpo ne demekkkk yen atesmm yukselıstee bu ardaaaa
BU arada tablom kesık cıkmıs kırmızı cızgı ıle o ne dmk veee dpo ne demekkkk yen atesmm yukselıstee bu ardaaaa
yok everycim ne fitili doktor ilaçları adet başlarsa kullan dedi ben daha almadım bile ilaçlarımı.
bu arada 3. aşılama ya başlandı dün ilk göbüşten puregon iğnemi oldum sonu güzel olsun bebiş olsun inşallah ..
valla meraktan olduruyor bizi
en garanti kan testi
ya da birkac gun daha bekleyip atesini gormen
sen bilirsin canim
sonun bebis olsun akintin cok iyi gelisme
gunayydıınnnn mılleeeetttt
delımı durttu benı bılmem hortladım bu saatte
kocaya tost yaptık uyku kactı ıyımıııııı
ınsanoglu ne nankor ıste olsam uyku dıye anırırdım
smdı evın ıcınde uyuma ımkanı varken.. oof of..
Yagmurlu burda hava pek kapalı,ruhum daraldı smdıdennnn
leeennnnn hale laleee jaaaleee
sonunda geldın bacım ne uzun bı kalmaydı o yaa
merak ettım vallaaaa
ozledımdeee
fundacim eger hamileysen cok cok cok sevinicemhep seni uzen tablolarin oluyordu ama cok sukur yumurtladin guzelce atesin yukseliyor ve harika bir tablon var ve hersey yolunda gidiyor sonu olsunnnn
sabah 07:50 de hayırlısı bakalım yarın adet olmazsam kana gitcem ilk kez kana gidiyorum diyodum ya hep bana yıkım gelir diye artık gitme vaktim geldi sanki
bana doktordan randevuyu alan hasta kabuldeki ark aradım o da dedi ilaçlardandır vücuttan atıyosundur dedi bende dedim ben daha ilaçları bile almadım şaşırdı hai ya dedi yarın kana gidiyorum kızlar eğer hamişsem 4 haftalık mı olmuş olcak o zaman _?
inşallah cnm bu bekleyiş son blsun artık ..ayy canımm süper bi haberinşallah bu sefer olur canım dualarımız seninle
yokhbende tost yedim şimdi
canım yarın ctesi özele mi gidiceksin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?