Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fundurtan ,every sağolun kızlar hoşbuldum..
bu arada 3. aşılama ya başlandı dün ilk göbüşten puregon iğnemi oldum sonu güzel olsun bebiş olsun inşallah ..

fundacim eger hamileysen cok cok cok sevinicem hep seni uzen tablolarin oluyordu ama cok sukur yumurtladin guzelce atesin yukseliyor ve harika bir tablon var ve hersey yolunda gidiyor sonu olsunnnn

canım tablon çok güzell sen şimdi bu sabah test yaptında çıkmadı mı :44: ne zamanlarda test yaptın :26:

sabah 07:50 de hayırlısı bakalım yarın adet olmazsam kana gitcem ilk kez kana gidiyorum diyodum ya hep bana yıkım gelir diye artık gitme vaktim geldi sanki

yok everycim ne fitili doktor ilaçları adet başlarsa kullan dedi ben daha almadım bile ilaçlarımı.

valla meraktan olduruyor bizi
en garanti kan testi
ya da birkac gun daha bekleyip atesini gormen
sen bilirsin canim
sonun bebis olsun akintin cok iyi gelisme

yarın kana gitmeyi düşünüyorum belki erken daha ama gitmeye başka fırsatım olmayacak canım onun için yarın inşallah güzel haberleri veririm size yalnız hamileysem herkesi halaya bekliyorum ben anlamam akıntım göğüslerim çatlıcakmış gb sancıyo ben bu ay geç çatladım ya hep içimden diyodum rahim kendini iyice hazırladı bebişe ondan geç oldu diye bi kuruntuydu sadece sonra gördüğüm rüya bilmiyorum ya hayırlısı bakalım yarın olsun hele problemsiz ateş düşmez adet gelmezse kana gidicem

gunayydıınnnn mılleeeetttt
delımı durttu benı bılmem hortladım bu saatte
kocaya tost yaptık uyku kactı ıyımıııııı
ınsanoglu ne nankor ıste olsam uyku dıye anırırdım
smdı evın ıcınde uyuma ımkanı varken.. oof of..
Yagmurlu burda hava pek kapalı,ruhum daraldı smdıdennnn

leeennnnn hale laleee jaaaleee
sonunda geldın bacım ne uzun bı kalmaydı o yaa
merak ettım vallaaaa
ozledımdeee

bana doktordan randevuyu alan hasta kabuldeki ark aradım o da dedi ilaçlardandır vücuttan atıyosundur dedi bende dedim ben daha ilaçları bile almadım şaşırdı hai ya dedi yarın kana gidiyorum kızlar eğer hamişsem 4 haftalık mı olmuş olcak o zaman _?

bende len deri ..
ne yaptın bakalım ne var ne yok ..
şeni nasıl onuda merak ettim ..

fundurtan ,every sağolun kızlar hoşbuldum..
bu arada 3. aşılama ya başlandı dün ilk göbüşten puregon iğnemi oldum sonu güzel olsun bebiş olsun inşallah ..

ayy canımm süper bi haber inşallah bu sefer olur canım dualarımız seninle

fundacim eger hamileysen cok cok cok sevinicem hep seni uzen tablolarin oluyordu ama cok sukur yumurtladin guzelce atesin yukseliyor ve harika bir tablon var ve hersey yolunda gidiyor sonu olsunnnn

sağol canım beni duygulandırdın :2: inşallah bu tablo beni boşa çıkartmaz :18: korkuyorum doğal olarak

sabah 07:50 de hayırlısı bakalım yarın adet olmazsam kana gitcem ilk kez kana gidiyorum diyodum ya hep bana yıkım gelir diye artık gitme vaktim geldi sanki

inşallah vardırda kanda çıkar canım

yokh bende tost yedim şimdi

canım yarın ctesi özele mi gidiceksin :26:

canım yarın ctesi özele mi gidiceksin :26:

evet canım başa çarem yok ki buraya biraz uzaklıkta sağlık ocağı var ama gebelik testi yapıyomudur kaça kadar açıktır bilmiyorum hem yarını beklemiş olurum benim bat yarın ya ateş düşmezse adet gelmezse doooğğğrrruuuuu kana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…