- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
cnm bızımkı 4 yıldır sebebsız ınfertılıte dıe bılıyoruz yanı 3 dr da öle dedı bır sorun yok ck skr vaktın ı beklıyormus ınsl... sana dakoly gelsın cnm ates ölecmeyı ıhmal etme sakın bnm ates ölcmeyı oneren ark.esıde sorun vardıgunuunu yakalamıs sımdı peş peşeıkı kız varCanim hangi acidan zor tup? Benim acelem yok zaten doktor ne derse onu yapicam.cok tesekkur ederim.umarim senin de tupe gerek kalmadan gelir bebisin
Canim esimin spermlerinde problem vardi.varikosel oldu.ameliyattan sonra 6 ayda gebelik olmayinca doktor asilama onerdi biz deyaptirdik.
her sey gayet guzeldi ama tutmadi.artik doktor ne onerecek onu bekliyoruz... Sizin problem ne?
beklıyoruz ayrıntıları cnm kolaylık versın rabbımmmmselam hanımlar
gece kusu oldum bende valla.
ben yarın unv.ye gıdıorum randevu tarıhım geldı cok sukur. bakalım ne cıkacak karsıma. ne dıyecekler...
bı tuhafım bu aksam. sankı gorende dıyecek yarın sonuc alcam
tek dilegım hıc bır puruz cıkmaması ve ekım adetımle hemen asılama olur tup olur hıc farketmez bı tedavıye baslayabılecegımızle ılgılı net bır sonuc almak. bole surumcemede kalmasın nolur. artık bısıler belırlensın onumu gorebıleyım ıstıyorum.
o kdr datakma yaaa enfeksıyondanda olabılır tablon ck gsll atesınde dusmyrrr ama her ıhtımalı dusunmek gerekkkhe birde benim idrar koyulaşmadı hiç sık idrara çıkıyorum ama belkidetestlerde o yüzden çıkmıyo ya Allah aşkınıza b durumlarnormal mi kramplar su gibi bolca akıntılar hiç doymamak ama gel gelelim testler negatif c.tesi de adet olmazsam kana gitmeye karar verdim bakalım herşeyin hayırlısı çok ısrar etmiyorum çünkü malesef eşimle yine büyükbi tartışma yaşadık hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar hayırlı evlatlar
uzulmee kan yaptır emın olll cnmhee test yaptım bu arada sabah negatif
ınsallahhhhhhhhhfundurtan ,every sağolun kızlar hoşbuldum..
bu arada 3. aşılama ya başlandı dün ilk göbüşten puregon iğnemi oldum sonu güzel olsun bebiş olsun inşallah ..
kesik cizgi yumurtlaman o gun olmus olabilir ama emin degilim demek
8.gun baya erken gibi dongun kisaysa catlama olmus olabilir ama 28 gunden onc eolmuyorsa yumurtlaman 13. 14.gunlere geliyordur
dpo yuurtadan sonraki günler demek yani çatladıktan sonraki günler
cnm gecen ay 37.gunde regl oldum bu ay ıse 31.gundee ya eee nasl anlıcammm gun asırı ılıskı olyr bısdedee ee ne yapcamm atesım hep 36kusurlerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 9-10-11 gunlerde mıyumos olmussssssssss bendesımdıkkksilkusların kaç gün sürüyo adet dönemin yani çok erken çekmiş ff çizgiyi
ınsl..gebe dırr lılyummmmvalla meraktan olduruyor bizi
en garanti kan testi
ya da birkac gun daha bekleyip atesini gormen
sen bilirsin canim
sonun bebis olsun akintin cok iyi gelisme
tmm halay basını cekememm ama bennn heeeeeeeeeyarın kana gitmeyi düşünüyorum belki erken daha ama gitmeye başka fırsatım olmayacak canım onun için yarın inşallah güzel haberleri veririm size yalnız hamileysem herkesi halaya bekliyorum ben anlamam akıntım göğüslerim çatlıcakmış gb sancıyo ben bu ay geç çatladım ya hep içimden diyodum rahim kendini iyice hazırladı bebişe ondan geç oldu diye bi kuruntuydu sadece sonra gördüğüm rüya bilmiyorum ya hayırlısı bakalım yarın olsun hele problemsiz ateş düşmez adet gelmezse kana gidicem