Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm bızımkı 4 yıldır sebebsız ınfertılıte dıe bılıyoruz yanı 3 dr da öle dedı bır sorun yok ck skr vaktın ı beklıyormus ınsl... sana dakoly gelsın cnm ates ölecmeyı ıhmal etme sakın bnm ates ölcmeyı oneren ark.esıde sorun vardıgunuunu yakalamıs sımdı peş peşeıkı kız var

beklıyoruz ayrıntıları cnm kolaylık versın rabbımmmm
o kdr datakma yaaa enfeksıyondanda olabılır tablon ck gsll atesınde dusmyrrr ama her ıhtımalı dusunmek gerekkk cnm bnmmmm
hee test yaptım bu arada sabah negatif
uzulmee kan yaptır emın olll cnm
fundurtan ,every sağolun kızlar hoşbuldum..
bu arada 3. aşılama ya başlandı dün ilk göbüşten puregon iğnemi oldum sonu güzel olsun bebiş olsun inşallah ..
ınsallahhhhhhhhh

kesik cizgi yumurtlaman o gun olmus olabilir ama emin degilim demek
8.gun baya erken gibi dongun kisaysa catlama olmus olabilir ama 28 gunden onc eolmuyorsa yumurtlaman 13. 14.gunlere geliyordur

dpo yuurtadan sonraki günler demek yani çatladıktan sonraki günler

silkusların kaç gün sürüyo adet dönemin yani çok erken çekmiş ff çizgiyi
cnm gecen ay 37.gunde regl oldum bu ay ıse 31.gundee ya eee nasl anlıcammm gun asırı ılıskı olyr bısdedee ee ne yapcamm atesım hep 36kusurlerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 9-10-11 gunlerde mıyumos olmussssssssss bendesımdıkkk

valla meraktan olduruyor bizi
en garanti kan testi
ya da birkac gun daha bekleyip atesini gormen
sen bilirsin canim
sonun bebis olsun akintin cok iyi gelisme
ınsl..gebe dırr lılyummmm
tmm halay basını cekememm ama bennn heeeeeeeee

heh şimdi akıntı adet gibi geliyor işte ya bir de bişey sorcam yumurtam döllendiyse ve canım evladım benimleyse ben burda çok merdiven inipp çıkıyorum bunun bi sakıncası olur mu???????????????????????????????????????????????????

Günaydınnnn arkadaşlarrr
Dün regli tarihimdi ve tık yokk Dilerim reglisini bekleyenler sizinde gelmez ve sonu bebiş olurr
Yarın ben yine kan vereceğim, bakalım regliden sonra 2 gün geçmiş oluyor artış nasıl olacak...

Bide ben 12.Eylül için doktor kontrolu aldım acaba cok mu erken (Reglimi 6 gün geçince) Yanii en azından bi baksın istedim keseye filan:26:

Lillum ve fundurtan bebişleriniz sizinle olsun inşAllahhhh

inşallah canım ya sordum ama cevaplayan olmadı ben hamileysem şayet yarın adet tarihim 4 haftalık mı olmuş oluyor bebişim _??????????????

inşallah canım ya sordum ama cevaplayan olmadı ben hamileysem şayet yarın adet tarihim 4 haftalık mı olmuş oluyor bebişim _??????????????

Adet döngün nedir?
Mesela ben 25 günde bir oluyordum- şuan 26.günüm- yani 4 haftalığa 2 gün var diye sayıyorum ben.
Muhtelemen 3 haftalık gibi oluyor ama o 4 hafta regli geçtikten sonra 3-5gün bekleyip test yaptıranlar 4 haftalık olarak öğreniyor

niye kız halay çekmeyi mi bilmiyosun aşk olsun heee bana bak sanki hamileyim de herşey tamam bi halay kalmıştı

ne bılıyımm basını pek cekememm yoksam guselhalay cekerım kızzz olur ınsl..olurda cekerıss

bu arada
cnm gecen ay 37.gunde regl oldum bu ay ıse 31.gundee ya eee nasl anlıcammm gun asırı ılıskı olyr bısdedee ee ne yapcamm atesım hep 36kusurlerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 9-10-11 gunlerde mıyumos olmussssssssss bendesımdıkkk yoksa every dedıgı gıbı 13-14.gunde mı olacakkk

seninkide bugün 3+5 miş

yavrum ya benim silkus 27 idi normalde ama bu ay 2 gün geç çatlamıştım yani 29 gün oluyor yarın en son adet tarihim 11 ağustos

evet canım 4 hafta olur gebelik hesaplama dan bak istersen

potansiyel yeni hamiş adayı canım fundurtan ya bneim döngü 27ydi ana dur bi bakayım istersen maşallah senin tablon çok güzel gidiyor sonu bebiş olur inş Rabbim bekletmesin kimseyi

canım merdıvenlerı yavas yavas ve dikkatli in herihtimale karşı. sakın seke seke inme

çalışmalar devam daha erken çatlamamış olabilirsin tamam mı kesmeyin sakın bikaç güne belli olur çatlayıp çatlamadığın

Evet bende baktım
Hemen hemen benim hesabım gibi oluyor yarın kan testi versem mi (neticede tam 4 hafta olmuyor ama) pazartesi mi versem :44:

sen zaten iki ka vermemişmiydin.. erken öğrenenler teste doymuyor.. every de son anda vazgeçmişti 3. testten galiba
potansiyel yeni hamiş adayı canım fundurtan ya bneim döngü 27ydi ana dur bi bakayım istersen maşallah senin tablon çok güzel gidiyor sonu bebiş olur inş Rabbim bekletmesin kimseyi

sağol canım inşallah çok bekletmesin rabbimiz bizleri

kimse mesajımı görmemiş bi hoşgeldin yok mu bana ((

ayyy canıııımmmm görmüştüm yazmayı unutmuşum hoşgeldiiiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…