Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olicimmm valla bız bıraktıgın yerde debelenıyorz ıste
bı eksın yokkk
senayda bgn unıye gıtcekkk bakalım neler olcak
senınde asılaman hayırlı olsun canımmm ıns bebıs gelsın bu defaa

funda kızz bende ozendım valla kendıme yaptım smdı bı tost
tostumu yedım beklıyorummm

lıllum cnm ıns hamılesındır
senın bu heyecanını gorunce kendı ılk zmnlarımı hatırladım
hey gıbı bee ne gunlerdı

pervane hosgeldın cnm

zorla dedirttim ama ya
hoşbuldumm cnm

çatlakk

sen zaten iki ka vermemişmiydin.. erken öğrenenler teste doymuyor.. every de son anda vazgeçmişti 3. testten galiba

Gerçi kan lazım bana buaralar doğru diyorsun doymadım ama kanla bulaşabiliyoruz bebişimlee
Senin ateşinde maşallahh varrr tütütütütütüüt 41 kere ben okadar görmemiştim mesela 36.6da sabitlendi bende

çalışmalar devam daha erken çatlamamış olabilirsin tamam mı kesmeyin sakın bikaç güne belli olur çatlayıp çatlamadığın

hangısı devam mııı ara mı :)) en ıyısı gun asırıya devammmm ınsl... bu arada atesımın dusmemesı ıyıyemı ısaret kıslarrrr ve bos mavı kutucuk ne oluyorrr benımdongum uzun odugu ıcın sıze gore yanııı normalmı bu catlama yda yumuraalamaaa gunlerımmmmm ondan dolayı dedırgınım acaaba tablo dogru mu dıee bılgılendırınde ferahlayım yaaaaaaaaaaa

pervanee88 gunaydın seker kahvaltıya gıtmıstımheheh

günaydın canımm :)

afiyet olsıun bende daha yapmadım kızlar hep tosttan bahsettiler canım çekti baktım ekmek yok bende mısır gevreği yedim :))

Son düzenleme:

ahh canım keşke inşallah şenay sabah 7.30 da gidicem orda sıra vercekler demişti :26: inşallah hayırlı haberlerle döner

8.günde çatlaman çok erken gibi geldi bana zaten döngünde uzunmuş gün aşırıya devam et bence ama kızlar ne derler bilemem

öle yapayım dimi çok sancım oluyodu çünkü

evet canım hamılelık süphen varsa ki umarım gercek olur seke seke ınme riskli cunku oyle agırda kaldırma

sevgili huni li arkadaşım sen beniunumussun herkese yazdın bir bana yazmadın.

sen folik asit felan içiyon dimi canım :26:

evet canım hamılelık süphen varsa ki umarım gercek olur seke seke ınme riskli cunku oyle agırda kaldırma

kızzz olurmu oyle sey ask olsun
gormedımkı ben senın burda oldugunuuuu
telden yazıyorum bıde kuzum, naber nasılsın?

hunılıyım amaaaa vefasız degılım

ay canım bu ay ihtimal vermediğim için neler yaptım bilsen valiz de taşıdım camda sildim dpolarda ama inş hamileysem bi problem olmaz sorunsuz bebişim benimledir ondan çok korkuyorum ya zaten çok enfeksiyonum varmış ilaç yazdı doktor adet başlarsa kullan ilaçları dedi enfeksiyon engel oluyormuş diye hiç ihtimal vermiyodum şimdi bi ilan etmediğim kaldı yani Rabbim ol dedikten sonra zor hiç bişey yok ama inş bu yaptığım şeylerin zararı olmaz hee bide dpoda lazer epilasyona gittim daha neler neler

suzancım bak ben,m tabloda aynı dediğim gibi çizgiler çok yer değiştirdi ona göre sakın bırakma çalışmaları

senin tablonu görünce ne hatırladım hani çocuk bulmacalarında olurya çizgileri birleştir ne şekli çıkıcak bul diye maaşallah nasıl dalga dalga gelde anla nezaman çatladığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…