Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızzz olurmu oyle sey ask olsun
gormedımkı ben senın burda oldugunuuuu
telden yazıyorum bıde kuzum, naber nasılsın?

hunılıyım amaaaa vefasız degılım

iyiyim canım işe başladım pazartesi gunu buralardayım artık. sen nasılsın bakalım? belin nasıl oldu gecti mi?

canım sakın ol biraz yaa inş. bebeğin seninledir ama olmama ihtimalini de düşün bu psikolojiyi biliyorum çünkü geçen ay bende aynı şeyleri yaşadım neredeyse emin oldujk ama sonu hüsran bu daha yıkıcı oluyor bu kadar kaptırma bence kendini

arkadaşlar ateş ölçme yöntemini bu ay ilk defa deniyorum.
sıradan dijital bir termometreyi dil altından uyguluyordum.
fakat sanırım yeterince hassas değil.

bu sabah merak edip ard-arda iki ölçüm aldım iki ölçüm arasında 0,3 derece fark vardı.
ovulation chart için 0,3 derecelik fark ovulasyon günü hesabını bile değiştirecek kadar değişiklik yaratıyor.
yani yapılan ölçümün hassas olması çok önemli.

sizler ne marka termometre kullanıyosunuz?
ölçümün hassas olması için püf noktaları nedir?

ben her sabah uyanınca yataktan kalkmadan yapıyorum. ona rağmen 0,3 derecelik farkı gözlemledim.

senin tablonu görünce ne hatırladım hani çocuk bulmacalarında olurya çizgileri birleştir ne şekli çıkıcak bul diye maaşallah nasıl dalga dalga gelde anla nezaman çatladığını

öyle oldu hakkaten canım yaaa
ama ben son çizginin doğru olduğuna innanıyorum çünkü çatladıktan sonra benim ateşim 36.9 37.0 lara çıkar hep çıktı da onun öncesinde ki çektiği çizgilere çok iinanmamıştım

benimki plusMED çok memnunum.. en fazla 0,1 derece fark olur iki ölçüm arasında 0,3 çok fazla :44:

http://www.ekonomikeczane.com/?urun-588-Plusmed-Dijital-Ates-Olcer-Derece.html

Son düzenleme:
iyiyim canım işe başladım pazartesi gunu buralardayım artık. sen nasılsın bakalım? belin nasıl oldu gecti mi?

hayırlı olsn cnm mınnostan ayrılmak zor tabı ama
yıne burda oldugun ıcın mutluyum aramızaa hosgeldın tekrardan

belım daha ıyı canım dıkkat edıyorum ama ıste
etmesem yıne bacak baslıyo teklemeye.
Buna sukurrrrr

evet haklısın canım

günaydın canımm :)

afiyet olsıun bende daha yapmadım kızlar hep tosttan bahsettiler canım çekti baktım ekmek yok bende mısır gevreği yedim :))
afıyet sıfa gobısınede bebıs olsun ınsl...

8.günde çatlaman çok erken gibi geldi bana zaten döngünde uzunmuş gün aşırıya devam et bence ama kızlar ne derler bilemem

devam edeyımde ya cok soruyorum ama bır an once ogrenmek ıstyrm tablomuuu;ve benım ayın 23.bos beyaz kutucuk ıcıne almıs nedenkıı19 zunu pembe renk yapmıss nedenkıı bırde dongum uzunyaa ya catlamamıs yanı yumurtlalamıs sam bır daha bole 1,2,3 dıe sıralarmıı yoksa bu ısaret sonramu olurkıı:26:

sen folik asit felan içiyon dimi canım :26:

İçiyorum canım, gebelikten önce testlerimi yaptırdım (smear, kan, şeker)- ilaçlarıma başladım.Fitil kullanmam gerekti onu kullandım.
3 ay öncesinde başladım folic plusa ve doktora gidene kadarda içeceğim değiştirmezse yine devam..

Cevizimi yiyorum sabahları ve mutlaka yumurta yiyorum. Ve balık sezonuda açıldıı haftada 2 kerede balığımı yerim ben
Pilav kesinlikle yemiyorum,yeşil mercimeği temmuz sıcağında bile tükettim ve biliyorsunuzdur en iyi folik asit mercimektir. Buyüzden mi Rabbim çok bekletmedi bilmiyorum ama devamıda sağlıklı olur inşAllah

Ki ben geçen ay denemeye başladım (Temmuz) ve o 1 ay içinde adamın gırtlağına çöktüm resmen ve buay okadar tepkiliydi ki bana -ben böyle keyif alamıyorum, görevmiş gibi yapma şunu, soğuk duşta nerden çıktı, yemem ben o pekmezi - bıııdd bıııdd konuştu durdu ama busefer ben sakindim bir sonraki aya bile plan yapıyordum...Ama kısmeti varmış geldi yavrucağımm

Rabbim sizleride bekletmesin inşAllah

Son düzenleme:
ben sımdı dusumu alayım snrada ufaktan hazırlanayım cıkıcam
ugrarım yıneeee

ya kızlar saat 6 dan sonra gitsem özele tahlil yapmazlar mı ki hııı bugün çıkarmı varsa bebiş normalde adet günüm yarın

evet zor gun ıcınde ozluyorum. bide işe başlayınca ev işleri zorlasyor yaa kızım uyumuyo fazla onla ugrasırken ıslere kalıyor ay bugun sabah evın halıne bır baktım felaket kara kara dusunuyorum nasıl temızlıycem dıye. daha ıyı olmana sevindim canım. sahalara donmek cok guzel ozlemısım burdakı sohbetleri

kasık sancılarım azaldı neredeyse kayboldu göğüsler devam sanırım akıntı da normele dönüyo çok karştırdım topiği ama benimki de heycan işte

lilyumcumm evet herolasılıga hazırlakendını sekertmm mı

sbh 6-7 ararsı alrmımı kuruyorum yatadan cıkmadannn dıl altındann 5 dk kdr tuuyorum benım ates olerım eskı lerden yanı cınko ve cam olandann bu daha dogru demıstı ark..bır suru eczanalere sormustum ve eltımdee bulmustum heheh 5 dk sonra bkymmm öle işte,,markasıda elite yazıor ustunde kaltelı bırsey 4-5 sene oce 15 lira yemı ne almısss yanı pahalı cınkolu oldugu ıcınnn

cnm esıne dedyınce hamıs oldugunu ne ddıııı merak ettm deseydın bak mırın gırın edıyrdunnal baba oluryrusun dıeee hehe valla kahvaltıya ben corke otu bal koyuyorum her sbhıkımısde ac karnımızaa 1 kasık hopp yıyoruzz cnmınsl..ıyı olckk cunku ölumden baska herseye caree mısssssssssssınsl..benımde mucızemı getrcekk tıpkı zıe getrdıgı gıbııbende sonucu esıme aglaya aglaya a söluyecegımmm ınslllllllllll hemde sevınctennnnnnnnnn31:

ya kızlar saat 6 dan sonra gitsem özele tahlil yapmazlar mı ki hııı bugün çıkarmı varsa bebiş normalde adet günüm yarın
dur cnm yaa sabrettt en ıyı ıhtımal p.tesı gıt bencee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kasık sancılarım azaldı neredeyse kayboldu göğüsler devam sanırım akıntı da normele dönüyo çok karştırdım topiği ama benimki de heycan işte

canım kırıcan kafayı kalk git bi kan testi ver rahatla neyse ne çıksın ortaya çok kendini dinleme

inş. heyacanın yarım kalmaz lilyum inş. seninde güzel haberini alırız ama işte ya olmazsa diye de temkinli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…