Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım zaten fitilleri iyi yerleştirsen de yerleştirmesen de 16 saat sonra filan geri akıyor..

Merhba lutfen beni blglendrn ben ates olcme yontemine bskadm ama adetm bttkten snra
cunku bilmwordum boyle bseyi olcumlerim sirayla
36.3
36.3
36.2
36.4
Bugun ise36.1

Kizlar gunaydin benim tatilim bitti ve evime geldim cok sukur
Gecmisi okuyamadim ama arada gordugum kadariyla
Tum hamis arkadaslarima hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah

Every canim sanirim hastasin sanada gecmis olsun

Fundam insallah hamissindir bende bunu merakla bekliyorum insallah yuzunu guldurur Rabbim

hosgeldin evine canim
ne guzel eglenmissin sen
ben hasta degilim esim grip atlatti ama bana gecmedi cok sukur
simdi progestan kullaniyorum diye baya halsizlik bas donmesi gibi seyler oluyor o kadar

aynen dedigin gibi ya kollarim kalkmiyor yer kayiyor
ben simdi bir de calissam ne yapardim diye dusundum
bu halde ders anlatmak
evde bulasiklari yikamak icin kalkamiyorum daha

yanlız ilacı aldıktan 2 saat sonra başlıyordu ve yarım ya da 1 saat sürüyordu senin de öyle mi?

MERhabalr cnm kıscelerrrrrrrr

ıste bgnkı tablommm dpo 9.gundyımm 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu aya hamıs olursamm varyaaaaaaaaaaaaaa delılırım heraldeeeeeeeeeefunda cım ınsl...ılk sen olursun bu hafta sonrada sırayla bısler evry cım dkk t ett progetan hepöle yapr amn ayakta fasla kalmaa tammııııııııııı

kızlar bugün ateşim 36.3 düştü ve sabah hastalandım biraz dinlenmem gerkiyor sanırım bana yardım ettiğiniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim every canım beni listeden silebilirsin ...

evry cım bnm bat 28 eylull soru ısaretı koymussunyaaa:)

canım bence senin yumurtan daha çatlamadı ilişkilere devam et netleşene kadar

iyi pazarlar kızlaarr
aa hoş muş. oyun dedi mi ben :) nerden girilior bu oyuna
bak buradan; Ovulation & Fertility Chart Interpration Game

kızlar bugün ateşim 36.3 düştü ve sabah hastalandım biraz dinlenmem gerkiyor sanırım bana yardım ettiğiniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim every canım beni listeden silebilirsin ...
canım yeni döngün hayırlı olsun, yeni ay yeni umut..bu ay ikinci bir yöntem daha ekle olur mu

Merhba lutfen beni blglendrn ben ates olcme yontemine bskadm ama adetm bttkten snra
cunku bilmwordum boyle bseyi olcumlerim sirayla
36.3
36.3
36.2
36.4
Bugun ise36.1
yarınki yükselişe göre daha net karar verilebilir ama henüz yumurtlamamış olabilirsin. fertilityfriend diye bir site var, oraya üye olup değerlerini oraya girersen daha net yorumlar yapabiliriz. İlk sayfamızda every uzun uzun nasıl üye olacağını ve kullanacağını anlatıyor. İlk sayfaya mesajların sağ üst kısmındaki "son" yazısına tıklayarak gidebilirsin. Hoş geldin bu arada

suzancım karanfilce doğru söylemiş canım, bence de dpolarda olmama ihtimalin var, çalışmalara ara vermesen iyi olur

kızlar bir kabak çekirdeği ve fesleğen yedirme muhabbeti vardı ya nasıldı o:26: biz kendimiz yemiyorduk di mi onları, çatlama öncesi mi, ilişki zamanı mı yedirmek lazım ki...ne zaman ve ne kadar yeniyordu onlardan?

Ben de hamileyken her gunum ruya gibi gececwk sanirdim meger esim ne dolmus bugun hamile oldugumu unutup ustume ustume geldi laflariyla cok moralimi bizdu.daha bu haftadan kavga cikardi cok uzgunum stresten kramp giriyr rahmime surekli

Kabak cekirdegi esin icin cok faydali her gun ver bence.feslegen dogurganlik ve erkek spermi icin cok iyi ama yumurtlamadan sonra kesinlikle yenilmemelu dusuk yaptiriyor.yumurtlamaya kadar makarnaya domastesli soslara falan ekleyip kullanabilirsin yemeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…