- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Ben de hamileyken her gunum ruya gibi gececwk sanirdim meger esim ne dolmus bugun hamile oldugumu unutup ustume ustume geldi laflariyla cok moralimi bizdu.daha bu haftadan kavga cikardicok uzgunum stresten kramp giriyr rahmime surekli
ben de senin sabah gelecegini dusundum yani bizim saatle sabah
bekledim bakindim goremedim seni
sonra uykuya dondum
herhalde sonra sen gelmissin
sen yogun oluyorsun sanirim bu ara
evet aslinda dogum kontrol hapi konusunda doktorun ne diyor
bir suru haber duyuyoruz biliyorsun gidecekken oldu diyen
belki sen de tupe gidecekken
biz senden umit kesmedik kizolut mu oyle sey
bebegin zamanini bilemiyoruz sadece her zaman mumkun biz bilmiyoruz vaktini
kız neden ümidi keselim sendenhem ben öyle hissediyorumki senin beklediğinden daha erken gelicek bebişin bunu tüm kalbimle Allah'ımdan diliyorumm
kızlar ben dpo 10 dayım son 4-5 gün bana dua edin lütfeeennnnn
Ben de hamileyken her gunum ruya gibi gececwk sanirdim meger esim ne dolmus bugun hamile oldugumu unutup ustume ustume geldi laflariyla cok moralimi bizdu.daha bu haftadan kavga cikardicok uzgunum stresten kramp giriyr rahmime surekli
selam fıstıklarrrrrrrrrrr iyisiniz inşallahhhhh pek sık girmiyorum sizleri çokkkk özledimmmmmmmm
17eylülde tekrar doktora gidicem sanırım 18eylülde kürtaj olucamm.şimdilik iyiyim moralim düzelmeye başladı.
yani biraz denge sorunu yaşıyorum ruh halim biraz değişken ama iyi olmalıyım.bi kaç aylık korunmadan sonra sahalara dönüş yapıcam inşallahh.belki biraz daha uzayabilir kendimi hazır hissetmeden bunu yapmak istemiyorum
hepinizi çok ama çok seviyorum canım arkadaşlarım her şey gönlünüzce olsun inşallahhhhhhhhhhhhh.
slm canımmmmm çok sevindim iyi olmana ,herşey gönlünce olsun canım
bizde seni seviyoruz canımmm
bu regilide olursam abbas yolcu Türkiyeye canım(tüp beebeğe):18:
bakalım neler olcak
hosgeldin evine canim
ne guzel eglenmissin sen
ben hasta degilim esim grip atlatti ama bana gecmedi cok sukur
simdi progestan kullaniyorum diye baya halsizlik bas donmesi gibi seyler oluyor o kadar
simdi hersey yolunda canim
eminim birazdan pişman olur..
inşallah bir daha tekrarlamazama canım bu durumlar hep oluyor bildiğim kadarıyla. sadece sen değil o da bir heycan ve telaş içinde. muhakkak zaman zaman onun da patlamaları olur.
biz de seni seviyoruz canimselam fıstıklarrrrrrrrrrr iyisiniz inşallahhhhh pek sık girmiyorum sizleri çokkkk özledimmmmmmmm
17eylülde tekrar doktora gidicem sanırım 18eylülde kürtaj olucamm.şimdilik iyiyim moralim düzelmeye başladı.
yani biraz denge sorunu yaşıyorum ruh halim biraz değişken ama iyi olmalıyım.bi kaç aylık korunmadan sonra sahalara dönüş yapıcam inşallahh.belki biraz daha uzayabilir kendimi hazır hissetmeden bunu yapmak istemiyorum
hepinizi çok ama çok seviyorum canım arkadaşlarım her şey gönlünüzce olsun inşallahhhhhhhhhhhhh.
uff bende de oyle bir huy var kisende onun üstüne gitseydin canım
büyük ihtimal pişman olup gelir ,umarım bidahada yapmaz cnm :26:
every mekan değiştirmek iyidir moralini düzeltmek için ya yürüyüşe çık yada eşinin olmadığı odaya geç ,başka şeylerle ilgilen ,düşünüpte üzme kendini ve bebişini
ani dusus olmus atesinde canim ama kizlarin dedigi gibi iliskiyi birakma ki yumurtlama kesin gorunmuyor dahaMERhabalr cnm kıscelerrrrrrrr
ıste bgnkı tablommm dpo 9.gundyımm 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu aya hamıs olursamm varyaaaaaaaaaaaaaa delılırım heraldeeeeeeeeeefunda cım ınsl...ılk sen olursun bu hafta sonrada sırayla bısler evry cım dkk t ett progetan hepöle yapr amn ayakta fasla kalmaa tammııııııııııı
canim asagiya mi alayim tamamen mi sileyim anlamadim:44:kızlar bugün ateşim 36.3 düştü ve sabah hastalandım biraz dinlenmem gerkiyor sanırım bana yardım ettiğiniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim every canım beni listeden silebilirsin ...
tamam canim gozumden kacmis daha once dediysen simdi guncelliyorumevry cım bnm bat 28 eylull soru ısaretı koymussunyaaa:)
evet canim oyle oluyorum sabah ve oglencanııım dualarım seninle
every ben de kullanıyorum ve resmen bayılacak gibi oluyorum, başımı kaldıramıyorum. çalışmakta zorlanıyorum. evdeysem direk uyuyorum
ah canım yaBen de hamileyken her gunum ruya gibi gececwk sanirdim meger esim ne dolmus bugun hamile oldugumu unutup ustume ustume geldi laflariyla cok moralimi bizdu.daha bu haftadan kavga cikardicok uzgunum stresten kramp giriyr rahmime surekli
canım seni merak ettik hep, biz de seni seviyoruzselam fıstıklarrrrrrrrrrr iyisiniz inşallahhhhh pek sık girmiyorum sizleri çokkkk özledimmmmmmmm
erkekler hep aynı var ya heppevery .!.:simdi hersey yolunda canim
ama bugun beni cenesiyle yordu
aslinda mevzu ne biliyor musun haftada bir yerleri siliyor camasir makinesinde agir kiyafetler olursa o bosaltiyor, bir de balik pisirdi bugun bana, sonra basladi soylenmeye
dusundum de sanirim artik ev temizleme islerine kendim baslamaliyim
sagolsun cok yardim ediyor ama sanirim yoruyorum ve sonra huysuzlaniyor
Senayim yoldayim ve cepten yaziyorum sadece sunu solemek istedim proxeed bizim spermleri 3 katina cikardi insallah sizdede bole olur ve bebisin gelir
canım hosgeldın nasılsın?
okudugun gıbı canım basladık bız de proxeed ve evıcap a
bıze ıyı gelmesede kecı boynuzuna da basladık bakalım
ama soyle kı bız sayıdan cok sıkayetcı degılız de daha cok morfolojı sıkıyor canımızı. 12 mılyon evet az ama 45 mılyondan 12 mılyona dusmesı cok da normal gelmedı bıze o yuzden sayıya degılde hala mevcut olan morfolojıye takık kafamız. cunku bızı tedavıye ıten sorun morfolojı. sayı kolayca arttırılır kecıboynuzuyla onla bunla dıye dusunuoruz.
sız de morfolojıyı de etkıledımı cıcım ya?
bırırleri bana ''morfolojımıze su ıyı geldi'' dıye bı tıyo versın bacılar yaa...
o ooowwyaa kızlar az once eve geldım ben
bayadır wc ye gırmemıstm
gunluk pedımde kan vardı 3*4 damla
kahverengı gıbı olmus dagılmıs boyle
ya bu ne olabılır endıselendım baaya bı
adetımın 16 gunundeyım ben daha ne alaka kı bu
şenay sen dedin ya sayımız düşmüş diye aslında benim ümidim arttı sizin açınızdan. sana söylediğim topikte genelde tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalanların sayıları da morfolojileri de ileri hızları da düşük olduğu halde hamile kalıyorlar.
özellikle de kürlere vitaminlere devam edenler. sayılarda artış olmasa da kalitesi mi artıyor bilmiyorum spermlerin. meri, krishasel, gökcen şu an aklıma gelenler.
o oooww
bebegeem bılemedım kı sımdı ne bu?
erken yumurtlamıs olupta sonra o yumurta dollenmıs olup bu da yerleme kanaması gıbı bısı olabılır mı kı acep?
dırınınım dırınınııımmm
canım hangı topıktı kı o? ben oraya da bı takılayım ya en azından psıkolojık olarak umut olur senın bahsettıgın kızlar...
demıssın ya umudum arttı senay sızın ıcın dıye. bende de bu ıcımdekı dıngınlıktenmı dıyeyım bu sakınlıkten mı bılmıyorum ama garıp bı rahatlık var ıcım de. umut desem umut degıl. guzel bısı ama adını koyamadıgım tatlı bır sakınlık...
bu ıkı ay bana guzel sonuclar getırsın ınsallah karanfılcecım. bana ve burda benım gıbı mucızesını bekleyen herkeseee
yaa kızlar az once eve geldım ben
bayadır wc ye gırmemıstm
teşekkür ederim bebeğim.daha iyi olucam.
inşallah tüpe gerek kalmadan gelsin bebişin.ama gelmezse de üzülme olsunda nasıl olduğunun ne önemi var.
aşılama oldun mu peki hiç.hani öncesinde onu bi denesen mi acaba.
inşallah emekleriniz boşa çıkmasınn canımmm
simdi hersey yolunda canim
ama bugun beni cenesiyle yordu
aslinda mevzu ne biliyor musun haftada bir yerleri siliyor camasir makinesinde agir kiyafetler olursa o bosaltiyor, bir de balik pisirdi bugun bana, sonra basladi soylenmeye
dusundum de sanirim artik ev temizleme islerine kendim baslamaliyim
sagolsun cok yardim ediyor ama sanirim yoruyorum ve sonra huysuzlaniyor
uff bende de oyle bir huy var ki
ilgi istiyorum oyle durumlarda
kendimi baska odaya alsam dinlensem sorun olmiycak
ustune ustune gidiyorum toparlasin bir an once durumu diye bekliyorum
sonra sinirler daha yipraniyor bugun cok yiprattim insallah hersey yolundadir]
canım hosgeldın nasılsın?
okudugun gıbı canım basladık bız de proxeed ve evıcap a
bıze ıyı gelmesede kecı boynuzuna da basladık bakalım
ama soyle kı bız sayıdan cok sıkayetcı degılız de daha cok morfolojı sıkıyor canımızı. 12 mılyon evet az ama 45 mılyondan 12 mılyona dusmesı cok da normal gelmedı bıze o yuzden sayıya degılde hala mevcut olan morfolojıye takık kafamız. cunku bızı tedavıye ıten sorun morfolojı. sayı kolayca arttırılır kecıboynuzuyla onla bunla dıye dusunuoruz.
sız de morfolojıyı de etkıledımı cıcım ya?
bırırleri bana ''morfolojımıze su ıyı geldi'' dıye bı tıyo versın bacılar yaa...
bayadır wc ye gırmemıstm
bayadır wc ye gırmemıstm
günaydın kızlarr acayip uykum var ve derse gitmek zorundayım(
bu da tablo nasılda düştü bugün
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?