Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar
canım benim, tabi kocanın yanında ol ama şimdi sen iş yapacaksın sonra bi de onun stresini yapacaksınAnnem kardeşime de bana da hamileyken bütün işleri yapıyormuş, bir çok kadın yapıyor..sen kendini daha iyi bilirsin tabi ki

duvarda bi tahriş fln da olmuş olabilir mi canım, ne olur ne olmaz gidiver uygunsan bi doktora baksın?

günaydın kızlarr acayip uykum var ve derse gitmek zorundayım (

bu da tablo nasılda düştü bugün
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
bişey olmaz canım ya sıkma canını, çizginin üstünde sonuçta. Senin çizginin kesik kesik olmasının sebebi ff'in kafasının karışması çünkü CM sonuçları ile ateş birbirini tutmuyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar every beni tamamen silebilirsin canım biraz kafamın boşalması lazım kendimi rahatlatabildiğim zaman tekrar döncem tekrar hepinize teşekkür ederim ..

of be ya..hava serin diye pantolon giyeyim dedim, bacağımın yarısında kaldı bütün pantolonlar, yukarı çıkmıyoree geçen sene bu zamanlar 8 kilo ve iki beden daha zayıftım niye şaşırdıysam

Günayyydıııınnn çiçeklerr, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, Rabbim devamınıda getirir inşAllah, keseyide,içinde sağlıklı bebişimizide ve pıtpıtlarını duyurmayıda nasip eyler inşAllah hepimize

of be ya..hava serin diye pantolon giyeyim dedim, bacağımın yarısında kaldı bütün pantolonlar, yukarı çıkmıyoree geçen sene bu zamanlar 8 kilo ve iki beden daha zayıftım niye şaşırdıysam

Sorma bende kilo aldım ve Çarşamba günü doktora gideceğim (bir aksilik yoksa-inşAllah-) ordan diyetisyene gitmeyi planlıyorum...Hamilelik programı veriyorlarmış :26:

yoktur bir aksilik canım, içini ferah tut, güzel haberlerle gel inşallah...kilo aldım demişsin ama bebişin seninle canım ya, tabi alacaksın. Benim ortada fol ve yumurta mevcut bulunmadığından canım sıkıldı neyse, kilo değil mi verilir elbet

Yok canım yaa bende gebelikten önce olan kilodan bahsediyorum, şimdilik ne aldım verdim bilmiyorum ama öncesinde de kendi kendi rejime girmeye karar verdiğimde öğrendim. Bi arkadaşımında hamilelik boyunca diyetisyene gitmiş ve kendi zayıflarken, bebişide sağlıklı şekilde kilo almış...2 hafta önce doğum yaptım 3.300 gr bebişi oldu
Normal doğum çok istiyorum oyüzden yağlardan kurtulmam lazım :26:

günaydın kızlaaarrrrr hayırlı haftalarr ff bana ctesi test yap diye işaret koymuş pazarada pembe işaret koymuş.. sonunda çözdü beni bende dpo 16 sürüyo çünkü..

canım bosu bosuna endıse etme stress yapma stress bebege daha fazlazarar verır bunun dısında kiloyu takmıssın sımdıden bosuna takma onuda sadece yapman gereken duzenlı beslenme ıvır zıvırdan uzak durma yada hamıle kalmadan oncekı gıbı yemege devam etme kılo alman cok norman ve ınan dogumdan sonra hızla verıyosun kıloları ben dogumdan bır hafta sonra tartıldıgımda 7 kılo gıtmıstı bıle . emzırme kılo vermeyı hızlandırıyor tabıı suda var süt olsun dıye buyukler durmadan yedırmeye calısıyor ya onları dınlememek lazım sut yapan bol bol su ıcmek asırı yemek deıl! hem suankı kılon normalse 13 kılo alman gerekıyo hamıleyken bu normal asırı almaya basladıgında dr senı uyaracaktır.

günaydın kızlaaarrrrr hayırlı haftalarr ff bana ctesi test yap diye işaret koymuş pazarada pembe işaret koymuş.. sonunda çözdü beni bende dpo 16 sürüyo çünkü..
hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz ne dayanıklı çıktın valla ben olsam şimdiye elli kere bakmıştım ama bu ay ki kararlardan biri de bu, erken bakmak yok

pekbicici gözün aydın umarım keseyi ve kalbini de görürsün sağlıkla

Funda ff çözdü demek seni haa ay güldürdün benii

kızlarr rüyamda oğlum doğmuştu minnacık bir ağız burun ağzında emzik
masmavi gözler sapsarı saçlarr Allahım ne kadar masumdu
babasına benzeyecek zaar
gerçi baba sapsarı değil ama sarımtırak

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Hayırlı güzel haftalarda sana olsun inşAllahhh
Hadi bu haftanın güzel haberi senden gelsin inşAllah canım

hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz ne dayanıklı çıktın valla ben olsam şimdiye elli kere bakmıştım ama bu ay ki kararlardan biri de bu, erken bakmak yok

valla bakmaya korkuyorum:18: dpo 11 deyim daha yaparsam bi cuma test yaparım gibi yada ctesi adeti beklerim gelmezse pzartesi yaparım tabi orta yerimden çatlamazsam cuma günüde bodruma gidicez yine sünnet var.. yol telaşında yapamayabilirim ..

Tatlım benim anne tarafı yadigar bir göbek bölgem var-ne spor ne kavitasyon bi işe yaramadı- göbeğim hep şişikk benim, şuan hamile olduğumu duyanlar 3 aylık mı diyor Diyetisyene gitmemin sebebide zaten ince olmak değil, sağlıklı ve düzenli bir yeme programı istememden yoksaa bebişimee ne yarar ne şifa olcaksa yerim-yiyeceğimde

Teşekkür ederim canım inşAllah rabbim aratmasın kimseye, ben henüz tam olaya kaptıramıyorum kendimi bi keseyi göreyim bir pıtpıtlarını duyayımm şöyleee birr ohhhhh diyeceğimm

Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, oğluşun çok yakışıklı olacak maşallahhh mavi gözler sarı saçlarr Bakalım bizlerin ne olacak Sen tatlıya mı aşerdin Ben ekşi yiyorum limon ve çiğ soğan 3 gündür vazgeçilmezim oldu Ayşe geliyor sanırım (Rabbim sağlıkla nasip etsin farketmez ama merak işte)

Yola gitmeden hassas gebelik testin varsa bi bak istersen cuma günü hem yolda daha dikkatli olursun gerçi haa 1 gün önce haa 1 gün sonra senle olsun bebişindee inşAllahh

Ama azmini ve sabrını takdir ettim

Son düzenleme:
lilyumcumm nasılsınn yenı dongun mu olustu cnmm gecmıse daha bakamadımm yaaa yokh selam cnm nslsnnn

tablom hakında sız yorum yaptıkca ben ı heyacan basıyorrrr

evet yeni döngüm başladı hernekadar üzülmem desende baya etkiliyormuş insanı sessizliği tercih ediyorum bende okuyorum sadece yazdıklarınızı ateşimi yazıyorum hepsi bu çok umutluydum çok hiisetmiştim açıkçası çok derin yaşamışım çevremdekilere ve sizlere hissettirmeden ve bu yüzden kimsenin ilgilenmeyişi çabk geçişi bu durumu dahada koydu aman ne bileyim valla böle işte Rabbim çok bekletmez inş kopmadım yin eburalardayım ama kendi köşemdeyim tabiri caizse inş hamile olduğumda da burda paylaşcam ama fazla ses getirmez diye tahmin ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Yola gitmeden hassas gebelik testin varsa bi bak istersen cuma günü hem yolda daha dikkatli olursun gerçi haa 1 gün önce haa 1 gün sonra senle olsun bebişindee inşAllahh

Ama azmini ve sabrını takdir ettim

canım o azimden değil acı tecrübelerden

canım neden öyle sitem etmişsin.. burda herkes birbirinin hamile haberine kendi gibi seviniyor ve adet haberinede üzülüyor.. adette sadece döngün hayırlı olsun yazıyoruz.. çünkü başka bişey söylersek bu o kişinin daha da yaralanmasına sebep oluyor.. hepimiz aynı yollardan geçiyoruz çünkü... adet gelince biran önce eskiyi unutup önümüze bakmalıyız.. her ay vücudumuz bize yeni oyunlar oynuyor.. bunun etkisinden yeni döngüde nekadar çabuk kurtulursak unutursak okadar iyi..

senin kaçıncı ayındı bu canım :26:

5.ayım bitti canım

günaydın kızlar every beni tamamen silebilirsin canım biraz kafamın boşalması lazım kendimi rahatlatabildiğim zaman tekrar döncem tekrar hepinize teşekkür ederim ..
tamam canim nasil istersen

offf keep kilo deme :))ben yanmisim bitmisim
pantolonlarimin hicbriiiiiii olmuyor
hamile pantolonom sIkmaya basladi sanirim esortmana basliycam artik :)
bir de kislik kalin elbiseler giyerim artik

istersen erken gebelik testi yap fundacim yola cikmadan da ogrensen iyi olur gitmezsin belki
günaydın kızlarr acayip uykum var ve derse gitmek zorundayım (

bu da tablo nasılda düştü bugün
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
su anki dususten birsey olmaz canim daha erken
son gunler onemli

ben kendi adima soyliyim adetinde hayirli olsun dedim gectim ama baska ne diyebilirdim ki, uzuluyoruz sonucta adet olana..
ama gebelik belirtilerinde sana cok fazla yazdim ve anlattiklarin tamamen hamilelerin yasadigi seylerdi diye sana yasadiklarimdan ornekler verdim ama sonra pisman oldum tabi yanlis yonlendrdim diye
ama neyseki doktora yazdin ve o sana bu seyler icin cok erken oyle sey olmaz yazinca gebelikle alakasi yok deyince sen de duruldum bekliyorum dedin
ee ben de o surecte daha fazla kafani karistirmak istemedim yorum yapmayi braktim.geri cekileyim ki kendi rahat etsin kendi karar versin kana gidip gitmemeye gibi dusundum. sonucta biz ne desek de sen doktora yazip karar veriyordun insallah eylul ayinda hamile kalirsin canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…