bundan sonra şansınız daha da artıcak inşallh canım
evet yeni döngüm başladı hernekadar üzülmem desende baya etkiliyormuş insanı sessizliği tercih ediyorum bende okuyorum sadece yazdıklarınızı ateşimi yazıyorum hepsi bu çok umutluydum çok hiisetmiştim açıkçası çok derin yaşamışım çevremdekilere ve sizlere hissettirmeden ve bu yüzden kimsenin ilgilenmeyişi çabk geçişi bu durumu dahada koydu aman ne bileyim valla böle işte Rabbim çok bekletmez inş kopmadım yin eburalardayım ama kendi köşemdeyim tabiri caizse inş hamile olduğumda da burda paylaşcam ama fazla ses getirmez diye tahmin ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin
everyy kız bebişin şekillenmiş baksanaben bu hamilelik takvimini çok seviyorum ordan hepinizin bebeklerinin büyümesini izliyorum çok hoşuma gidiyor kız bu arada dün rüyamda bir kızım oldu.. kendi doktorum kucağıma verdi.. bebekte nasıl topaçtı birde bana gülüyordu
inşallah fundacım umarım öyle olur ilaçlarımı da kullanmaya başladım güzel güzel ama fitil ve kremi kulananamam dimi adet dönemindebundan sonra şansınız daha da artıcak inşallh canım
selam kızlar.öncelikle şu ateşölçeri kim buldu merak ediyorumböyle saçma yöntemmi olur ya...adetin ilk gününden beri yapıyorum vücut ısısı hastalığa gribe v.s. karşı zaten değişiyo.benim tablom tam komedi oldu.bakın...
My Ovulation Chart ..bnce ovulasyon testleri işe yarar bu değil.allahtan ovulasyon testi almışım.ateş ölçerle yola çıkılmaz benden tavsiye
inşallah fundacım umarım öyle olur ilaçlarımı da kullanmaya başladım güzel güzel ama fitil ve kremi kulananamam dimi adet döneminde
tamam canim nasil istersen
[
ben kendi adima soyliyim adetinde hayirli olsun dedim gectim ama baska ne diyebilirdim ki, uzuluyoruz sonucta adet olana..
ama gebelik belirtilerinde sana cok fazla yazdim ve anlattiklarin tamamen hamilelerin yasadigi seylerdi diye sana yasadiklarimdan ornekler verdim ama sonra pisman oldum tabi yanlis yonlendrdim diye
ama neyseki doktora yazdin ve o sana bu seyler icin cok erken oyle sey olmaz yazinca gebelikle alakasi yok deyince sen de duruldum bekliyorum dedin
ee ben de o surecte daha fazla kafani karistirmak istemedim yorum yapmayi braktim.geri cekileyim ki kendi rahat etsin kendi karar versin kana gidip gitmemeye gibi dusundum. sonucta biz ne desek de sen doktora yazip karar veriyorduninsallah eylul ayinda hamile kalirsin canim
bence kullanılmaz canım.. ama sen yinede emin olmak için ya doktora sor yada eczaneye.. onlarda bilebilir çünkü.. hem bence doktora gidip bu enfeksiyonu görmen çok iyi oldu biran önce kurtulursun.. spermler yaşamaz belkide bu enfeksiyonda:26:..
öyleymiş tatlım burda sizlerden öğrendiğim o enfeksiyon gebelik şansını azaltıyomuş bu arada tablon çok güzel sonuda güzel olsun inşallah bebiş olsun
selam kızlar.öncelikle şu ateşölçeri kim buldu merak ediyorumböyle saçma yöntemmi olur ya...adetin ilk gününden beri yapıyorum vücut ısısı hastalığa gribe v.s. karşı zaten değişiyo.benim tablom tam komedi oldu.bakın...
My Ovulation Chart ..bnce ovulasyon testleri işe yarar bu değil.allahtan ovulasyon testi almışım.ateş ölçerle yola çıkılmaz benden tavsiye
canım bence senin yumurtan daha çatlamadı ilişkilere devam et netleşene kadar
tamam kıslarr gun gun olmasadaaaaa gun asırı yı kacırmıyoruzzz esımdeee gunduzegıttı ck skrr o yusdenmıdır nedır rabım ısını rast getırdı hehh yoksagecelerımız bosdaydı hehehhesuzancım karanfilce doğru söylemiş canım, bence de dpolarda olmama ihtimalin var, çalışmalara ara vermesen iyi olur
kızlarr kabak cekırdegıı lemııııııı tmm dır esıme dyrmm her gun bır kase yıyecekkkk tv karsısında hheheh ben yemem ama kg lerle basımdertteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar bir kabak çekirdeği ve fesleğen yedirme muhabbeti vardı ya nasıldı o:26: biz kendimiz yemiyorduk di mi onları, çatlama öncesi mi, ilişki zamanı mı yedirmek lazım ki...ne zaman ve ne kadar yeniyordu onlardan?
cnmbmm oda bunalmıstırr takma kafanaaaaaaaaa tmm mı sen ve bebegın ınls ıydırBen de hamileyken her gunum ruya gibi gececwk sanirdim meger esim ne dolmus bugun hamile oldugumu unutup ustume ustume geldi laflariyla cok moralimi bizdu.daha bu haftadan kavga cikardicok uzgunum stresten kramp giriyr rahmime surekli
kabak cekırdegııııı feslegennn hmmmmmmmmKabak cekirdegi esin icin cok faydali her gun ver bence.feslegen dogurganlik ve erkek spermi icin cok iyi ama yumurtlamadan sonra kesinlikle yenilmemelu dusuk yaptiriyor.yumurtlamaya kadar makarnaya domastesli soslara falan ekleyip kullanabilirsin yemeklerde
cnm ara kanamada olablrr ama ınsl..kısların dedıgı gıbıı yumos kanamasıdırrrrrrryaa kızlar az once eve geldım ben
bayadır wc ye gırmemıstm
gunluk pedımde kan vardı 3*4 damla
kahverengı gıbı olmus dagılmıs boyle
ya bu ne olabılır endıselendım baaya bı
adetımın 16 gunundeyım ben daha ne alaka kı bu
kac kg sın cnm kii özel olmassaaaaaaaof be ya..hava serin diye pantolon giyeyim dedim, bacağımın yarısında kaldı bütün pantolonlar, yukarı çıkmıyoree geçen sene bu zamanlar 8 kilo ve iki beden daha zayıftım niye şaşırdıysam
cnm bnm tabıkıde rabbım herseyın hayırlısını bagıslasınnn ınsl..uulmee ne guslll ıste regl olmakda buyuk bır nımett degılmı tmmıstyrzzama bırde baska sorunlar olsa ne yapacagız dglmııı ck skrher halımızeeeeeeeeevet yeni döngüm başladı hernekadar üzülmem desende baya etkiliyormuş insanı sessizliği tercih ediyorum bende okuyorum sadece yazdıklarınızı ateşimi yazıyorum hepsi bu çok umutluydum çok hiisetmiştim açıkçası çok derin yaşamışım çevremdekilere ve sizlere hissettirmeden ve bu yüzden kimsenin ilgilenmeyişi çabk geçişi bu durumu dahada koydu aman ne bileyim valla böle işte Rabbim çok bekletmez inş kopmadım yin eburalardayım ama kendi köşemdeyim tabiri caizse inş hamile olduğumda da burda paylaşcam ama fazla ses getirmez diye tahmin ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin
heee diyosun ki burda 30 40 kişi boşunaa uğraşıyorsunuz.
ama sanırım sen tabloya bakmadın bu yöntemle gebe kalan ne çok kişi var.yada gebeliğini adet olacağını bu yöntemle öğrenmiş kişiler var.test yapmaya ihtiyaç duymadan.tablona baktım acaip bi durum yok.yumurtlama günlerin yaklaşıyor işte.
eğer bi karşılaştırma yapılacaksa bence ateşölçer daha güvenilir.asıl ovulasyona güvenilmez.çünk içtiğin su bile etkiliyor yaptığın saat.ben kullandım ama verim alamadım.neyse sana kolay gelsin.ayrıca ilk sayfayı bi incele derim ben
sağol canımmm
kızlar bu arada pervane ve okkesa nın tabloları dpo 8 de bende 11 deyim.. başkada doğru dürüst ölçen yok ha bu ayherkes salmış
yaa bende varımmmmmm 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bakkk
napim yavru can sıkıntısı takılıyorum iştee.birazdan dışarı gidicem.kendime şekil vericem.baharım napıyosun? bu 30-40 kişinin içine ben de giriyom demi? ehüü ehüüü
yaa bende varımmmmmm 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bakkk
heee diyosun ki burda 30 40 kişi boşunaa uğraşıyorsunuz.
ama sanırım sen tabloya bakmadın bu yöntemle gebe kalan ne çok kişi var.yada gebeliğini adet olacağını bu yöntemle öğrenmiş kişiler var.test yapmaya ihtiyaç duymadan.tablona baktım acaip bi durum yok.yumurtlama günlerin yaklaşıyor işte.
eğer bi karşılaştırma yapılacaksa bence ateşölçer daha güvenilir.asıl ovulasyona güvenilmez.çünk içtiğin su bile etkiliyor yaptığın saat.ben kullandım ama verim alamadım.neyse sana kolay gelsin.ayrıca ilk sayfayı bi incele derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?