Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
everyy kız bebişin şekillenmiş baksana ben bu hamilelik takvimini çok seviyorum ordan hepinizin bebeklerinin büyümesini izliyorum çok hoşuma gidiyor kız bu arada dün rüyamda bir kızım oldu.. kendi doktorum kucağıma verdi.. bebekte nasıl topaçtı birde bana gülüyordu

Canım benim öncelikle yeni döngün hayırlı olsun bundan sonra bebiş olsun inşAllah...
Şuan hassas bi dönemden geçiyorsun ve bu kırılganlık ve alınganlık çok dogal ama bunu piskolojine ve bedenine uzun süre yansıtma çünkü senin bebek için canlı,huzurlu ve stresten uzak olman lazım... Burda yeni döngü nasıl sessiz karşılanıyorsa, hamilelik haberide bir okadar coskulu oluyor sende biliyorsun ve bu sende de değişmeyecek, lütfen üzme kendini

harika bir ruyaaaaaaa
gercek olsun insallah canimmmmm
belli olmaz kiz bazen kilolu ciftlerin minnacik bebisleri oluyor ama sen cok soyledin senin tombis olacak bence

selam kızlar.öncelikle şu ateşölçeri kim buldu merak ediyorum böyle saçma yöntemmi olur ya...adetin ilk gününden beri yapıyorum vücut ısısı hastalığa gribe v.s. karşı zaten değişiyo.benim tablom tam komedi oldu.bakın...
My Ovulation Chart ..bnce ovulasyon testleri işe yarar bu değil.allahtan ovulasyon testi almışım.ateş ölçerle yola çıkılmaz benden tavsiye

tablonda ne varki gayet normal :44: ateş ölçme hastalığa bağlı değişiyor evet ama zaten hasta olduğumuzdaki ateş değerlerimiz boş bırakıyoruz yazmıyoruz.. ve mesela pko olnlrda yumurtlamanın nezaman olucağı hiç belli olmadığı için ovulasyon testiylede başa çıkılmaz bence..

inşallah fundacım umarım öyle olur ilaçlarımı da kullanmaya başladım güzel güzel ama fitil ve kremi kulananamam dimi adet döneminde

bence kullanılmaz canım.. ama sen yinede emin olmak için ya doktora sor yada eczaneye.. onlarda bilebilir çünkü.. hem bence doktora gidip bu enfeksiyonu görmen çok iyi oldu biran önce kurtulursun.. spermler yaşamaz belkide bu enfeksiyonda:26:..

everycim inşallah sağol dileğin için benimki alınganlık belki de ama şunu söyliiim doktora iki kere yazdım ben ve önce burda sizlerle paylaştım okadar ok belirtiler uyuyoduki hayatımda hiç karşılaşmadığım bi akıntıyla karşılaştım ve kesinlikle kuruntu olamazdı burda sizden yorumları alınca bir de uzmanına sormak gerek dedim yanlış mı yapmışım anlayamadım zaten o gün birçok kişi girdi ve biçoğu döngüm için bile birşey demedi he demek de zorunda değil tabiki herkesn kendine göre telaşı var ama sen konu sahibisisin biçok konuda ortak yorumlarımız oldu birbirimize dileklerimiz oldu benimle aynı gün döngüsü başlayan arkadaş vardı sanırım karanfilce ona da dileğin vardı banada ama inan ikisi farklıydı neyse bu sizin samimiyetinizdende kaynaklanıyo olabilir en iyisi herkes bunu adet sonrası çöküntü olarak düşünsün herkesin gönlüne göre olsun inşallah

öyleymiş tatlım burda sizlerden öğrendiğim o enfeksiyon gebelik şansını azaltıyomuş bu arada tablon çok güzel sonuda güzel olsun inşallah bebiş olsun

öyleymiş tatlım burda sizlerden öğrendiğim o enfeksiyon gebelik şansını azaltıyomuş bu arada tablon çok güzel sonuda güzel olsun inşallah bebiş olsun

sağol canımmm

kızlar bu arada pervane ve okkesa nın tabloları dpo 8 de bende 11 deyim.. başkada doğru dürüst ölçen yok ha bu ay herkes salmış

heee diyosun ki burda 30 40 kişi boşunaa uğraşıyorsunuz.
ama sanırım sen tabloya bakmadın bu yöntemle gebe kalan ne çok kişi var.yada gebeliğini adet olacağını bu yöntemle öğrenmiş kişiler var.test yapmaya ihtiyaç duymadan.tablona baktım acaip bi durum yok.yumurtlama günlerin yaklaşıyor işte.
eğer bi karşılaştırma yapılacaksa bence ateşölçer daha güvenilir.asıl ovulasyona güvenilmez.çünk içtiğin su bile etkiliyor yaptığın saat.ben kullandım ama verim alamadım.neyse sana kolay gelsin.ayrıca ilk sayfayı bi incele derim ben

canım bence senin yumurtan daha çatlamadı ilişkilere devam et netleşene kadar

suzancım karanfilce doğru söylemiş canım, bence de dpolarda olmama ihtimalin var, çalışmalara ara vermesen iyi olur
tamam kıslarr gun gun olmasadaaaaa gun asırı yı kacırmıyoruzzz esımdeee gunduzegıttı ck skrr o yusdenmıdır nedır rabım ısını rast getırdı hehh yoksagecelerımız bosdaydı hehehhe

kızlarr kabak cekırdegıı lemııııııı tmm dır esıme dyrmm her gun bır kase yıyecekkkk tv karsısında hheheh ben yemem ama kg lerle basımdertteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben de hamileyken her gunum ruya gibi gececwk sanirdim meger esim ne dolmus bugun hamile oldugumu unutup ustume ustume geldi laflariyla cok moralimi bizdu.daha bu haftadan kavga cikardi cok uzgunum stresten kramp giriyr rahmime surekli
cnmbmm oda bunalmıstırr takma kafanaaaaaaaaa tmm mı sen ve bebegın ınls ıydır
kabak cekırdegııııı feslegennn hmmmmmmmm
cnm ara kanamada olablrr ama ınsl..kısların dedıgı gıbıı yumos kanamasıdırrrrrrr

of be ya..hava serin diye pantolon giyeyim dedim, bacağımın yarısında kaldı bütün pantolonlar, yukarı çıkmıyoree geçen sene bu zamanlar 8 kilo ve iki beden daha zayıftım niye şaşırdıysam
kac kg sın cnm kii özel olmassaaaaaaa

cnm bnm tabıkıde rabbım herseyın hayırlısını bagıslasınnn ınsl..uulmee ne guslll ıste regl olmakda buyuk bır nımett degılmı tmmıstyrzzama bırde baska sorunlar olsa ne yapacagız dglmııı ck skrher halımızeeeeeeee tmm mı umıtler tukenmeyecekkkkkkkkkkkkkkkk

kızlarrr daha yumosum gelmemıstır ama genede sız bakınnn bılgı verın bana kı o na gore bolll boll calısayımm hehe

3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

iyisinizdır ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh
fundacımınsl...senı duyarızzzz bu hafta hamıs olarakkkkkkkkkkkk

baharım napıyosun? bu 30-40 kişinin içine ben de giriyom demi? ehüü ehüüü

kızlar nasılsınız ? ben gergınım yaa birine anlatmazsam caat dıye catlıycam valla. gögsumu sagmak ıcın pompa almıstım aventın gogsumu ıyı bosaltmıyodu emzırme danısmanım lansinoh markayı önerdı kendısıde onu kullanıyomus denıycektık ama vaktım olmadıgı ıcın deneyemedım orada ama aldık 25o tl sım almıs orda calısmıs calısıyoda ama vakum gucunde sorun var. ayy degıstırmelerı lazım aldıgım yer ama yook degıstırmıyolar ıs cıkısı tekrar konusmaya gıdıcem aldıgım yerın sahıbıyle konusacayım cook stresslıyım ya verdıgım paraya yazık.

lillium yavrum yazdıklarını okudumda.şu an bunları düşünmekte haklısın.çünkü bazılarımız adet olunca bi ilgi bekliyor daha fazla teselli bekliyor bazılarımızda yeni döngün hayırlı olsun bile denilmesine dayanamıyor.mesela ben öyleyim.şu an yaşadığım durum için bile teselli duymak içimi acıtıyor daha fazla üzülüyrum.çünkü ben unutmak isterken tekrar depreşiyor.ama arkadaşlarım saolsun yalnız bırakmak istemiyor.onlar destek olmak istiyor ama kimin ne istediği bilinmiyor ki.
şimdi bebeğim senin henüz okadar yeniki ve herkes senden okadar umutlu ki o yüzden çok derinlere inilmiyor.daha 5 ay olmuş.
ve en verimli zaman dilimine girmişsin.bak ben 2 seneden fazla bekledim hiç sorunum olmadığı halde ama yine sonu hüsran oldu.
ama bak yine ayakta durmaya çalışıyorum.adet oluyorsun ona bile sevinmelisin ben bu kkda okadar şey okudum ki açıkçası her halime şükrettim.bi örnek mesela doğuştan vajinası olmayan bile çok kişi varmış.yada rahmi olmayan bebek sahibi olma şansları olmayan.o yüzden adet olunca daha bi hevesle başlamalıyız yeni döngümüze.hepimiz ilk günler acıyı dibine kadar yaşıyoruz sende yaşa hakkındır.ama şimdi yeni bi yumurtan olgunlaşıyor onu stresle üzüntüyle değil umutla büyüt bence.

baharım napıyosun? bu 30-40 kişinin içine ben de giriyom demi? ehüü ehüüü
napim yavru can sıkıntısı takılıyorum iştee.birazdan dışarı gidicem.kendime şekil vericem.
saçımı kestirip röfle yaptırcam klasik kadın davranışı yani.üzgünken hemen saçlarımızla uğraşırız
kız saymadım tahminen 30 40kişi ama giriyorsun tabikideeeee

canım bence senin çizgin yanlış yerde senin daha ovulasyon yeni başlıyor gibi geldi bana.

ateş kesinlikle ilk takip olmalı çünkü herşeyi haber veriyo çatlamayı adeti yerleşmeyi bile ama sadece şu olabilir ovylasyon testiyle desteklenebilir okadar ama burda esas olan ateştir

nasılsın bahar iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…