lillium yavrum yazdıklarını okudumda.şu an bunları düşünmekte haklısın.çünkü bazılarımız adet olunca bi ilgi bekliyor daha fazla teselli bekliyor bazılarımızda yeni döngün hayırlı olsun bile denilmesine dayanamıyor.mesela ben öyleyim.şu an yaşadığım durum için bile teselli duymak içimi acıtıyor daha fazla üzülüyrum.çünkü ben unutmak isterken tekrar depreşiyor.ama arkadaşlarım saolsun yalnız bırakmak istemiyor.onlar destek olmak istiyor ama kimin ne istediği bilinmiyor ki.
şimdi bebeğim senin henüz okadar yeniki ve herkes senden okadar umutlu ki o yüzden çok derinlere inilmiyor.daha 5 ay olmuş.
ve en verimli zaman dilimine girmişsin.bak ben 2 seneden fazla bekledim hiç sorunum olmadığı halde ama yine sonu hüsran oldu.
ama bak yine ayakta durmaya çalışıyorum.adet oluyorsun ona bile sevinmelisin ben bu kkda okadar şey okudum ki açıkçası her halime şükrettim.bi örnek mesela doğuştan vajinası olmayan bile çok kişi varmış.yada rahmi olmayan bebek sahibi olma şansları olmayan.o yüzden adet olunca daha bi hevesle başlamalıyız yeni döngümüze.hepimiz ilk günler acıyı dibine kadar yaşıyoruz sende yaşa hakkındır.ama şimdi yeni bi yumurtan olgunlaşıyor onu stresle üzüntüyle değil umutla büyüt bence.
yaa bende varımmmmmm 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bakkk
baharcım inanırmısın bilmem ama ben en çok senin olayında dua ettim ve neredeyse içimden Allahım bu ay olacaksa bebiş baharda olsun çünkü zor bi durum gerçekten yaşadığın Allaha senide bebeğine kavuştursun hatta okadar içtediki duam bi an içim acıdı dedimki sanki kendim bebek istemiyormuşumda Allahım bu ay bana değil bahara nasip et demiş gb hissettim kendimi çok tedirgin oldum ben zaten güçlü olmaya çalıştım eğer biraz olsun kafam dağılsaydı hiç girmeyecektim bu psikolojiye neyse alınganlığın yeri değil burası herkes istediğini yapmak da özgürdür ben yazarım bana yazmak isteyen yazar yazmamı istemeyen açıkça dile getirir kimseye karşı bi sitem değil herkese Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah kafanızı şişirdim özür dilerim
Kızlar aranıza yeni katıldım. Ateş ölçme yöntemine de bu ay başladım. Bana yardımcı olur musunuz? Ben haftasonu yumurtladım mı acaba? Linki aşağıda hemen
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Nolurr yardımm:)
Kızlar aranıza yeni katıldım. Ateş ölçme yöntemine de bu ay başladım. Bana yardımcı olur musunuz? Ben haftasonu yumurtladım mı acaba? Linki aşağıda hemen
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Nolurr yardımm:)
saçları değiştirmek iyidir canım ben hernekadar hemen topuz yapıp taramaya bile üşenen biri olsamda sizler benim gibi olmayın
yaa canım bence sen daha çatlamadın o yüzden seni yazmadım:44:.. sakın biz çatladık diye beklemeye geçmeyin gün aşırı devam bence
tablonu gönderememişsin tatlım tekrar dene istersen ilk sayfadan tekrar bak istersen nasıl paylaşacağını
Ya sanırım ben bunu anlamadım my chart sayfasında sağ üst kısımda set up'ı bulamadım
En üst sağ da chart settings yazıo yardımcı olur musun canım
tamamama kendini dinleme o zaman
zaten doktor da cevap yazmis sana
gonlune gore olsun
canım hosgeldın nasılsın?
okudugun gıbı canım basladık bız de proxeed ve evıcap a
bıze ıyı gelmesede kecı boynuzuna da basladık bakalım
ama soyle kı bız sayıdan cok sıkayetcı degılız de daha cok morfolojı sıkıyor canımızı. 12 mılyon evet az ama 45 mılyondan 12 mılyona dusmesı cok da normal gelmedı bıze o yuzden sayıya degılde hala mevcut olan morfolojıye takık kafamız. cunku bızı tedavıye ıten sorun morfolojı. sayı kolayca arttırılır kecıboynuzuyla onla bunla dıye dusunuoruz.
sız de morfolojıyı de etkıledımı cıcım ya?
bırırleri bana ''morfolojımıze su ıyı geldi'' dıye bı tıyo versın bacılar yaa...
selam fıstıklarrrrrrrrrrr iyisiniz inşallahhhhh pek sık girmiyorum sizleri çokkkk özledimmmmmmmm
17eylülde tekrar doktora gidicem sanırım 18eylülde kürtaj olucamm.şimdilik iyiyim moralim düzelmeye başladı.
yani biraz denge sorunu yaşıyorum ruh halim biraz değişken ama iyi olmalıyım.bi kaç aylık korunmadan sonra sahalara dönüş yapıcam inşallahh.belki biraz daha uzayabilir kendimi hazır hissetmeden bunu yapmak istemiyorum
hepinizi çok ama çok seviyorum canım arkadaşlarım her şey gönlünüzce olsun inşallahhhhhhhhhhhhh.
yaa kızlar az once eve geldım ben
bayadır wc ye gırmemıstm
gunluk pedımde kan vardı 3*4 damla
kahverengı gıbı olmus dagılmıs boyle
ya bu ne olabılır endıselendım baaya bı
adetımın 16 gunundeyım ben daha ne alaka kı bu
cnm ya yumurtan vatlamış yada yumurtan kalıtesız
ama ınşalla catlamıştır ve calışmada vardır
hayırdır inşAllah cnm umarım kötü bişey değildir ,ama benm bildiğim kadarıyla yumurtlamada mümkün bu damla tipi kanama canımkorkma sen kalbini ferah tut ,bi kere de benden bi damla kan duş esnasında gelmişti çözümlenemeyen olarak tarihe gömüldü
sen normalde erken yumurtluyorsun diye ilk okudugumda yerlesme gibi dusundum yumurtlamadan bir hafta sonra olmus olsa 9.gun yumurtlama ihtimalin var mi acaba ?
eger daha yumurtlamadiysan yumurtlama sirasinda bazi kadinlarda bazen kanama olabiliyor az miktarda o da olabilir, ben pembe akintiyla karisik yumurtlama akintisi gordugum ay oldu oncelerde
sonu hayir olsun canim
günaydın kızlar
duvarda bi tahriş fln da olmuş olabilir mi canım, ne olur ne olmaz gidiver uygunsan bi doktora baksın?
valla bakmaya korkuyorum:18: dpo 11 deyim daha yaparsam bi cuma test yaparım gibi yada ctesi adeti beklerim gelmezse pzartesi yaparım tabi orta yerimden çatlamazsamcuma günüde bodruma gidicez yine sünnet var.. yol telaşında yapamayabilirim ..
kızlar nasılsınız ? ben gergınım yaa birine anlatmazsam caat dıye catlıycam valla. gögsumu sagmak ıcın pompa almıstım aventın gogsumu ıyı bosaltmıyodu emzırme danısmanım lansinoh markayı önerdı kendısıde onu kullanıyomus denıycektık ama vaktım olmadıgı ıcın deneyemedım orada ama aldık 25o tl sım almıs orda calısmıs calısıyoda ama vakum gucunde sorun var. ayy degıstırmelerı lazım aldıgım yer ama yook degıstırmıyolar ıs cıkısı tekrar konusmaya gıdıcem aldıgım yerın sahıbıyle konusacayım cook stresslıyım ya verdıgım paraya yazık.
sharing bolumunu ac orda set up var orsa sayfa acılınca sayfanın en altında creat home page var onu tıkla sayf yenılenıyor o sayfanın basında kutunun ıcnde cıkan yazıyı kopyalayacaksın
Ay çok teşekkür ederim bende 2saattir ana sayfada set up arayıp durdum:)
3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
24 ağustos son regl tarihim ve 29 günde bir oluyorum
İnşallah isteyen herkesin halayını çekeriz canım bir an önce hayırlısıyla
Desteğiniz ve beni aranıza sıcakkanlılıkla kabul ettiğiniz için çok tşk ederim
esas kırıldığım nokta buydu sanırım
doktora sende bi çok şeyi danışıyosun yanılıyomuyum tatlım kaldı ki ben orda heycanla belirti sandığım şeyleri anlatıyorum doktor gayet soğukkanlılıkla bunların erken olduğunu ilk belirtinin gecikme olduğunu söylemişti burda topicte gülerek cevap yazmana kırıldım diğer arkadaşlarımı içine almak istemem
14.günde çatlamış gözüküyosun canım inşallah bebeğin seninledir
Ay çok teşekkür ederim bende 2saattir ana sayfada set up arayıp durdum:)
3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
24 ağustos son regl tarihim ve 29 günde bir oluyorum
İnşallah isteyen herkesin halayını çekeriz canım bir an önce hayırlısıyla
Desteğiniz ve beni aranıza sıcakkanlılıkla kabul ettiğiniz için çok tşk ederim
14.günde çatlamış gözüküyosun canım inşallah bebeğin seninledir
canım aıntılarnı da işaretlersen ff cizgyi ceker ama bence 14. catlama olmus gıbı duruyor ama kesın bırse soylemek ıcın erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?