Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

baharcım inanırmısın bilmem ama ben en çok senin olayında dua ettim ve neredeyse içimden Allahım bu ay olacaksa bebiş baharda olsun çünkü zor bi durum gerçekten yaşadığın Allaha senide bebeğine kavuştursun hatta okadar içtediki duam bi an içim acıdı dedimki sanki kendim bebek istemiyormuşumda Allahım bu ay bana değil bahara nasip et demiş gb hissettim kendimi çok tedirgin oldum ben zaten güçlü olmaya çalıştım eğer biraz olsun kafam dağılsaydı hiç girmeyecektim bu psikolojiye neyse alınganlığın yeri değil burası herkes istediğini yapmak da özgürdür ben yazarım bana yazmak isteyen yazar yazmamı istemeyen açıkça dile getirir kimseye karşı bi sitem değil herkese Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah kafanızı şişirdim özür dilerim

Bir de çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz?
Biraz cahilim bu konuda kusura bakmayın artık:)

yok yavrum neden kafa şişirceksin ki.alınganlıkta değil bu..hepimiz zaman zaman yaşıyoruz aynı şeyleri.
adet olmak bizi çok fazla üzüyor.ama yeniden başlamak için umut lazım.
duaların için çok sağol tatlımmm biliyorum ki herkes güzel şeyler diledi.ama kısmet değilmiş ne yapalım.
allahım en kısa zamanda sizlere versin.benim bebiş sizlerin abisi ablası olcaktı ama şimdi sizinkiler öyle olucak inşallahh.

he bide yorumlara yardımcı olması için son adet tarihini ve dönügünün nekadar sürdüğünü söylemen gerekiyo tatlım hoşgeldin bu arada burası sevincin heycanın umudun mutluluğun mutsuzluğun hayal kırıklıklarının mucizelerin şaşkınlıkların yaşandığı bi topik umarım kısa zamanda senin halayını çekeriz halayı biliyormusun hamiş haberini aldığımız arkadaşların halayını çekiyoruz

fundamm evet iyi gelecek inşallah.ama şimdi daha gebelik sonlanmadı acaba zaarralı olurmu diyede düşünüyorum.
doktoru arıycam ona göre hareket edicem bakalımm.
kız izmirin kızları kokoş olur kandırma bizzzzzzziiiiiiii

tablonu gönderememişsin tatlım tekrar dene istersen ilk sayfadan tekrar bak istersen nasıl paylaşacağını

Ya sanırım ben bunu anlamadım my chart sayfasında sağ üst kısımda set up'ı bulamadım
En üst sağ da chart settings yazıo yardımcı olur musun canım

Ya sanırım ben bunu anlamadım my chart sayfasında sağ üst kısımda set up'ı bulamadım
En üst sağ da chart settings yazıo yardımcı olur musun canım

sharing bolumunu ac orda set up var orsa sayfa acılınca sayfanın en altında creat home page var onu tıkla sayf yenılenıyor o sayfanın basında kutunun ıcnde cıkan yazıyı kopyalayacaksın

tamam ama kendini dinleme o zaman
zaten doktor da cevap yazmis sana
gonlune gore olsun

esas kırıldığım nokta buydu sanırım
doktora sende bi çok şeyi danışıyosun yanılıyomuyum tatlım kaldı ki ben orda heycanla belirti sandığım şeyleri anlatıyorum doktor gayet soğukkanlılıkla bunların erken olduğunu ilk belirtinin gecikme olduğunu söylemişti burda topicte gülerek cevap yazmana kırıldım diğer arkadaşlarımı içine almak istemem

Sagol canim hosbulduk cok sukur cok iyiyim sende iyisindir insallah
Biz en son morfolojiye baktirmadik canim ya
Nohut yedir kocana bol bol incir
İnsallah ise yarar
Hepinizi opuyorum bende artik ates olcmiycem sikildim herseyden
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ara ara gelir okurum sizleri

baharımmm sahalar seni bekliyorrrr
gümbür gümbür geleceksin inş vee hiç beklemiceksin artık allahın izniyle
bende seni seviyorum kuzummmmmmmmm

cnm ya yumurtan vatlamış yada yumurtan kalıtesız
ama ınşalla catlamıştır ve calışmada vardır

günaydın kızlar
duvarda bi tahriş fln da olmuş olabilir mi canım, ne olur ne olmaz gidiver uygunsan bi doktora baksın?

ayyy kızlar valla neyin nesiydi bilmiyorum
everycim yerleşme olmasına ihtimal vermiyorum 9. gün yumurtlamış olamam
sanırım yumurtalamayla alakalı bişiydi ne zmn yumurtladım bilmiyorum ama
15.gün fln gibi hisediyodum 16. gün böyle olunca ay bilemedimki neye yorayım.
ben bide ctesi akşamı hamama gittim biliyosunuz nolur nolmaz diye sıcaga pek girmedim ama
yıkandım tabi yinede eee oynadım tepindim birazda.
pazar günü yani dün aslında tüm güb yattım evde hiçbişey yapmadım.
keep canım doktora gitmemeye bu ay takip etmemeye karar verdim ya o yüzden hiç gidesim yok
inş dediğiniz gibi önemli bişi yoktur, ateş bile ölçmedim ancak bu sabah meraktan ve dünkü kanamadan sonra ölçtüm
36,6 çıktı ateşim anlaşılan zaten çatlamış, ki zaten bgn 17. günüm.ama ne zaman oldu allah bilir.
yani öyle pembe fln degil yada bi damla fln degil baya bi böyle adetin ilk günü lekelenmeyle başlar ya
günlük pedin yarısı nerdeyse batıktı...
birde yumurtlama kanamasıysa kaliteli olunca mı kanama olurmuş yoksa kalitesiz oluncamı acaba bilemedim.
ayyyyyy herneye yaa hayır olsun.

fundaaaaaaa canım ayy inş güzel haber alacagız senden bu ayyyy
bencede cumaya bi test patlat şekerimmmmmmmm

Selam canımmm ayyy ne sorunlu olmuş öyle
o kdr para ver bide işe yaramasınnnnn
valla gitte çemkir bi güzel inş bgn halledersin hemencik canım

sharing bolumunu ac orda set up var orsa sayfa acılınca sayfanın en altında creat home page var onu tıkla sayf yenılenıyor o sayfanın basında kutunun ıcnde cıkan yazıyı kopyalayacaksın

Ay çok teşekkür ederim bende 2saattir ana sayfada set up arayıp durdum:)

3f25a6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

24 ağustos son regl tarihim ve 29 günde bir oluyorum
İnşallah isteyen herkesin halayını çekeriz canım bir an önce hayırlısıyla
Desteğiniz ve beni aranıza sıcakkanlılıkla kabul ettiğiniz için çok tşk ederim

14.günde çatlamış gözüküyosun canım inşallah bebeğin seninledir

ya arkadaşlar bu doktor nerede bahedip duruyosunuz
varsa öyle bi imkannn kaçırmayım benimde iki çift sorum olacak

canım aıntılarnı da işaretlersen ff cizgyi ceker ama bence 14. catlama olmus gıbı duruyor ama kesın bırse soylemek ıcın erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…