Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de canım nasıl anlıyorsun bana da anlatabilir misiniz?

şöle oluyor çatlamadan önce ateşin düşüyor ve çatladıktan sonra tekrar yükseliyor ateşin 14.gün düşmüş ve yükselişe geçmiş sonra da birde eğer düzenli adetin varsa 29 günde bir bu da bi fikir veriyor çatladığın günden 14 gün sonra adet tarihin oluyor ki biz o gün inşallah seni hamileliğin için tebrik etmiş oluruz

Ay Allah razı olsun sizden

canım bence ff ın cızdıgı cızgı yanlıs olabılır zaten kendısı de emın deıll . bır kac gun daha gecsın yorum yapılabılır ama umarım son dusus yerlesme dususdur :)

canlarım ınsl..dgru dur yaa ck ıstyrmm bakalımmm kısmet gercıı bende 1 st lık bır spor sonrası turkkahvemle gerıgedımmm bu arada kıslar bır kac gundur kasıklarımm ck agryrrr sızce yumoslama oncesı bole bır agrıolurmuukııı:44:
Bir de çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz?
Biraz cahilim bu konuda kusura bakmayın artık:)
bende öleyımm yenı yenı ogrenyrmm cnm

ya arkadaşlar bu doktor nerede bahedip duruyosunuz
varsa öyle bi imkannn kaçırmayım benimde iki çift sorum olacak
cnmtopıgı varrr ara ıstersen k.dogum dr dıyeee ısmını hatır edemedımdeo dr gun ıcınde soruna yanıt veryrrr

canım sana şöyle diyim
ben h,iç tatlı yemem ve hala da bir kere bile aşermedim tatlıya
bayramda ağzıma sürmedim bir parçadan başka
veee yemekelrden sonra limon yedim bir müddet
bir gün de eşimin eniştesini lokantasına gitmiştik
eşim siparış verdi
ben de verdim tabii
ama ner verdım bil bakalım
bir tabak maydonuzlu kuru soğan ve ramazan pidesi
bana yuh ne biçim kadınsın dediler
ben de gebe bir kadınım getirin demiştim
yani bunlar hikayee anlayacağın

Son düzenleme:

hımm onu bilmiyorum canım sor en iyisi :44: bu arada ben izmirde yaşyorum ama izmirli değiilimki ondan kokoş değilim sanırım içimde yok demekki

fundaaaaaaa canım ayy inş güzel haber alacagız senden bu ayyyy
bencede cumaya bi test patlat şekerimmmmmmmm

kızlarr hepiniz böyle diyonuz ama omuzuma sorumluluk bindi haaa :18::18::18: çünkü geçen birinin tablosuna baktım aynı böyle basamak basamak çıkmış ama adeti gelmiş o yüzden güven olmuyor bu tabloların gidişatına hayırlısı bakalım

Öğreneceğiz canım zamanla herhalde
Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar
İnternet sitelerinden araştırmaktansa yaşayan bilen insanların fikirleri benim için daha önemli
çünkü siteler genel yorumluo seni beni bilmiyorlar ki:)

canım rüyan çok güzel
ALlah hayrını uçurmasın
hani kucağına verilmesi bebeğin bir tuhaf oldum
hayır olsun inşallah

canım rüyan çok güzel
ALlah hayrını uçurmasın
hani kucağına verilmesi bebeğin bir tuhaf oldum
hayır olsun inşallah

canım aslında rüyamda daha çok detay var da burda yazıp dediğin gibi uğuru kaçsın istemedim ama kendimce yorumladım çok hoşuma gitti

kızlar ben resmen alev gibi yanıyorum.. yaa içime bi ateş basması geliyor ya bakalım Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın inşallah

yani sadece kirginligin benim
benim orda kotu niyetim yoktu
bunu kim gordu kim gormedi umrumda degil
benim belirtigim zaten burda soruyorsun anlatiyorum anlatiyorum doktora soruyorsun bir anda tamam duruldum diyorsun
o yuzden artik yorum yapmam dedim cunku ne anlami var kendin rahatlama surecine girmissin ben o noktada sana ne umit olmak isterim ne de umitsizlik en iyi susmamdir
ve adet olana yeni dongun hayirli olsundan baska ne denilir onu da bilemedim acikcasi

ya arkadaşlar bu doktor nerede bahedip duruyosunuz
varsa öyle bi imkannn kaçırmayım benimde iki çift sorum olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-200.html

diger arkadaslarini icine almak istememissin
yani sitemin sadece banaymis
anladim ama ben ne yaptim da birden aklindaki o every boyle oldu onu anlamadim. benim demek istedigim burda sana en ayritniya kadar anlatiyorum sana git kan rahatla ogrenelim diyorum, sen doktora soruyorsun kalp atislarindna onc ehic birsey yasanmaz diyor ve sen rahatliyorsun. ee onca seyi anlattim yalan mi oluyor benim anlattiklarim gibi dusunuyor insan sonra. neyse ben sana o cumleyi yazarken asla dalga veya baska birsye soz konusu degil eger sen beni tanimis oslan zaten anlardin kalbimin ne kadar temiz oldugunu, belki adet olmandan duygusalligindan kaynaklandi ve belki o zaman oyle ifade etmem yanlis anlasildi birsey diyemem ama eger bana kizdiysan farkinda olmadan ve eger hatam varsa ki bilmeden ozur dilerim. her gun yardim edip birgun yardim etmeyince insan boyle oluyormus demek
ki adim iyilik melegi diye geciyordu topicte ilginc ki

o gun karanfilceye de sana ne yazdigimi hic hatirlamiyorum
ikisinin farkli olmasi soz konusu mu onu da hatirlamiyorum cok ilginc geldi acicasi
ben ki sana ozel mesajla surekli yardim ettim bu ay
ben ki senin her yazdigina cevap verdim bu dongunde
neler anlattim nelerden bahsettim ayrintilara kadar ne yasadiysam hepsini seninle paylastim yardimci olsun diye
eger sadece bir anlik mesajimla bir sozumle tum dusuncelerini degistirdiysem (ki sen surekli bana canim everyim sen cok iyisin gibi seyler yazan insansin) sadece yeni dongun hayirli olsun diye azdim ve sen bunu yeterli bulmadiysan benim diyebilcek birseyim yok.

Süpermişşş bende aynısı bu cumartesi yaptım
Bol soğanlı dürüm ve ekstra tabakta soğan maydonoz yedim
Eşim ben bugün eve gelmiyeceğim dedi
Aynen herkeste başka şeyy Rabbim sağlıklı ve hayırlı versindee
Yoksa bıçak makas denediler bıcağa oturdum
Kafama tuz attılar saçımı kaşıdım
Çin takvimi prenses diyor
Falann filann...
Ne verirse Rabbim verir yeterki sağlıklı ve hayırlısını versin

Buarada şuan acaip başım ağrıyor ve boğazımın sol tarafında yutkunamıyorum gibi :18: Hemen limon yedim ama hala hastalanıyormuşum gibi :2: Önerebileceğiniz bişey var mı arkadaşlar :2:

rahatlayana kadar gelmesem topice iyi olacak cok gerginim, ki basim donuyor su an gerginlikten
kendinize iyi bakin, huzur bozmayayim daha fazla

every hızır gibi yetiştin vallaa bu verdiğin linkteki opr. drmuşş Hemen ona sorayımm ne içeyim diyee

rahatlayana kadar gelmesem topice iyi olacak cok gerginim, ki basim donuyor su an gerginlikten

canım bu nasıl söz :2: tamam yalnış anlaşılmalar olabilir sonuçta yazdığımız şeyler okunuşu virgülle bile değişiyor .. bu konuyu kapatın bence artık .. sende biryere kaybolma bana lazımsın

merhaba bende bu yöntemi uygulmaya başladım değerleri yazsam bişey söleyebilirmisiniz acaba ):??

insanı sevdiği üzermiş alındım kırıldım yanlış anladım sen niye uzaklaşıyorsun ki topicten konu sahibisi sensin eğer huzur bozulduğunu düşünüyosan bunu ben yapıyorum demektir ben uzaklaşırım everycim sen rahat ol sana sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bi evlat nasip etsin Yüce Rabbim

hayirli olsun yeni dongun

yeni dongun hayirli olsun canim
eylulde gelir insallah bebisin

hatırlayamadığın için paylaşıyorum ilk yorumun bana ikincisi rezeneye bunlar ufak şeyler gb görünüyo olabilir ama üst üste gelince ve o zamanki psikolojiyle bu sonuç doğuyo sağol bu zamana kadarki yardımların için ben seni kendime sıcak bulmuşum ama demekki senin için öle değilmiş herneyse every ben ff de tablomu takip ederim sen listeden de kaldırabilirsin beni herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım herkes hakkını helal etsin diyorum

Şiiii noluyor sizee
Alınganlık ve yanlış anlaşılma yapıyorsunuz resmen :44:
Birinizin yeni döngüsü başladı hassasiyetlik var
Diğerinizde hamile daha çabuk kırılgan
Yapmayın
Bu yola beraber başladık, beraber biter
Neye niçin kırıldığınızı bir daha okuyun
Sadece yeni döngün hayırlı olsun diye mi bu gönül koymalar:44:
Herkese öyle denilmiyor muu?
Hamile olanada halay çekerizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…