Bir de canım nasıl anlıyorsun bana da anlatabilir misiniz?
şöle oluyor çatlamadan önce ateşin düşüyor ve çatladıktan sonra tekrar yükseliyor ateşin 14.gün düşmüş ve yükselişe geçmiş sonra da birde eğer düzenli adetin varsa 29 günde bir bu da bi fikir veriyor çatladığın günden 14 gün sonra adet tarihin oluyor ki biz o gün inşallah seni hamileliğin için tebrik etmiş oluruz
canım bence ff ın cızdıgı cızgı yanlıs olabılır zaten kendısı de emın deıll . bır kac gun daha gecsın yorum yapılabılır ama umarım son dusus yerlesme dususdur :)
napim yavru can sıkıntısı takılıyorum iştee.birazdan dışarı gidicem.kendime şekil vericem.
saçımı kestirip röfle yaptırcamklasik kadın davranışı yani.üzgünken hemen saçlarımızla uğraşırız
kız saymadım tahminen 30 40kişiama giriyorsun tabikideeeee
canım bence senin çizgin yanlış yerde senin daha ovulasyon yeni başlıyor gibi geldi bana.
canlarım ınsl..dgru dur yaa ck ıstyrmm bakalımmm kısmet gercıı bende 1 st lık bır spor sonrası turkkahvemle gerıgedımmm bu arada kıslar bır kac gundur kasıklarımm ck agryrrr sızce yumoslama oncesı bole bır agrıolurmuukııı:44:saçları değiştirmek iyidir canım ben hernekadar hemen topuz yapıp taramaya bile üşenen biri olsamda sizler benim gibi olmayın
yaa canım bence sen daha çatlamadın o yüzden seni yazmadım:44:.. sakın biz çatladık diye beklemeye geçmeyin gün aşırı devam bence
bende öleyımm yenı yenı ogrenyrmm cnmBir de çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz?
Biraz cahilim bu konuda kusura bakmayın artık:)
cnmtopıgı varrr ara ıstersen k.dogum dr dıyeee ısmını hatır edemedımdeo dr gun ıcınde soruna yanıt veryrrr
ya arkadaşlar bu doktor nerede bahedip duruyosunuz
varsa öyle bi imkannn kaçırmayım benimde iki çift sorum olacak
canım sana şöyle diyimTeşekkür ederim canım inşAllah rabbim aratmasın kimseye, ben henüz tam olaya kaptıramıyorum kendimi bi keseyi göreyim bir pıtpıtlarını duyayımm şöyleee birr ohhhhh diyeceğimm
Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, oğluşun çok yakışıklı olacak maşallahhh mavi gözler sarı saçlarrBakalım bizlerin ne olacak Sen tatlıya mı aşerdin Ben ekşi yiyorum limon ve çiğ soğan 3 gündür vazgeçilmezim oldu Ayşe geliyor sanırım (Rabbim sağlıkla nasip etsin farketmez ama merak işte)
Yola gitmeden hassas gebelik testin varsa bi bak istersen cuma günü hem yolda daha dikkatli olursun gerçi haa 1 gün önce haa 1 gün sonra senle olsun bebişindee inşAllahh
Ama azmini ve sabrını takdir ettim
fundamm evet iyi gelecek inşallah.ama şimdi daha gebelik sonlanmadı acaba zaarralı olurmu diyede düşünüyorum.
doktoru arıycam ona göre hareket edicem bakalımm.
kız izmirin kızları kokoş olur kandırma bizzzzzzziiiiiiii
fundaaaaaaa canım ayy inş güzel haber alacagız senden bu ayyyy
bencede cumaya bi test patlat şekerimmmmmmmm
canlarım ınsl..dgru dur yaa ck ıstyrmm bakalımmm kısmet gercıı bende 1 st lık bır spor sonrası turkkahvemle gerıgedımmm bu arada kıslar bır kac gundur kasıklarımm ck agryrrr sızce yumoslama oncesı bole bır agrıolurmuukııı:44:
bende öleyımm yenı yenı ogrenyrmm cnm
cnmtopıgı varrr ara ıstersen k.dogum dr dıyeee ısmını hatır edemedımdeo dr gun ıcınde soruna yanıt veryrrr
canım rüyan çok güzel
ALlah hayrını uçurmasın
hani kucağına verilmesi bebeğin bir tuhaf oldum
hayır olsun inşallah
yani sadece kirginligin benimesas kırıldığım nokta buydu sanırım
doktora sende bi çok şeyi danışıyosun yanılıyomuyum tatlım kaldı ki ben orda heycanla belirti sandığım şeyleri anlatıyorum doktor gayet soğukkanlılıkla bunların erken olduğunu ilk belirtinin gecikme olduğunu söylemişti burda topicte gülerek cevap yazmana kırıldım diğer arkadaşlarımı içine almak istemem
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-200.html
ya arkadaşlar bu doktor nerede bahedip duruyosunuz
varsa öyle bi imkannn kaçırmayım benimde iki çift sorum olacak
diger arkadaslarini icine almak istememissinbaharcım inanırmısın bilmem ama ben en çok senin olayında dua ettim ve neredeyse içimden Allahım bu ay olacaksa bebiş baharda olsun çünkü zor bi durum gerçekten yaşadığın Allaha senide bebeğine kavuştursun hatta okadar içtediki duam bi an içim acıdı dedimki sanki kendim bebek istemiyormuşumda Allahım bu ay bana değil bahara nasip et demiş gb hissettim kendimi çok tedirgin oldum ben zaten güçlü olmaya çalıştım eğer biraz olsun kafam dağılsaydı hiç girmeyecektim bu psikolojiye neyse alınganlığın yeri değil burası herkes istediğini yapmak da özgürdür ben yazarım bana yazmak isteyen yazar yazmamı istemeyen açıkça dile getirir kimseye karşı bi sitem değil herkese Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah kafanızı şişirdim özür dilerim
everycim inşallah sağol dileğin için benimki alınganlık belki de ama şunu söyliiim doktora iki kere yazdım ben ve önce burda sizlerle paylaştım okadar ok belirtiler uyuyoduki hayatımda hiç karşılaşmadığım bi akıntıyla karşılaştım ve kesinlikle kuruntu olamazdı burda sizden yorumları alınca bir de uzmanına sormak gerek dedim yanlış mı yapmışım anlayamadım zaten o gün birçok kişi girdi ve biçoğu döngüm için bile birşey demedi he demek de zorunda değil tabiki herkesn kendine göre telaşı var ama sen konu sahibisisin biçok konuda ortak yorumlarımız oldu birbirimize dileklerimiz oldu benimle aynı gün döngüsü başlayan arkadaş vardı sanırım karanfilce ona da dileğin vardı banada ama inan ikisi farklıydı neyse bu sizin samimiyetinizdende kaynaklanıyo olabilir en iyisi herkes bunu adet sonrası çöküntü olarak düşünsün herkesin gönlüne göre olsun inşallah
kızlar ben resmen alev gibi yanıyorum.. yaa içime bi ateş basması geliyor ya bakalım Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın inşallah
canım sana şöyle diyim
ben h,iç tatlı yemem ve hala da bir kere bile aşermedim tatlıya
bayramda ağzıma sürmedim bir parçadan başka
veee yemekelrden sonra limon yedim bir müddet
bir gün de eşimin eniştesini lokantasına gitmiştik
eşim siparış verdi
ben de verdim tabii
ama ner verdım bil bakalım
bir tabak maydonuzlu kuru soğan ve ramazan pidesi
bana yuh ne biçim kadınsın dediler
ben de gebe bir kadınım getirin demiştim
yani bunlar hikayee anlayacağın
rahatlayana kadar gelmesem topice iyi olacak cok gerginim, ki basim donuyor su an gerginlikten
kendinize iyi bakin, huzur bozmayayim daha fazla
rahatlayana kadar gelmesem topice iyi olacak cok gerginim, ki basim donuyor su an gerginlikten
konu sahibi: Saruboceq (konu başlığı 05.08.2012'de everythingwillbegreat'e aktarılmıştır.)
merhaba arkadaslar
ateş ölçme yöntemini uygulamak için;
*adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte,
*tercihen sabah saat 6-8 arası,
*dijital bir ateş ölçerle,
*dil altından,
*yataktan kalkmadan bazal vücut ısımızı ölçüyoruz.
Bu yöntem sayesinde ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerinizi tespit edecek ve regl derecenizi öğreneceksiniz. Yumurtlama olduğu zaman ateş normal seyrinden 0.2 derece kadar artış gösterir ve salgılanan progesteron hormonunun etkisiyle luteal faz dönemi içinde ateş bu seviyede devam eder. Eğer hamilelik gerçekleşmediyse, ateşiniz beklenen adet tarihinin bir ya da birkaç gün öncesinde, bazen de beklenen adet sabahı düser ve eğer hamileyseniz ateş seviyeniz yükseklerde devam edecektir. Unutmayın ki, herkesin bazal vücut ısı seviyesi birbirinden farklıdır; bu nedenle ateşinizi başkalarının ateş seviyeleriyle kıyaslamadan, yukarıda belirtilen koşullara uygun ve düzenli olarak ölçerek kendi ateş seyriniz hakkında bilgi edinmelisiniz. Bol bebişli günlere
not: tablo yapmak ve fertility friend sitesine üye olmak için öncelikle google dan arayıp fertility friend sitesine giriyoruz.
√ orada kullanıcı adı ve şifre isteyen kısımda sign up yazısını buluyoruz ve ona tıklıyoruz.
√çıkan sayfada choose a username kısmına bir kullanıcı adı seçip yazıyoruz.
√ your email address kısmına email adresimizi giriyoruz.
√ next yazısına tıklıyoruz ve çıkan sayfada send the course directly to my email inbox yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ daha sonra çıkan sayfada start now yazısını tıklıyoruz ve ı accept all terms yazan kutucuğu işaretliyoruz.
√ bu işlemlerden sonra, çikan sayfada your date of birth olan kısma doğum tarihimizi giriyoruz.
√ calendar week starts on sunday yazan yeri monday olarak değiştiriyoruz.
√ your menstrual cycle setup: last menstrual period yazan yere son adet tarihimizi giriyoruz.
√ usual cycle length yazan yere adet döngümüz kaç günse onu giriyoruz.
√ thermometer and temperature method olan kısımda units yazan yeri celcius olarak değiştiriyoruz.orally yazan yer aynen kalsın.
√ daha sonra set up yazısını tıklıyoruz.
√ bu işlemden sonra karşımıza bir takvim çıkacak.takvimde ateş ölçmeye başladığımız günü buluyoruz ve temperature yazan kısma derecemiz kaç çıktıysa onu giriyoruz.
√ time olan kısma hergün saat kaçta ölçüyorsak onu giriyoruz.onu otomatik ayarlamak için set default diyoruz ve çıkan sayfada default wakeup time yazısının olduğu yere hergün ölçeceğimiz saati yazıyoruz.
√ başka birşey işaretlemeden en son set yazısını tıklıyoruz.
√ cervical fluid olan kısm akıntı gireceğimiz yer ve oraya tıkladığımızda karşımıza çıkanlar ise
dry kuru, sticky yapışkan akıntı, creamy krem kıvamındaki akıntı,watery su gibi olan akınti ve eggwhite olansa tam yumurtlama zamanında gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı demektir.
√ menses/spotting olan kısım adet olduğumuz günlerde işaretleyeceğimiz kısımdır; örneğin leke geliyorsa spotting,hafif geliyorsa light, orta derecede ise medium, ağır geliyorsa heavy yazısını işaretliyoruz.
√ ıntercourse/ınsemination olan bölüm ise ilişki var mı yok mu onu belirten kısım. Oraya yes ya da no girmek yeterli. Ya da ilişki sabah olduysa am akşam olduysa pm seçenegini isaretliyoruz.
√ tüm bu işlemlerden sonra save yazısını tıklıyoruz ve girdigimiz bilgileri kaydediyoruz.
*oluşturduğumuz tabloyu topicte paylaşmak icin fertility friend sitesindeki sayfamızın sağ üst kısmından set up yazısını, daha sonra sharıng yazısını tıklayarak, açılan sayfada kutudaki linki mesajımıza yapıştırıyoruz.
:119:
[table="width: 500, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]bat[/td]
[td]tablo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taf[/td]
[td][/td]
[td]30bc44 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem_55[/td]
[td][/td]
[td]327140 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelens[/td]
[td][/td]
[td]37a15a ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lightlife[/td]
[td][/td]
[td]30368d ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]durusah[/td]
[td][/td]
[td]2f9770 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimcimes53[/td]
[td][/td]
[td]338ab0 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ronya[/td]
[td][/td]
[td]2e2c5d ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikacid[/td]
[td][/td]
[td]358206 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td][/td]
[td]3803e9 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukatre[/td]
[td][/td]
[td]392aca ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]butterfly33[/td]
[td][/td]
[td]370f7f ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]luxxor[/td]
[td][/td]
[td]388b2fovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdansr[/td]
[td][/td]
[td]384e56 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]jeannecdarc[/td]
[td][/td]
[td]3814f7ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulay_7980[/td]
[td][/td]
[td]373480 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek06[/td]
[td][/td]
[td]359549 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serfik[/td]
[td][/td]
[td]365881 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]peluska[/td]
[td][/td]
[td]33eac1 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]irm83[/td]
[td][/td]
[td]362203 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mimoza[/td]
[td][/td]
[td]38c30e ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kutsev[/td]
[td][/td]
[td]3a693a ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gelartik[/td]
[td][/td]
[td]395344 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker-leblebi[/td]
[td][/td]
[td]344458 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcu-gen[/td]
[td][/td]
[td]3adf2b ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bubulka[/td]
[td][/td]
[td]3c17fc ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]paytak[/td]
[td][/td]
[td]3ca4ef ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hepberaber[/td]
[td][/td]
[td]36bfea ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td][/td]
[td]3d90ed ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td][/td]
[td]375e51 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td][/td]
[td]382aa4 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gurbetguzeli[/td]
[td][/td]
[td]--------[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td][/td]
[td]3e164c ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ydbuge[/td]
[td][/td]
[td]3ec6a4 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td][/td]
[td]3d1d67 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pekbicici[/td]
[td][/td]
[td]3e7642 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efesude[/td]
[td]10 eylul[/td]
[td]3b6cf0 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]13 eylul[/td]
[td]37edb9 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]16 eylul[/td]
[td]379caf ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]21 eylul[/td]
[td]3628ff ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]25 eylul[/td]
[td]386464 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]suzan6638[/td]
[td]28 eylul[/td]
[td]3ef6ae ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9 ay[/td]
[td]29 eylul[/td]
[td] 3b6818ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaroma[/td]
[td]? Eylul[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zebebek[/td]
[td]? Eylul[/td]
[td]381479 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]? Eylul[/td]
[td]3c820a ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazlım[/td]
[td]? Eylul[/td]
[td]353782 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]? Eylul[/td]
[td]383775 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]? Eylul[/td]
[td]3c62e4 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]? Eylul[/td]
[td]3c4345 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keepmeinformed[/td]
[td]3 ekim[/td]
[td]3e165a ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rezene[/td]
[td]4 ekim[/td]
[td]3dec2f ovulation charts on fertilityfriend.com [/td]
[/tr]
[tr]
[td]lillum[/td]
[td]5 ekim[/td]
[td]3e8685 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]geridonusumkutusu[/td]
[td]7 ekim[/td]
[td]3edb5d ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 eylul[/td]
[td]34b965 ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]???[/td]
[td]3df72d ovulation charts on fertilityfriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]???[/td]
[td]--
[/td]
[/tr]
[/table]
hayirli olsun yeni dongun
yeni dongun hayirli olsun canim
eylulde gelir insallah bebisin
hatırlayamadığın için paylaşıyorum ilk yorumun bana ikincisi rezeneye bunlar ufak şeyler gb görünüyo olabilir ama üst üste gelince ve o zamanki psikolojiyle bu sonuç doğuyo sağol bu zamana kadarki yardımların için ben seni kendime sıcak bulmuşum ama demekki senin için öle değilmiş herneyse every ben ff de tablomu takip ederim sen listeden de kaldırabilirsin beni herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım herkes hakkını helal etsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?