Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

konu sadece yeni döngüdeki dilek değil ne olduğu önemli de değil boşver yalnız doktora soru sorarken dikkat et canım anlamıyorum hiç hem doktordan yardım almamız için link veriliyo hemde orda doktora soru soruyorum diye suç oluyo boşverin kızlar evet ben alınganlık yapmış olabilirim ama birazda sebeplerim var yani every yinede çok iyi biri gelecektir sizi yalnız bırakmaz bana verebileceği cevap olmadığı için yok şuanda daha fazla gerginlik olmasın o gelsin ben gideceğim

yaa canım every hamile sende çok umutlandığın bir ayda üzüldün bu yazılanlarında bilinçli yazılmadığı ortada daha fazla uzatmayın bence

yaa canım every hamile sende çok umutlandığın bir ayda üzüldün bu yazılanlarında bilinçli yazılmadığı ortada daha fazla uzatmayın bence

tatlım inanki uzatmıcam gelsin every ben özürümü dileyip gideceim onu bekliyorum onun hormonları ani değişimlerde olduğu için böle yapıyor ama sanki o iyilik meleği ben art niyet arıyomuşum gb bi hava oldu bunu kabul etmiyorum hiç bi zaman bence herşey ortada doktora sormam suç oldu sanki doktora soruyormuşum diye alınmış o da bu normal mi sizce

öyle bir hava felan olmadı canım üzülmeyin boşyere herkes istediğini yapmakta özgür sonuçta gidicem felanda deme burası hepimizin topici

lımon yemee cnmmm ı dgl dırr oooo hamış ler ve hamışadayları ıcınn tmmmııı bır dahaa sakınnnn cnmmm bu arada g.olsnn cnmmm

yapmayın kızarr ark.dedıgı gıbıı ıkınısde hassassızızzzzzzzzz lutfennn

Canım benim inan ki ortada hiç bir şey yok
Birbirinizi kıracak veya üzecek veya buraları terkedecek kadar
O doktora sorduysan doktor daha iyi bilir
senide daha fazla ümitlendirmemek adına susmuş
Döngünde de yeni döngün hayırlı olsun
Sonu bebiş olsun demiş
Yapma gerçekten ortada bişey yok
Senide çok iyi anlıyoruz sende okadar belirti varken kırmızıyı görmen
Yıkım oluyor ama henüz 5 aydır deniyorsun bukadar yıpratma kendini
Bu işin en büyük düşmanı stres ve üzüntüü
Şimdi everyde hamile bak onuda üzme
Beraber yine devam edip keyfimizi kaçırmayalım
Kimsede gitmek zorunda değil yormayın birbirinizi

Zaten bende hasta oldum ooffff napcam ben yaa :2::2:

lımon yemee cnmmm ı dgl dırr oooo hamış ler ve hamışadayları ıcınn tmmmııı bır dahaa sakınnnn cnmmm bu arada g.olsnn cnmmm

Teşekkür ederim tatlım ama neden limon iyi değildir :18: Ben yedim bile Hem c vitamini hem de insanlar bilhassa limona aşerip 3-5 tane yiyorr :44: Limon gebelikten önce yumurtlama zamanı tavsiye edilmiyor diye biliyorum ben :26:

Teşekkür ederim tatlım ama neden limon iyi değildir :18: Ben yedim bile Hem c vitamini hem de insanlar bilhassa limona aşerip 3-5 tane yiyorr :44: Limon gebelikten önce yumurtlama zamanı tavsiye edilmiyor diye biliyorum ben :26:

kanı cıvıklastırıyor ark.da senn gıbı oldu hamıskenn dr da sordu nanze lımonn kaynatıp ıcımmı dıe sakınn uzak dur onladn demıssscunku ben bgnn lımonlu su ıcecektım de ark..bebekıstdgmı bıldıgııcın dr soyledıgını ve ıcmememeı soyledııı ınsl...brsy olmaz ama bır dha yeme tmmı cnm bnm

Tamam saolasın canım uyarın için artık başka c vitaminlerine bakim ben :2:

sağol canımmm

kızlar bu arada pervane ve okkesa nın tabloları dpo 8 de bende 11 deyim.. başkada doğru dürüst ölçen yok ha bu ay herkes salmış

öyle canım ya çok az kişi kalmış ölçen bende tabloya bi baktım ilk zaman en sonlardaydım şimdi nerdeyse hamilelere dayanmışız inş. sonumuz öyle olur en kıza zamanda :))

ben işten çıkıcam birazdan herhalde ben çıkana kadar gelmeyecek every herkes hakkını helal etsin herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkes topicte mutlu huzurlu olsun arkadaşlar Rabbim çok bekletmesin sizi inş bakarsınız belki hamile haberimi duyururum size yalnızca ne kadar sürer bilemiyorum ama inş çok sürmez herkes Allaha emanet olsun

karanfilce canım yaa senin şu poğçanın tarifinde yaş maya var ya hani
maya yoksa ne kullanabiliriz kabartma tozuyla olurmu meselaa acil durumlarda

Yapma lillum ama aranızdaki konu ne bilmiyorum ama çekip gitmeye değecek bişey olmadığına bahse varım ve bu topic kimsenin şahsi topiği değil lütfen.

karanfilcenin poaçasını bilmem ama canım mayalı poaça tarifleri kabartma tozlu çok olmuyor ssanki gerçi karanfilce daha iyi bilir

canım hani tablodaki kesik çizgiler akıntıdandır dedin ya tüm akıntılarımı sildim kafası karışmasın diye ama yine aynı kaldı anlamadımmm hiç

yerim senin başlığını

canım bi dene istersen diyecem ama onda maya çok önemli

yerim senin başlığını

canım bi dene istersen diyecem ama onda maya çok önemli

valla masaustumde de oyle kayıtlı adını sen koydukkkk gıttııı
yaa buyuk ıhtımal olmıcak ztn dusundumde en kısa zmnda bı maya alayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…