Şiiii noluyor sizee
Alınganlık ve yanlış anlaşılma yapıyorsunuz resmen :44:
Birinizin yeni döngüsü başladı hassasiyetlik var
Diğerinizde hamile daha çabuk kırılgan
Yapmayın
Bu yola beraber başladık, beraber biter
Neye niçin kırıldığınızı bir daha okuyun
Sadece yeni döngün hayırlı olsun diye mi bu gönül koymalar:44:
Herkese öyle denilmiyor muu?
Hamile olanada halay çekerizz
hatırlayamadığın için paylaşıyorum ilk yorumun bana ikincisi rezeneye bunlar ufak şeyler gb görünüyo olabilir ama üst üste gelince ve o zamanki psikolojiyle bu sonuç doğuyo sağol bu zamana kadarki yardımların için ben seni kendime sıcak bulmuşum ama demekki senin için öle değilmiş herneyse every ben ff de tablomu takip ederim sen listeden de kaldırabilirsin beni herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım herkes hakkını helal etsin diyorum
yaa canım every hamile sende çok umutlandığın bir ayda üzüldün bu yazılanlarında bilinçli yazılmadığı ortada daha fazla uzatmayın bence
tatlım inanki uzatmıcam gelsin every ben özürümü dileyip gideceim onu bekliyorum onun hormonları ani değişimlerde olduğu için böle yapıyor ama sanki o iyilik meleği ben art niyet arıyomuşum gb bi hava oldu bunu kabul etmiyorum hiç bi zaman bence herşey ortada doktora sormam suç oldu sanki doktora soruyormuşum diye alınmış o da bu normal mi sizce
lımon yemee cnmmm ı dgl dırr oooo hamış ler ve hamışadayları ıcınn tmmmııı bır dahaa sakınnnn cnmmm bu arada g.olsnn cnmmmSüpermişşş bende aynısı bu cumartesi yaptım
Bol soğanlı dürüm ve ekstra tabakta soğan maydonoz yedim
Eşim ben bugün eve gelmiyeceğim dedi
Aynen herkeste başka şeyy Rabbim sağlıklı ve hayırlı versindee
Yoksa bıçak makas denediler bıcağa oturdum
Kafama tuz attılar saçımı kaşıdım
Çin takvimi prenses diyor
Falann filann...
Ne verirse Rabbim verir yeterki sağlıklı ve hayırlısını versin
Buarada şuan acaip başım ağrıyor ve boğazımın sol tarafında yutkunamıyorum gibi :18: Hemen limon yedim ama hala hastalanıyormuşum gibi :2: Önerebileceğiniz bişey var mı arkadaşlar :2:
yapmayın kızarr ark.dedıgı gıbıı ıkınısde hassassızızzzzzzzzz lutfennnhatırlayamadığın için paylaşıyorum ilk yorumun bana ikincisi rezeneye bunlar ufak şeyler gb görünüyo olabilir ama üst üste gelince ve o zamanki psikolojiyle bu sonuç doğuyo sağol bu zamana kadarki yardımların için ben seni kendime sıcak bulmuşum ama demekki senin için öle değilmiş herneyse every ben ff de tablomu takip ederim sen listeden de kaldırabilirsin beni herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım herkes hakkını helal etsin diyorum
tatlım inanki uzatmıcam gelsin every ben özürümü dileyip gideceim onu bekliyorum onun hormonları ani değişimlerde olduğu için böle yapıyor ama sanki o iyilik meleği ben art niyet arıyomuşum gb bi hava oldu bunu kabul etmiyorum hiç bi zaman bence herşey ortada doktora sormam suç oldu sanki doktora soruyormuşum diye alınmış o da bu normal mi sizce
lımon yemee cnmmm ı dgl dırr oooo hamış ler ve hamışadayları ıcınn tmmmııı bır dahaa sakınnnn cnmmm bu arada g.olsnn cnmmm
Teşekkür ederim tatlım ama neden limon iyi değildir :18: Ben yedim bileHem c vitamini hem de insanlar bilhassa limona aşerip 3-5 tane yiyorr :44: Limon gebelikten önce yumurtlama zamanı tavsiye edilmiyor diye biliyorum ben :26:
kanı cıvıklastırıyor ark.da senn gıbı oldu hamıskenn dr da sordu nanze lımonn kaynatıp ıcımmı dıe sakınn uzak dur onladn demıssscunku ben bgnn lımonlu su ıcecektım de ark..bebekıstdgmı bıldıgııcın dr soyledıgını ve ıcmememeı soyledııı ınsl...brsy olmaz ama bır dha yeme tmmı cnm bnm
sağol canımmm
kızlar bu arada pervane ve okkesa nın tabloları dpo 8 de bende 11 deyim.. başkada doğru dürüst ölçen yok ha bu ayherkes salmış
kızlarrr daha yumosum gelmemıstır ama genede sız bakınnn bılgı verın bana kı o na gore bolll boll calısayımm hehe
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben işten çıkıcam birazdan herhalde ben çıkana kadar gelmeyecek every herkes hakkını helal etsin herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkes topicte mutlu huzurlu olsun arkadaşlar Rabbim çok bekletmesin sizi inş bakarsınız belki hamile haberimi duyururum size yalnızca ne kadar sürer bilemiyorum ama inş çok sürmez herkes Allaha emanet olsun
karanfilce canım yaa senin şu poğçanın tarifinde yaş maya var ya hani
maya yoksa ne kullanabiliriz kabartma tozuyla olurmu meselaa acil durumlarda
karanfilce canım yaa senin şu poğçanın tarifinde yaş maya var ya hani
maya yoksa ne kullanabiliriz kabartma tozuyla olurmu meselaa acil durumlarda
canım düşüş çok belirgin sanki bi kaç güne kadar geliyor yumurta ama keep bilir kişi oldu bu konuda bak oyununda 1. iyi tahminler yapıyor
Yapma lillum ama aranızdaki konu ne bilmiyorum ama çekip gitmeye değecek bişey olmadığına bahse varım ve bu topic kimsenin şahsi topiği değil lütfen.
yerim senin başlığını
canım bi dene istersen diyecem ama onda maya çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?