valla masaustumde de oyle kayıtlı adını sen koydukkkk gıttııı
yaa buyuk ıhtımal olmıcak ztn dusundumde en kısa zmnda bı maya alayım ben
Canım benim inan ki ortada hiç bir şey yok
Birbirinizi kıracak veya üzecek veya buraları terkedecek kadar
O doktora sorduysan doktor daha iyi bilir
senide daha fazla ümitlendirmemek adına susmuş
Döngünde de yeni döngün hayırlı olsun
Sonu bebiş olsun demiş
Yapma gerçekten ortada bişey yok
Senide çok iyi anlıyoruz sende okadar belirti varken kırmızıyı görmen
Yıkım oluyor ama henüz 5 aydır deniyorsun bukadar yıpratma kendini
Bu işin en büyük düşmanı stres ve üzüntüü
Şimdi everyde hamile bak onuda üzme
Beraber yine devam edip keyfimizi kaçırmayalım
Kimsede gitmek zorunda değil yormayın birbirinizi
Zaten bende hasta oldum ooffff napcam ben yaa :2::2:
konu sadece yeni döngüdeki dilek değil ne olduğu önemli de değil boşver yalnız doktora soru sorarken dikkat et canım anlamıyorum hiç hem doktordan yardım almamız için link veriliyo hemde orda doktora soru soruyorum diye suç oluyo boşverin kızlar evet ben alınganlık yapmış olabilirim ama birazda sebeplerim var yani every yinede çok iyi biri gelecektir sizi yalnız bırakmaz bana verebileceği cevap olmadığı için yok şuanda daha fazla gerginlik olmasın o gelsin ben gideceğim
slm. kızlar bu ay klomene başlıcaktım. bugün doktora gittim. direkt ilaç yazar diye düşünüyordum. reglin 5. günü. ama muayene ettihiç beklemiodum. hiç hoşlanmadım bu muayeneden. tiksindim. neyse sonuç rahim duvarı ince çıktı. o yüzden bu ay tedaviye başlamıcak. yine öbür aya kaldı. 1,5 yıl oldu henüz hiç tedaviye başlayamadım. gene bi ay ertelenmiş oldu. önceden olsa üzülür ağlardım. şimdi üzülmedim. kabulleniyorum durumu artık heralde.
bu arada daha önceki muayenelerimde doktor rahim duvarı kalınlığı için iyi demişti.şimdi niye inceldi ki
fundurtan- 13 Eylul :18:
bebisimolsun- 16Eylul :18:
karanfilce- 21 Eylul :18:
naz- 25 Eylul :18:
Offfff çok sıkıcı bi geceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cok bilgim yok ama sanirim sogan kuru rahim duvarini inceltebiliyormus
yaptin mi yakin zamanda ?
Offfff çok sıkıcı bi geceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slm. kızlar bu ay klomene başlıcaktım. bugün doktora gittim. direkt ilaç yazar diye düşünüyordum. reglin 5. günü. ama muayene ettihiç beklemiodum. hiç hoşlanmadım bu muayeneden. tiksindim. neyse sonuç rahim duvarı ince çıktı. o yüzden bu ay tedaviye başlamıcak. yine öbür aya kaldı. 1,5 yıl oldu henüz hiç tedaviye başlayamadım. gene bi ay ertelenmiş oldu. önceden olsa üzülür ağlardım. şimdi üzülmedim. kabulleniyorum durumu artık heralde.
bu arada daha önceki muayenelerimde doktor rahim duvarı kalınlığı için iyi demişti.şimdi niye inceldi ki
yok yapmadım soğan kürü. nette araştırıken soğan kürü kalınlaştırıyor diye yazıyordu hatta bende bu ay deneyim diye düşündüm demin. geçen ay böğürtlen kökü incir çörek otu gibi şeylerden az az yapmıştım. bu ay hiçbişi yapmadım
kızlar soğan kürünün faydası oldu mu bilmem ama ben de bebiş için 1 yıl bekledim yumurtlama ilacı vs çok şey denedik olmadı sonra soğan kürü yaptım aynı zamandA süte maydonoz koyup buharına oturdum ve adetin 10 12 ve 14. günü ilişki o ay hamile kalmadım ama bidahaki ay kaldım bu arada soğan kürünü 1 kereden fazla kullanmayın rahim duvarını inceltir kolay gelsin...
aa yoksa ailen bodrumda mı??valla bakmaya korkuyorum:18: dpo 11 deyim daha yaparsam bi cuma test yaparım gibi yada ctesi adeti beklerim gelmezse pzartesi yaparım tabi orta yerimden çatlamazsamcuma günüde bodruma gidicez yine sünnet var.. yol telaşında yapamayabilirim ..
paylaşamamışsın canım, tekrar koyar mısın, hoşgeldin bu aradaKızlar aranıza yeni katıldım. Ateş ölçme yöntemine de bu ay başladım. Bana yardımcı olur musunuz? Ben haftasonu yumurtladım mı acaba? Linki aşağıda hemen
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Nolurr yardımm:)
kızlar ben resmen alev gibi yanıyorum.. yaa içime bi ateş basması geliyor ya bakalım Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın inşallah
:26:canım senin akıntılar ve ateşin düşüp yükselmesi ters yerlere geliyor, anlamadım ki ben de..sen düzenli ölç bakalım, elbet netleyecek..sinir bozucu di mi o kesikler, olsun kesik mesik var mı var, o yetercanım hani tablodaki kesik çizgiler akıntıdandır dedin ya tüm akıntılarımı sildim kafası karışmasın diye ama yine aynı kaldı anlamadımmm hiç
nerden çıktı bu diye sorma ama senin çok yakın bir zamanda hamile olacagını düşünüyorum.bir iki gündür yazacam yazamadım.şimdi söyliyim..
canımsınben sIktIm ortami herhalde diyip uzerime alicam
canımsıninsanın her hali bir olmuyor işte
yok canım bursada bizimkiler.. bodrumda eşimin arkadaşı var..aa yoksa ailen bodrumda mı??
bende 2 aydır üst üste klomen kullandım.bu ay benim de rahim duvarım incelmiş çıktı.doktor hemen ostrojen hapı verdi.sabah akşam içiyorum.normalde yarın kontrolüm vardı ama doktorumun işi varmış çarşambaya kaldı.çarşamba 15. günüm olacak inş yumurtalar çatlamaz.bu ay 10. günde gittim.sağda ve solda 13 mm lik iki yumurta vardı.gecen ay 12.günde 19 mm lik bir tane dominant yumurta vardı ve o gün çatlatma iğnesini olmuştum.bu ay 15. günde gitmiş olacam.bu yumurta nolur kızlar?sizce yarın çalışma yapayım mı?
yani evet sIktin bugun
bugunku halin sIkIcI diyorsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?