Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nerden çıktı bu diye sorma ama senin çok yakın bir zamanda hamile olacagını düşünüyorum.bir iki gündür yazacam yazamadım.şimdi söyliyim..

ah keşke. bense umudumu iyice kaybediyorum. sanki bu süreç çok daha uzayacak gibi hissediyorum. hayırlısı. bu iş gerçekten kısmet. nice tamamen sorunsuz çiflerin yıllarca olmayabiliyor, yada sorun varken bile hemen hamile kalan oluyor. demek ki kısmet. demkki vakti belli. hsyırlısı napalım :) hayırlısı ile dünyaya gelsin inş

ben boyle duydum buralarda genelde emin degilim ama oyle hatirliyorum hatta nar suyu da inceltiyordu
sen iyice arastir bence
yanlis birsey yapmis olma
alintiyi sogan kuru yapnalarin topicinden aldim googlea yazip

demin bende araştırdım. soğan kürü için kimi inceltir kimi kalınlaştırı demiş. nar suyu da kalınlaştırır demiş kimileri. bu ay yumurta çatlasın diye bişiler yapıyımm bitkisel diodum ama en iyisi bu ay hiçbişi yapmıyım. geçen ayki bitkilerden de incelmiş olabilir. galiba bu yumurtayı geliştirici şeyler rahmi inceltiyor. klomende yumurtayı geliştiriyor ama o da rahmi inceltiyormuş. belki bitkiler de aynı etkiye sahiptir.

yok canım bursada bizimkiler.. bodrumda eşimin arkadaşı var..

benim doktorum hiç üst üste klomen vermedi.. sakıncalı dedi.. 1 ay ara veriyordu.. nihayetinde kimyasal ..seninki neden vermişki :26:

bilmiyorum ki...hatta bu ayda olmazsa diğer aya aşılamaya gececez.ama o iğneli olacak.iğne tam tersine rahim duvarını kalınlaştırır dedi..klomende kadınlık hormonun tersi etki gösteren bi madde varmış.o inceltiyormuş rahim duvarını.ama iğnede durum tam tersiymiş.ay bilmiyroum işte...gideyim de bu akşamki ostrojenimi içeyim...kızlar benim yumoşlar ne olur fikriniz var mı?keşke ateş ölçseydim yaa...valla pişman oldum bu ay ölçmedigime.

rahim duvarı mm sini bilen var mı. benim kine 4 diye yazdı kağıda doktor. kalınlaştırıcı bişide vermedi. bir dahaki ay kalınlaşmazsa ne olacak dedim. o zaman bant veririz dedi. kendi kendine kalınlaşırmı bilmiorum. geçen ay maydanoz buharına da oturmuştum. bu ay hiçbişi yapmiim en iyisi.

evet dedigin gibi en iyisi hicbir sey yapmaman

benim bir arkadasin cikolata kisti, rahimde perde, tiroid sorunu ve yillarca kistleriyle ugrasmis
evlendiginde ilk ayda pat diye hamile
ve simdi cocuk kocaman oluyor bile
ben cok sasirirdim o zaman bizde soun yok aylardir olmuyor
onun nasil oldu diye
ornekleri cogaltabilirim dedigin gibi bebek isi bir mucize ne zaman nasil olacak bilinmiyor kismet

şimdi didikliyor gibi olacağım ama yazmadan da edemeyeceğim..lillum yaşadığın(yaşadıklarımız) hiç kolay şeyler değil, inan ne dense yine de üzüleceksin. buradaki eski arkadaşlar çok döngüler çok insanlar görmüşler, eski diyorsak daha uzun süre bunları yaşamışlar ve doğal olarak daha temkinliler. every yi tanıdığım günden beri gördüğüm kadarı ile her mesaja cevap yazmaya çalışıyor, herkese koşmaya çalışıyor, uzun uzun araştırıp paylaşıyor, hani sanki dargınlığı hak etmiyor gibi geldi bana. Lütfen küsme, gitme. Ben de "döngün hayırlı olsun" yazdım ama deseydin ki "kızlar kötüyüm, yardım" inan daha çok yazardım bir çok insan eminim daha çok yazardı...

bence her ihtimale karşın çalışın derim.. çünkü bu işler hiç belli olmuyor :44:
ne catlakligimi gordun yaaaaa

çatlak sevimli demek bizim köyde

benim adetin 18.gunu 6 mmydi hamile kalmadan onceki ay gittigimde
ama bilmiyorum nasil oluyor normalde

benimde moralim bozuk. aile içi bi durumda.. bazen diyorum benim sonum eşimle ayrılık galiba. belki de Allah ondan nasip etmiyor diyorum

ben ona ozel mesaj da attim
'hayirli olsun dongun' demisim rezeneye yazarken de 'canim' var sonunda, lilluma canim yazmamisim, bir de anlasma problemi olmus haberim yoktu.. ama ben mesajimda uzduysem ozur dilerim dedim ve gitme dedim ben cok ustune gitmek istemedim geri cekildim onun da ilgiye ihtiyaci olan zamaniymis o zaman, umarim daha uzamaz gelir hersye yoluna girer

yok demiyorum öyle, napıyosun diyorum bebiş nasıl fln diyorum

benim annemler orada, ah bu yaz doğru düzgün gidemedik gidince şöyle bi nefes de benim için al olur mu

arabada yer var gelin götürelim

he kızzzz alıştım vallaaa evde durasım gelmedi şuan yalnızım bide otur otur içm bayıldı yaaaaaa
tv de hiçbişy yokkkkkkkkkk

bizde turist i izliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…