deme öyle canım ya, inan buradaki neredeyse herkesin böyle zamanları oluyor. eşler bizim gibi değiller, üzüntüleri fln başka türlü oluyor. "Kır dizini sus otur" tarzında gibi demiyorum, yanlış anlama ama gerçekten üstüne gitmemek lazım. Bak bize geçen aylarda ne oldu..bi arkadaşımız ilk aydan hamile kaldı,eşime söyledim ve dakikasında (şimdi neydi tam hatırlamıyorum,çamaşır sepeti, toz bezi, kapı kolu gibi birşey olabilir) tartışma çıktı. Sonradan konuştuğumuzda dedi ki "benim canım da ..... sıkıldı, o bahanesi oldu" Bak bi kaç güne düzelir, "canım eşim" olurbenimde moralim bozuk. aile içi bi durumda.. bazen diyorum benim sonum eşimle ayrılık galiba. belki de Allah ondan nasip etmiyor diyorum
umarım girer canımben ona ozel mesaj da attim
'hayirli olsun dongun' demisim rezeneye yazarken de 'canim' var sonunda, lilluma canim yazmamisim, bir de anlasma problemi olmus haberim yoktu.. ama ben mesajimda uzduysem ozur dilerim dedim ve gitme dedimben cok ustune gitmek istemedim geri cekildim onun da ilgiye ihtiyaci olan zamaniymis o zaman, umarim daha uzamaz gelir hersye yoluna girer
offf saat cok gec olmus
ben sabah erkenden ac karnima daha tahliller icin gidicem
iyice dinlenmem lazim
hemen kaciyorum iyi gecelerrr
BENCEDE ÖLE CUNKUUU 15 .GUN YARINN DR BAZEN DE18-20 GUNLERI YUMOSLARSIN DEMISTI KI BANAAA EVERYYY BIR BAK SENDE YAAAAAAAAAAAcanım düşüş çok belirgin sanki bi kaç güne kadar geliyor yumurta ama keep bilir kişi oldu bu konuda bak oyununda 1. iyi tahminler yapıyor
SENDE A.E.OLDA GERI GELTMM MIben işten çıkıcam birazdan herhalde ben çıkana kadar gelmeyecek every herkes hakkını helal etsin herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkes topicte mutlu huzurlu olsun arkadaşlar Rabbim çok bekletmesin sizi inş bakarsınız belki hamile haberimi duyururum size yalnızca ne kadar sürer bilemiyorum ama inş çok sürmez herkes Allaha emanet olsun
CNM REGL YAKINSA ONDANDIRRRslm. kızlar bu ay klomene başlıcaktım. bugün doktora gittim. direkt ilaç yazar diye düşünüyordum. reglin 5. günü. ama muayene ettihiç beklemiodum. hiç hoşlanmadım bu muayeneden. tiksindim. neyse sonuç rahim duvarı ince çıktı. o yüzden bu ay tedaviye başlamıcak. yine öbür aya kaldı. 1,5 yıl oldu henüz hiç tedaviye başlayamadım. gene bi ay ertelenmiş oldu. önceden olsa üzülür ağlardım. şimdi üzülmedim. kabulleniyorum durumu artık heralde.
bu arada daha önceki muayenelerimde doktor rahim duvarı kalınlığı için iyi demişti.şimdi niye inceldi ki
BENDE YAKIINIMO VAKITT 28 EYLULLLLfundurtan- 13 Eylul :18:
bebisimolsun- 16Eylul :18:
karanfilce- 21 Eylul :18:
naz- 25 Eylul :18:
HEHEHE NE OLACAKTIYAAA FUNDACIMMManaaaammm sıra bana gelmişşşş :18::18::18::18
NIE KISSSOfffff çok sıkıcı bi geceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neden kinealıştın tabi gelin hamamı felan
ÖLE DEMEEEbenimde moralim bozuk. aile içi bi durumda.. bazen diyorum benim sonum eşimle ayrılık galiba. belki de Allah ondan nasip etmiyor diyorum
dur dongume baktaöle gıttt yaaaaaa yumosum yakınmı senceeeeofff saat cok gec olmus
iyice dinlenmem lazim
yaaaa keşkeeee, bayramda gidicez şimdiden gününü sayıyoruzarabada yer var gelin götürelim
iyi akşamlar kızlar
olabilir di mi
bence yogun zamanlaridir simdi
onun isi baya yogun oluyor cok vakit bulamiyor
iyi gecelerofff saat cok gec olmus
iyice dinlenmem lazim
good night baby
iyi geceler kuşummm
NIE KISSS
sorunu eşimle yaşamadım. kv ile yaşadım sayılır. birlikte yaşıyoruz
3. kişi için eşten ayrılma lafları etme canım ya, çözülür illa ki. Yalnız kötü olmana da hak vermiyor değilim yani, zordur ya idare idare ve idare şeklindesindir muhtemelensorunu eşimle yaşamadım. kv ile yaşadım sayılır. birlikte yaşıyoruz
benimde moralim bozuk. aile içi bi durumda.. bazen diyorum benim sonum eşimle ayrılık galiba. belki de Allah ondan nasip etmiyor diyorum
kıs cızelgemeee yorum yapp cnm benımmmöle gıt kafamda soru ısaretım kalmasın yaaaaaaaaaaaa
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
yakın mı yumoslamammmmm
bende bırlıkte yasıyorum canımmm ozel dılse yarcımcı olabılırım belkıııı
3. kişi için eşten ayrılma lafları etme canım ya, çözülür illa ki. Yalnız kötü olmana da hak vermiyor değilim yani, zordur ya idare idare ve idare şeklindesindir muhtemelen
biliyormusun çoğu zaman bende öle düşünüyorum ve eşimiçok seviyorum bu bebek o yüzden çok önemli ondan benden bi parça o hep benimle olucak ikimizin bebeği Rabbim dualarımızı kabul etsin inş hepimize hayırlı evlat nasip etsin
ya senin başka şeylere de canın sıkılmış galiba, bu son damlası olmuş3. kişi sayılmaz ki. ben onlada evli sayılırım. aynı evde yaşama evlenme demek gerçekten. o kadınlada evliyim dolayısıyla. biri benden 40 a yakın yaş büyük biri 10 yaşa yakın büyük. ama bütün sorumluluk bende. bunlar ana oğul ben anlamam deyip işin içinden sıyrılabiliyorlar. gelecek kaygısı yaşıyorum haliyle. ya hamileyken de böle olursa çıldırırım ben.
ya senin başka şeylere de canın sıkılmış galiba, bu son damlası olmuşbu olayda pek de diyeceğin birşey yok canım sonuçta 65 az bir yaş değil ve yaşlılar (ki kayınvaliden epey yaşlıymış hakkaten) aletlere karşı epey çekingen olabiliyorlar ya kırarsam ya bozarsam diye..biz olsak uçak olsa girişiriz doğru diyorsun ama ben anneannemin tam 5 ay evindeki çamaşır makinesine dokunmadığını biliyorum bozarım korkusuyla, dayımı işten çağırıp çalıştırtıyormuş kadıncağız (kıyamam yaa)..Hamileyken eşin de destek olsun eğer kayınvaliden yetişemiyorsa, herşey yoluna girer sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?