Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde moralim bozuk. aile içi bi durumda.. bazen diyorum benim sonum eşimle ayrılık galiba. belki de Allah ondan nasip etmiyor diyorum
deme öyle canım ya, inan buradaki neredeyse herkesin böyle zamanları oluyor. eşler bizim gibi değiller, üzüntüleri fln başka türlü oluyor. "Kır dizini sus otur" tarzında gibi demiyorum, yanlış anlama ama gerçekten üstüne gitmemek lazım. Bak bize geçen aylarda ne oldu..bi arkadaşımız ilk aydan hamile kaldı,eşime söyledim ve dakikasında (şimdi neydi tam hatırlamıyorum,çamaşır sepeti, toz bezi, kapı kolu gibi birşey olabilir) tartışma çıktı. Sonradan konuştuğumuzda dedi ki "benim canım da ..... sıkıldı, o bahanesi oldu" Bak bi kaç güne düzelir, "canım eşim" olur

umarım girer canım

...aaa aynı mesaj oldu, kusura bakmayın, bi mesaj göndereyim dedim saatlerce bekletti hain kk beni :)

Son düzenleme:
ooo herkeslerde burdaymıss
nabersınız kızlarrr

sayın olımberaaa
yuzunuzu goren cennetlık

canım düşüş çok belirgin sanki bi kaç güne kadar geliyor yumurta ama keep bilir kişi oldu bu konuda bak oyununda 1. iyi tahminler yapıyor
BENCEDE ÖLE CUNKUUU 15 .GUN YARINN DR BAZEN DE18-20 GUNLERI YUMOSLARSIN DEMISTI KI BANAAA EVERYYY BIR BAK SENDE YAAAAAAAAAAA
SENDE A.E.OLDA GERI GELTMM MI KUSMEKYOK
CNM REGL YAKINSA ONDANDIRRR
fundurtan- 13 Eylul :18:
bebisimolsun- 16Eylul :18:
karanfilce- 21 Eylul :18:
naz- 25 Eylul :18:

BENDE YAKIINIMO VAKITT 28 EYLULLLL

anaaaammm sıra bana gelmişşşş :18::18::18::18
HEHEHE NE OLACAKTIYAAA FUNDACIMMM

Offfff çok sıkıcı bi geceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
NIE KISSS

neden kine alıştın tabi gelin hamamı felan
TEY TEYYYYYY

benimde moralim bozuk. aile içi bi durumda.. bazen diyorum benim sonum eşimle ayrılık galiba. belki de Allah ondan nasip etmiyor diyorum
ÖLE DEMEEE YAA öle dusunmee rabbım snıyrdur belkıı sızıı dusunmee kov seytanı basındann bacımm
offf saat cok gec olmus
ben sabah erkenden ac karnima daha tahliller icin gidicem
iyice dinlenmem lazim
hemen kaciyorum iyi gecelerrr
dur dongume baktaöle gıttt yaaaaaa yumosum yakınmı senceeee

arabada yer var gelin götürelim
yaaaa keşkeeee, bayramda gidicez şimdiden gününü sayıyoruz

iyi akşamlar kızlar
hoş geldin

bence yogun zamanlaridir simdi
onun isi baya yogun oluyor cok vakit bulamiyor
olabilir di mi

offf saat cok gec olmus
ben sabah erkenden ac karnima daha tahliller icin gidicem
iyice dinlenmem lazim
hemen kaciyorum iyi gecelerrr
iyi geceler

sorunu eşimle yaşamadım. kv ile yaşadım sayılır. birlikte yaşıyoruz

biliyormusun çoğu zaman bende öle düşünüyorum ve eşimiçok seviyorum bu bebek o yüzden çok önemli ondan benden bi parça o hep benimle olucak ikimizin bebeği Rabbim dualarımızı kabul etsin inş hepimize hayırlı evlat nasip etsin

insan sevdiğine kırılır everycim inan buna, sana kanım kaynadı sıcak geldin bana senin yoeumların fikirlerin hep önemli olmuştur benim için burda hernekadar birbirimizitanımasak da ailemizden daha çok birbirimizlebirşeyler paylaşıyoruz ve bu paylaşımlar çok özel şeyler insan o heycanla elbetteki ilgi yorum bekliyo nitekimde öle oldu ama ben hüsrana uğramıştım ve sen öletepki verince doktorun cevabına kırılmıştım bide rezeneye eylülde gelr bebişin iş canım yazınca hemen benimkiyle aynı mesajda alındım açıkcası bende seni üzdüysem özür dilerim

bende bırlıkte yasıyorum canımmm ozel dılse yarcımcı olabılırım belkıııı

yok canım ne özeli. zaten nicklere güvenip herşeyimi anlatıom. demin eşim vardı yanımda yazmadım detaylı. ya banyoya girmiştim. ama su ısınmadı bi türlü. evde de bi tek kv de vardı. dedim kombiye bakın. vanayı çıp kapayın dedim. daha bakmadan ben anlamam ben anlamam diyor. ya insan uçak olsa kullanmayı dener bii dimi. ben orda mahsur kalmışım. soğuk suyla yıkandım başım çok ağrıyor. kadının kötü niyetine sinir oluyorum. ve herşeyden ben anlamıyorum deyip sıyrılmalarına. haliyle geleceği düşünüyorum. bir ömür bu ben anlamamlarla nasıl geçcek. yarın birgün çocuğum olunca da mı böle olcak. 65 yaşında kadın. ama okuma yazması ilkokul diploması var. istediği zaman herşeyi yapabilio. sadece istediğinde. bütün magazini herşeyi bilio. yani bi vanayı açma kapamayı bilemedi. eşimde toz kondurmuyor.

3. kişi için eşten ayrılma lafları etme canım ya, çözülür illa ki. Yalnız kötü olmana da hak vermiyor değilim yani, zordur ya idare idare ve idare şeklindesindir muhtemelen

3. kişi sayılmaz ki. ben onlada evli sayılırım. aynı evde yaşama evlenme demek gerçekten. o kadınlada evliyim dolayısıyla. biri benden 40 a yakın yaş büyük biri 10 yaşa yakın büyük. ama bütün sorumluluk bende. bunlar ana oğul ben anlamam deyip işin içinden sıyrılabiliyorlar. gelecek kaygısı yaşıyorum haliyle. ya hamileyken de böle olursa çıldırırım ben.

bende eşimi seviyorum ama problemlerimizden dolayı çok ayrılığı düşündüm. o yüzden öle diyorum. çok düşündüm çok söyledim ama cesaret edemedim ayrılmaya. bu çocuk olmamasının hikmeti de bu mu acaba diyorum. bi gün ben dayanamayıp ayrılcam ve bundan dolayı böle oluyor diye düşünüyorum zaman zaman

ya senin başka şeylere de canın sıkılmış galiba, bu son damlası olmuşbu olayda pek de diyeceğin birşey yok canım sonuçta 65 az bir yaş değil ve yaşlılar (ki kayınvaliden epey yaşlıymış hakkaten) aletlere karşı epey çekingen olabiliyorlar ya kırarsam ya bozarsam diye..biz olsak uçak olsa girişiriz doğru diyorsun ama ben anneannemin tam 5 ay evindeki çamaşır makinesine dokunmadığını biliyorum bozarım korkusuyla, dayımı işten çağırıp çalıştırtıyormuş kadıncağız (kıyamam yaa)..Hamileyken eşin de destek olsun eğer kayınvaliden yetişemiyorsa, herşey yoluna girer sıkma canını

yok ya. kadının huyu bu. herşeyden anlar. okuması yazması, gazete okuması var. işine gelmeyen şeylerde anlamıyor. yapısı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…