ınsallah cnmgünaydın herkese pek yakında güzel haberler almak dileğiyle inş...
ınsl..öle olurr valla cıfte bayram yaparızzzzzyaaaaaaaaaaaaaaa dusundugumde bıle ıcım kıpır kıpırrr oluyrrrbu ay da ağustos kadar bereketli geçse (bi de kötü haberler olmasa) şööle komple topiği hamiş topiğine dönüştürsek
uyusunda buyusun nınnnııııııııııııııııııııılillum, yine bizim batlar ardı ardına bakalım bu ay ateş bize ne oyunlar edecekinşallah yumurtalar uyuyordur ve büyüyordur
evett olablr cnm tmm artk daha sıkı alrmm kurcamm aynı st ıcınnn sbh6,5 da w c den sonra yanı ölctumm 35,9 cıktııı eee bu ne sımdıkk sonrauyudumm 8,5gıbı olctum 36,2 cıktıııolcumun belki cok saglikli olmamistir
bos kutular eger atesini her zamanki saatte olcmezsen oluyor
ya da uykusuzluk gibi bir secenek isaretlersen
senin saat farkliliklarindan dolayi oyle
lillum arastirdin mi c vitamini olayini?
ben arastirmalarimi bilgilerimi paylastim seninle sorun uzerine, benim bildigim yumurtlamaya kadar greyfurt gibi c vitamini vajinal sivilari arttirir ve spermlerin hizli ilerlemesini saglar ve c vitamini tuketmek iyidir dogurganlik icin
yok tatlım araştırayım hatta burdakilerin de bilgisi varsa yardımcı olsun geçen burda konusu geçti limon nar gib besinler rahim duvarını inceltiyor diye.._? ben şimdi araştırayım everycim da geç kalmış sayılmam dimi adet benim tamamen yarın bitcek şuan leke şeklinde devam ediyo
günaydın kızzlaarrrrben bu ay şu incir ve ceviz yeme olayına başlıyayım diyorum şimdi hemen başlamalıyım dimi :44:
bide haftaya adet bitince filmi çekinicem eşimede sperm analizi.. sonraki ayda aşılama bizi bekler
günaydın kızzlaarrrrben bu ay şu incir ve ceviz yeme olayına başlıyayım diyorum şimdi hemen başlamalıyım dimi :44:
bide haftaya adet bitince filmi çekinicem eşimede sperm analizi.. sonraki ayda aşılama bizi bekler
Gunaydin canimhosgeldin planlari yapinca biraz rahatlamissindir
pembe leke devam ediyor mu
aaa kızlar ne okudum araştırma yaparken sadece yumurtlama döneminde hamile kalınmazmış bu dönemde şan çok yüksek ve bu dönemden sonrada hamile kalınabilirmiş ama ihtimal çok azmış doğru mu acaba biz hemen bırakıyoruz sanki geröi yumurtlama döneminde hamile kaldık ta sonrası kalmıştı ama dikkatimi çekti
normal adete dönmeye başladı canım bugün.. yani bu ayda olmadı anlıcağıninşallah önümüzdeki ay kendiliğinden yumoşum olur.. bari o olsun yaaa
lillum arastirdin mi c vitamini olayini?
ben arastirmalarimi bilgilerimi paylastim seninle sorun uzerine, benim bildigim yumurtlamaya kadar greyfurt gibi c vitamini vajinal sivilari arttirir ve spermlerin hizli ilerlemesini saglar ve c vitamini tuketmek iyidir dogurganlik icin
ıyı mı cıdden yaa bendemeyveyı ck svermm tmdır c vıtamınıııı ck agrlık verecegım yumoslarımyakınyayok tatlım araştırayım hatta burdakilerin de bilgisi varsa yardımcı olsun geçen burda konusu geçti limon nar gib besinler rahim duvarını inceltiyor diye.._? ben şimdi araştırayım everycim da geç kalmış sayılmam dimi adet benim tamamen yarın bitcek şuan leke şeklinde devam ediyo
hmm bendecorekotu balyıyorumm 21un boyuncaa cnm bu ay denedımmm gecen 2 aydada ıncır ve havucsuyu deneımmm regl ıyı geldı dongumkısaldı ne guselllgünaydın kızzlaarrrrben bu ay şu incir ve ceviz yeme olayına başlıyayım diyorum şimdi hemen başlamalıyım dimi :44:
lımon ıyı dılll cunkuu bebek kan pırtısından meydanaglyr lomonda pırtılasmayı engelledıgıne gore saglamsını yapıyormm evt lılom hamıs ısteyenlere gıtmesssyok hayir
yumurtlama gunune kadar hep birseyler yapabilirsin
nar ve sogan suyu rahim duvari iliskisi var
limon da kani sulandiriyor diye cok tuketmemek iyi
ama genel anlamda yumurtlamaya kadar c vitamini onemlidir
sonrasinda hamilelik olusursa belki abartmamak lazim bilmiyorum
normal adete dönmeye başladı canım bugün.. yani bu ayda olmadı anlıcağıninşallah önümüzdeki ay kendiliğinden yumoşum olur.. bari o olsun yaaa
ben nette hep okuyorum lekelenme olan gun adetin 1.gunu sayiliyor diyor
bu kk daki doktor da oyle yazmis lekelenme baslayinca 1.gun diye
tablon ne kadar guzel oldu yumurta olunca ne kadar guzel tablon oluyor fundacim
insallah bundan sonra kendiliginden de boyle tablolar gorebilirsin yumurtlamadan sonra guzelce yukselen ve sonu bebek olan
fundacım senin kaçıncı ayın bu ay
hmm bendecorekotu balyıyorumm 21un boyuncaa cnm bu ay denedımmm gecen 2 aydada ıncır ve havucsuyu deneımmm regl ıyı geldı dongumkısaldı ne guselllsen nsl yıyeceksın ne ıcın yanıı bu arada asılamamı yaptrcksnn ben yaptırdımdaaagecen sene sonndaakar lar altındaaa
Günaydın hanımlar
Bugün ilk doktor ziyaretimiz var kalbim pırpırrrrİnşallahhh görürüz kesemizi Rabbim
Nasılsınız iyisiniz inşAllahhh?
Eylül ayına şööölee bi nazar boncuğu kondurayımdabol bol güzel haberler alalım
Günaydın hanımlar
Bugün ilk doktor ziyaretimiz var kalbim pırpırrrrİnşallahhh görürüz kesemizi Rabbim
Nasılsınız iyisiniz inşAllahhh?
Eylül ayına şööölee bi nazar boncuğu kondurayımdabol bol güzel haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?