Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:nazarınsl..cnmhayırlı haberlerle gelrsnn evcazınaaa bnmyakın . ark.suan dr dasıra beklyr dr amelyatta mısda oda ılk pıt pıtlarını duyacak ınls......

Çok teşekkür ederim canım benim inşAllahh hepimiz böyle güzel haberlerle yuvamıza döneriz Dualarım sizinlee Rabbim bekletmesin inşAllah hiçbirinizi
Ama ben şunu söylerim mutlak ve mutlak ilişkiden önce 3-4 dakika eşiniz malum bölgeye soğuk su tutsun spermlerin canlaması açısından gerçekten işe yarıyor

:nazarınsl..cnmhayırlı haberlerle gelrsnn evcazınaaa bnmyakın . ark.suan dr dasıra beklyr dr amelyatta mısda oda ılk pıt pıtlarını duyacak ınls......

hmmm tmm cnm vakıtı olduk cae akla geldıkceedusagryr amaısteeama bu daha kolayyy mıss dolabdan su sısesıı al hehehe koy hehesagol cnm bnmmmm

günaydın kızlar bişey sormak istiyorum hamile olduğumuzu anlamak için vücudumuzun sıcaklığı kaç derece olmalıdır bugün adet günüm ama olmadım ısım 39 çıktı hamile olabilir miyim hiç umudum yok ama

Limon tüketmemek mi gerekiyor şimdi rahim duvarının incelmesi pek hoş gözükmedi gözüme
Ben ceviz yiyorum ama başka önerebileceğiniz bişeyler var mı kızlar?

Bende çok detaylı bilmiyorum ama ısın yüksekse hamile olma ihtimalin yüksek diye duydum inşallah hamişsindir canım gelsin bebişler

tatlım ilk sayfamızı bi okumanı tavsiye ederim açıklamalar var ateşi sadece bir güne bakıp değerlendiremeyiz eğer ki istiyosan inşallah hamilesindir fakat ne kadar yüksek bi ısı öle yanlıklık olma ihtimali varmı nerden ölçtün ateşi biz dil altından ölçüyoruz 39 dereceyi hiç görmedim ben henüz ne kendimde ne de burda topicte

Limon tüketmemek mi gerekiyor şimdi rahim duvarının incelmesi pek hoş gözükmedi gözüme
Ben ceviz yiyorum ama başka önerebileceğiniz bişeyler var mı kızlar?

limon tüketmeyeceğiz ama c vitamini alacağız ben böyle anladım canım ceviz genel itibariyle iyi diye duydum şifa olsun inş

limon tüketmeyeceğiz ama c vitamini alacağız ben böyle anladım canım ceviz genel itibariyle iyi diye duydum şifa olsun inş

İnşallah canım inşallah bu ay çok ümitliyim ama bakalım gerçi daha 4 ay oldu utanıyorum söylemeye bile bakıyorum arkadaşlara 1.5-2 yıldır uğraşanlar var ama 29 yaşındayım korkuyorum işte ne yapayım:18:

canım benim ya yazım hatası yapmışım 36,9 yazıcaktım 6 rakamını yutmuşum :)

kızlar efesude çatlamış herhalde
funda adet olmuşsun hayırlısı olsun canım

test yapıp da negatifi görmek kadar kötü bir duygu yok yani test yapmıcam bir kaç gün bakalım hayırlısı inşallah tabi dayanabilirsem

İnşallah canım inşallah ne kadardır uğraşıyordunuz canım bebiş için benim 4ay oldu çok mu acele ediyorum acaba diyorum

Herşeyin hayırlı bir zamanı vardır canım, ozamanı biz bilmediğimiz için acele ediyoruz ama sabır sadece..Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşAllah en kısa zamanda
Beni çok bekletmedi Rabbim şükürler olsun, inşAllah sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz yavrumuz geldi Hoşgeldi

İnşallah canım inşallah Allahım hayırlısıyla kucağında göstersin
İsteyen herkese nasip etsin Allahım senin yaşadığın bu güzel duyguyu da hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…