Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar aynı soruyu dünde sormuştum bilgisi olan arkadaşlarım dan bakmalarını istiyorum... ben ağustosun 7 sinde aşılama yaptırdım adetin 16.günü......4 gündürde ateşimi ölçüyoum aynı saatte belki olmayabilir ama yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorum 36.6,,,,,,,,,,36.5,,,,,,36.4,,,,,,,bugün ise 36.2,,,,,,,yani yavaş yavaş düşüyo acaba aşılama tutmadımı yorum yaparsanız sevinirim

ark.drgorumus cnm bebegınınn pıt pıtlarını duymuss 4+4 musss 2 aylık hheh ınsl..sende gls haberlerle glrnn ben pazara gdymrmmgorsrzzzzzzzzzzzzzz

bu kadar az veriyle kimse yorum yapamamıştır o yüzden kimse cevap vermemiştir. 21 i regl tarihin. şimdi düşse de düşmese de çok önemli değil önemli olan o gün yüksek olması ama neye göre yüksek ateş ortalamanı bilmiyoruz

sağol canım haklısında yavaş yavaş düşüyo bende panik yaptım sanırım tedavilerden dolayı kafayı yiycem zaten eşim ateş ölçeri aldı okula götürdü sürekli ölçtüğüm için
cevap verip ilgilendiğin için çok çok sağol rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:
kızlar nidazol m vajinal tablet kullanan varmı doktor bana fitil olarak bunu verdi de tam olarak emilim olmuyomuş tortu kalıyomuş diye duydum bilgisi olan var mı hamile olanlar yada hamile olmak isteyenlerden?????????????????????

kızlar efesude çatlamış herhalde
funda adet olmuşsun hayırlısı olsun canım

Funda regli oldu mu?
Hayırlı olsun yeni döngün inşAllahhh bu ayy sende hamileyimmmm diyenlerden olasın

evet oldum kızlar sağolun

7 eylül demi oldun yani anlamadım.. ağustos yazmışsın:26: bukadar erken düşmesi yorumlanamaz ama yinede grip yani yükselmesi gerkirdi :44: bişey anlmadım.. bence ölçüm saatinle ilgili de olabilir :44: çünkü mesela benim 1 saatt farkla 0.1 derece fark ediyor

kızlar nidazol m vajinal tablet kullanan varmı doktor bana fitil olarak bunu verdi de tam olarak emilim olmuyomuş tortu kalıyomuş diye duydum bilgisi olan var mı hamile olanlar yada hamile olmak isteyenlerden?????????????????????

ben hiç kullanmadım bilmiyorum canım :44:

bak bu benim aşılama ayında olan tablom

ya kızlar bu enfeksiyon ve mantar tedavi sürecinde hamile kalan varmı duydunuzmu hiç gerçi nasip ısmet de merak ediyorum bir de az önce eşimle karar verdik bu ay ovulasyon kullanmayacağım gün alırı çalışma olacak aslında kaçırırmıyız diye de korkuyorum ama sizce nasıl bi karar çünkü bizim hiç düzenli olmadı 3 gün üst üste olduysa mesela 4 gün hiç olmadığı da oldu

pardon yanlış yazmışım evet 7 eylülde oldum bugün aşılamnın altıncı günü bende artmasını bekliyodum ama günbegün düşüyo kafam karıştı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…