kızlar aynı soruyu dünde sormuştum bilgisi olan arkadaşlarım dan bakmalarını istiyorum... ben ağustosun 7 sinde aşılama yaptırdım adetin 16.günü......4 gündürde ateşimi ölçüyoum aynı saatte belki olmayabilir ama yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorum 36.6,,,,,,,,,,36.5,,,,,,36.4,,,,,,,bugün ise 36.2,,,,,,,yani yavaş yavaş düşüyo acaba aşılama tutmadımı yorum yaparsanız sevinirim
bu kadar az veriyle kimse yorum yapamamıştır o yüzden kimse cevap vermemiştir. 21 i regl tarihin. şimdi düşse de düşmese de çok önemli değil önemli olan o gün yüksek olması ama neye göre yüksek ateş ortalamanı bilmiyoruz
kızlar efesude çatlamış herhalde
funda adet olmuşsun hayırlısı olsun canım
Funda regli oldu mu?
Hayırlı olsun yeni döngün inşAllahhh bu ayy sende hamileyimmmm diyenlerden olasın
kızlar aynı soruyu dünde sormuştum bilgisi olan arkadaşlarım dan bakmalarını istiyorum... ben ağustosun 7 sinde aşılama yaptırdım adetin 16.günü......4 gündürde ateşimi ölçüyoum aynı saatte belki olmayabilir ama yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorum 36.6,,,,,,,,,,36.5,,,,,,36.4,,,,,,,bugün ise 36.2,,,,,,,yani yavaş yavaş düşüyo acaba aşılama tutmadımı yorum yaparsanız sevinirim
kızlar nidazol m vajinal tablet kullanan varmı doktor bana fitil olarak bunu verdi de tam olarak emilim olmuyomuş tortu kalıyomuş diye duydum bilgisi olan var mı hamile olanlar yada hamile olmak isteyenlerden?????????????????????
zaten yumurta olmayınca adet erkenden geliyor. çatlama problemi olanlarda geç çatlıyor. fatoşun da geç çatlamıştı ya
bu arada seminerden kaçtım bugün
ark.drgorumus cnm bebegınınn pıt pıtlarını duymuss 4+4 musss 2 aylık hheh ınsl..sende gls haberlerle glrnn ben pazara gdymrmmgorsrzzzzzzzzzzzzzz
7 eylül demi oldun yani anlamadım.. ağustos yazmışsın:26: bukadar erken düşmesi yorumlanamaz ama yinede grip yani yükselmesi gerkirdi :44: bişey anlmadım.. bence ölçüm saatinle ilgili de olabilir :44: çünkü mesela benim 1 saatt farkla 0.1 derece fark ediyor
selam millettt :86:
selam millettt :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?