Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

naber canımmm okul başladııı yogunsun artk dimiiiiii
kolaylıklar diliyorum sanaaa

merhaba canim:119:

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar?
canim birsey istemiyor karar veremedim:44:

merhaba canım iyisin inş
ya bende kararsızım yemek konusunda
evde de pek bişi yok sanırsam bezelye yapıcam havçlu patatesli fln, yanınada pilav
bnmde cnm hiçbişi istemiyo valla..

bence de günaşırı mantıklı

kızlar çizgimi çektim
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bi gün öncesi de olabilir

merhaba canım iyisin inş
ya bende kararsızım yemek konusunda
evde de pek bişi yok sanırsam bezelye yapıcam havçlu patatesli fln, yanınada pilav
bnmde cnm hiçbişi istemiyo valla..

iyiyim ben de canim
biraz dolastim geldim
uzaniyorum evde bos bos
yemek vakti yaklasti dusunuyordum ben atistirdim da esime de yapmam lazim hem de aksama birseyler
bezelye iyi fikirmis bitmis buzlukta baktim
kabak, havuc,kirmizi biber var en iyisi kabak yemegi yapayim

birazdan dışarı çıkcam
hamsi çıkmış akşama hamsi düşünüyorum. akşama babam ve kardeşim yemeğe gelecekler. babamı yarın Medineye uğurlayacaz kızlar. hac görevlisi..

canım güya bu hafta boştu bana görev çıkartmışlar. seminer ona gidiyorum. bugün kaçtım
ama ne yoğun ne yorucu adam ödev veriyo. bugün dersi biz anlatcaktık ben de kaçtım bakalım yarın hoca ne diyecek

ha kaçtım da naptım
evi temizliyom ütü yapıyom.. bu oda çok kalabalık görünüyor artık bunların ütülenmesi lazım

4+4te mi kalp atislarini duymus
suzancim pek mumkun degil ya:44:keseyi gormustur
nıe kııı ark..regl den sonra yanı 3 hafta ıcınde kendınden suphelendı test yaptı pozıtıf cıktıı 1-2 hafta sonra dr gıttı keseyı gorduuu ıcınde nokta var ama emın dılım demıs bos da olablr demıstı bgn gıttı ok skrr kalkp aıtısını duydum dedıı cnm kısmet ısteeeeeeeeeeeeeeeeee ama dkkt etkendıne yorm afılan demıs ınsl.sende duyasınn 2 aylık olunca 4+4 olmyormuuu

aslında balık ve salata yeter ama kardeşim dolmayı sever biber dolması da yapcam ben canım.
bu arada sen demiştin ya canım yumurtlamadan sonra fesleğen yemeyin diye. ben geçen sarmanın içine bir sürü yapmıştım
bundan sonra taktik değiştirdim. yediğime içtiğime ve hareketlerime dikkat etcem bi de bunu deniyeyim bakalım

ama dolma fesleğenle çok güzel oluyor. hem benim fesleğenlerim tazecik saksıda

kaçak seniiiiiiiii
ayy ütüüüüüü deme sinir oluyorum ya ütüye bnmde çamaşırlar kurudu dün astıığım
bgn gözümün içine bakıyolarrrrrrrr
ama yokkkkkk hiç halimm kalıversin

kaçak seniiiiiiiii
ayy ütüüüüüü deme sinir oluyorum ya ütüye bnmde çamaşırlar kurudu dün astıığım
bgn gözümün içine bakıyolarrrrrrrr
ama yokkkkkk hiç halimm kalıversin

bunlar kaç aylık ütü onu bile hatırlamıyom

ben su an 7 haftaligim
6+5
ve kalp atisi icin en ideal zaman simdi, yani 6.hafta icinde
4 haftalik olunca 1 aylik hamile olur
vajinal utrasonda bile 5.hafta icinde yani genelde 5+6dan sonra falan kalp atislari duyulabilir de arkadasinin erkenden gelismis belki bilemedimya da haftasini yanlis hesapliyor son adet tarihine gore bakmiyordur belki

selam millettt :86:
ve aleyna aleykum selam bacımmmm

hadi kızlar merak ediyorum hiç bilgisi fikri olan yokmu
cnm ben fıtılkullandımkasıntı olmustu mantar suphesıydı evt ben vajıneden verıyo ytyrdm sbh kalktıgımdaaa cıkmısoluyordu arko krem gıbı aynııı kendısıdeeee öle mı sennkıdeee
ben yenı bır bulgur pılavı tarıfı yaptımmm (dometes bıber baharatlı)onu pısırdımmm,yanınada patateslı beselye yaptımmmm

bence de günaşırı mantıklı

kızlar çizgimi çektim
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bi gün öncesi de olabilir
evt gun asırıı cnm benm ne zmnoldugu dha bellı olmadıgı ıcınnn gun asırı yada hergun oluyr artıkınn bu ay tuturacakmısım gıbı bır hıs var ıcımındeeeeeeeeeeeınsll..rabbımın ıznıyleeeeeeee

karanfıl sen umre ye gdcktn ne oldu cnm

hadi hayirli olsun canim
creamy gormeye baslamissin ve atesin yuksek kesin catlamissindir
sonu bebis olsun
ınsl..karanfılcım bat ne zmn sennn cnm

ne usell gorevınıde yapıp gelecekınsl..babanın yerınde olmayı ck ısterdım cnm sen clsyrmusun yada meslegın ndr???odev fılan demıssınnyaaaa

bu arada herkes bezelye fılan dusuyrrr

kızlar bu ardaa kurban lık fıyatları bellı oldumu yaaa yanıı aldınızmıııııbu sene bızım ılk kurban kesısımız olacata ck heyacanlıyımmm ck skrrrr

kıymalı patates yemeğim var akşamdan ben yiyememiştim kaldı eşim çok güzel pişmiş demişti yanına sulu köfte ve pilav olur herhalde ama onun haricinde ütüm var bisürü dün akşam yıkandı kurmuştur bide kayınvalidem görümcem çaya gelcek mısır patlatırım çay filan sonrada meyve tamamdır

4+4=8haftalık onunkısııı yanı 2 aylıkkkkk

cok guzel menu yaaa
evet mis gibi kokar dolma harika olur
ben cok seviyorum ama kullanamiyorum simdi
belki az oranda kullanilir ama iste bilemiyorum
rahim kasilmalari yapiyormus, zaten sevdigim hersey oyle, tarcin, corek otu, nane, feslegen..aklima simdi gelenler
aa ben de cok uzun zamandir taze taze yedim maydonozlarimi ve taze soganlarimi
hala kesip kesip yiyorum :)

umreye gittim geldim canım ben..
ben öğretmenim canım am şimdi bir haftalığına hizmetiçi bi kursa gidiyorum batım 21 eylül.
İnşallah bu ay senin de son ayın olur bizlerin de..

ayyy canım hem balık çekti hem dolma çekti iyimi yarına yapayım bende iyiki hamile değilmişim bide olsam ne çekicek allah bilir dolmaaa dolmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…