Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

guzel menuymus
yarin icin fikir oldu bana kiymali patatesi cok severim yarin yapayim
kolay gelsin sana

bunlar kaç aylık ütü onu bile hatırlamıyom

babanı allah kavuştursun canım inşşş

kızz benimde canımı çektirdinnnnnn balık ne zmndır yemedik bakkk

yarına düşünelimmmmmmmm

bu aradaaa çatlamışsın hayırlı olsunnn inşş bebiş gelin bu ayyyy

ayyy canım hem balık çekti hem dolma çekti iyimi yarına yapayım bende iyiki hamile değilmişim bide olsam ne çekicek allah bilir dolmaaa dolmaaa

aslında benim de aklıma geldi acaba every nin canı çeker mi ki die sonra dedim balığı yeni hamilelerin canı çekmiyor hatta midelerini bunaltıyo genelde.

every canım maydonozları ben de arada biçiyorum kışın içeri al yemeye devam edelim

çatlamışsın dedin ya aklıma ne geldi. şu son zamanlarda eşim sende yumurta tembelliği var mı diye sorup duruyo sanki bilmiyormuş gibi sinir oldum. belki şu anki yumurtalar kalitesizdir bilemem ama 3 ay kontrole gittim seropheneyle 1 de iğneli aşılama tembellik olsa doktor söylemez mi değil mi ya. hem de kaliteli diye beğenmişti.

yumurta tembelliği pko olmuyormu işte :44:

karanfilce takılma böle şeylere kafanı boşalt ben inş bu ay çok rahat olucam tamam biz elimizden geleni yapmalıyız ama sonuç olarak nasipse o bebek gelecek dimi Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah ama çok takılma stres önemli ölçüde etkiliyo stresin etkilemediği birşeymi var ki acaba neyse düşünmemek elbette imkansız gb ama biz gayret edelim bak bu ay test bile almıcam kaldı ki burda herkese bas bas sölüom ateşin yanında destekleyici test kullanabilirsiniz garanti olur diye ama belkide beni strese sokan o heh çatlıyorum acaba tutcakmı ya tutmazsa diye. bu ay da böloe denicez bakalım

yumurta tembelliği pko olmuyormu işte :44:

bana da öyle geliyor..
işyerinde eşimle bi arkadaşı konuşmuşlar. eşinde yumurta temeblliği olabilir benim eşimde de vardı filan demiş o da geldi bana sordu işte.
sonra dün bi hemşirenin de çocuğu olmuyormuş o da mı dedi bilmiyorum dün de sordu.

hani benim çatlama günlerim farklılık gösteriyor ya elimbera o da pko filan demişti sizin bilginiz var mı kızlar

suzani cildirttik suzannnnnn
ayyyne bıleyım yaaa cahıllıgıme verın kıssss

bakalee bakk esler yokme esleerrr kendılerıne hıc bakmazlarrgıcıklrr bnmkıde ılac kllndgm zmnlrrılacını aldınmı ılacını aldınmı der dururdu kendısıne vrln ılaclarıd a(vitamın)bosvrrr ne gerek vr derdı gıcıkkkkk

benmde oleydı ama artık soktummm bır maydonozum kaldı balkomundaa:) burda kıs soguklrı gelmey basladı aksmlarıı yorganla ytyrzz artıkın kıslarrrrrr
umreye gittim geldim canım ben..
ben öğretmenim canım am şimdi bir haftalığına hizmetiçi bi kursa gidiyorum batım 21 eylül.
İnşallah bu ay senin de son ayın olur bizlerin de..
ne gusel darısı basımaa basımızaaa ınsl....cnm ne ogrt.cnm

desene oyleeeee
tamam o zaman
4+4 demek 4 hafta 4 gunluk demek
oyle yaziliyor ya oyle yorumladim ben de
ben de su an 6+5 yani 6 hafta 5 gunlugum
2 aylık kısss e hıc hamıs olmayıncaaaaaaa
:26::26:
değişik bi hesap olmuş 4 hafta + 4 gün demek oluyo kız öyle olunca..

daha çok yenisin. dediğin şeyleri sen uygulamaya çalış tatlım benim nerdeyse 2 yıldır çocuğum olmuyor. stresli ya da stressiz öyle aylar geçirdim ki..
üstelik eşimin sperm değerlerinden bir kısmında sıkıntı var canım.

eşim en anlayışlı kişiler içinde sayılır.
ama erkeklerin ruh hali bizimkinden çok farklı canım.. bunu zamanla anladım. bu hareketini de normal karşılayabiliyorum. değilse başlardım ağlamaya sen bilmiyor musun öyle bişey olmadığını diye.
bilgisayar öğretmeniyim canım

doktor söylerdi pko olsaydı bence:44: anladığım kadarıyla sana böyle bişey dememiş :26: inci gibi kist oluyor sen bile anlarsın yani ultrasonda bide şey sorucam sen neden serephonemi ney ondan kullandın :26: o klomenin benzeri değilmi:26:

ama erkeklerin ruh hali bizimkinden çok farklı canım.. bunu zamanla anladım. bu hareketini de normal karşılayabiliyorum. değilse başlardım ağlamaya sen bilmiyor musun öyle bişey olmadığını diye.

doktor söylerdi pko olsaydı bence:44: anladığım kadarıyla sana böyle bişey dememiş :26: inci gibi kist oluyor sen bile anlarsın yani ultrasonda bide şey sorucam sen neden serephonemi ney ondan kullandın :26: o klomenin benzeri değilmi:26:

yok canim cekmedi
dedigin gibi balik cazip gelmiyor
sadece gerektigi icin haftada bir yiyorum
ben yapamiyorum diye esim pazar gunu uskumru yapti
ben de kendim somon yapiyorum haftada bir gun
oyle idare ediyoruz
gelince annem bana hamsi yapar
iceri almam lazim bir sure sonra ama emin degilim cunku sulamaktan sinekler ucucuyor siyah kucuk kucuk
eve alirsam evde cok olabilir

vajinama agri saplaniyor kafam karisti neden acaba
bacak aralarindan yukari dogru ara ara birsey anlatmasi zor
ilk defa oluyor
kaisk agrim yok ama nedne oldu ku bu :44: keske doktora bugun gidebilseydim yarina zor dayanicam galiba

evet canım klomen gibi bi ilaç
erkek ya da kadın infertilitesi farketmeden doktorlar önce onu bi uyguluyorlar canım. ki eşimin sayı çok yüksek zaten ama morfoloji ve hız düşük. doktorlar olur dediler ama olmadığı için ben ondan şüpheleniyorum. değilse şimdiye gelmeliydi gözlemlediğim kadarıyla.

geçmiş olsun canım.
inşallah önemli bişey değildir. rahim genişlemesiyle ilgilidir.
hamileler topiğinde bi sor istersen yaşayan olmuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…