bana da öyle geliyor..
işyerinde eşimle bi arkadaşı konuşmuşlar. eşinde yumurta temeblliği olabilir benim eşimde de vardı filan demiş o da geldi bana sordu işte.
sonra dün bi hemşirenin de çocuğu olmuyormuş o da mı dedi bilmiyorum dün de sordu.
hani benim çatlama günlerim farklılık gösteriyor ya elimbera o da pko filan demişti sizin bilginiz var mı kızlar
slm kızlar uzun süredir giremiyorum öyle yoğun ve yrucu geçiyor ki günler geride kalan da çok ağrıyan bel ve dizler
dün gecede kız kardeşimi elazığa yolcu ettik öğretmen olarak atandı ilk defa ayrı kalacağız içten içe çok üzülmüşüm sanırım ağzımın içi hep yara olmuşş.
evlerı cok yakın olanlar bole yapabılıor ama sperm analızı sperm verıldıkten max 1 saat ıcınde yapılıor canımeğer bu ay da sonuç olumsuz olursa bizde baktıracağız canım hiç istemiyordum bu durumlara gelmeyi ama oişte((
eşime şimdiden sıkıntısı bastı nasıl yapacam olmaz diyor
bilgisi olanlara sorayım bu sperm testi ne kadar içinde teslim edilmesi lazım bizim ev hastaneye yakın evde olsa öyle göütrse yarım saate olma mı komik bi sordu ama ne bileyim :)
heeeePKO tanısı tek başına ultrasonografi bulguları dikkate alınarak konamaz. PKO görüntüsü tümüyle sağlıklı olan %20 kadında vardır ve PKO belirtileri olmadığı sürece birinci derece öneme sahip değildir.
polikistik over tan ilemleri, poli kistik over ve ultrason (ultrasonografi) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe
hayirli olsun kardesin icin
umarim rahat eder mutlu olur orda
off o yaralar cok acir, gargara kullan istersen eger dpolardaysan da tuzlu suyla falan calkalayabilirsin, gerci acir oyle gecmis olsun
merhaba kızlar, geçmişi okumaya giriştim ama halim yok moralim sıfırbana çocuk falan nasip değil galiba sanki herkes el ele vermiş bu işi engellemeye çalışıyor. Ekimde iş yüzünden şehir dışında olacağım tam yumurtlama günlerinde, umudum bu aydaydı, bu ay da tamı tamına yumurtlama gününe denk gelen günde yine şehir dışından çağırıyorlar ve gitmeme şansım yok...aldım yüzümü elime, eşime "sen de gel" dedim isyan etti resmen..haklı da, niye işinden izin alıp o kadar yol gitsin zaten canı çıkıyor işinde... yani kasıma kadar pek umudum kalmadı. O kadar günün içinden çağıracak bu günü buldular, ayak diremeye çalıştım tehditler fln. Bizim işte zaten çocuk istemek ayıp, ben bi kere istedim o da olmadı sanki hakkımı kaybettim onlara göre. Kafalarına göre planlarını yapmışlar bu sene yok yurt dışı yok uzun yolculuklar...İlk hamileliğimde de 20 saat yol gitmiştim, 3-4 gün sonra düşük yapmıştım, doktor ondan değil demişti ama bir de benim stresimi düşünün
ah canım ya, bu ay ne güzel yüksek moralle gidiyordum fallar spor muhabbet fln...olumlu düşünce buraya kadarmış...isyan edesim geliyor beddua edesim geliyor tutuyorum kendimi, resmen koyun can derdinde kasap et derdindecanım yaa çok iyi anlıyorum seni bu ay bende yaşadım aynı şeyi ama nasip olduğu zaman her türlü olur sen sıkma canını bizim tek hatamız kendi planımızı kendimiz yapmamız ama bizim plan programımız yapılmışş boyun eğmeyi bilemiyoruz
yazdim ciktim hemensana da
bı ben varımm sekerım
uffff nefis olur amasağol everym inş. hayırlı olur
evet ya ne çok acıyor gerçekten bi de aksi gibi patlıcan oturtma var yemekte nasıl yakar bilirsiniz :))
merhaba kızlar, geçmişi okumaya giriştim ama halim yok moralim sıfırbana çocuk falan nasip değil galiba sanki herkes el ele vermiş bu işi engellemeye çalışıyor. Ekimde iş yüzünden şehir dışında olacağım tam yumurtlama günlerinde, umudum bu aydaydı, bu ay da tamı tamına yumurtlama gününe denk gelen günde yine şehir dışından çağırıyorlar ve gitmeme şansım yok...aldım yüzümü elime, eşime "sen de gel" dedim isyan etti resmen..haklı da, niye işinden izin alıp o kadar yol gitsin zaten canı çıkıyor işinde... yani kasıma kadar pek umudum kalmadı. O kadar günün içinden çağıracak bu günü buldular, ayak diremeye çalıştım tehditler fln. Bizim işte zaten çocuk istemek ayıp, ben bi kere istedim o da olmadı sanki hakkımı kaybettim onlara göre. Kafalarına göre planlarını yapmışlar bu sene yok yurt dışı yok uzun yolculuklar...İlk hamileliğimde de 20 saat yol gitmiştim, 3-4 gün sonra düşük yapmıştım, doktor ondan değil demişti ama bir de benim stresimi düşünün
ah canım ya, bu ay ne güzel yüksek moralle gidiyordum fallar spor muhabbet fln...olumlu düşünce buraya kadarmış...isyan edesim geliyor beddua edesim geliyor tutuyorum kendimi, resmen koyun can derdinde kasap et derdindeBi tanesi de tutmuş bana geçen gün, "daha erken 2-3 sene sonra yap" diyor, yahu ben 30 olmuşum zaten, daha ne erkeni ne 2-3 senesi
elimbera ben olyom sanırım
böyle bi konuşma tam olarak hatırlamıyorum ama kesinlikle değildir yumurtlama günlerinin 3 -5 gün ileri atması öne çekmesi veya adet döngülerinin ,bahsettiğim şey sürekli değişkenlik göstern adet döngüleri bi işaret olabiilir..
örn 28. gün gelen adeetin ardından 45 .günde gelen adet vs gibi...
ve tsh-fsh değerlerinin yanısıra kimisinde tüylenme kiminde kilo ve sivilce sorunuylada gelebilir en önemliside usg de görünen inciler ..kısacası bahsedilen yumurtlama gnlerindeki farklılık pkoya işaret etmez arada 10 15 günlük bi fark yoksa tabi..yinede tek başına yetmez bu sadece bi işaret olabilir..
ah canım ya, bu ay ne güzel yüksek moralle gidiyordum fallar spor muhabbet fln...olumlu düşünce buraya kadarmış...isyan edesim geliyor beddua edesim geliyor tutuyorum kendimi, resmen koyun can derdinde kasap et derdindeBi tanesi de tutmuş bana geçen gün, "daha erken 2-3 sene sonra yap" diyor, yahu ben 30 olmuşum zaten, daha ne erkeni ne 2-3 senesi
eğer bu ay da sonuç olumsuz olursa bizde baktıracağız canım hiç istemiyordum bu durumlara gelmeyi ama oişte((
eşime şimdiden sıkıntısı bastı nasıl yapacam olmaz diyor
bilgisi olanlara sorayım bu sperm testi ne kadar içinde teslim edilmesi lazım bizim ev hastaneye yakın evde olsa öyle göütrse yarım saate olma mı komik bi sordu ama ne bileyim :)
canım ya ne değişik yazmışım dimi adınıne garip bi imla hatası olmuş öyle
bilgilendirdiğin için sağol canım.
ben kendimi zorla pko yapcam herhalde
şimdi bu lafın niye reklamlara çıktığını anlıyorum, acayip zormuş da ondankariyer de yaparsincocuk da keepcim
biz de öyle yapacağız ama ilk duyduğumda inan aklıma gelmedi canımCanim yumurtlama gunu degisebilir simdiden bozma moralini.hem 1 gunlugune gidiyormussun.gitmeden once ve geldikten sonra calismalarinizi yaparsiniz.zaten doktorlar da gun asiri demiyor mu spermleriniz de daha kaliteli olur.insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?