Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar uzun süredir giremiyorum öyle yoğun ve yrucu geçiyor ki günler geride kalan da çok ağrıyan bel ve dizler

dün gecede kız kardeşimi elazığa yolcu ettik öğretmen olarak atandı ilk defa ayrı kalacağız içten içe çok üzülmüşüm sanırım ağzımın içi hep yara olmuşş.

elimbera ben olyom sanırım
böyle bi konuşma tam olarak hatırlamıyorum ama kesinlikle değildir yumurtlama günlerinin 3 -5 gün ileri atması öne çekmesi veya adet döngülerinin ,bahsettiğim şey sürekli değişkenlik göstern adet döngüleri bi işaret olabiilir..
örn 28. gün gelen adeetin ardından 45 .günde gelen adet vs gibi...
ve tsh-fsh değerlerinin yanısıra kimisinde tüylenme kiminde kilo ve sivilce sorunuylada gelebilir en önemliside usg de görünen inciler ..kısacası bahsedilen yumurtlama gnlerindeki farklılık pkoya işaret etmez arada 10 15 günlük bi fark yoksa tabi..yinede tek başına yetmez bu sadece bi işaret olabilir..

hayirli olsun kardesin icin
umarim rahat eder mutlu olur orda
off o yaralar cok acir, gargara kullan istersen eger dpolardaysan da tuzlu suyla falan calkalayabilirsin, gerci acir oyle gecmis olsun

evlerı cok yakın olanlar bole yapabılıor ama sperm analızı sperm verıldıkten max 1 saat ıcınde yapılıor canım
heeee
bak buna sevındım

hayirli olsun kardesin icin
umarim rahat eder mutlu olur orda
off o yaralar cok acir, gargara kullan istersen eger dpolardaysan da tuzlu suyla falan calkalayabilirsin, gerci acir oyle gecmis olsun

sağol everym inş. hayırlı olur

evet ya ne çok acıyor gerçekten bi de aksi gibi patlıcan oturtma var yemekte nasıl yakar bilirsiniz :))

merhaba kızlar, geçmişi okumaya giriştim ama halim yok moralim sıfır bana çocuk falan nasip değil galiba sanki herkes el ele vermiş bu işi engellemeye çalışıyor. Ekimde iş yüzünden şehir dışında olacağım tam yumurtlama günlerinde, umudum bu aydaydı, bu ay da tamı tamına yumurtlama gününe denk gelen günde yine şehir dışından çağırıyorlar ve gitmeme şansım yok...aldım yüzümü elime, eşime "sen de gel" dedim isyan etti resmen..haklı da, niye işinden izin alıp o kadar yol gitsin zaten canı çıkıyor işinde... yani kasıma kadar pek umudum kalmadı. O kadar günün içinden çağıracak bu günü buldular, ayak diremeye çalıştım tehditler fln. Bizim işte zaten çocuk istemek ayıp, ben bi kere istedim o da olmadı sanki hakkımı kaybettim onlara göre. Kafalarına göre planlarını yapmışlar bu sene yok yurt dışı yok uzun yolculuklar...İlk hamileliğimde de 20 saat yol gitmiştim, 3-4 gün sonra düşük yapmıştım, doktor ondan değil demişti ama bir de benim stresimi düşünün

canım yaa çok iyi anlıyorum seni bu ay bende yaşadım aynı şeyi ama nasip olduğu zaman her türlü olur sen sıkma canını bizim tek hatamız kendi planımızı kendimiz yapmamız ama bizim plan programımız yapılmışş boyun eğmeyi bilemiyoruz

ah canım ya, bu ay ne güzel yüksek moralle gidiyordum fallar spor muhabbet fln...olumlu düşünce buraya kadarmış...isyan edesim geliyor beddua edesim geliyor tutuyorum kendimi, resmen koyun can derdinde kasap et derdinde Bi tanesi de tutmuş bana geçen gün, "daha erken 2-3 sene sonra yap" diyor, yahu ben 30 olmuşum zaten, daha ne erkeni ne 2-3 senesi

Son düzenleme:
sana da
bı ben varımm sekerım
yazdim ciktim hemen
esimin sigara molasinda girmistim nete sen de simdi gitmissin senaycim

sağol everym inş. hayırlı olur

evet ya ne çok acıyor gerçekten bi de aksi gibi patlıcan oturtma var yemekte nasıl yakar bilirsiniz :))
uffff nefis olur ama

uzme kendini bir caresi bulunur herseyin
bu ay olmazsa diger ay olur
ne demek sansimi kaybettim hamile kaldin ve gonulden inaniyorum yine kalacaksin
bak ben oyle kolay hamile kalabilen biri degilim ama cok sukur 1 sene icinde yeniden kalabildim ve gonulden inaniyorum diliyorum sen o kadar da beklemiyceksin
dusuk nedenini kendine baglama sakin benim yaptiklarimi bilsen keepcim ben o vicdan azabiyla nasil yasiyorum onu dusunursun ama iste o olacaksa onune gecilmiyor.
guzel bir isin var, ailen var, sagligin yerinde, esinle mutlusunbunlari dusun yipratma ne olur kendini, bebis de gelecek hep bunu dusun

kariyer de yaparsin cocuk da keepcim

canım ya ne değişik yazmışım dimi adını ne garip bi imla hatası olmuş öyle

bilgilendirdiğin için sağol canım.
ben kendimi zorla pko yapcam herhalde

bu millet ne kadar lüzumsuz yaaa boşver sen herkesi Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş. kimseye söz düşmez

Canim spermi ozel merkezde verin ve krugere gore morfolojisine baksinlar.devlette hic guzel bakmiyorlar ve sonuclar cok az cikiyor.moralinizi bozmayin.bu arada sperm ornegi verirken tv video dergi gibi ekipmanlarin oldugu bir odaya aliyorlar esini.hatta istersen sen de yaninda olabiliyorsun.kapiyi da kilitleyip rahat rahat ornegi veriyorsun.tabiii ozel merkezlerde insallah sonuclariniz guzel cikar...

Canim yumurtlama gunu degisebilir simdiden bozma moralini.hem 1 gunlugune gidiyormussun.gitmeden once ve geldikten sonra calismalarinizi yaparsiniz.zaten doktorlar da gun asiri demiyor mu spermleriniz de daha kaliteli olur.insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun...

canım ya ne değişik yazmışım dimi adını ne garip bi imla hatası olmuş öyle

bilgilendirdiğin için sağol canım.
ben kendimi zorla pko yapcam herhalde

ALLAH korusun cnm bildiğin bi illet....
sende olduğunu düşünmüyorum kesinlikle..
arada sırada pko olmayan bayanlardada kistik yapı gözlnebiliyor buna rağmen pkolu dnemez sanırım sende hiç kist görünmedi bile
sorununuzun erkek faktörü olduğu bariz ortada rakamlardan rabbim tez zmanda hayırlı evlatlar nasip etsin..

çok sağ olun kızlar, desteğiniz o kadar iyi geldi ki
kariyer de yaparsin cocuk da keepcim
şimdi bu lafın niye reklamlara çıktığını anlıyorum, acayip zormuş da ondan

biz de öyle yapacağız ama ilk duyduğumda inan aklıma gelmedi canım

Allah beni affetsin hiç bir şeyde gözüm kalmadı, sadece bebeğime kavuşmak istiyorum. Kafamı da kızdırırlarsa silerim hepsini, yakarım bi kaç senemi de umrum olmaz..artık benim için saat işliyor her sene diğerinden daha zor olacak hamile kalmam..bizim meslekte bir sürü çocuğu olmayan insan var ve bakıyorum hiiiç birisi de mutlu değil abuk subuk şeylere takık durumdalar, herkes de kendilerine benzesin istiyorlar
Ohhh beee döktüm içimi rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…