Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kalp atışlarını da duyarsın zaman öle çabuk geçiyoki arkadaşım ekimde doğurcak sanki dün öğrendik hamileliğini sende öle bi bakmışsın yavrun kucağğında

İnşAllahh canım inşAllahh sağsalim sağlıklı olsunda başka ne isteriz
Allahım sanada yaşattın en kısa zamanda bu özel ve güzel duyguyu canım

gunaydın hnml arrrrrr;

nasılsınız bakalım asagıdaaa pekcıcı,romaroma,yokh,bırda hmmm hatrlayamadım k.bakmasınn kısıdee hepınıze slmm atesım yukleslılerde kıslarr gece bırr ates bastıkı sormayın gene dıl altından ölctmm atesım 36,6dııı kıslrr bende hemennnn soguk su sıselerı esıme verdım hehehe urdn bır ark.demıstıı soguk dus yada soguk bırseyler ı glr dıeee esımm e bakarken st lerce guldum varyaa sundada bıleee heheheh dmm hep benmı bır seyler yapcamm azda sen yapp dımı yanı???:) sbha kdr belaltında yastıkla uyuyan bnm hep amaıyı yapmısım dımııı

işte tablom ozel yorumlarınızı beklyrmmmm
bu arada 60000 sayfamıs olmusss nıcebol l sayfalaraa pekcıcıcı
m sen yapmıssın 6000 sayfayı bu ardaa:)
lınkımm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm evın yakınsaa olur ndn olmasınn daaa ozelde oda vryrlr zaten bnm esım 3 kes yaptıgı ıcn garantı olsun dıeee 2 sı ozelde 1 devlette ıyıce garantı olsun dıe:)) odada dus yerı vr tv vr fılann dusununce ıgenc ama ne yapacaksın ıste kaderrr

funda cımm pko yu bnmılk dr bana var dedı bende ama sımdıkı acıbademdekı uzman dr mmyok dıyr cunku hıc belırtısı yok musss orn..:kollarda bacakta yusdee kalın erkeksı tuylenmeler,ıkı ayda gelen regl,kalın sess yanı tamamen erkeksıseyler ve ultrasondada alltanda baktı yok dedı dryanıı hemen vr dıe olmaz regl dongunde 40 gune kadar dr larcaa normal kabuledılıyorrr o yusden de pko lu olmazsınn tmm

cnm canın sıkma ya rabbım ızın verırse 1 gundede olur oo sperm ler 3 gun yasıyrr dıe blyrmm vucuddaaa

cnm kesnlıkle ozele gıtmelı bnm esım 3 kes verdı garantı olsun dıe 2 sı ozel 1 devlet ıyyyyyyyyyögggggggg ozelde odaları vr dedıgın gıbı ama devlette esımle gıttık odadan kutu erdıler esım dedı nerde verecegım be bunu dedıler wc de esım nsl sınır oldu ama bulana bulana gıtdı o wc yeee dedı hemen eve gdyrzz cunku abdest alamadıı ufffne ıgrenc tı yaaa wc de test mı verılırrrr
cnm dedıgımm gıbı burundan gelen taze kan gıbı oladıkcaa korkma bebgın yerlesıyr cunku oyusden kanarbnm ark..pedı kırlentıı o kdr yanıı ama dr taze kan olmadıkca kormuyrsun dedıı sende progestan kullanuryonnn ztndımı

ınsl...

Sanada selam olsun tatlımm
Ne kadar pozitifff ve enerjiksin maşallaahh snaa
6000. sayfanın ilk yorumunda bende keep gözüküyor ama bi hediye varsa bende ilk yorumcu olabilirim
Soğuk duş iyidir iyiiii spercanların canlandırıyorrr

Buarada daha demin küt diye eğildimm Allahımm sağ kasığıma bir ağrı girdii haladaa sızlanıyorum :44: Allahım sana emanetiz sen bizi koruu

:)) evt ck skr enerjıkıpp eekg lar baska gıtmıyorr evımı temısledımmm sıldımmm supurdumm toz alcamm bırazd utum vr onu yapcammmm mıss evım benımmmmmmmmmmm

ınsl..gcr agrın cnmunutma artık yaaaaa bebegınıde anı hareket yapmaa tmmmıııı saguk sogukk hehehe spercanlar hehehe gusellmıs cnmama ck guldum yaaaaaaaaaaaa

bu arada tabloma ne dıyorsun sekerrrrrrr

kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaa cok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.

kalp atışlarını da duydun senden mutlusu yok artık sağlıkla kollarını alırsın bebişini inş çok şükür bak bi problem yok artık güzel günleri hayal et güzellikler bulsun seni

kalp atışlarını da duydun senden mutlusu yok artık sağlıkla kollarını alırsın bebişini inş çok şükür bak bi problem yok artık güzel günleri hayal et güzellikler bulsun seni

Vallaa ben kendi tabloma benzettim, bi bak istersen dpo 6da benimde düşüş olmuştu
Ama hayırlısı Canım biraz daha zaman geçsin bakalım zira ben tablo olayından cok anlamıyorum :44:

everyyy tebrıklerrınsl..bırgun bıs deduyarızzz ınsl..

esınde ck mutludurrrtahmın edemıyorumbıledun esım dıyorkı sen doguma gırdıgınde ben ne yaparım acaba dıyo heralde bır paket sıgarayı rahat bıtırırım dıyorbaska orn.bulamadınmıdedımmm cunku ben laporoskopı oldugumdaaesım ben amelıyata ınerken oda gıtmıs merdıven boslugunda aglamıssscnm askım bnmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Ne güzel ne güzel haberler bunlar maşallahhh bebişinee canımm Rabbim korusun kollasın tüm olumsuzluklardan uzak tutsun seni ve hepimizi inşAllahh
Şükürler olsun hep böyle güzel haberler alalım Allahım bebişlerimiz sana emanet

oleyyyy çok güzel haberler maaşallah kuzucuğuna canım inşallah hep böyle sorunsuz devam eder canım

Vallaa ben kendi tabloma benzettim, bi bak istersen dpo 6da benimde düşüş olmuştu
Ama hayırlısı Canım biraz daha zaman geçsin bakalım zira ben tablo olayından cok anlamıyorum :44:
ınsl..valla 4 sendır beklıyorum cıft cızgıyı gormeyı ınsl..nasıpolur cnm

selam kızlar ne var ne yok
Every ve Pekbicic gözünüz aydın
sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirin inşallah

ben de büyümeye başladım artık karnım geriliyor ve ağırlaşıyor sanki kaşınmalarda arttı
ay sonunu bekliyorum ben de heyecanla

öpüyorum sizleri

Teşekkür ederim canımm Hepimizin sorunsuz bir hamileliği olur inşAllahh
Buarada kaşınma varsa amann diimm deri geriliyor çatlama olacak demek hemen bebe yağı,zeytinyağı bolca sür nemlendir deriyi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canımm Hepimizin sorunsuz bir hamileliği olur inşAllahh
Buarada kaşınma varsa amann diimm deri geriliyor çatlama olacak demek hemen bebe yağı,zeytinyağı bolca sür nemlendir deriyi
sağlıkla kucağına al inşallah canım

canım ben 10.haftadan itiabern başladım beeb yağı vazelin çatlak kremi ...
ama gerilme ve kaşınma normal diye biliyorum çünkü karın büyüyor büyüdüğü için kaşınırmış
hatta göğüslerde öyle

tebriklerr Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…