oh masallah
cok sevindim canim
inşallah kalp atışlarını da duyarsın zaman öle çabuk geçiyoki arkadaşım ekimde doğurcak sanki dün öğrendik hamileliğini sende öle bi bakmışsın yavrun kucağğında
cnm evın yakınsaa olur ndn olmasınn daaa ozelde oda vryrlr zaten bnm esım 3 kes yaptıgı ıcn garantı olsun dıeee 2 sı ozelde 1 devlette ıyıce garantı olsun dıe:)) odada dus yerı vr tv vr fılann dusununce ıgenc ama ne yapacaksın ıste kaderrreğer bu ay da sonuç olumsuz olursa bizde baktıracağız canım hiç istemiyordum bu durumlara gelmeyi ama oişte((
eşime şimdiden sıkıntısı bastı nasıl yapacam olmaz diyor
bilgisi olanlara sorayım bu sperm testi ne kadar içinde teslim edilmesi lazım bizim ev hastaneye yakın evde olsa öyle göütrse yarım saate olma mı komik bi sordu ama ne bileyim :)
funda cımm pko yu bnmılk dr bana var dedı bende ama sımdıkı acıbademdekı uzman dr mmyok dıyr cunku hıc belırtısı yok musss orn..:kollarda bacakta yusdee kalın erkeksı tuylenmeler,ıkı ayda gelen regl,kalın sess yanı tamamen erkeksıseyler ve ultrasondada alltanda baktı yok dedı drPKO tanısı tek başına ultrasonografi bulguları dikkate alınarak konamaz. PKO görüntüsü tümüyle sağlıklı olan %20 kadında vardır ve PKO belirtileri olmadığı sürece birinci derece öneme sahip değildir.
polikistik over tan ilemleri, poli kistik over ve ultrason (ultrasonografi) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe
cnm canın sıkma ya rabbım ızın verırse 1 gundede olur oo sperm ler 3 gun yasıyrr dıe blyrmm vucuddaaamerhaba kızlar, geçmişi okumaya giriştim ama halim yok moralim sıfırbana çocuk falan nasip değil galiba sanki herkes el ele vermiş bu işi engellemeye çalışıyor. Ekimde iş yüzünden şehir dışında olacağım tam yumurtlama günlerinde, umudum bu aydaydı, bu ay da tamı tamına yumurtlama gününe denk gelen günde yine şehir dışından çağırıyorlar ve gitmeme şansım yok...aldım yüzümü elime, eşime "sen de gel" dedim isyan etti resmen..haklı da, niye işinden izin alıp o kadar yol gitsin zaten canı çıkıyor işinde... yani kasıma kadar pek umudum kalmadı. O kadar günün içinden çağıracak bu günü buldular, ayak diremeye çalıştım tehditler fln. Bizim işte zaten çocuk istemek ayıp, ben bi kere istedim o da olmadı sanki hakkımı kaybettim onlara göre. Kafalarına göre planlarını yapmışlar bu sene yok yurt dışı yok uzun yolculuklar...İlk hamileliğimde de 20 saat yol gitmiştim, 3-4 gün sonra düşük yapmıştım, doktor ondan değil demişti ama bir de benim stresimi düşünün
cnm kesnlıkle ozele gıtmelı bnm esım 3 kes verdı garantı olsun dıe 2 sı ozel 1 devlet ıyyyyyyyyyögggggggg ozelde odaları vr dedıgın gıbı ama devlette esımle gıttık odadan kutu erdıler esım dedı nerde verecegım be bunu dedıler wc deCanim spermi ozel merkezde verin ve krugere gore morfolojisine baksinlar.devlette hic guzel bakmiyorlar ve sonuclar cok az cikiyor.moralinizi bozmayin.bu arada sperm ornegi verirken tv video dergi gibi ekipmanlarin oldugu bir odaya aliyorlar esini.hatta istersen sen de yaninda olabiliyorsun.kapiyi da kilitleyip rahat rahat ornegi veriyorsun.tabiii ozel merkezlerdeinsallah sonuclariniz guzel cikar...
cnm dedıgımm gıbı burundan gelen taze kan gıbı oladıkcaa korkma bebgın yerlesıyr cunku oyusden kanarbnm ark..pedı kırlentıı o kdr yanıı ama dr taze kan olmadıkca kormuyrsun dedıı sende progestan kullanuryonnn ztndımıGunaydin Kizlar
Keep sen 1 gunlugune mi gidiyorsun sadece o zaman birsey olmaz ki kizkacirmazsin derya yazinca okudum ben uzun sureligine ayrisiniz sandim.
Hepinize guzel bir gun dilerim ve kendime de, guzel sonuclarla donmeyi dilerim.
Bende ters giden birseyler var kizlar, dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar pembe kan geldi ve kasiklarim bugun yaniyor geriliyor agriyor.ben bebegimi kaybetmek istemiyorummmmm buna dayanamammm, cok korkuyorum. simdi hazirlaniyorum kendimi temizliyim doktorumu ariycam.
ınsl...Bigün bi bakmışın kiiii o alarmın sesine uyanıp tam ateş ölçerken aaa ben hamileyim diyip tekrar uykuya devam edeceksinİnşAllah o zaman en kısa zamanda gerçekleşsin hepiniz için Hamile duam olsun size
Buarada biz keseyi gördük doktorda çok beğendi
gunaydın hnml arrrrrr;
nasılsınız bakalım asagıdaaa pekcıcı,romaroma,yokh,bırda hmmm hatrlayamadım k.bakmasınn kısıdee hepınıze slmm atesım yukleslılerde kıslarr gece bırr ates bastıkı sormayın gene dıl altından ölctmm atesım 36,6dıııkıslrr bende hemennnn soguk su sıselerı esıme verdım hehehe urdn bır ark.demıstıı soguk dus yada soguk bırseyler ı glr dıeee esımm e bakarken st lerce guldum varyaa sundada bıleee heheheh dmm hep benmı bır seyler yapcamm azda sen yapp dımı yanı???:) sbha kdr belaltında yastıkla uyuyan bnm hep ama ıyı yapmısım dımııı
işte tablom ozel yorumlarınızı beklyrmmmm
bu arada 60000 sayfamıs olmusssnıcebol l sayfalaraa pekcıcıcı
m sen yapmıssın 6000 sayfayı bu ardaa:)
lınkımm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
ınsl...
Sanada selam olsun tatlımm
Ne kadar pozitifff ve enerjiksin maşallaahh snaa
6000. sayfanın ilk yorumunda bende keep gözüküyor ama bi hediye varsa bende ilk yorumcu olabilirim
Soğuk duş iyidir iyiiii spercanların canlandırıyorrr
Buarada daha demin küt diye eğildimm Allahımm sağ kasığıma bir ağrı girdii haladaa sızlanıyorum :44: Allahım sana emanetiz sen bizi koruu
kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
:)) evt ck skr enerjıkıpp eekg lar baska gıtmıyorr evımı temısledımmm sıldımmm supurdumm toz alcamm bırazd utum vr onu yapcammmm mıss evım benımmmmmmmmmmm
ınsl..gcr agrın cnmunutma artık yaaaaa bebegınıde anı hareket yapmaa tmmmıııı saguk sogukk hehehe spercanlar hehehe gusellmıs cnmama ck guldum yaaaaaaaaaaaa
bu arada tabloma ne dıyorsun sekerrrrrrr
resmen titredim
resmen titredim
ınsl..valla 4 sendır beklıyorum cıft cızgıyı gormeyı ınsl..nasıpolur cnmVallaa ben kendi tabloma benzettim, bi bak istersen dpo 6da benimde düşüş olmuştu
Ama hayırlısı Canım biraz daha zaman geçsin bakalım zira ben tablo olayından cok anlamıyorum :44:
selam kızlar ne var ne yok
Every ve Pekbicic gözünüz aydın
sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirin inşallah
ben de büyümeye başladım artık karnım geriliyor ve ağırlaşıyor sanki kaşınmalarda arttı
ay sonunu bekliyorum ben de heyecanla
öpüyorum sizleri
sağlıkla kucağına al inşallah canımTeşekkür ederim canımmHepimizin sorunsuz bir hamileliği olur inşAllahh
Buarada kaşınma varsa amann diimm deri geriliyor çatlama olacak demek hemen bebe yağı,zeytinyağı bolca sür nemlendir deriyi
merhaba kızlar,,hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin... Ben de nerdeyse 1 senedir ateş ölçüyorum.. Bu ay da tüp bebek yaptırdım..Örnek olması açısından 3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha çok yenii,,,sağlıcakla devam eder bebeğim benimle kalır inşallah...
merhaba kızlar,,hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin... Ben de nerdeyse 1 senedir ateş ölçüyorum.. Bu ay da tüp bebek yaptırdım..Örnek olması açısından 3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha çok yenii,,,sağlıcakla devam eder bebeğim benimle kalır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?