Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu yumurtlamayı geciktirme şeysini daha dün araştırmıştım bugün başıma gelen ilginç oldu. Ne dersiniz B6ya abansam mı?

Gunaydin Kizlar

Keep sen 1 gunlugune mi gidiyorsun sadece o zaman birsey olmaz ki kiz kacirmazsin derya yazinca okudum ben uzun sureligine ayrisiniz sandim.
Hepinize guzel bir gun dilerim ve kendime de, guzel sonuclarla donmeyi dilerim.
Bende ters giden birseyler var kizlar, dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar pembe kan geldi ve kasiklarim bugun yaniyor geriliyor agriyor. ben bebegimi kaybetmek istemiyorummmmm buna dayanamammm, cok korkuyorum. simdi hazirlaniyorum kendimi temizliyim doktorumu ariycam.

everycim sen git doktora için içimiz rahatlasın inşallah birşey yok ve sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini güzel haberlerini bekliyoruz ama moralimizide yüksek tutmaya çalışıyoruz bebeğini doğurduğunda kucağına ilk aldığını ilk kez emzirdiğini filan düşün Allahım dünyanın en büyük mutluluğu bu Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah(amin)

canımmm yeni döngün hayırlı olsun umarım bu döngünde bebişin sana ceee yapar hadi ya bütün topiğin hamiş olmasına az kaldı sıkın dişlerinizi kızlar çok yakında bizde hamişiiiiiiizzzz .................

keepcim bukadar sıkma canını neleri duyuyoruz yok ayda bikere çalışma olmuş hamile kalmış niye bu ay şans kısmet senden yana olmasın içini ferah tut zaten uzun süreli değilmiş giderken ve hemen gelince değerlendirin inşallah tutar senin bat benden önceydi galiba eğer öyleyse önse senin sonra benim halayımı çekeriz umarım bu ay Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı bize nasip eder

canım akıntı gayet normal, birşey olmaz, üzme bebişi ne olur, birçok kişinin oluyor normal hamileliğinde akıntı. Pembe kanda korkulacak hiç birşey yok. Hem rahimden geldiği bile şüpheli onun. Neyse git bir an önce doktora, yeğenimizi üzme, bize de haber et...İnşallah gülerek gelirsin

herkesee günaaaaayyyyyyyyddddddddıııııııııınnnnnnnnnnnnn bugün döngümün son günü hadi bakalım kollar sıvanacak yumişim güzel güzel olgunlaş ve sonra güzel güzel döllen bana anneye bebiş olarak gel .................

canım doğru diyorsun, olabilir niye olmasın, inşallah olur..aslında gerçekten bir gün olduğu için pek de kayıp yok ama geçen seferden yolculuk yaptığım için yolculuğa karşı da bi negatifim galiba. Tam o gün çağırınca kopuverdim. Sen nasılsın?

Canımmmm sakın korkmaa Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak Sen içini ferah tutki bebişinde daha fazla gerilmesin... O beyaz akıntı bende de var östrojen hormonı çoğaldığı için olabiliyormuş Hattaa enfeksiyon mu var diye dolanıp duruyordum yaa ortada Kanamada (sende yerleşme kanaması olmuştu sanırım) yerleşme sırasında vucutta bulunan kanın atılması diye arkadaşım söylemiştim ama taze kan değilse tabii...Sen yinede panik yapmaa, cok dolanma, ayakta durma,mümküne hastaneye giderken araçla gidin cok yürüme....

Dikkat et kendine- güzel haberlerini bekliyoruz...Rabbim seni ve bebişini korusun güzel anne

anlıyorum tatlım bencede hiç kaybın yok hemde ben iyiyim morali yüksek tutmaya çalışıyorum ilaçlarım bugün bitiyo regl dönemi olduğundan krem ve fitili kullanamamıştım bugün onlara başlıcam onlarda 7 güne bitcek ama ya kafama takıldı bu fitilin tam emilimi olmuyomuş ve tortu bırakıyomuş acaba tedavi sürecinde hamilelik şansım nekadardır gerçi Rabbim "ol" dedikten sonra yürüyüşe başliim diyorum eğer fırsat bulursam böle işte bu ay ovulaşyon yok kocişle anlaştık gün aşırıya dikkat etcez yeniliklerde var anlayacağın hayırlısı bakalım nolcak ama çok heycanlıyım

inşallah bu ay sevinirsin. Spor bana da çok iyi geliyor, yürüyüş iyidir canım

kızlar sabah rutinim
sabahın körü gibi kalk
bi göz kapalı ateş ölç
geri yat,uyu
tekrar kalk
folik asit iç,bilgisayarı aç
banyo manyo saç maç
ateş değerini gir
topiğe gel, bi yandan hazırlan bi yandan muhabbet
işe geç kal
topikten işe koş

Bigün bi bakmışın kiiii o alarmın sesine uyanıp tam ateş ölçerken aaa ben hamileyim diyip tekrar uykuya devam edeceksin İnşAllah o zaman en kısa zamanda gerçekleşsin hepiniz için Hamile duam olsun size

Buarada biz keseyi gördük doktorda çok beğendi

pekbicicinin dediği gb bigün bakmışsın aa ben hamileyim diceksin ama bence uyuyamıcaksın sevinç çığlıkları atabilirsin o an ne yapsan yeri zaten boşver içinden geldiği gb davran :) kızz den kaçta gidiyon işe ne iş yapıyosun tatlım

inşallah kalp atışlarını da duyarsın zaman öle çabuk geçiyoki arkadaşım ekimde doğurcak sanki dün öğrendik hamileliğini sende öle bi bakmışsın yavrun kucağğında

kim sölemişti enfeksiyon için ilaçlar mide bulantısı yapıyo ben kullanamamıştım diye 9 ay dı sanırım hakikaten öle son güne geldim ama bende bittim yani 1 haftadır iştahla birşey yiyemiyorum yemesem daha iyi geriye fitille krem kalıyo bebeğim bak anne mis mis oluyo hadi gel sende miniğimmmmmmmm.....................

kizlar sagolun desteginiz icin
beyaz akinti cok normal biliyorum zaten rahim agzini korumak icin bebek icin olan birsey
her daim yogun oluyor zaten
ama iste pembe isin isine girince dusunmek gerekiyor
doktora gitmeme dakikalar kaldi
hayirlisi hakkimda

günaydın kızzzlarrr

keep
yalnış anlamadıysam 1 günlüğüne biryere gidiyormuşsun.. ondan bişey olmaz sonuça zaten ilişikiyi gün aşırı yapmak makbül
every canım üzülme bişey olmıcak Allahın izniyle bu sefer bebeğine bu kötü düşüncüleri kafandan at artık bebeğinide strese sokma canım
pekbicici keseyi görmüşsün inşallah hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin canım sırada pıt pıtlar var
lilyum canım sanada teşekkür ederim güzel dileklerin için.. inşallah seninde bu ay gelir bebeğin

Evet canım gördükk milyonlarca şükürler olsun ki bi sıkıntımız yokk
Darısı en kısa zamanda senin ve tüm bekleyenlerin başına inşAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…