canım akıntı gayet normal, birşey olmaz, üzme bebişi ne olur, birçok kişinin oluyor normal hamileliğinde akıntı. Pembe kanda korkulacak hiç birşey yok. Hem rahimden geldiği bile şüpheli onun. Neyse git bir an önce doktora, yeğenimizi üzme, bize de haber et...İnşallah gülerek gelirsinGunaydin Kizlar
Keep sen 1 gunlugune mi gidiyorsun sadece o zaman birsey olmaz ki kizkacirmazsin derya yazinca okudum ben uzun sureligine ayrisiniz sandim.
Hepinize guzel bir gun dilerim ve kendime de, guzel sonuclarla donmeyi dilerim.
Bende ters giden birseyler var kizlar, dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar pembe kan geldi ve kasiklarim bugun yaniyor geriliyor agriyor.ben bebegimi kaybetmek istemiyorummmmm buna dayanamammm, cok korkuyorum. simdi hazirlaniyorum kendimi temizliyim doktorumu ariycam.
canım doğru diyorsun, olabilir niye olmasın, inşallah olur..aslında gerçekten bir gün olduğu için pek de kayıp yok ama geçen seferden yolculuk yaptığım için yolculuğa karşı da bi negatifim galiba. Tam o gün çağırınca kopuverdim. Sen nasılsın?keepcim bukadar sıkma canını neleri duyuyoruz yok ayda bikere çalışma olmuş hamile kalmış niye bu ay şans kısmet senden yana olmasın içini ferah tut zaten uzun süreli değilmiş giderken ve hemen gelince değerlendirin inşallah tutar senin bat benden önceydi galiba eğer öyleyse önse senin sonra benim halayımı çekeriz umarım bu ay Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı bize nasip eder
Gunaydin Kizlar
Keep sen 1 gunlugune mi gidiyorsun sadece o zaman birsey olmaz ki kizkacirmazsin derya yazinca okudum ben uzun sureligine ayrisiniz sandim.
Hepinize guzel bir gun dilerim ve kendime de, guzel sonuclarla donmeyi dilerim.
Bende ters giden birseyler var kizlar, dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar pembe kan geldi ve kasiklarim bugun yaniyor geriliyor agriyor.ben bebegimi kaybetmek istemiyorummmmm buna dayanamammm, cok korkuyorum. simdi hazirlaniyorum kendimi temizliyim doktorumu ariycam.
canım doğru diyorsun, olabilir niye olmasın, inşallah olur..aslında gerçekten bir gün olduğu için pek de kayıp yok ama geçen seferden yolculuk yaptığım için yolculuğa karşı da bi negatifim galiba. Tam o gün çağırınca kopuverdim. Sen nasılsın?
inşallah bu ay sevinirsin. Spor bana da çok iyi geliyor, yürüyüş iyidir canımanlıyorum tatlım bencede hiç kaybın yok hemde ben iyiyim morali yüksek tutmaya çalışıyorum ilaçlarım bugün bitiyo regl dönemi olduğundan krem ve fitili kullanamamıştım bugün onlara başlıcam onlarda 7 güne bitcek ama ya kafama takıldı bu fitilin tam emilimi olmuyomuş ve tortu bırakıyomuş acaba tedavi sürecinde hamilelik şansım nekadardır gerçi Rabbim "ol" dedikten sonra yürüyüşe başliim diyorum eğer fırsat bulursam böle işte bu ay ovulaşyon yok kocişle anlaştık gün aşırıya dikkat etcez yeniliklerde var anlayacağın hayırlısı bakalım nolcakama çok heycanlıyım
kızlar sabah rutinim
sabahın körü gibi kalk
bi göz kapalı ateş ölç
geri yat,uyu
tekrar kalk
folik asit iç,bilgisayarı aç
banyo manyo saç maç
ateş değerini gir
topiğe gel, bi yandan hazırlan bi yandan muhabbet
işe geç kal
topikten işe koş
kızlar sabah rutinim
sabahın körü gibi kalk
bi göz kapalı ateş ölç
geri yat,uyu
tekrar kalk
folik asit iç,bilgisayarı aç
banyo manyo saç maç
ateş değerini gir
topiğe gel, bi yandan hazırlan bi yandan muhabbet
işe geç kal
topikten işe koş
Bigün bi bakmışın kiiii o alarmın sesine uyanıp tam ateş ölçerken aaa ben hamileyim diyip tekrar uykuya devam edeceksinİnşAllah o zaman en kısa zamanda gerçekleşsin hepiniz için Hamile duam olsun size
Buarada biz keseyi gördük doktorda çok beğendi
Bigün bi bakmışın kiiii o alarmın sesine uyanıp tam ateş ölçerken aaa ben hamileyim diyip tekrar uykuya devam edeceksinİnşAllah o zaman en kısa zamanda gerçekleşsin hepiniz için Hamile duam olsun size
Buarada biz keseyi gördük doktorda çok beğendi
günaydın kızzzlarrr
keep yalnış anlamadıysam 1 günlüğüne biryere gidiyormuşsun.. ondan bişey olmaz sonuça zaten ilişikiyi gün aşırı yapmak makbül
every canım üzülme bişey olmıcak Allahın izniyle bu sefer bebeğine bu kötü düşüncüleri kafandan at artıkbebeğinide strese sokma canım
pekbicici keseyi görmüşsüninşallah hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin canım sırada pıt pıtlar var
lilyum canım sanada teşekkür ederim güzel dileklerin için.. inşallah seninde bu ay gelir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?