Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
every
canım hıc bır problemınızı olmamasına cok cok cok sevındım. bıraz stresten uzak tutsan kendını bebegın daha rahat olacak canım. yoksa bay/bayan evham olarak dogacak o bebek haberın olsun

pervane
canım tup bebek merkezınde yaptırmanı tavsıye ederım o sperm testını. cunku fundanın da dedıgı gb onlar tam tekmıl bakıyorlar. yıkaması morfolojısı vs vs derken bebek sahıbı olabılmek ıcın gereklı olan tum krıterlerı sadece bu merkezlerdekı testlerden elde edebılırsın. sorup danısacagın yerlere 'kruger yontemıyle mı yapıosunuz yada yıkamalı mı yapıosunuz yada morfolojıye ve tum hıc krıterlerıne bakıomusunuz' dıye danısabılırsın.

funda
canım o ne bıcım bır laf öyle ya. ne demek muayenane cocugu...emın ol herkes ask dolu bı gecenın eserını tasımak ıster karnında. ama rabbım bıze boylesını nasıp etmedı. eger aklında 'bır evlat sahıbı olabılmek ıcın herseyı goze alırım nasıl oldugundan zıyade sonucunun bebek olması ılgılendırır sadece benı' dıye dusunmek yerıne kendıni bır deney hayvanı yada uzerınde oynanan bır madde gıbı dusunmek o catala yatıp da sana yada bıze yapılan seylerı maddesel bır olgu gıbı dusunmek varsa bu net olarak senın de dedıgın gıbı senın bu surece hazır olmadıgını gosterır.
asılama gıbı bır surecı bekleyen ben asılama yada tup bebek her ne olursa olsun acılar cekecek de olsam ıgneler ılaclarla dolu zor bı surecden gececek de olsam hıc bır sey umrumda degıl yeterkı bebegım gelsın dıyenlerdenım mesela. daha bgn yengemle konustum. hıc aklıma gelmezdı cocuk sahıbı olmak ıcın bunlarla ugrasacagım ama basıma geldı dedım.evet once ısyan ettım ama anne olmanın seklı ne sartlarda oldugu vs bunların hıc bır onemı yok emın ol. sadece rabbımız boyle ıstedı de bu yollardan gececegız ama sonunda anne olacagız ve sunu bılkı bebegımızı kucagımıza aldıktan sonra (tabı önce poposuna bu kdr bekletmenın cezası olarak şaplağı yıyecek!!!) bebegımızı kucagımıza aldıktan sonra onun bıze nasıl geldıgını hıc hatırlamayacagız...

lilıum
canım gecmısı ole uzun uzadıya okuyamıyorum ama gordugum kadarıyla sureklı bı enfeksıyonun ıcın ılaclar kullanman gerektıgını ve bunların yumurtyı dollenmeyı vs etkıleyeıp etkılemeyecegını soruyorsun..
canım soyle kı bu kullanılan ılaclar her ne olursa olsun kullanılması gereken ılaclar cunku enfeksıyonun gecmezse durum cok daha vahım olur. kronıklesen bır enfeksıyon yuzunden bır suru ayı harcamak yerıne sen sımdı bır an once yumurtayı dollenmeyı vs yı unutarak enfeksıyonunu gecırmek ıcın ılaclarını adam akıllı kullan. varsın bu ayı bu yuzden es gec. hıc bır sey kendı saglıgından onemlı degıl.(ben gecen ay yasadım mesela bunu enf. vardı ılıskıyle degıl ılaclarımla gecırdım ama sımdı cok sukur ıyıyım ve tertemız bı sekılde korkusuzca calısmalarımı yapıorum) ılacların bıtene kdr yumurtan henuz gelmemıs olursa ne ala. o zaman calısmalarını yaparsın. zaten enfeksıyon varken ılıskıye gırmen de cok dogru degıl. bu yuzden oncelıgını enfeksıyonunu gecırmek ıcın tedavıye ver.

Son düzenleme:
kızlaaaar wcden seslenıyodumm sızee sıfon sesı eslıgınde
amaa kocam artık ıtfaıye cagırmadan cıksam ıyı olcak
benı beklıyuurr yatacazzz oysa cok ısterdm kalıp sızle laklak yapmayııı
neyse yrna ınsss

opuyorummmm kocamannn ıyı gecelerrr

kızlar
bana aferın diiiinnnn
sonunda koca popomu kaldırdım vee bebek dısında bırseyler dusunmeyı başararak kendım ıcın bırseyler yaptım
almak ıstedıgım egıtımler vardı. cuma cumartesı ve pazar gunu olmak uzere bır egıtım 3 gun suruyor. ben 3 egıtım alcam ve 3 hafta sonum egıtımle gececek. boylece her hafta 3er gun daha az bebek dusuncemmm

alkış ıstıyorummm

Son düzenleme:
yokh

efesude

naber kızlaaar???

slm cnm ne olsun valla benim okul açıldı 2 haftadır okuldayım ordan gelene kadar Türkiyede akşam oluyo, h.sonu dışında pek denk düşemiycez artık
bende doğm kontrol hapımı aldım bekliyorum regilimi gelmiyo bi türlü ,en fazla döngüm geçen ay ilk defa 35 sürmüştü bugün 35.gündü ama olmadı ,sen bunu okurken 36.günümde olucam

every ve karanfilce bana çatladı demişsiniz sanırım bende öle düşündüm çünkü ateş arttı habire ama neden reglim gelmiyo sizce ne zaman çatladım?

every ve keep ev konusunda yazmışsız bana ,sağolun kızlar moral verdiğinz için ,umarım gerçekleşmez o iş.
eşime duyduğum andan beri işlemeye çalışıyorum zaten bakalım
k.valide telde söledi bana sizinde almanızı düşünüyoz diye ,bende içimden inşAllah olmaz dedim
bide uzun zamandan sonra eşime ilk defa aramıyo dedi alışmıştı hani ,yok anacım durup durup düşünüyo bunlar ,kaşla göz arasında eşime beni aramıyo diyo
Allah büyük kurban olduğum Rabbim herşeyi ayarlar ,bir tek sığındığım Yaradan....

yokh tam anlamadım sperm testimi yaptırdınız siz?

kızlar size anlatayım doğm kontrl hapı alma rezilliğimizi ;
eczaneye gittik dedilerki reçetesiz vermiyoruz ,3 klinik ismi verdiler buraya gidin yazdırın diye pazar günüydü bide ,ben dedim gitmeyelm kapalı olur eşim gidelim dedi neyse gittik açık ama fuluz dediler almadılar
pazartesi oldu gittik sabah erkenden yine fuluz dediler ,öğleden sonra başka bi yere gittik ,ilaç yazdırmak için muayene oluyo gözüküyosun 60 doları baydık oraya dr dedim adetlerm sancılı ağrı kesici yaz oda yazdı,
sonra eczaneye gittik toplamda 60 dolar tuttu ilaçlar 25 dolar sadece doğm kontrol hapıydı
toplamda kıytırık bi hap için 120 dolar verdik
kıymetini bilin Türkiye'min kızlar

Son düzenleme:
every
canım hıc bır problemınızı olmamasına cok cok cok sevındım. bıraz stresten uzak tutsan kendını bebegın daha rahat olacak canım. yoksa bay/bayan evham olarak dogacak o bebek haberın olsun
he heee annem de ayni seyi diyor
hamileligini sakin gecir yoksa bebegin omrunu yer tarzinda bir lafama hakli sebeplerim vardi kiz kolay mi kan gormek ustune agri, ama tamam artik hersey yolunda, siradaki dusuncem takintim sadece cinsiyet olsun artik baska bir dusunce gelmesin aklima

insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
evet ben bu yontemle hamile kaldim
yumurtlama gunleri tespit edebiliyorsun bu yontemle ve iliski de oluyor on gore gun kacirmamais oluyosun
konunun 1.sayfasinda aciklayici bilgi var okumak istersen, tablo yapmak istersen uye olabilirsin o siteye
hosgeldin aramiza

kız cay demlemeye gıttım geldım yoksun bnm esımde kurtlar vadısıne daldıı gıttı ama bu bolum ızlenecek cınstennnnnnn heeeeeeeeeeeeeee
oooo hem selam ver hem kac git
everycimher şeyin yolunda gitmesine sevindim.
sağlıcakla kavuşursun inşallah meleğine.
saol baharim insallah o gunler saglikla gelir
everycım gozun aydınn pıtpıtları duymussun
tesekkurler canim omrumden omur gitti ama gordum, once uzdu sonra mutlu etti babasi kilikli bebisim esim cunku hep oyle der, once uzerim ki mutlulugu daha iyi yasa, tadina daha iyi var diye

canım gözünaydın artık derin bir ohh çekerek gebeliğin tadını çıkar maşallah herşey yolundaymış çok sevindim...
pek gelmiyorsun bu ara melis nasilsin ?

çok sevindim every artık korkularından uzaklaşıp gebeliğinin tadını çıkartma vakti ,sağlıkla kucağına aldığın günüde yazarsın inşallah vakti gelince,darısı isteyenlere olsun

insallah bu topicte dogurdugumun haberini verip bebisimin resmini yayinlarim ve bu arada siz de koca gobekli hamisler olmus olursunuz

efesudecimmmm
catlamissin tabi
kiz yumos yok dedin durdun bak yolunda hersey
31.gun yani 9 eylulde catlamissin
yani adete daha cok var
ki insallah gelmezz
fatos diye arkadasimiz var o da cok cok gec catlamisti ama hamile kaldi o ay
umidini kaybetme ama rahat tavrina devam et bence

günaydın canlarım acayip grip oldum galiba bugün de çok dersim var yine Allah kolaylıklar versin bana :)

şenayım teşekkür ederim bilgiler için öyle yapayım bende bari burda ki merkeze gidelim

bu da ateş tablom ama grip olduğumdan yükseldiğini düşünüyoruöm gerçi geçen döngülerde de 37 leri gördüğüm oluyorduj hayırlısı işte son 2 -3 gün ama umudum yok

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com

çok sağol,tebrikler canım, pıtpıtları da duyarsın inşallah

valla normalde 9da ama daha dersler başlamadı kaytarıyorum üniversitedeyim ben canım..ay lillum ya o gün gelmeyecekmiş gibi geliyor, biz de o günleri görebilecek miyiz, inşallah bu ay da 20 hamiş çıksın topikten

canııııım bak duydun pıtpıtları, benim aklıma gelmişti lekenin başka birşeyden olabileceği..bizim beyin alışmış, hemen en kötüsüne kendimizi hazırlıyoruz. Nese, rahatlamışsınzdır artık.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yeğenimizi

fundaa aşkolsun, başkasına gelince süper pozitif kendine bi haksızlık bi haksızlık..canım bebeğinin testte pozitifini görünce, kalp atışlarını duyunca, tekmeleri hissedince, kucağına ilk aldığında....tüüüm bu zamanlarda nerede nasıl yaptığınızın hiç bir önemi kalmayacak inan ki

doktor bana her fitil kullanışımda ilişkiyi yasakladı

aaaa ciddimisin ay ben arayıp öğreneyim ya bana böle bişeyden bahsedilmedi bu fitil mantar için dimi enfeksiyon için değil kremim var hiç kullanmasam zaten bi zor geldi ki kullanmak neyse ki azmış 5 günde bitecek sanrım 1i gitti kaldı 4 gün

günaydın kızlar dünkü gibi bugün de güzel haberler alırız inşallah

pervanee büyük haberi bekliyoruz canıım,halay takımları hazırrr

günaydın kızlar tablolara bi göz attım da efesude pervane88 önemli günlerde hemde çok önemli

bide suzan suzinin tablosu çok umutlu sanki yerleşme düşüşü olmuş gibi inşallah herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur

inşallah bizde en yakın zamanda göreceğiz o günleri Rabbim hayırlısıyla hemen nasip etsin inş

haklısın tabiki yine de insan düşünmeden edemiyor inşallah öle ciddi bi problem yoktur yutmam gereken ilaçlarım bittiler zaten bi fitil ve kremim kaldı inşallah şifa olur ne diyelim

lillum bu fitil ve kremlerin emilimi için kimsenin bi fikri yok sanırım,benim de yok:44:, doktorun ne demişti sana? olmadı bi gidip sorsana canım

lillum bu fitil ve kremlerin emilimi için kimsenin bi fikri yok sanırım,benim de yok:44:, doktorun ne demişti sana? olmadı bi gidip sorsana canım

soracağım herhalde bu gidişle :) sen yine mi sallanıyon ayak kırıyon kepp inşallah en yakın zamanda peşi peşine halaylarımız çekilir neden bu ay olmasın ki ne güzel olurdu :)

Lillum sen hamile değilmisin kız bak eğer değilsende bir an önce hamile olacaksın sanırım çünkü içime öyle doğdu Kızlar uzun zamandır yazmıyordum.biraz bekledim soğan kürü yaptm 1 hafta oldu.ateşölçer ve ovulasyon testleri yaptım hala yapıyorum.şimdi deneyimlerimi paylaşıyorum...birincisi ateşölçer yanlş bir sistem herkeste etki etmiyor bunu herkese önermiyorum..çünkü ovulasyon testi yapıyorum..dün benim yumurtlama günümdü ovu testine bakın

ama ateşölçeri her sabah düzenli yapmama rağmen ateşim hep aynı seviyede seyretti...yani ateşölçere kalsaydım yumurtlama hala olmadı diye ilişki yaşamayacaktım...yani ateşölçeri herkese tavsiye etmiyorm eğer benim gibi yumurtlama gününü bilmeyen varsa ovuslasyon testi yapsın kesin sonuca ulaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…