kızzzz heryerde karşına çıkıyorum dimiiii
ama itiraf et seviyorsun benii
yokh
efesude
naber kızlaaar???
kızlar
bana aferın diiiinnnn
sonunda koca popomu kaldırdım vee bebek dısında bırseyler dusunmeyı başararak kendım ıcın bırseyler yaptım
almak ıstedıgım egıtımler vardı. cuma cumartesı ve pazar gunu olmak uzere bır egıtım 3 gun suruyor. ben 3 egıtım alcam ve 3 hafta sonum egıtımle gececek. boylece her hafta 3er gun daha az bebek dusuncemmm
alkış ıstıyorummm
every
canım hıc bır problemınızı olmamasına cok cok cok sevındım. bıraz stresten uzak tutsan kendını bebegın daha rahat olacak canım. yoksa bay/bayan evham olarak dogacak o bebek haberın olsun
insallah en kisa zamanda hamile kalirsinmerhaba topik çok uzun takdir edersiniz ki bütün sayfaları okuyamadım.ama bu nay bende ateş ölçme yöntemini denemek istiyorum.Siz bu yöntem ile mi hamile kaldınız?
2 sene oldu bebk düşüneli cnab_ı mevlam henüz nasip etmesdi ama önümüzdeki kasım ve aralıktan umutlutyum yardımcı olur musnuz banada?
oooo hem selam ver hem kac gitkız cay demlemeye gıttım geldım yoksun bnm esımde kurtlar vadısıne daldıı gıttı ama bu bolum ızlenecek cınstennnnnnn heeeeeeeeeeeeeee
saol baharim insallah o gunler saglikla gelireverycimher şeyin yolunda gitmesine sevindim.
sağlıcakla kavuşursun inşallah meleğine.
tesekkurler canim omrumden omur gitti ama gordum, once uzdu sonra mutlu etti babasi kilikli bebisimeverycım gozun aydınn pıtpıtları duymussun
pek gelmiyorsun bu ara melis nasilsin ?canım gözünaydın artık derin bir ohh çekerek gebeliğin tadını çıkar maşallah herşey yolundaymış çok sevindim...
çok sevindim every artık korkularından uzaklaşıp gebeliğinin tadını çıkartma vakti ,sağlıkla kucağına aldığın günüde yazarsın inşallah vakti gelince,darısı isteyenlere olsun
çok sağol,Bigün bi bakmışın kiiii o alarmın sesine uyanıp tam ateş ölçerken aaa ben hamileyim diyip tekrar uykuya devam edeceksinİnşAllah o zaman en kısa zamanda gerçekleşsin hepiniz için Hamile duam olsun size
Buarada biz keseyi gördük doktorda çok beğendi
valla normalde 9da ama daha dersler başlamadı kaytarıyorumpekbicicinin dediği gb bigün bakmışsın aa ben hamileyim diceksin ama bence uyuyamıcaksın sevinç çığlıkları atabilirsin o an ne yapsan yeri zaten boşver içinden geldiği gb davran :) kızz den kaçta gidiyon işe ne iş yapıyosun tatlım
kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
fundaa aşkolsun, başkasına gelince süper pozitif kendine bi haksızlık bi haksızlık..canım bebeğinin testte pozitifini görünce, kalp atışlarını duyunca, tekmeleri hissedince, kucağına ilk aldığında....tüüüm bu zamanlarda nerede nasıl yaptığınızın hiç bir önemi kalmayacak inan kiiyi olmaya çalışıyorumkeyifsizim tabi.. şimdi önümüzde aşılama var.. ama sanırım buna hazır değilim.. henüz bunu kaldıramıcam sanırım.. bebeğimin hiç bukadar geç geliceğini düşünmemiştim.. onu bi muayenehanede yapıcağımızı hiç düşünmemiştim bu düşünceyi aklımdan atamıyorum çok ağlıyorum
doktor bana her fitil kullanışımda ilişkiyi yasakladı
valla normalde 9da ama daha dersler başlamadı kaytarıyorumüniversitedeyim ben canım..ay lillum ya o gün gelmeyecekmiş gibi geliyor, biz de o günleri görebilecek miyiz, inşallah bu ay da 20 hamiş çıksın topikten
lilıum
canım gecmısı ole uzun uzadıya okuyamıyorum ama gordugum kadarıyla sureklı bı enfeksıyonun ıcın ılaclar kullanman gerektıgını ve bunların yumurtyı dollenmeyı vs etkıleyeıp etkılemeyecegını soruyorsun..
canım soyle kı bu kullanılan ılaclar her ne olursa olsun kullanılması gereken ılaclar cunku enfeksıyonun gecmezse durum cok daha vahım olur. kronıklesen bır enfeksıyon yuzunden bır suru ayı harcamak yerıne sen sımdı bır an once yumurtayı dollenmeyı vs yı unutarak enfeksıyonunu gecırmek ıcın ılaclarını adam akıllı kullan. varsın bu ayı bu yuzden es gec. hıc bır sey kendı saglıgından onemlı degıl.(ben gecen ay yasadım mesela bunu enf. vardı ılıskıyle degıl ılaclarımla gecırdım ama sımdı cok sukur ıyıyım ve tertemız bı sekılde korkusuzca calısmalarımı yapıorum) ılacların bıtene kdr yumurtan henuz gelmemıs olursa ne ala. o zaman calısmalarını yaparsın. zaten enfeksıyon varken ılıskıye gırmen de cok dogru degıl. bu yuzden oncelıgını enfeksıyonunu gecırmek ıcın tedavıye ver.
lillum bu fitil ve kremlerin emilimi için kimsenin bi fikri yok sanırım,benim de yok:44:, doktorun ne demişti sana? olmadı bi gidip sorsana canım
inşallah canım, ben çıksam fena olmaz galiba artıksoracağım herhalde bu gidişle :) sen yine mi sallanıyon ayak kırıyonkepp inşallah en yakın zamanda peşi peşine halaylarımız çekilir neden bu ay olmasın ki ne güzel olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?