- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
Fundaa kuzum nasılsın
merhaba kızlar,,hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin... Ben de nerdeyse 1 senedir ateş ölçüyorum.. Bu ay da tüp bebek yaptırdım..Örnek olması açısından 3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha çok yenii,,,sağlıcakla devam eder bebeğim benimle kalır inşallah...
saglıklı bır sekılde kucagın aal ınsl.. bır kac sorumolacak tablom da supermıs heeee ne kdrlık evlısınn sorun varmıydı??bırdee nerde yaptırdın cnm bızde senesonuna fılan dusunyrzdaaaTeşekkürler kızlar,,sizler de sağlıcakla kucaağınıza alırsınız inşallah..
iyi olmaya çalışıyorumkeyifsizim tabi.. şimdi önümüzde aşılama var.. ama sanırım buna hazır değilim.. henüz bunu kaldıramıcam sanırım.. bebeğimin hiç bukadar geç geliceğini düşünmemiştim.. onu bi muayenehanede yapıcağımızı hiç düşünmemiştim bu düşünceyi aklımdan atamıyorum çok ağlıyorum
çok ama çok yanlış düşünüyorsun canım
ne demek muayenehanede yapmak
evet zor bir süreç olsa gerek
ama artık toparlan ve aşılamana odaklan canım lütfenn
he rşey güzel olacak
saglıklı bır sekılde kucagın aal ınsl.. bır kac sorumolacak tablom da supermıs heeee ne kdrlık evlısınn sorun varmıydı??bırdee nerde yaptırdın cnm bızde senesonuna fılan dusunyrzdaaa
hmm bende 4 sendr evlıyımm ılk 3-4 aydan sonra ıstemeye basladıkk ck skr ıkımısdede sorun yok ama hıc bebk deeolmadıı da artık tup dıyoruz bende kayserı acıbadem turgut bey e gdyrmm belkı duymussundur burdaaa ınsl..saglıklı bırsekılde kucagına alırsınnnSağol cnm. 3,5 yıllık evliyim..1 senedir bebiş istiyorduk,,3.4. ayda eşimin sperm azlığını öğrendik.. 600 bin. 1milyon filan çıkıyordu. tüp bebek raporu çıkarmak için uğraşırkn eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ameliyat dediler. biz o ameliyat olmadan tüp bebek yapmaya karar verdk. bahçeçi umut tüp bebekte yaptırdık cnm,ulun beydi doktorum..
hmm bende 4 sendr evlıyımm ılk 3-4 aydan sonra ıstemeye basladıkk ck skr ıkımısdede sorun yok ama hıc bebk deeolmadıı da artık tup dıyoruz bende kayserı acıbadem turgut bey e gdyrmm belkı duymussundur burdaaa ınsl..saglıklı bırsekılde kucagına alırsınnn
slm canlaarım iyi akşamlar çok giremiyorum alıntı ile cevap yazamıyorum ama gün içinde telefonla hepsini okkuyorum akşamda bilgisayardan yazabiliyorum
every ve pekcici hayırlı olsun inş. sağlıklı kucağınıza alın...
sperm testinede bi kaç şey daha soracağım özel de yaptırın dediniz ya özel derken özel labaraatuvar mı özel hastane mi offf çok mutssuz oluyorum bu fikri düşündükçe ama bizde bu noktaya geldik 1 sene sonunda((
aynen cnm boll sabır ıstıyorr yoksa bıtıyorsunn her hamıs gordugunde yada bebek varmı dıe soruldugunda yadaaa olmuyormu?sorusuna cvp vermek durumdaack skrr rabbımm sabrımızı bol boll verıyorrİnşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm.gerçekten çok zor bir sınav bu bizim için...bebişin seninle olur inşallah...
cnm bız ılkını ozellaboratuarda snrasını ozel hastanede yaptırdık en sonunuda devlette ama ıgrenc tı devlettekı tek kelıme ıle öggggg bısde 1,5 senden sonra mı ne yaptırmıstık cnmslm canlaarım iyi akşamlar çok giremiyorum alıntı ile cevap yazamıyorum ama gün içinde telefonla hepsini okkuyorum akşamda bilgisayardan yazabiliyorum
sperm testinede bi kaç şey daha soracağım özel de yaptırın dediniz ya özel derken özel labaraatuvar mı özel hastane mi offf çok mutssuz oluyorum bu fikri düşündükçe ama bizde bu noktaya geldik 1 sene sonunda((
iyi olmaya çalışıyorumkeyifsizim tabi.. şimdi önümüzde aşılama var.. ama sanırım buna hazır değilim.. henüz bunu kaldıramıcam sanırım.. bebeğimin hiç bukadar geç geliceğini düşünmemiştim.. onu bi muayenehanede yapıcağımızı hiç düşünmemiştim bu düşünceyi aklımdan atamıyorum çok ağlıyorum
doktor bana her fitil kullanışımda ilişkiyi yasakladıkızlar adet sürecim bugün bitmiş bulunmakta antibiyotik ve mantar için olan ilaçlarımda bugün bitecek geriye regl döneminde kullanamadığım fitil ve kremim kaldı onlarıda bugünden itibaren kullanamaya başlayacağım sizlere sorum şu lütfen yardım edin fitil kullanırken hamile kalma şansım ne kadardır sizce kalan varmı hiç acaba birde bu fitilin emilimi zor oluyormuş tortu oluşuyormuş diye duydum bunun zararı olurmu çok kez sordum ama malesef cevap alamadığım için hala başınızı ağrıtıyorum lütfen fikri bilgisi olan yazsın
kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
slm canlaarım iyi akşamlar çok giremiyorum alıntı ile cevap yazamıyorum ama gün içinde telefonla hepsini okkuyorum akşamda bilgisayardan yazabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?