Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fundaa kuzum nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum keyifsizim tabi.. şimdi önümüzde aşılama var.. ama sanırım buna hazır değilim.. henüz bunu kaldıramıcam sanırım.. bebeğimin hiç bukadar geç geliceğini düşünmemiştim.. onu bi muayenehanede yapıcağımızı hiç düşünmemiştim bu düşünceyi aklımdan atamıyorum çok ağlıyorum

Teşekkürler kızlar,,sizler de sağlıcakla kucaağınıza alırsınız inşallah..
saglıklı bır sekılde kucagın aal ınsl.. bır kac sorumolacak tablom da supermıs heeee ne kdrlık evlısınn sorun varmıydı??bırdee nerde yaptırdın cnm bızde senesonuna fılan dusunyrzdaaa

çok ama çok yanlış düşünüyorsun canım
ne demek muayenehanede yapmak
evet zor bir süreç olsa gerek
ama artık toparlan ve aşılamana odaklan canım lütfenn
he rşey güzel olacak

çok ama çok yanlış düşünüyorsun canım
ne demek muayenehanede yapmak
evet zor bir süreç olsa gerek
ama artık toparlan ve aşılamana odaklan canım lütfenn
he rşey güzel olacak

evet yalnış biliyorum ama buna alışmam zaman alıcak.. aşılama yaptıranlar yalnış anlamasın ben sadece çok duygusal yaklaşıyorum sanırım

saglıklı bır sekılde kucagın aal ınsl.. bır kac sorumolacak tablom da supermıs heeee ne kdrlık evlısınn sorun varmıydı??bırdee nerde yaptırdın cnm bızde senesonuna fılan dusunyrzdaaa

Sağol cnm. 3,5 yıllık evliyim..1 senedir bebiş istiyorduk,,3.4. ayda eşimin sperm azlığını öğrendik.. 600 bin. 1milyon filan çıkıyordu. tüp bebek raporu çıkarmak için uğraşırkn eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ameliyat dediler. biz o ameliyat olmadan tüp bebek yapmaya karar verdk. bahçeçi umut tüp bebekte yaptırdık cnm,ulun beydi doktorum..

hmm bende 4 sendr evlıyımm ılk 3-4 aydan sonra ıstemeye basladıkk ck skr ıkımısdede sorun yok ama hıc bebk deeolmadıı da artık tup dıyoruz bende kayserı acıbadem turgut bey e gdyrmm belkı duymussundur burdaaa ınsl..saglıklı bırsekılde kucagına alırsınnn

kızlar adet sürecim bugün bitmiş bulunmakta antibiyotik ve mantar için olan ilaçlarımda bugün bitecek geriye regl döneminde kullanamadığım fitil ve kremim kaldı onlarıda bugünden itibaren kullanamaya başlayacağım sizlere sorum şu lütfen yardım edin fitil kullanırken hamile kalma şansım ne kadardır sizce kalan varmı hiç acaba birde bu fitilin emilimi zor oluyormuş tortu oluşuyormuş diye duydum bunun zararı olurmu çok kez sordum ama malesef cevap alamadığım için hala başınızı ağrıtıyorum lütfen fikri bilgisi olan yazsın

İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm.gerçekten çok zor bir sınav bu bizim için...bebişin seninle olur inşallah...

slm canlaarım iyi akşamlar çok giremiyorum alıntı ile cevap yazamıyorum ama gün içinde telefonla hepsini okkuyorum akşamda bilgisayardan yazabiliyorum

every ve pekcici hayırlı olsun inş. sağlıklı kucağınıza alın...

sperm testinede bi kaç şey daha soracağım özel de yaptırın dediniz ya özel derken özel labaraatuvar mı özel hastane mi offf çok mutssuz oluyorum bu fikri düşündükçe ama bizde bu noktaya geldik 1 sene sonunda ((

bizde 1 yıl sonunda aynı noktadayız. özel tüp bebek merkezinde yaptırabilirsiniz canım.. oralarda besi yeri olduğu için yıkamalı sperm analizi yapıyorlar demişti bizim doktor.. biz izmirde özel ege tüp bebek te sorduk 120 tl dediler..

İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm.gerçekten çok zor bir sınav bu bizim için...bebişin seninle olur inşallah...
aynen cnm boll sabır ıstıyorr yoksa bıtıyorsunn her hamıs gordugunde yada bebek varmı dıe soruldugunda yadaaa olmuyormu?sorusuna cvp vermek durumdaack skrr rabbımm sabrımızı bol boll verıyorr

cnm bız ılkını ozellaboratuarda snrasını ozel hastanede yaptırdık en sonunuda devlette ama ıgrenc tı devlettekı tek kelıme ıle öggggg bısde 1,5 senden sonra mı ne yaptırmıstık cnm

kızlar bu arada benı 2 gundur ates basıyor normal mı sızce yoksa ewhammmı yapıyorummm :26:

kim istemezki güzel bi birlikteliğin sonunda hiç bebek düşünmeden gebe kalmayı ..
bende derdim aşk bebeği olsun ama şimdi 3. aşılama yolunda ilerliyorum artık labratuarmı şırıngamı yoksa aşk bebeğimi umrumda değil..yeterki sağlıklı bi evladım olsun ..
sende kendini hazır hissettiğinde geçmen gereken aşamalara başla inan zor değil insanı yaşadığı zorluklar sıkıntılar pişiriyor deenyimler kazanıyorsun ..ve o duyguya ulaştığın zman keşke bekleseymişim bile diyeceksin ..
rabbim tez zmanda evlatlarımızla buluştursun inş....

doktor bana her fitil kullanışımda ilişkiyi yasakladı

Çok şükür..
sonunda rahatladık artık..
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın canım

canım eurofertil de yaptırabilirsin 70 tl idi sanırım

merhaba kizlar

ben idrar sonucum temiz gibi yorumladim ama enfeksyion varmis ondan dolayiymis bu rahime dogru zonklama
zaten hamile kalmadan onceki ay da demistim size boyle birsey oluyor diye siz de usutmekten kaynaklanmistir demistiniz, bol su iciyorum bakalim
yarin da fitili alirim eczaneden.

karanfilcecim gercekten cok sukur simdi rahatladim artik
pervanecim uzme kendini olmasi gerekn birsey bu
esler bazen cocuk calismlarina baslamadan once bile sperm testi yaptiriyor durumlari hakkinda bilgi olsun diye daha planlama asamasinda
insallah sonuclariniz cok iyi cikar
fundacim simdi duygusal dusunuyosun anliyorum ama sonucta bebek ugruna birseyler yapmak gerekiyor ve bu da cok normal bir surec, supriz gibi cikagelir insallah bebegin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…