sağol canım benim ya. bir dr olarak bazı dr'ların rahatlığından, duyarsızlığından, duygusuzluğundan, ruhsuzluğundan nefret ettim. bazı şeyleri o kadar kolay konuşuyorlar ki. ne var bi daha olur diyorlar. gel bir de bana sor 3 olacak. inşallah olmaz. her şey yoktan var eden Allahım inşallah benim bebişime de hayat verecek
slm arkadaşlar deryacım bende bu ay prof gittim vajinada perde oldugunu söyledi kızım sen nasıl doktorlara gittin nasıl görmediler dedi kesti aldı yaktı orayıda inş. bu sebep olur
slm arkadaşlar deryacım bende bu ay prof gittim vajinada perde oldugunu söyledi kızım sen nasıl doktorlara gittin nasıl görmediler dedi kesti aldı yaktı orayıda inş. bu sebep olur
kzuum ya doktor biliyor çocuk istediğimizi hatta adet olmazsan başla dedi çocuk istiyoruz da demiştim herhalde ona göre vermiştir ilacı canım ya aradım cevap vermiyo telefon yine arayacağım bugün bunu öğrenmezsem çatlarım bi bu ilsüreçte soğan kürümü yapsam enfeksiyona o da iyi geliyomuş diye duydum yapan varmı acaba
kzuum ya doktor biliyor çocuk istediğimizi hatta adet olmazsan başla dedi çocuk istiyoruz da demiştim herhalde ona göre vermiştir ilacı canım ya aradım cevap vermiyo telefon yine arayacağım bugün bunu öğrenmezsem çatlarım bi bu ilsüreçte soğan kürümü yapsam enfeksiyona o da iyi geliyomuş diye duydum yapan varmı acaba
selam canım nasılsınnnn?
Aaaa ınanmıyorummm
al ıstee doktorların superlıgını
ılla prof mu olcak ya bu ne sacmalık...
Ay canım cok gecmıs olsn nasıl bsymıskı o perde oyle
ay belkı o spermlerı engellıyodu canım yaaaa
ıns sebep olucak bak bebegın gelır cnm tez zmnda
iyiyim canım ben çocuk için gittim aslında önce spekulumla baktı sonra eliyle muayene ettin canımı çok yaktı tam bitti derken elime bişe geliyo dedi ben endişeli kızım senin çift vajinan var dedi sonra nee demişim sonra ikiside aynı yere çıkıyo dedi arada perde var dedi nasıl görülmemiş bu dedi nasıl doktorlara gittin anlamadımki dedi eşin şikayet etmiyomuydu dedi sonra alayımmı dedi önce yok dedim sonra beni kaldırmadı ordan ikide kalmamışım bir daha cesaret edemezdim iğne yaptı uyuşturucu rahim filmindeki gibi pensle sabitledi sonra kesti sonra yaktı kanama dursun diye banada gösterdi kestigi seyi ama çok net bakamadım canımın acısından senide okudum kimse bizim ne hissetigimizle ilgilenmiyo hepsi deil ama bazıları işini iyi yapamıyo rahim filminde nasıl görmediler hayret bişe
hayy allah yaaa olaya bakarmısın gorulmıcek seymı bu yaaa
neyse cnm atlatmıssın allahın ıznıyle
cocuk ıcın ne dedı pekı bu engel olurmuymus
ıns sebep olurrr ya
ya bnm bı arkdasımda senelerce gıtmedıgı dr kalmadı
rahım fılmlerı usgler testler sunlar bunlar
en son unıde bı profa gıttı
adam elını sokmus senın rahmın ters bunu nasıl anlamadılar demıs
elle muayneyle hemde.
Gulermısın aglarmsın cnm kımlerın elındeyız allaha emanet..
iyiyim canım ben çocuk için gittim aslında önce spekulumla baktı sonra eliyle muayene ettin canımı çok yaktı tam bitti derken elime bişe geliyo dedi ben endişeli kızım senin çift vajinan var dedi sonra nee demişim sonra ikiside aynı yere çıkıyo dedi arada perde var dedi nasıl görülmemiş bu dedi nasıl doktorlara gittin anlamadımki dedi eşin şikayet etmiyomuydu dedi sonra alayımmı dedi önce yok dedim sonra beni kaldırmadı ordan ikide kalmamışım bir daha cesaret edemezdim iğne yaptı uyuşturucu rahim filmindeki gibi pensle sabitledi sonra kesti sonra yaktı kanama dursun diye banada gösterdi kestigi seyi ama çok net bakamadım canımın acısından senide okudum kimse bizim ne hissetigimizle ilgilenmiyo hepsi deil ama bazıları işini iyi yapamıyo rahim filminde nasıl görmediler hayret bişe
bu sebeptenmi olmuyor dedim bu da bi sebep dedi ama öyle olsa git bikaç ay sonra gel derdi bence bana kantesti verdi onları yaptırcam reglide sonrasında klomen kullancam sonrada hersey yolunda giderse aşılama bakalım nasip evet ya elle muayene çok fena gözünü seveyim vajinal ultrasonun :18:
bnmde pazar 23.gunum...yanı kabus test gunu.
Ama ogun ıstanbula gıdecegz sbh erkenden tum gun ordayız
o yuzden pztye bırakacagım bu test ısını...
Gerılıyorum yıne hıc ıstemıyorum cunku yok bılıyorum
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
buyuk bır merakla yorumlrını beklıyorumm kızlarrrr yukselıslerdeyımmmmm heheheh burdaa akıntım fılan yok bnmm 3-4 gundurrr sebebını bılen vrmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?