Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tebrik ederim canim
saglikla kucagina almani dilerim bebisini
izninle senin de tabloyu ilk sayfaya ekliyim

fundacim simdi duygusal dusunuyosun anliyorum ama sonucta bebek ugruna birseyler yapmak gerekiyor ve bu da cok normal bir surec, supriz gibi cikagelir insallah bebegin canim.

evet zamanla bunu kabullenirim.. insan nelere alışmıyor ki

sağol canım neler hissettiğimi en iyi sizler anlarsınız bunları başka kimseyle konuşamam o yüzden iyiki varsınız... inşallah rabbim tez zamanda bebeklerimizi gönderir.. tecrübelerini paylaştığın ve yol gösterdiğin için teşekkür ederim..

insallah fundacim defne kizin gelecek seni en kisa zamanda gelip mutlu etmesini diliyorum en sevdigim arkadasim da kizinin adini defne koymus
cok hos bir isim

anladım cnm adet olayım sonra da hem kendim için hem eşim için kontrol düşünüyorum gerçi ben 2 kere gittim muayene tahlil temiz demişti ama yine de gideceğim

anladım cnm devleti hiç düşünmüyorum zaten olursa özel ya da tüp bebek merkezi olur

bu arada biliyor musun geçen ay benim adet 7 gün geç geldi ateşim çok yüksek gidiyordu yine umut vermişti o süre içinde öyle çok ateş bastı ki bana hatırlıyorum da bunun içinde çok umutlanmıştım ama sonuç hüsrandı

sen buna yorma diye yazıyorum inş. öyledir de sana süpriz olur

canım eurofertil de yaptırabilirsin 70 tl idi sanırım

karanfilcem internetten randevu veriyor mu bi de ben kenidm içinde oraya muayene olayım mı daha geniş kapsamlı bi araştırma yapar mı artık daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum bi sorun varsa da çıksın ortaya bi de fiyatı nasıl olur böyle genel bi muayenenin hem eşim hem benim için

canım ben oraya hiç gitmedim.
ama eğer tüper gerek kalırsa orayı düşünüyorum yaz tatili gibi.

biz sadece oraya bi kere sperm analizi yaptırmıştık eşimin çalıştığı doktorlar oranınkini iyi demişler.

fiyatla ilgili ve diğerlerini buraya sor canım;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-bebek-merkezinde-tup-bebek-yaptiran-var.html

ama çok pahalıysa alternatifleri ara derim ben en nihayetinde başka yerlerde de iyi doktorlar hep var.
ben rahim filmi çektirdim cemalettin beye 10 tl imiş rahim filmi hiç acı da hissetmedim anestezisiz düşün. aşılama da ilaçlar dahil 200 küsürü buldu.bi arkadaşa Ali acar 600 e yaptırmış ne oldu ikimiz de negatif sonucu aldık. yani bi kaç kişiden doktor ismi al. ve hastaneleri ara ücretleri sor. ben cemalettin beye(başkent) gittim memnunum ama süreci biraz uzun tutuyor çok sakin bi adam tedavisine de yansıyor. tahminim selçuklu da da iyi doktorlar vardır orayı da bir sor..
ben kendim doktora gitmeyi bıraktım artık. gidersem eşim için gitcez o da ankara.

sana üzülme diyemem ama korkma derim evladını sen de kucağına alacaksın er yada geç allah tan yardım ve sağlıklı evlat isteyelim rabbim vaktini zamanını biliyor olacak elbet

çok sevindim every artık korkularından uzaklaşıp gebeliğinin tadını çıkartma vakti ,sağlıkla kucağına aldığın günüde yazarsın inşallah vakti gelince,darısı isteyenlere olsun

insallah fundacim defne kizin gelecek seni en kisa zamanda gelip mutlu etmesini diliyorum en sevdigim arkadasim da kizinin adini defne koymus
cok hos bir isim

merhaba topik çok uzun takdir edersiniz ki bütün sayfaları okuyamadım.ama bu nay bende ateş ölçme yöntemini denemek istiyorum.Siz bu yöntem ile mi hamile kaldınız?
2 sene oldu bebk düşüneli cnab_ı mevlam henüz nasip etmesdi ama önümüzdeki kasım ve aralıktan umutlutyum yardımcı olur musnuz banada?

hımm anladım mcanım işte biliyorsun ben hiç daha önce genel bu muayene olmadım eşim hiç gitmedi zaten bir yılı devirince yavaş yavaş endişeleniyorum

iki doktor niye bu kadar farkediyor yaa keyfi bi şey mi bu fiyat bu dediğin doktorlar o merkezde mi

sIkIldim yaaa
esim de yorgun erkenden uyudu
burasi genelde 9 bucuktan sonra kalabaliklasiyor
gelip gelip kim var diye bakiyorum
sen nasilsin
kız cay demlemeye gıttım geldım yoksun bnm esımde kurtlar vadısıne daldıı gıttı ama bu bolum ızlenecek cınstennnnnnn heeeeeeeeeeeeeee

tmm cnm zaten ben alıskınım husrana o yusden pek umutlanmıyrumm bu ay anlamakıcın sureklı soruyormmm tablom hakknda

cemalettin beyy başkent hast. de.
Ali acar özel muayeneli bi doktor muayeneye de 120 tl alıyor.

canm sendemi kayseridesin hemşerimm tedavimi oluyorsun canm

canım gözünaydın artık derin bir ohh çekerek gebeliğin tadını çıkar maşallah herşey yolundaymış çok sevindim...

gözünaydın canım darısı kalp atışlarını duymaya olsun sağlıkla inşallah

kızlar bende uzun zamandır gelemedim bilgisayarım yoktu 2 gün önce kavuştum pc me
özledim sizleri güzel haberler var maşallah
su yeni hamişimiz ve tüp bebekle olmuş maşallah canım sağlıklı gebelikler diliyorum banada umut oldun bende tüp bebek yaptırıcam kısmetse
bende iğnelerime başladım 7.iğnem bugün kızlar
bikaç içinde adet olcam ve tekrar kontrole gidicem sonrasında yine iğnelere devam işte
hayırlısı olsun hepimizin hakkındaa
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlat hasretimizi gidersin inşallah..hepimize sağlıklı sıhhatli, aklı fikri yerinde, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsinnnnnnnnnn...
öpüyorum hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…