bende laflayacakbırını arıyordumm everty cımmgelin de iki laflayalimmmmm
merhaba kızlar,,hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucaklarına almalarını nasip etsin... Ben de nerdeyse 1 senedir ateş ölçüyorum.. Bu ay da tüp bebek yaptırdım..Örnek olması açısından 3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha çok yenii,,,sağlıcakla devam eder bebeğim benimle kalır inşallah...
bende laflayacakbırını arıyordumm everty cımm
fundacim simdi duygusal dusunuyosun anliyorum ama sonucta bebek ugruna birseyler yapmak gerekiyor ve bu da cok normal bir surec, supriz gibi cikagelir insallah bebegin canim.
kim istemezki güzel bi birlikteliğin sonunda hiç bebek düşünmeden gebe kalmayı ..
bende derdim aşk bebeği olsun ama şimdi 3. aşılama yolunda ilerliyorum artık labratuarmı şırıngamı yoksa aşk bebeğimi umrumda değil..yeterki sağlıklı bi evladım olsun ..
sende kendini hazır hissettiğinde geçmen gereken aşamalara başla inan zor değil insanı yaşadığı zorluklar sıkıntılar pişiriyor deenyimler kazanıyorsun ..ve o duyguya ulaştığın zman keşke bekleseymişim bile diyeceksin ..
rabbim tez zmanda evlatlarımızla buluştursun inş....
bizde 1 yıl sonunda aynı noktadayız. özel tüp bebek merkezinde yaptırabilirsiniz canım.. oralarda besi yeri olduğu için yıkamalı sperm analizi yapıyorlar demişti bizim doktor.. biz izmirde özel ege tüp bebek te sorduk 120 tl dediler..
cnm bız ılkını ozellaboratuarda snrasını ozel hastanede yaptırdık en sonunuda devlette ama ıgrenc tı devlettekı tek kelıme ıle öggggg bısde 1,5 senden sonra mı ne yaptırmıstık cnm
kızlar bu arada benı 2 gundur ates basıyor normal mı sızce yoksa ewhammmı yapıyorummm :26:
canım eurofertil de yaptırabilirsin 70 tl idi sanırım
karanfilcem internetten randevu veriyor mu bi de ben kenidm içinde oraya muayene olayım mı daha geniş kapsamlı bi araştırma yapar mı artık daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum bi sorun varsa da çıksın ortaya bi de fiyatı nasıl olur böyle genel bi muayenenin hem eşim hem benim için
sana üzülme diyemem ama korkma derim evladını sen de kucağına alacaksın er yada geç allah tan yardım ve sağlıklı evlat isteyelim rabbim vaktini zamanını biliyor olacak elbetevet zamanla bunu kabullenirim.. insan nelere alışmıyor ki
sağol canım neler hissettiğimi en iyi sizler anlarsınız bunları başka kimseyle konuşamam o yüzden iyiki varsınız... inşallah rabbim tez zamanda bebeklerimizi gönderir.. tecrübelerini paylaştığın ve yol gösterdiğin için teşekkür ederim..
kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
insallah fundacim defne kizin gelecekseni en kisa zamanda gelip mutlu etmesini diliyorum en sevdigim arkadasim da kizinin adini defne koymus
cok hos bir isim
canım ben oraya hiç gitmedim.
ama eğer tüper gerek kalırsa orayı düşünüyorum yaz tatili gibi.
biz sadece oraya bi kere sperm analizi yaptırmıştık eşimin çalıştığı doktorlar oranınkini iyi demişler.
fiyatla ilgili ve diğerlerini buraya sor canım;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-bebek-merkezinde-tup-bebek-yaptiran-var.html
ama çok pahalıysa alternatifleri ara derim ben en nihayetinde başka yerlerde de iyi doktorlar hep var.
ben rahim filmi çektirdim cemalettin beye 10 tl imiş rahim filmi hiç acı da hissetmedim anestezisiz düşün. aşılama da ilaçlar dahil 200 küsürü buldu.bi arkadaşa Ali acar 600 e yaptırmış ne oldu ikimiz de negatif sonucu aldık. yani bi kaç kişiden doktor ismi al. ve hastaneleri ara ücretleri sor. ben cemalettin beye(başkent) gittim memnunum ama süreci biraz uzun tutuyor çok sakin bi adam tedavisine de yansıyor. tahminim selçuklu da da iyi doktorlar vardır orayı da bir sor..
ben kendim doktora gitmeyi bıraktım artık. gidersem eşim için gitcez o da ankara.
kız cay demlemeye gıttım geldım yoksun bnm esımde kurtlar vadısıne daldıı gıttı ama bu bolum ızlenecek cınstennnnnnn heeeeeeeeeeeeeeesIkIldim yaaa
esim de yorgun erkenden uyudu
burasi genelde 9 bucuktan sonra kalabaliklasiyor
gelip gelip kim var diye bakiyorum
sen nasilsin
tmm cnm zaten ben alıskınım husrana o yusden pek umutlanmıyrumm bu ay anlamakıcın sureklı soruyormmm tablom hakkndaanladım cnm devleti hiç düşünmüyorum zaten olursa özel ya da tüp bebek merkezi olur
bu arada biliyor musun geçen ay benim adet 7 gün geç geldi ateşim çok yüksek gidiyordu yine umut vermişti o süre içinde öyle çok ateş bastı ki bana hatırlıyorum da bunun içinde çok umutlanmıştım ama sonuç hüsrandı
sen buna yorma diye yazıyorum inş. öyledir de sana süpriz olur
cemalettin beyy başkent hast. de.hımm anladım mcanım işte biliyorsun ben hiç daha önce genel bu muayene olmadım eşim hiç gitmedi zaten bir yılı devirince yavaş yavaş endişeleniyorum
iki doktor niye bu kadar farkediyor yaa keyfi bi şey mi bu fiyat bu dediğin doktorlar o merkezde mi
hmm bende 4 sendr evlıyımm ılk 3-4 aydan sonra ıstemeye basladıkk ck skr ıkımısdede sorun yok ama hıc bebk deeolmadıı da artık tup dıyoruz bende kayserı acıbadem turgut bey e gdyrmm belkı duymussundur burdaaa ınsl..saglıklı bırsekılde kucagına alırsınnn
kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
Bigün bi bakmışın kiiii o alarmın sesine uyanıp tam ateş ölçerken aaa ben hamileyim diyip tekrar uykuya devam edeceksinİnşAllah o zaman en kısa zamanda gerçekleşsin hepiniz için Hamile duam olsun size
Buarada biz keseyi gördük doktorda çok beğendi
seenaaaaayy meeelıııssss gene mi sizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?