Lillum sen hamile değilmisin kız bak eğer değilsende bir an önce hamile olacaksın sanırım çünkü içime öyle doğduKızlar uzun zamandır yazmıyordum.biraz bekledim soğan kürü yaptm 1 hafta oldu.ateşölçer ve ovulasyon testleri yaptım hala yapıyorum.şimdi deneyimlerimi paylaşıyorum...birincisi ateşölçer yanlş bir sistem herkeste etki etmiyor bunu herkese önermiyorum..çünkü ovulasyon testi yapıyorum..dün benim yumurtlama günümdü ovu testine bakın Eki Görüntüle 509867
ama ateşölçeri her sabah düzenli yapmama rağmen ateşim hep aynı seviyede seyretti...yani ateşölçere kalsaydım yumurtlama hala olmadı diye ilişki yaşamayacaktım...yani ateşölçeri herkese tavsiye etmiyorm eğer benim gibi yumurtlama gününü bilmeyen varsa ovuslasyon testi yapsın kesin sonuca ulaşsın
Günaydınnnn Meleklerrr
Ateşlerin tavan yaptığı ama bunun sebebi bebiş olan bir gün olsun inşAllahh
Lilyum bende nisan ayında fitil kullandım, 1 haftalıktı tam 7 tane vardı içinde ve kesinlikle ilişki yasaktı. Hatta bittikten sonra 1 gün mü ne bekliyordun.Prospektüsünde yazar.
nidazolö m tablet kullandığım fitil bu ilişki yasak diye herhangi bi ibareye rastlamadım canım ben iyice bi sorayım şunu doktara dur
günaydın kızlaar
kızzzzzz sen nerelerdesin yaaaaa
ay hadi inşallah hislerin çıkarmı ki mesela eşim ne derse tersi çıkar o yüzden ona sorarım tersini düşünürümkızz ben hamile kalayım her duamda olursun
günaydın canıım, iğneye başlamışsın inşallah gelişir bebişin..ne iğnesi bu acaba?günaydın kızlaar
günaydın canıım, iğneye başlamışsın inşallah gelişir bebişin..ne iğnesi bu acaba?
canım biliyorsun bende 2 tane mthfr heterozigot mutasyon var. ve kaç tane dr'a sorduysam bazısı iğneye gerek yok, bazısı da kalp atışından sonra demişti. neyse dün usg kontrolüne gittim. kese gebelik haftasına göre küçük dendi. belki geç döllenmedir dendi ama ateş tabloma göre 16. gün yumurtladım ve 17. günden sonra ilişki olmadı. çok da geç bir döllenme olduğunu düşünmüyorum.
oysaki beta hcg artışlarım çok iyiydi.bu artışla benim bebeğin kendisini bırak kalp atışlarını görmem gerekirdi.neyse bu bebek de düşebilirmiş. hemen başka iki dr arayıp buldum bu konuda uzman. daha önceki dr'ların söylediklerini söylemedim. hemen iğneye başla dediler ve başladım. Allah korusun bu bebeğime de bir şey olursa ve bir daha hamile kalırsam öğrendiğim ilk gün iğneye başlayacağım. sana da öyle öneriyorum.
bir de ne olur dua edin
every ve pekbicici kalp atışlarını duymuşsunuz ne mutlu size
nidazolö m tablet kullandığım fitil bu ilişki yasak diye herhangi bi ibareye rastlamadım canım ben iyice bi sorayım şunu doktara dur
ayyy canımmm ıns olmaz oyle bısey
doktorların genıslıgı yuzunden bu kayıpları yasamak cok zor
ama ben ınanıyorum olmıcak oyle bısey ıgnene de baslamıssın
allaha emanet bebegın ne olur sende ıcını ferah tut.
Sanırım dedıgın gıbı hemen baslamak en ıyısı
hatta cok erken donemde olan kayıplar ıcın gebelık oncesı bıle baslanabılıyor bu ıgnelere
kı sende 2 mutasyon var.bende zaten homozıgotum.
Ztn bnm oncekı salak doktoruma kalsa sana ıgneye hıc gerek yok demstı
ama son gıttıgım prof heray 23 gun beta hcg ıstıyo benden
ufak bı oynama gorse bıle ıgneye baslıcak sanırım benı hmn bılgılendır dedı.
Ama o oynamayı goremıyorum ben kac aydır o ayrı konu
rabbım ıns hepımıze saglıklı gebelıkler nasıp etsın...
Guzel haberlerını beklıyoruz canım.
tatlım pazar gününden beri kongredeydim dün döndüm. nasılsın?
Valla ben fitilin adını hatırlamıyorum ama keseyi görmeye gittiğimizde doktora kullandığım ilaçlarıda götürdüm (kutularını saklamıştım) fitili görünce hemen ne zaman kullandın bunu dedi :44: Bende Nisan ayında dedim iyi tamam dedi :44: Doktora ilişkiyi sor ve cocuk düşündüğünüde ve fitilden sonra hemen başalayabilirmiyiz diyede sormayı unutma
Rabbim bian önce işleşmeni nasip edip tosun tosun bebişini nasip etsin
çıkar çıkar hislerim kuvvetlidirkız valla sanki böyle adının altında hamilelik takvimi vardı allah allah rüyamdamı gördüm yoksa sen sıkıntı etme eninde sonunda olacak merak etme şimdide dua et bebek nasip sen kistim için dua et yeter
sağol canım benim ya. bir dr olarak bazı dr'ların rahatlığından, duyarsızlığından, duygusuzluğundan, ruhsuzluğundan nefret ettim. bazı şeyleri o kadar kolay konuşuyorlar ki. ne var bi daha olur diyorlar. gel bir de bana sor 3 olacak. inşallah olmaz. her şey yoktan var eden Allahım inşallah benim bebişime de hayat verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?