Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnn Meleklerrr

Ateşlerin tavan yaptığı ama bunun sebebi bebiş olan bir gün olsun inşAllahh
Lilyum bende nisan ayında fitil kullandım, 1 haftalıktı tam 7 tane vardı içinde ve kesinlikle ilişki yasaktı. Hatta bittikten sonra 1 gün mü ne bekliyordun.Prospektüsünde yazar.

günaydın herkese
günlerdir okuyorum ama yazamadım
9ay ve every bana cevap yazmıştınız teşekkür ederim
ben ilacı bıraktım ama sonra pişman oldum ne vardı içsseydim dedim
gereksiz şeyleri kafaya takıp bıraktım ilacı şimdi de buna kafayı takamam

every ve pekbicici kalp atışlarını duymuşsunuz ne mutlu size
funda lütfen üzülme ben de senin gibi kafaya çok takarım ama inan hiç fayda etmiyor.
sadece kendimi ve çevremdekileri üzmekle kalıyorum.
hamile kalırsan hamileliğin tadını çıkarırsın . booooşşşşveerrrrrrrrrrrrr.

ay hadi inşallah hislerin çıkarmı ki mesela eşim ne derse tersi çıkar o yüzden ona sorarım tersini düşünürüm kızz ben hamile kalayım her duamda olursun

nidazolö m tablet kullandığım fitil bu ilişki yasak diye herhangi bi ibareye rastlamadım canım ben iyice bi sorayım şunu doktara dur

nidazolö m tablet kullandığım fitil bu ilişki yasak diye herhangi bi ibareye rastlamadım canım ben iyice bi sorayım şunu doktara dur

burdaki bircok kisinin dedigi gibi ben de eklemek istiyorum lillum
fitil kullanirken iliskiye girersen eger tedavi surecini olumsuz etkilersin
cunku tam iyilesmeden esinle iliskiye giriyorsun
bence ara vermelisin ilaclarini kullanmalisin ve iyice temizlenmelisin ki bebek icin rahim tertemiz olsun kafan rahat olsun
ben fitil kullandigimda iliski yasakti ya da prezervatifle olabilir demisti doktor

canım biliyorsun bende 2 tane mthfr heterozigot mutasyon var. ve kaç tane dr'a sorduysam bazısı iğneye gerek yok, bazısı da kalp atışından sonra demişti. neyse dün usg kontrolüne gittim. kese gebelik haftasına göre küçük dendi. belki geç döllenmedir dendi ama ateş tabloma göre 16. gün yumurtladım ve 17. günden sonra ilişki olmadı. çok da geç bir döllenme olduğunu düşünmüyorum.
oysaki beta hcg artışlarım çok iyiydi.bu artışla benim bebeğin kendisini bırak kalp atışlarını görmem gerekirdi.neyse bu bebek de düşebilirmiş. hemen başka iki dr arayıp buldum bu konuda uzman. daha önceki dr'ların söylediklerini söylemedim. hemen iğneye başla dediler ve başladım. Allah korusun bu bebeğime de bir şey olursa ve bir daha hamile kalırsam öğrendiğim ilk gün iğneye başlayacağım. sana da öyle öneriyorum.
bir de ne olur dua edin

ay hadi inşallah hislerin çıkarmı ki mesela eşim ne derse tersi çıkar o yüzden ona sorarım tersini düşünürüm kızz ben hamile kalayım her duamda olursun

çıkar çıkar hislerim kuvvetlidir kız valla sanki böyle adının altında hamilelik takvimi vardı allah allah rüyamdamı gördüm yoksa sen sıkıntı etme eninde sonunda olacak merak etme şimdide dua et bebek nasip sen kistim için dua et yeter

ayyy canımmm ıns olmaz oyle bısey
doktorların genıslıgı yuzunden bu kayıpları yasamak cok zor
ama ben ınanıyorum olmıcak oyle bısey ıgnene de baslamıssın
allaha emanet bebegın ne olur sende ıcını ferah tut.
Sanırım dedıgın gıbı hemen baslamak en ıyısı
hatta cok erken donemde olan kayıplar ıcın gebelık oncesı bıle baslanabılıyor bu ıgnelere
kı sende 2 mutasyon var.bende zaten homozıgotum.
Ztn bnm oncekı salak doktoruma kalsa sana ıgneye hıc gerek yok demstı
ama son gıttıgım prof heray 23 gun beta hcg ıstıyo benden
ufak bı oynama gorse bıle ıgneye baslıcak sanırım benı hmn bılgılendır dedı.
Ama o oynamayı goremıyorum ben kac aydır o ayrı konu
rabbım ıns hepımıze saglıklı gebelıkler nasıp etsın...
Guzel haberlerını beklıyoruz canım.

every ve pekbicici kalp atışlarını duymuşsunuz ne mutlu size

Canım benimmm ben sadece keseyi gördüm ama 2 hafta sonra kısmetse kalp atışını duyacakmışız Allahım o günleride nasip etsin bana ve hepinize canım

Valla ben fitilin adını hatırlamıyorum ama keseyi görmeye gittiğimizde doktora kullandığım ilaçlarıda götürdüm (kutularını saklamıştım) fitili görünce hemen ne zaman kullandın bunu dedi :44: Bende Nisan ayında dedim iyi tamam dedi :44: Doktora ilişkiyi sor ve cocuk düşündüğünüde ve fitilden sonra hemen başalayabilirmiyiz diyede sormayı unutma

Rabbim bian önce işleşmeni nasip edip tosun tosun bebişini nasip etsin

sağol canım benim ya. bir dr olarak bazı dr'ların rahatlığından, duyarsızlığından, duygusuzluğundan, ruhsuzluğundan nefret ettim. bazı şeyleri o kadar kolay konuşuyorlar ki. ne var bi daha olur diyorlar. gel bir de bana sor 3 olacak. inşallah olmaz. her şey yoktan var eden Allahım inşallah benim bebişime de hayat verecek

kzuum ya doktor biliyor çocuk istediğimizi hatta adet olmazsan başla dedi çocuk istiyoruz da demiştim herhalde ona göre vermiştir ilacı canım ya aradım cevap vermiyo telefon yine arayacağım bugün bunu öğrenmezsem çatlarım bi bu ilsüreçte soğan kürümü yapsam enfeksiyona o da iyi geliyomuş diye duydum yapan varmı acaba

canım inşallah dediğin gibi olur bebişim gelir hepimizin hamile haberlerini müjdelerini alırız burdan en yakın zamanda inşallah kistin içinde inş en kısa zamanda böle bir sıkıntın kalmaz şifanı bulursun sende tatlım

slm arkadaşlar deryacım bende bu ay prof gittim vajinada perde oldugunu söyledi kızım sen nasıl doktorlara gittin nasıl görmediler dedi kesti aldı yaktı orayıda inş. bu sebep olur

inşallah bu kez bişey olamyacak yokh unda dediği gibi başlamışsın iğnelernie bundan sonrası rabbime emanet dularımız seninle..
allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…