Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ates de olcmeden sanirim yokhcum
boyle olman daha iyi rahat kafayla gecirirsin bu ayi
doktorunu iyki buldun tavri cok iyi cidden
guvendesin onunla garantiye aliyor hep, garantici doktorlar iyi oluyor.

olcmedım cnm hıc ne oldu ne bıttı bu ay bılmıyorum
bı leke var 16 gunde ıste eger o yumurtlamaysa sanırım dongumde uzayacak
bı fıkrım yok anlıcagın daha rahatım ooyle bos beklıyorm ıste..
Hayırlısı artk ıns doktorumada bu ay surprız bı hbr verebılırm bı mucıze olurda

ıyıyım tatlım sen nasılsın?
Ozu dedıgın nasıl bsy cnm toz halındemı
tozsa sute yada bala katıp verebılırsın
yada dedıgım gıbı suyunu kaynatmak zor gelmıceksse
esınde ıcerse bunu kesın kurunu yap
ama pekmezde duzenlı kullanınca fayda goren ınsan cok canım
sıfa olsun ıns

bilgim yok ama bence cok farketmez canim
ikisi de iyidir
sperm morfolojisi icin cok iyiymis keciboynuzu genel olarak

canım senıde tebrık ederım kesenı gormussun

darısı ınsss pıtpıtlara olsun

suzannnn sanada hayırlı cumalar cnm

Çok teşekkür ederim canım benim
Bana ettiğin dua sanada dönsün inşAllahhh sende önce kesesini sonra pıtpıtlarını duy
Sende çok beklemiyecekler arasındasın bence

ben de hatirladim
ben gecen ay esime surekli bal veriyordum
sen demistin hatta balla karistirabilirsin diye
ballin icine keciboynuzunu doldurmustum iyice de karistirmistim anlamiyordu bile icinde oldugunu, her aksam yiyordu
bir de muz dograyip usutune ceviz tarcin keciboynuzu tozu dokup vermistim tatli niyetine ama ona pek yaklasmadi

keepnaberrr isten kacamak yapiyorsun sanirim bu arada ben de tarhanayi topaklastiriyorum hem de toz tarhanadan da yapsam topak topak oluyor
oylece de iciyorum sanirim useniyorum basinda durup cok karistirmaya baska seylere daliyorum bir yandan

keepnaberrr isten kacamak yapiyorsun sanirim bu arada ben de tarhanayi topaklastiriyorum hem de toz tarhanadan da yapsam topak topak oluyor
oylece de iciyorum sanirim useniyorum basinda durup cok karistirmaya baska seylere daliyorum bir yandan
iyiyim canım, aynen dediğin gibi,harıl harıl çalışıyoruz arada kaçamak yapıyorum ayy yaa ben karıştırıyorum yine de topaklanıyor amaa

bende iyiyim cnm son bir kez daha klomen verdi dr.yeni bi doktora başladım tedaviye..
Toz değilmiş normal pekmez gibi..
Eşim için alcam zaten ama ben asla suyunu içemem kendimi biliyorum ama eşim içer mi bilmiyorum:44:
Iyisimi en pratik olan yine pekmez

bilgim yok ama bence cok farketmez canim
ikisi de iyidir
Sperm morfolojisi icin cok iyiymis keciboynuzu genel olarak

evet canım daha öncede pekmezini içmişti mutlaka bi faydası oluyormuş bunların öle dedi dr.um

CNMBEN O ST DE UYUYORDUM KIS SEN GELDIGINDEEE NBRSIN CNM NALSN BGN

EVT CNM kayserıııııııııııı sende mı???bu arada hangı dr gıdıyorsun cnmtup tadavısıne basladınmııı

hayırlısı ıle ınsl..pozıtıf sonuc alırsın cnm

bide suzan suzinin tablosu çok umutlu sanki yerleşme düşüşü olmuş gibi inşallah herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur
ınsallah cnm
kısmet cnm umıtlenmek yok ben alıskınımmmm
evt ılıskı yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydın kızlaar
gunaydın cnm bnımmmm
kan sulandırıcı iğne canım. her gün göbekten vurunuyorum
cnm benım ıgne vurul o zmn ıcınde suphe kalmasınnn ark..7.ayında ogrendı pırtı oldugunu sımdı haftaya doguma gırecekve ck gsl gelısıyr ıgne ıle bebgı oda 2 ogun vuruluyorrrr
cnm test yapma bence yaa ben hıc yapmyrmm olursa zaten olur kendını strese sokma bosuna olurmu??

hayırlı cnm benımmm muck..ınsl öedırde umıtlenmek ıstemıyorummm alıskınım yanııı regl gecıkmelerıne fılann ksımet artıkınnn

ben gecen sene eylul ayinda yapmistim

kasim ayinda hamile kalmistim
ben de enfeksiyon varsa gitsin diye yapmistim zaten ve bir sure baya yogun akinti olmustu

bende yapayım inş banada vesile olur ya hem yan etkisi de öle olmaz soğanın umarım içimi de kolaydır kokusunu pek sevmem de napalım yavrumuz için canımız feda....

normal keçiboynuzunu parçalayıp bala mı kattın?
Ohh muz ceviz

acele etmiim o zman

bende yapayım inş banada vesile olur ya hem yan etkisi de öle olmaz soğanın umarım içimi de kolaydır kokusunu pek sevmem de napalım yavrumuz için canımız feda....
ama rahim duvarini inceltiyor iste
bilmiyorum ki
ilaclarla birlikte kullanmasan iyi olur
normal keçiboynuzunu parçalayıp bala mı kattın?
Ohh muz ceviz

yok
keciboynuzu tozu var bende
onu yapmistim

canım merhaba, bana da özü daha mantıklı geldi ama pekmezin de çalıştığını biliyoruz

merhaba evet adam öle anlattı ama belli kendide yiyormuş sabah akşam belli yerinde duramıyordu konuşurken

bilmem
ben hamile kaldigim ay yemisti esim hatirladigim kadariyla
sonucta sperm icin iyi oldugu kesin

ne güzell tabiki bir vesile bu ama ne iyi olmuş pozitif sonucu almışsın zamanı gelmiş demekki..
sağ salim doğurmanda nasip olur inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…