ates de olcmeden sanirim yokhcum
boyle olman daha iyi rahat kafayla gecirirsin bu ayi
doktorunu iyki buldun tavri cok iyi cidden
guvendesin onunlagarantiye aliyor hep, garantici doktorlar iyi oluyor.
SELAM ...
Kızlarr sorum var,keçi boynuzu pekmezi mi?
Yoksa keçi boynuzu özü mü?
Deryacım selam nasılsın bu arada?
Ya eşim bu ara çok yoğun hem yorgunluğu için,hemde 2 yıl önce spermiogramda azcık hareketlide yavaşlık vardı onu tekrar edicez şimdi. Iyi gelir dedim
aktara gittim bana bu özünü tavsiye ediyor şiddetle :26:
Yada normal pekmez mi bilemedim
Deryacım selam nasılsın bu arada?
Ya eşim bu ara çok yoğun hem yorgunluğu için,hemde 2 yıl önce spermiogramda azcık hareketlide yavaşlık vardı onu tekrar edicez şimdi. Iyi gelir dedim
aktara gittim bana bu özünü tavsiye ediyor şiddetle :26:
Yada normal pekmez mi bilemedim
keçi boynuzu pekmezi yada özü farkeder mi ki? :44:
Ben keçi boynuzu pekmezi yiyordum akşamları
canım senıde tebrık ederım kesenı gormussun
darısı ınsss pıtpıtlara olsun
suzannnn sanada hayırlı cumalar cnm
oo feciymiş o ama herşey bebiş için di mi canım, sağlıkla bebişine kavuş e mikan sulandırıcı iğne canım. her gün göbekten vurunuyorum
canım merhaba, bana da özü daha mantıklı geldi ama pekmezin de çalıştığını biliyoruzbende onu araştırıyorum canım,aktarlar satış için demiyorsa,bu özü daha iyi sanırım
ıyıyım tatlım sen nasılsın?
Ozu dedıgın nasıl bsy cnm toz halındemı
tozsa sute yada bala katıp verebılırsın
yada dedıgım gıbı suyunu kaynatmak zor gelmıceksse
esınde ıcerse bunu kesın kurunu yap
ama pekmezde duzenlı kullanınca fayda goren ınsan cok canım
sıfa olsun ıns
iyiyim canım, aynen dediğin gibi,harıl harıl çalışıyoruz arada kaçamak yapıyorumkeepnaberrr isten kacamak yapiyorsun sanirim bu arada ben de tarhanayi topaklastiriyorum hem de toz tarhanadan da yapsam topak topak oluyor
oylece de iciyorum sanirim useniyorum basinda durup cok karistirmaya baska seylere daliyorum bir yandan
ıyıyım tatlım sen nasılsın?
Ozu dedıgın nasıl bsy cnm toz halındemı
tozsa sute yada bala katıp verebılırsın
yada dedıgım gıbı suyunu kaynatmak zor gelmıceksse
esınde ıcerse bunu kesın kurunu yap
ama pekmezde duzenlı kullanınca fayda goren ınsan cok canım
sıfa olsun ıns
bilgim yok ama bence cok farketmez canim
ikisi de iyidir
Sperm morfolojisi icin cok iyiymis keciboynuzu genel olarak
CNMBEN O ST DE UYUYORDUM KIS SEN GELDIGINDEEEhe heee annem de ayni seyi diyor
hamileligini sakin gecir yoksa bebegin omrunu yer tarzinda bir lafama hakli sebeplerim vardi kiz kolay mi kan gormek ustune agri, ama tamam artik hersey yolunda, siradaki dusuncem takintim sadece cinsiyet olsun artik baska bir dusunce gelmesin aklima
insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
evet ben bu yontemle hamile kaldim
yumurtlama gunleri tespit edebiliyorsun bu yontemle ve iliski de oluyor on gore gun kacirmamais oluyosun
konunun 1.sayfasinda aciklayici bilgi var okumak istersen, tablo yapmak istersen uye olabilirsin o siteye
hosgeldin aramiza
oooo hem selam ver hem kac git
saol baharim insallah o gunler saglikla gelir
tesekkurler canim omrumden omur gitti ama gordum, once uzdu sonra mutlu etti babasi kilikli bebisimesim cunku hep oyle der, once uzerim ki mutlulugu daha iyi yasa, tadina daha iyi var diye
pek gelmiyorsun bu ara melis nasilsin ?
insallah bu topicte dogurdugumun haberini verip bebisimin resmini yayinlarimve bu arada siz de koca gobekli hamisler olmus olursunuz
EVT CNM kayserıııııııııııı sende mı???bu arada hangı dr gıdıyorsun cnmtup tadavısıne basladınmıııcanm sendemi kayseridesin hemşerimmtedavimi oluyorsun canm
canım gözünaydın artık derin bir ohh çekerek gebeliğin tadını çıkar maşallah herşey yolundaymış çok sevindim...
gözünaydın canım darısı kalp atışlarını duymaya olsun sağlıkla inşallah
hayırlısı ıle ınsl..pozıtıf sonuc alırsın cnmkızlar bende uzun zamandır gelemedim bilgisayarım yoktu 2 gün önce kavuştum pc me
özledim sizleri güzel haberler var maşallah
su yeni hamişimiz ve tüp bebekle olmuş maşallah canım sağlıklı gebelikler diliyorum banada umut oldun bende tüp bebek yaptırıcam kısmetse
bende iğnelerime başladım 7.iğnem bugün kızlar
bikaç içinde adet olcam ve tekrar kontrole gidicem sonrasında yine iğnelere devam işte
hayırlısı olsun hepimizin hakkındaa
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün evlat hasretimizi gidersin inşallah..hepimize sağlıklı sıhhatli, aklı fikri yerinde, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsinnnnnnnnnn...
öpüyorum hepiniziiii
ınsallah cnmbide suzan suzinin tablosu çok umutlu sanki yerleşme düşüşü olmuş gibi inşallah herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur
evt ılıskı yasak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Günaydınnnn Meleklerrr
Ateşlerin tavan yaptığı ama bunun sebebi bebiş olan bir gün olsun inşAllahh
Lilyum bende nisan ayında fitil kullandım, 1 haftalıktı tam 7 tane vardı içinde ve kesinlikle ilişki yasaktı. Hatta bittikten sonra 1 gün mü ne bekliyordun.Prospektüsünde yazar.
gunaydın cnm bnımmmmgünaydın kızlaar
cnm benım ıgne vurul o zmn ıcınde suphe kalmasınnn ark..7.ayında ogrendı pırtı oldugunu sımdı haftaya doguma gırecekve ck gsl gelısıyr ıgne ıle bebgı oda 2 ogun vuruluyorrrrkan sulandırıcı iğne canım. her gün göbekten vurunuyorum
cnm test yapma bence yaa ben hıc yapmyrmm olursa zaten olur kendını strese sokma bosuna olurmu??bnmde pazar 23.gunum...yanı kabus test gunu.
Ama ogun ıstanbula gıdecegz sbh erkenden tum gun ordayız
o yuzden pztye bırakacagım bu test ısını...
Gerılıyorum yıne hıc ıstemıyorum cunku yok bılıyorum
hayırlı cnm benımmm muck..ınsl öedırde umıtlenmek ıstemıyorummm alıskınım yanııı regl gecıkmelerıne fılann ksımet artıkınnnatesin cok cok iyi gidiyor
ozellikle dusus var ya ayni yerlesme dususu gibi
ama cok umit vermek istemem
ayni seyi pekbiciciye demistim yerlesme dususu gibi hamile kaldi
umairm sen de kalirsin
ama ilk defa olcutugun icin atesini cok iyi bilmiyoruz dileirm hep yuksekte kalir ve sonuolur
ben gecen sene eylul ayinda yapmistim
kasim ayinda hamile kalmistim
ben de enfeksiyon varsa gitsin diye yapmistim zaten ve bir sure baya yogun akinti olmustu
ben de hatirladim
ben gecen ay esime surekli bal veriyordum
sen demistin hatta balla karistirabilirsin diye
ballin icine keciboynuzunu doldurmustum iyice de karistirmistim anlamiyordu bile icinde oldugunu, her aksam yiyordu
bir de muz dograyip usutune ceviz tarcin keciboynuzu tozu dokup vermistim tatli niyetine ama ona pek yaklasmadi
Bence ikisinide karıştırma
Hem ilaç hem soğan kürü- vucudun dengesini bozma, ağır gelir belkide
Sen şimdi düzenli ilaçlarını kullan olmadı bir sonraki ay soğan kürü yaparsın, çünkü bildiğin gibi soğan kürü enfeksiyon için iyi ama rahim duvarını inceltiyormuş (burda okumuştum sanırım :26:) eee ilaçta iyi kötü bir etki bırakıyor, çok hırpalama kendini derim.
İlaç zaten 1 hafta değil mi? Doktorunda cocuk düşündüğünü biliyorsa dediğin gibi A grub ilaçtan vermiştir, oyüzden ilacının şifa vereceğini düşün ve olumlu ol.Bi ona bi ona sarılırsan hepsi birbirinin etkisini köreltir.
ama rahim duvarini inceltiyor istebende yapayım inş banada vesile olur ya hem yan etkisi de öle olmaz soğanın umarım içimi de kolaydır kokusunu pek sevmem de napalım yavrumuz için canımız feda....
normal keçiboynuzunu parçalayıp bala mı kattın?
Ohh muz ceviz
ama rahim duvarini inceltiyor iste
bilmiyorum ki
ilaclarla birlikte kullanmasan iyi olur
yok
keciboynuzu tozu var bende
onu yapmistim
aa o bendede var çok oldu alalı acaba işe yarar mıki :26:
canım merhaba, bana da özü daha mantıklı geldi ama pekmezin de çalıştığını biliyoruz
bilmem
ben hamile kaldigim ay yemisti esim hatirladigim kadariyla
sonucta sperm icin iyi oldugu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?