ne güzell tabiki bir vesile bu ama ne iyi olmuş pozitif sonucu almışsın zamanı gelmiş demekki..
sağ salim doğurmanda nasip olur inşallah cnm
insallah canim saol
darisi en en kisa zamanda sana[/QUO
Canımyeni gördüm daha hayırlı olsun
Allahım kucağında göstersin inşallah hayırlısıyla
Canımyeni gördüm daha hayırlı olsun
Allahım kucağında göstersin inşallah hayırlısıyla
ben yardimci olmak isterdim ama cok once yaptirmistim hatirlamiyorum hic
sonuc kagidinda degerler yazmiyor mu
deger araliklari yaziyorsa ordan da normal mi diye kontroledebilirsin
tesekkur ederim canim amin, senin de bebegin tez zamanda gelir insallah
İnşallah canım inşallah
Rabbim tez zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah tüm bekleyenlere
merhaba canimslm kızlar nasılsınız nasıl giidyorrr hepinize hayırlı cumalr :))
Yazıyor ama birkaç aralık vermiş ve anlayamadığım terimler var o yüzden şaşırdım bende
merhaba canim
iyi gidiyor iste
sen nasilsin ?
spor devam mi?
anlayan birileri mutlaka vadir
yakin zamanda yaptiran
sana yazarlar
umarim iyidir sonuclarin
merhaba canim
iyi gidiyor iste
sen nasilsin ?
spor devam mi?
anlayan birileri mutlaka vadir
yakin zamanda yaptiran
sana yazarlar
umarim iyidir sonuclarin
sanada cnm hayırlıcumalar rabbım dualarımızı tez zamanda kabul etsın ınsl.........slm kızlar nasılsınız nasıl giidyorrr hepinize hayırlı cumalr :))
gecmis olsun
bu vesileyle rahatca bebegin gelir umarim
benim burdaki bir arkadasin da cft rahmi varmis ve o evleniyor hemen hamile kaliyor ve hamileyken gidiyor utrasonda sanki iki kese gii gorunmus once ikiz sanmislar sonra perde oldugu belli olmus
hamileligi cok zor gecmis her gun dusuk tehdidi varmis hep yatmis ama simdi bebgi kucainda
senin de hamile kalmadan once halledilmesi cok iyi olmus bundan sonra hersey yolunda gider insallah
kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
Hem geçen haftadan bu yana değer aynı kalabilir mi? Kan değeri düşer hatta sıfırlanırdı, doktora gözüktün mü canım yaa? Belki geriden geliyor demiştin yaa onla alakalı olabilir mi? Hemen bırakmasan, pes etmesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?