Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hormon testimi aldım ama dr tatile çıkmış test sonuçları aşağıdaki gibi diğer topicteki dr.ada sordum ama sizdende fikir almak istedim bana yardımcı olabilir misiniz?
TSH 3,040
LH 6,6
FSH 6,0
ESTRADIOL 42,0
PROGESTERON 0,8
PROLAKTİN 29,4
:18:

ben yardimci olmak isterdim ama cok once yaptirmistim hatirlamiyorum hic
sonuc kagidinda degerler yazmiyor mu
deger araliklari yaziyorsa ordan da normal mi diye kontroledebilirsin

slm kızlar nasılsınız nasıl giidyorrr hepinize hayırlı cumalr :))

slm kızlar nasılsınız nasıl giidyorrr hepinize hayırlı cumalr :))
merhaba canim
iyi gidiyor iste
sen nasilsin ?
spor devam mi?
Yazıyor ama birkaç aralık vermiş ve anlayamadığım terimler var o yüzden şaşırdım bende

anlayan birileri mutlaka vadir
yakin zamanda yaptiran
sana yazarlar
umarim iyidir sonuclarin

merhaba canim
iyi gidiyor iste
sen nasilsin ?
spor devam mi?

anlayan birileri mutlaka vadir
yakin zamanda yaptiran
sana yazarlar
umarim iyidir sonuclarin

aman iyi gitsin cnaım yaa plates yapıyorum ben bu ay pek takmıyorum kafama onun için nete pek gelmiyorum kusura bakmayın biraz kafayı rahat bıraktım biraz zayıfalayacam sonra bakcam yyoluma 64 kıloya kafdar çıktım suan kendımı rahatsız hissediyorum ama bunu atlatacam inş. ne zaman ekndımle barışık olursma o zaman başlıycam tedavıye sen nasılsın bebek nasıl cinsiyet belli mi?

aaaa kızlar yeni hamiş varmı ya su1484 hiç farketmedim ben onu ya ama halay faslı oldu mu ki ayy inanmıyorum hiç görmemişim şimdi tablolara bakarken gördüm Rabbim ssağlıklı hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

inş. öyle umut ediyorum evet olsa bile düşüyomuş sıkıntı yaratıyomuş ilişkide canımın yanmasıda ayrı bir dertti zaten inş. bu vesile olurda çabucak kavuşurum melegime inş. dileyen isteyn herkes kavuşsun bişeyler sebep oluyo işte hakkımızda hayırlısı sende hamilesin saglıkla alasın bebişini kucagına inş.

kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır

Tamam biraz uzaklaş dinlen kafanı boşalt ama yalnız kalma canım...
İnan çok üzüldüm.. Rabbim yardım etsin, dualarım seninle canım
sadece kan sonucuyla mı gitti diyorsun yoksa kendi doktorunada gözüktün mü?

Hem geçen haftadan bu yana değer aynı kalabilir mi? Kan değeri düşer hatta sıfırlanırdı, doktora gözüktün mü canım yaa? Belki geriden geliyor demiştin yaa onla alakalı olabilir mi? Hemen bırakmasan, pes etmesen?

telefonda görüştüm. o da neyse kısmet dedi. yarın akşam ultrasona gideceğim. muhtemelen beta hcg daha yüksekti ve gebelik sonlanınca kan düzeyi azalmaya başladı. kese geriden gelse bile bu değerin 2 gün içinde en az %60 artması gerekir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…