Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımgecmıs olsunda tam bellı olmadann umıdını yıtırme ne olur rabbım yardımcın olsun cnm benımmm ınsl..bebegın senınldır:26:

Kan testi verirken cok sıvı almadın dimi, hcgyi inceltiyormuş çünkü...
Yaniii ne bileyim bi umut diyorum, teselli vermek istiyorumm
Allahtan umut kesilmez canım yarın ola hayır ola inşAllahhh, dur hemen bırakma kendini...

Allahım bu mübarek saatte dualarımız kabul eyle bizlere hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler ve bu hamileliklerden sağlıklı evlatlar nasip eyle umudumuz yitirmeyelim hiç hamile olmadığım için bilemiyorum durum nedir ama inşallah bebeğin seninledir ne kadar da zormuş hamile kalması ayrı zor hamilelik ayrı doğum ayrı Rabbim hepsini kolaylaştırsın ahh canım annem benim böle olunca nelerin nelerin kıymeti biliniyo çok yıpratma tatlım kendini sende dediğim gb inş bebeğin seninledir

Son düzenleme:
yok kiz o kadar buyumedi nerdeeee cinsiyet daha dun hamileydim
sadece pitpitlari gordum
sen de iyi yapiyorsun canim benim spora odaklan kilolarini ver saglikli ol sonra daha da guzel yumurtlarin olsun doktorunun dedigi gibi
saol canim senin bu durumdan oncesinden kurtulman cok iyi olmus
simdi umitlen ve hamile klacagini dusun sen kaldiginda da hamileliginin cok rahat gececegini iyki kurtulmussun bu durumdan

orkidecim bilmiyorum ne diycegimi
ama senin icin mucizeyi diliyorum
belli olmuyor bu isler cok duyduk orneklerini
insallah gelisir bebegin canim benim
dualarim seninle

yok keep yaa benim umudum yok ben sonra ki testleri düşünüyorum (

pervane
sen o zaman yaptiracaginiz sperm testine odaklasben de bayramdan sonra sperm testine gitcez diyordum ve hic umidim yoktu o ay ama bayramda suprizim geldidilerim senin icin de oyle olur, esine de ilimli yaklasmani tavsiye ederim bu surecte cunku ben cok israrci olmustum ve konuyu cok acip uzmustum esimi biraz

Son düzenleme:

inş. canım bu ay beni yanıltır...
eşime daha hiç açmadım konuyu 2-3 ay önce konuşmuştuk ekime kadar olmazsa gidelim demişti o zaman kendisi şimdilik yıpratıcı bi konuşma olmadı inş. bununla alakalı bi daha hiç konuşma olmaz gerek kalmnaz ne diyeyim ki başka

canım benim ne denir ki?
gerçekten sözün bittiği yer...

SELAM ...

Kızlarr sorum var,keçi boynuzu pekmezi mi?
Yoksa keçi boynuzu özü mü?
canım ben uzman tv de ıbrahım saracoglunu ızlemıstım
kendılerı der kı: kecı boynuzu kürünün etkısı pekmezine göre %70 daha faydalıymıss..
çok üzüldüm...
hiç bir şey söyleyemiyorum...
rabbim hayırlısını versın sana ınsallah...

orkıde canım ne dıyecegımı bılemıyorum
yınede ıns sonuc degısır demek gelıyor ıcımden...
Acı bı tecrubeyle de olsa tekrar gordukkı bu durumlarda
gebelıgı ogrenır ogrenmez ıgneye baslanmalı ıs sansa bırakılmamalı...
Rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns..

ates olcerım ates yukselmek bılmez egg whıte la yumos gec gelır
bu ay ates olcmuyorum onemsemıcem hıc dıodum ya daha 13. gunde şakır şakır egg whıte goruorum.
görülmücek gibi değil mubarek hele ki calısma yapmak ıcın can atılmıcak gıbı hıc degıl
ben sımdı bu akıntıyı bole gordukce her gun calısma yapmazmıyım? hele kı calısma yaparımda ay sonu yıne heves etmezmıyım
ooy oooy bu nasıl ıs arkadas

ALLAH yardımcın olsun umarım düşündüğün gibi değildir ...
acı tecrübeler bunlar umarım bu kez değildir ve herşey yolundadır ..

doktorum bir fitil vermis
ama hamilelikte kullanimin guvenirligi hakkinda bilgi yoktur yaziyor:44:
emin olamadim kullanip kullanmamakta 3 gun kullan demisti ama:44:

orkideciğim, canım..böyle zamanlarda insan nasıl oluyor, kim bilir ne haldesin. Belli ki güçlü duruyorsun. Buraya da gelme canım, kendini iyi hissedinceye kadar. Bil ki biz senin için dua ediyoruz. İnsanın kimseleri göresi konuşası gelmez biliyorum ama ben de yalnız kalma diyeceğim. Lütfen sevdiğin, sana destek olabilecek birilerini çağır yanına.

aman bu ay onemsemiycem dedigim aylar oldu ve bu akintimi bol bol gorunceye kadar surdu
sonra hemen atese sarildm ben de
akinti cezbediyor bu sefer ama sen bu modda devam et canimdegerlendir aman olursa olur de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…