kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
telefonda görüştüm. o da neyse kısmet dedi. yarın akşam ultrasona gideceğim. muhtemelen beta hcg daha yüksekti ve gebelik sonlanınca kan düzeyi azalmaya başladı. kese geriden gelse bile bu değerin 2 gün içinde en az %60 artması gerekir.
kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
yok kiz o kadar buyumedi nerdeeee cinsiyet daha dun hamileydimaman iyi gitsin cnaım yaa plates yapıyorum ben bu ay pek takmıyorum kafama onun için nete pek gelmiyorum kusura bakmayın biraz kafayı rahat bıraktım biraz zayıfalayacam sonra bakcam yyoluma 64 kıloya kafdar çıktım suan kendımı rahatsız hissediyorum ama bunu atlatacam inş. ne zaman ekndımle barışık olursma o zaman başlıycam tedavıye sen nasılsın bebek nasıl cinsiyet belli mi?
saol canim senin bu durumdan oncesinden kurtulman cok iyi olmusinş. öyle umut ediyorum evet olsa bile düşüyomuş sıkıntı yaratıyomuş ilişkide canımın yanmasıda ayrı bir dertti zaten inş. bu vesile olurda çabucak kavuşurum melegime inş. dileyen isteyn herkes kavuşsun bişeyler sebep oluyo işte hakkımızda hayırlısı sende hamilesin saglıkla alasın bebişini kucagına inş.
günaydın kızlardünkü gibi bugün de güzel haberler alırız inşallah
pervanee büyük haberi bekliyoruz canıım,halay takımları hazırrr
yok keep yaa benim umudum yok ben sonra ki testleri düşünüyorum(
pervane
sen o zaman yaptiracaginiz sperm testine odaklasben de bayramdan sonra sperm testine gitcez diyordum ve hic umidim yoktu o ay ama bayramda suprizim geldi dilerim senin icin de oyle olur, esine de ilimli yaklasmani tavsiye ederim bu surecte cunku ben cok israrci olmustum ve konuyu cok acip uzmustum esimi biraz
canım ben uzman tv de ıbrahım saracoglunu ızlemıstımSELAM ...
Kızlarr sorum var,keçi boynuzu pekmezi mi?
Yoksa keçi boynuzu özü mü?
çok üzüldüm...kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
çok ağırlaştı benim grip ya resmen adetişim çıktı sanırım ölçüm hiç sağlıklı olmayacak
orkideciğim, canım..böyle zamanlarda insan nasıl oluyor, kim bilir ne haldesin. Belli ki güçlü duruyorsun. Buraya da gelme canım, kendini iyi hissedinceye kadar. Bil ki biz senin için dua ediyoruz. İnsanın kimseleri göresi konuşası gelmez biliyorum ama ben de yalnız kalma diyeceğim. Lütfen sevdiğin, sana destek olabilecek birilerini çağır yanına.kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
ates olcerım ates yukselmek bılmez egg whıte la yumos gec gelır
bu ay ates olcmuyorum onemsemıcem hıc dıodum ya daha 13. gunde şakır şakır egg whıte goruorum.
görülmücek gibi değil mubarek hele ki calısma yapmak ıcın can atılmıcak gıbı hıc degıl
ben sımdı bu akıntıyı bole gordukce her gun calısma yapmazmıyım? hele kı calısma yaparımda ay sonu yıne heves etmezmıyım
ooy oooy bu nasıl ıs arkadas
doktorum bir fitil vermis
ama hamilelikte kullanimin guvenirligi hakkinda bilgi yoktur yaziyor:44:
emin olamadim kullanip kullanmamakta 3 gun kullan demisti ama:44:
doktorum bir fitil vermis
ama hamilelikte kullanimin guvenirligi hakkinda bilgi yoktur yaziyor:44:
emin olamadim kullanip kullanmamakta 3 gun kullan demisti ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?