bişey olsa doktor vermez herhalde canım:26:
sonra enfeksiyon zarar vermesin:26:
yumurtan çatlıyordurİyi aksamlar kasiklarm cok batiyo ozellikle sag 2gundur adetime 15gun flan var szce ne olblr
basim kazan gibi oldu
arastiriyorum dakikalardir zaten hamilelere veriliyormus
yazinca direk hamile resimleri cikiyor ilgili linkler cikiyor rusca harfleriyle arastirinca buldum
ama not var bebege etkileri bilinmemektedir diye
o yuzden suphe ediyorum
ama idrardaki lokosit ne olur bol suyla gecer mi bilmiyorum
9, 10 cikmis lokosit seviyesi
annem de bol su ic gecer diyor ama ya ilerlerse
iyi tereddutte kaldim
icsem mi yaaaa:44:
yumurtan çatlıyordur
araştırmalarda hamilelere verildiğini gördüysen ben olsam içerdim.
kendin bilirsin canım ya..
İyi aksamlar kasiklarm cok batiyo ozellikle sag 2gundur adetime 15gun flan var szce ne olblr
????? ????????? ????????????? ? ?????? ?????????? ??? ????????????
bak su ilac
zaten direk googledan arastirinca bile hamile resimleri ckiyor
o zaman kullanayim alt tarafi 3 gun, kadin 3-5 gun yazmis gunde bir tane, vajinal fitil degil zaten diger taraftan
tamam karar verdimo gonderdigim sayfadaki yazilari cevirdim translatedan ve hamilelerin kullandiklari hakkinda bilgim oldu
link vermek artik yasak mi acaba yazdim cikmamis
gerci tiklayinca aciliyor
degerlendırmem mı canım yaaaman bu ay onemsemiycem dedigim aylar oldu ve bu akintimi bol bol gorunceye kadar surdu
sonra hemen atese sarildm ben de
akinti cezbediyor bu sefer ama sen bu modda devam et canimdegerlendir aman olursa olur de
İyi aksamlar kasiklarm cok batiyo ozellikle sag 2gundur adetime 15gun flan var szce ne olblr
Allah iyliğini versin vajinl değil mi
yok degilsimdi o, gece yatmadan vajinal fitil progestan
ve agizdan haplar
her yerden var birseylerrr
degerlendırmem mı canım yaa
kacarmı hıc bız eskı kurtlardan
bu arada sende tereddut etme kendı dr un verdı sonucta
ask olsun yanı every bunda bıle hala evham yapıosun.
catlıosundur. daha 15 gun var adetıne adet sancısı dııldır gebelıkten hıc dııldır. bu kdr erken olsa olsa catlamadır
everycim bende bi kez idrar yolu enf. oldum benimde bol miktarda lökosit ve eritrosit çıkmıştı.
ama ben hap kullanmadan günde 3 litre su ile geçirdimm.su içersen hemen geçer.
geçmiş olsun
cok gecmis olsun
bazen gripte yuksek ates olmuyor
belki etkilemez
verimli döneminde değilsin denilebilir canım, yumi öncesi ve sonrası gayet normalkızlarrr krem akıntım ogleden berı basladı nedenı nedır sızcee arada bırde kasıklarım sızlıyor usuttummukı acabaaaaaaaaaaaaa???????????
sevıyorum bebegımmmm hastayım sana
hattaaaa ve hattaaa ;
henuz 3 yasındaaa bır kardesım vaaar senı ondan bıleee kıskanıyoooreeem
pek gelmiyorsun bu ara melis nasilsin ?
slm arkadaşlar deryacım bende bu ay prof gittim vajinada perde oldugunu söyledi kızım sen nasıl doktorlara gittin nasıl görmediler dedi kesti aldı yaktı orayıda inş. bu sebep olur
EVT CNM kayserıııııııııııı sende mı???bu arada hangı dr gıdıyorsun cnmtup tadavısıne basladınmııı
hayırlısı ıle ınsl..pozıtıf sonuc alırsın cnm
kızlar size iyi haber vermeyi çok isterdim. malesef bu da olmadı. içime sinmedi, gebelik belirtilerimi de azalmış gibi hissettim. sabah tekrar beta hcg verdim. 2300 yani hiç ilerleme yok geçen haftadan bu yana. sağlık olsun diyorum. 3. de gitti. sanırım bir süre gebelik falan istemiyorum. yıpranmış hissediyorum. kadınlar kulübüne de bir süre gelmeyeceğim. sağlıcakla kalın. her şey gönlünüzce olsun. inşallah herkes tez zamanda sağlıcakla yavrucukarını kucağına alır
geçmiş olsun canım, senin umudum yok demen bu yüzden mi? umut bitmez canım ya, bol su iç sıvı al ilaç alma bence hastalığın içinçok ağırlaştı benim grip ya resmen adetişim çıktı sanırım ölçüm hiç sağlıklı olmayacak
merhaba, ovulasyon testi lh ölçüyor vücutta hep bi miktar olabiliyor. Ovulasyon için T nin C den daha koyu olması gerek. Çift çizgiyi günlerce görebilirsin. Ateş için ise aniden düşüp yükselmesi ovulasyon demek, sen şu anda ovulasyon sonrası günlerdesin büyük ihtimalle. İnşallah bebeğin seninledir.kızlar size bir şey sormak istiyorum adetimin 10 günü ovulasyon testine başladım 16 güne kadar çift çizgiyi gördüm ama ilk çizgi kadar koyu değil di yalnız 17.gün çizgi yok oldu ve 18 gün beyaz süt kıvamında bir akıntı geldi sizce yumurtam çatlamışmıdır birde ateş takibi yaptım ateşim 37.2 dereceye kadar çıktı sonra birden 35 e düştü şimdi ise 36 .1 36.3 oynuyo
geridönüşümkutusuuuu huhuuuunasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?