Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bişey olsa doktor vermez herhalde canım:26:
sonra enfeksiyon zarar vermesin:26:

basim kazan gibi oldu
arastiriyorum dakikalardir zaten hamilelere veriliyormus
yazinca direk hamile resimleri cikiyor ilgili linkler cikiyor rusca harfleriyle arastirinca buldum
ama not var bebege etkileri bilinmemektedir diye
o yuzden suphe ediyorum
ama idrardaki lokosit ne olur bol suyla gecer mi bilmiyorum
9, 10 cikmis lokosit seviyesi
annem de bol su ic gecer diyor ama ya ilerlerse
iyi tereddutte kaldim
icsem mi yaaaa:44:

İyi aksamlar kasiklarm cok batiyo ozellikle sag 2gundur adetime 15gun flan var szce ne olblr
yumurtan çatlıyordur

araştırmalarda hamilelere verildiğini gördüysen ben olsam içerdim.
kendin bilirsin canım ya..

yumurtan çatlıyordur

araştırmalarda hamilelere verildiğini gördüysen ben olsam içerdim.
kendin bilirsin canım ya..

????? ????????? ????????????? ? ?????? ?????????? ??? ????????????

bak su ilac
zaten direk googledan arastirinca bile hamile resimleri ckiyor
o zaman kullanayim alt tarafi 3 gun, kadin 3-5 gun yazmis gunde bir tane, vajinal fitil degil zaten diger taraftan
tamam karar verdim o gonderdigim sayfadaki yazilari cevirdim translatedan ve hamilelerin kullandiklari hakkinda bilgim oldu
link vermek artik yasak mi acaba yazdim cikmamis
gerci tiklayinca aciliyor

Son düzenleme:

Allah iyliğini versin vajinl değil mi

aman bu ay onemsemiycem dedigim aylar oldu ve bu akintimi bol bol gorunceye kadar surdu
sonra hemen atese sarildm ben de
akinti cezbediyor bu sefer ama sen bu modda devam et canimdegerlendir aman olursa olur de
degerlendırmem mı canım yaa
kacarmı hıc bız eskı kurtlardan

bu arada sende tereddut etme kendı dr un verdı sonucta
ask olsun yanı every bunda bıle hala evham yapıosun.
İyi aksamlar kasiklarm cok batiyo ozellikle sag 2gundur adetime 15gun flan var szce ne olblr

catlıosundur. daha 15 gun var adetıne adet sancısı dııldır gebelıkten hıc dııldır. bu kdr erken olsa olsa catlamadır

Son düzenleme:
orkide canımbenim yaşadığın çok zor gerçekten
biliyorum ki bu durumda teselliler bile can yakıyor ama bişeyler yazmayıncada raahat edemiyoruz.
bende aynı durumdayım biliyorsun
seninki inşallah bi mucizeyle sonuçlanır inşallah yanlış sonuçtur.
ama değilsede üzülme allahım en yakın zamanda sağlıklısını verir.
sorunun ne olduğunu biliyorsun canım bundan sonra önlemini erkenden alırsın ve bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.
allah yardımcın olsun.

kiz oyle deme cok takintili hissetmeye basladim kendimi
esimden kaptim bu ozelligi herseye supheci yaklasma
arastirir arastir
birsey duysam illa didiklemem lazim gibi hissediyorum
belki gurbet elde olmanin verdigi birsey bir de bilmiyorum
ama doktoruma sonsuz guveniyorum onu bana Allah cikardi dilimden anliyor bana yardimci oluyor, cok cok sagolsun

everycim bende bi kez idrar yolu enf. oldum benimde bol miktarda lökosit ve eritrosit çıkmıştı.
ama ben hap kullanmadan günde 3 litre su ile geçirdimm.su içersen hemen geçer.
geçmiş olsun

bende de o ikisi var
lokosit 9, 10
erit. 4,5
cikmis bende de
ben normal deger sandim doktorum enfeksiyon var diye yorumladi
evet annem de su ic diyor
bol bol iciyorum bakalim
ama 3 kere de fitili kullanayim artik ekstradan birinciyi kullanmis bulundum zaten

kızlarrr krem akıntım ogleden berı basladı nedenı nedır sızcee arada bırde kasıklarım sızlıyor usuttummukı acabaaaaaaaaaaaaa???????????

cok gecmis olsun
bazen gripte yuksek ates olmuyor
belki etkilemez

teşekkür ederim csnım inş. etkilemezde görmemezlikten geldiğim aşırı bi akıntım var 3-4 gündür sanki aferdersiniz idrarımı kaçırıyormuşcasına ıslaklık hissi veren sırf su gibi değil beyazlarda vaar enfeksiyon olabilir mi bu da bu aralar lafı çok geçti ya benimde aklım karıştı

kızlar size bir şey sormak istiyorum adetimin 10 günü ovulasyon testine başladım 16 güne kadar çift çizgiyi gördüm ama ilk çizgi kadar koyu değil di yalnız 17.gün çizgi yok oldu ve 18 gün beyaz süt kıvamında bir akıntı geldi sizce yumurtam çatlamışmıdır birde ateş takibi yaptım ateşim 37.2 dereceye kadar çıktı sonra birden 35 e düştü şimdi ise 36 .1 36.3 oynuyo

sevıyorum bebegımmmm hastayım sana

hattaaaa ve hattaaa ;
henuz 3 yasındaaa bır kardesım vaaar senı ondan bıleee kıskanıyoooreeem

biliyorum bebişimmmm bende sana hastayım

pek gelmiyorsun bu ara melis nasilsin ?

evet canm pc yoktu o yüzden gelemedim iyim çok şükür sen nasılsın bebişinde iyi maşallahh...

slm arkadaşlar deryacım bende bu ay prof gittim vajinada perde oldugunu söyledi kızım sen nasıl doktorlara gittin nasıl görmediler dedi kesti aldı yaktı orayıda inş. bu sebep olur

melekcim geçmiş olsun canım ya bunca zaman hiçbir dr göremedimi bu perde olayını
hangi prof a gittin
inş. bebğine kavuşursun artık canım

EVT CNM kayserıııııııııııı sende mı???bu arada hangı dr gıdıyorsun cnmtup tadavısıne basladınmııı

hayırlısı ıle ınsl..pozıtıf sonuc alırsın cnm

evet canım bende kayserideyimm
nurettin beye gidiyorum kayseri tüpte evet başladım canım bugün adet oldum yarın sabah dr a gidicem bakalım ne dicek
hayırlısı olsun diyorum canım
sen nasılsın dr a falan gidiyomusun nedir durumun

orkidecim canım ne denir bilmiyorum ama Allahtan ümit kesilmez inşallah mucize olur ve herşey yolundadır canm

çok ağırlaştı benim grip ya resmen adetişim çıktı sanırım ölçüm hiç sağlıklı olmayacak
geçmiş olsun canım, senin umudum yok demen bu yüzden mi? umut bitmez canım ya, bol su iç sıvı al ilaç alma bence hastalığın için

merhaba, ovulasyon testi lh ölçüyor vücutta hep bi miktar olabiliyor. Ovulasyon için T nin C den daha koyu olması gerek. Çift çizgiyi günlerce görebilirsin. Ateş için ise aniden düşüp yükselmesi ovulasyon demek, sen şu anda ovulasyon sonrası günlerdesin büyük ihtimalle. İnşallah bebeğin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…