- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
geçmiş olsun canım, senin umudum yok demen bu yüzden mi? umut bitmez canım ya, bol su iç sıvı al ilaç alma bence hastalığın için
merhaba, ovulasyon testi lh ölçüyor vücutta hep bi miktar olabiliyor. Ovulasyon için T nin C den daha koyu olması gerek. Çift çizgiyi günlerce görebilirsin. Ateş için ise aniden düşüp yükselmesi ovulasyon demek, sen şu anda ovulasyon sonrası günlerdesin büyük ihtimalle. İnşallah bebeğin seninledir.
geçmiş olsun canım, senin umudum yok demen bu yüzden mi? umut bitmez canım ya, bol su iç sıvı al ilaç alma bence hastalığın için
.
ben geldım sen gıttın
efesudecimmmm
catlamissin tabi
kiz yumos yok dedin durdun bak yolunda hersey
31.gun yani 9 eylulde catlamissin
yani adete daha cok var
ki insallah gelmezz
fatos diye arkadasimiz var o da cok cok gec catlamisti ama hamile kaldi o ay
umidini kaybetme ama rahat tavrina devam et bence
cnm benm regil sancım var ,bide akıntım koyulaşmaya başladı sanırım geliyo regil(koyu sarı),eğer gelirse regil çatlama daha önce olmuş demektir.
bide biliyosun yazmıştım buraya göğüs ucum sızlıyo diye 2-3 gün öncesine kadar devam ediyodu,şimdide var ama sadece kontrol ettiğimde ağrıyo ,yani daha önce oldu yumoş demekki:34
yok every benm umudum yok canım eşim bile diyoki nolur boşuna umutlanma ,sonra üzülüyosun diyo ,dedimki eşime bak tablom basamaklaşmaya başladı diyeaşkım boşuna söleme bana sende biliyosun hamile değilsin bebek falan yok diyo,hiç boşuna hamilemiyim diye düşünme bile dedi olmuyo işte dedi
adamda kaybetti umudunu
zaten bende çok rahatım bu ay gerçekten Rabbim hayırlısını nasip etsin.
kız everyy saat kaç orda
burda 5e çeyrek var
kiz gozlerime inanamadim
sen burdasinnn
ben simdi esimi yolcu ettim
ekmek peynir yedim hapimi icip dogru yatagaaaa
saat 8 oluyor burda
onceden catladiysan tabloda hic anlayamadik bu sefer canim
gogus agrindan baya zaman once bahsetmistin ben de ya yumurtlamadasin ya da catladin diye dusunmustum
sonu guzel olsun efesudecim
esinin umidini kaybettigi anda supriz yapabilirsin dilerim
kız everyy saat kaç orda
burda 5e çeyrek var
günaydın canlarım gripken uyumak ne zor yaa bu da tablom
3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet utrasonda da artik kucucuk fasulye gibi gorunuyor canim benimmaşallah bebiş iyice eli yüzü çıkmış ortaya bayılıyorum şu gelişimi gösteren şeye....
tablon supergünaydın canlarım gripken uyumak ne zor yaa bu da tablom
ben de eşimi yolcu ettim
arkadaşlarıyla balığa gitti benim de uykum kaçtıı
karanlıkta da tek başıma uyuyamam hava aydınlansın biraz diye bekliyorum ben de yatacağım
nasılısn
bebiş nasıl?
bulantın falan var mı?
yeter canım ağladığın, bak yeni döngün başlamış umut var. Stres yumurtana zarar biliyorsun. Sen elinden geldiğince güçlü olmaya çalış ki yumurta sağlıklı büyüsünAYY KAÇIRMIŞIM bu yazıyı :) iyi olmaya çalışıyorum. ağlıyom ağlıyom boşalıyom. az rahatlıyorum öle .
canım ya hastasın diye söylüyorum hani bi test yapsan 20-25mlUluk, bu ay çıkar artık sende bence. Yine de sen bilirsin. İnşallah bu yükseliş bebiş yükselişidir.günaydın canlarım gripken uyumak ne zor yaa bu da tablom
aa lillum olur mu hiç öyle şeyben bu ay bşrtek ateşe kaldım ovulasyon almadım şimdi fitil kullandığım için akıntıyıda anlamıyorum çünkü ilaçla birlikte geliyo bi ateş göstercek bana herşeyi yumurtlama günlerinde fitil bitmezse bıraksam mı öle boş geçmesin istiyorum bu ay artık bir gün bile uzun geliyor ki bi ay çok çok uzun Allahım çok bekletmeden nasip et bebeğimi bana bu enfeksiyonla alakalı bi soğan kürünü duydum onu bidahaki ay yapcam inş bide maydanozlu süt buharı duydum bunu bilen varmı arkadaşlar yapan deneyen ne işe yarıyor tam olarak?????????
aa lillum olur mu hiç öyle şeyne demek ilaçları bırakacağım, bu ay boş geçmesin..canım enfeksiyon varken bebek oluşsa bile düşük ihtimali daha yüksek oluyor. Allah korusun, öyle birşey olsa bunun azabı ile nasıl yaşayacaksın, böyle göz göre göre. Sen kullan güzelce ilaçlarını, iyileş (ki bence kür mür de yapma çünkü o bitkilerdeki etkin maddeler de ilaçların etkisini etkiliyor) bak gör ondan sonra çabucak gelecek bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?