Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sağol canım ccevap verdiğin için inşallah bebeğim benimledir bat 26 eylül bakalım kırmızılar mı gelcek bebişim mi gelecek hakkımızda hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım, senin umudum yok demen bu yüzden mi? umut bitmez canım ya, bol su iç sıvı al ilaç alma bence hastalığın için

.

öyle yapıyorum canım bende herkes şu bitkiyi kaynat şu ilacı iç diyip duruyo bende ne olur ne olmaz diye yapamıyorum sadece dün dayanamadım bi nurofen aldım o da çok kuvvetli değildi

cnm benm regil sancım var ,bide akıntım koyulaşmaya başladı sanırım geliyo regil(koyu sarı),eğer gelirse regil çatlama daha önce olmuş demektir.
bide biliyosun yazmıştım buraya göğüs ucum sızlıyo diye 2-3 gün öncesine kadar devam ediyodu,şimdide var ama sadece kontrol ettiğimde ağrıyo ,yani daha önce oldu yumoş demekki:34

yok every benm umudum yok canım eşim bile diyoki nolur boşuna umutlanma ,sonra üzülüyosun diyo ,dedimki eşime bak tablom basamaklaşmaya başladı diye aşkım boşuna söleme bana sende biliyosun hamile değilsin bebek falan yok diyo,hiç boşuna hamilemiyim diye düşünme bile dediolmuyo işte dedi
adamda kaybetti umudunu

zaten bende çok rahatım bu ay gerçekten Rabbim hayırlısını nasip etsin.

onceden catladiysan tabloda hic anlayamadik bu sefer canim
gogus agrindan baya zaman once bahsetmistin ben de ya yumurtlamadasin ya da catladin diye dusunmustum
sonu guzel olsun efesudecim
esinin umidini kaybettigi anda supriz yapabilirsin dilerim

kiz gozlerime inanamadim
sen burdasinnn
ben simdi esimi yolcu ettim
ekmek peynir yedim hapimi icip dogru yatagaaaa
saat 8 oluyor burda

ben de eşimi yolcu ettim
arkadaşlarıyla balığa gitti benim de uykum kaçtıı
karanlıkta da tek başıma uyuyamam hava aydınlansın biraz diye bekliyorum ben de yatacağım
nasılısn
bebiş nasıl?
bulantın falan var mı?

bende anlamadım canm aman ne olursa olsun artık yeterki sağlıklı olayım ve bebiş olursa oda sağlıklı olsun
umarım sürpriz olur dicem bu sölediğime kendim bile inanmıyorum
hayırlısı olsun canım hakkımıza,
bakalım belki sabah ateş düşer gelir regil ,ben bekledikçe gelmiyo naza çekti kendini belki geceleyin olurum diyodum ama habire sulu akıntı var gidiyorum geldi diye bakıyorum bişey yok eli kulağındadır

kız everyy saat kaç orda
burda 5e çeyrek var

gece kuşuu

maşallah bebiş iyice eli yüzü çıkmış ortaya bayılıyorum şu gelişimi gösteren şeye....

tatlım ff senin çizgiyi çok geç çekmiş bence daha önce olmalı diye düşünüyorum eğer bugün gelmezse kırmızılar inşallah gelmez ateş de çok iyi gidiyor belki halay hazırlıklarına başlasak iyi olur hı inşallah bebiş seninledir

maşallah bebiş iyice eli yüzü çıkmış ortaya bayılıyorum şu gelişimi gösteren şeye....
evet utrasonda da artik kucucuk fasulye gibi gorunuyor canim benim 12.hafta gittigmde insallah tamamen kocaman olacak su haftalar bir gecsinnnn

günaydın canlarım gripken uyumak ne zor yaa bu da tablom

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablon super
umarim hastaligin etkilemiyordur canim bence cok etkilemez gripte ben cogu zaman atessiz oluyorum
umairm sonu bebektir canim gidecekken gitmeye gerek kalmaz (teste), bana bunu keep demisti ve hakli cikti

bebis iyi iki gun once gordum cok sukur
bende aman aman bulanti yok, yiyemedigim seyler var gibi (tatli turevleri) ama bulantim yok gayet iyiyim neden baslamiyor diyiyorum
midem yaniyor aksamlari falan agri gibi
onun haricinde gogus agrim siddetli sutyensiz durmamaya calisiyorum cunku buyuyor sekli bozulmasin, sutyenleyken agri hafifliyor ama cikarinca bosluga dusmusler gibi :)
ya sadece bas agrim cok en belirgin bu sanirim

ben bu ay bşrtek ateşe kaldım ovulasyon almadım şimdi fitil kullandığım için akıntıyıda anlamıyorum çünkü ilaçla birlikte geliyo bi ateş göstercek bana herşeyi yumurtlama günlerinde fitil bitmezse bıraksam mı öle boş geçmesin istiyorum bu ay artık bir gün bile uzun geliyor ki bi ay çok çok uzun Allahım çok bekletmeden nasip et bebeğimi bana bu enfeksiyonla alakalı bi soğan kürünü duydum onu bidahaki ay yapcam inş bide maydanozlu süt buharı duydum bunu bilen varmı arkadaşlar yapan deneyen ne işe yarıyor tam olarak?????????

My Ovulation Chart

daha çok erken ama bi bakın bakim tabloma :)

AYY KAÇIRMIŞIM bu yazıyı :) iyi olmaya çalışıyorum. ağlıyom ağlıyom boşalıyom. az rahatlıyorum öle .
yeter canım ağladığın, bak yeni döngün başlamış umut var. Stres yumurtana zarar biliyorsun. Sen elinden geldiğince güçlü olmaya çalış ki yumurta sağlıklı büyüsün

günaydın canlarım gripken uyumak ne zor yaa bu da tablom

3c820a Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ya hastasın diye söylüyorum hani bi test yapsan 20-25mlUluk, bu ay çıkar artık sende bence. Yine de sen bilirsin. İnşallah bu yükseliş bebiş yükselişidir.

aa lillum olur mu hiç öyle şeyne demek ilaçları bırakacağım, bu ay boş geçmesin..canım enfeksiyon varken bebek oluşsa bile düşük ihtimali daha yüksek oluyor. Allah korusun, öyle birşey olsa bunun azabı ile nasıl yaşayacaksın, böyle göz göre göre. Sen kullan güzelce ilaçlarını, iyileş (ki bence kür mür de yapma çünkü o bitkilerdeki etkin maddeler de ilaçların etkisini etkiliyor) bak gör ondan sonra çabucak gelecek bebeğin

inşallah canım ya inşallah gelir bebeğim kimseyi çok bekletmesin Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…