canım senin tablo epey ilginç ilerlemiş, ben emin olmak için şunları bir sorayım;
everyyay ne az denk geliyoruz artık, ne var ne yok canım
iyi fikir canım, 1m.olması gerekiyormuş ekranın arkası ile karnın arasında. Şöyle uzağa koy, çok yanaşma ekrana. Karşıdan izlediğinin bir zararı olmaz merak etme. Benim güya yakın olması gerekiyor ama akıntı namına hiiç bişi yok,ovulasyon testleri de siliik mi siliik.. gecicek galiba bu aymerhaba canim
gunduz ara aa bilgisayari kapatiyorum
icim rahat etmemeye basladi radyasyon oluyor bebis diye
aksam da esimle bilgisayardan izliyoruz birseylr surekli acik
gunduz kapatmaya calisiyorum ara ara
sen nasilsin
verimli gunler yakin mi?
canım senin tablo epey ilginç ilerlemiş, ben emin olmak için şunları bir sorayım;
hergün aynı saatte (sabah 6-8arası) ve yataktan kalkmadan ölçüyorsun değil mi?
bir de akıntıların örnek resimlerine bak buradan bakabilirsin, o 14'ünde gördüğünün sticky olduğuna emin misin? eğer değilsen o gün olabilir ovulasyon
What cervical mucus looks like
iyiYa ben akıntı konusunda cahilim bayağıhemen bakacağım linke tşk ederim
Çok tşk ederim canım her gün 7,15-7,30arası yataktan kalkmadan ilk işim ölçmek artık o kadar olmuş ki
termometrenin sesini duymazsa eşim soruyor ölçmedin mi sen bugün diye
iyi fikir canım, 1m.olması gerekiyormuş ekranın arkası ile karnın arasında. Şöyle uzağa koy, çok yanaşma ekrana. Karşıdan izlediğinin bir zararı olmaz merak etme. Benim güya yakın olması gerekiyor ama akıntı namına hiiç bişi yok,ovulasyon testleri de siliik mi siliik.. gecicek galiba bu ayşu yolculuğu atlatayım, öyle gelsin, ne güzel olur di mi öyle olsa.
iyisen güzel başlamışsın..ben ilk ay alışıncaya kadar epey sektirmiştim. Benim de eşim soruyor ölçtün mü diye, kıyamam Akıntılar ilk başta benim en zorlandığım konu idi, o yüzden soruyorum çünkü ben hep yanlış anlamıştım misal. Normalde senin ateşe göre 14. günde görünüyor, inşallah bebeğin gelir bu ay bat yerine
Uzun zamandır paylaşmıyordum şu iğrençliği, yeni arkadaşlar geldi bi paylaşayım;
kızlar kadın resminin sağ altındaki oklara basarak resimleri ilerletebilirsiniz
1.sarışın kadın
2.E (çok verimli)
3.W (biraz verimli)
4.C (verimsiz)
5.S (verimsiz)
6.esmer kadın
What cervical mucus looks like
canım tahmin edebiliyorum, ben de öyleyim elimden gelse bilgisayarı vücuduma ekleteceğimya ben masada labtop hemen dibinde yemek yiyorum kahvalti yapiyorum
onunde birsye izlerken yemek yemeyi seviyorum ama tabak direk bilgisayral bitisik
yapmama lazim ya moralim bozudlu akc haftadir oyle yapiyordum
ben bugun kaktus almaya gideyim ortamin havasini deistirir belki
senin de verimli gunler esinle olacagin zaman olur umarim canim sen rahat ol
canım sağolasın ama ovulasyon testi bariz negatif, akıntı yok daha bi iki üç gün idare edebilir diye düşünüyorum benim yumurta..boş geçmiyoruz, bi dolu bi boş çalışıyoruz bakalım. Kasıma kadar olmazsa tüpten önce bi akupunktur denemeye karar verdik , şöle 2-3 ay. Ama bakalım, son 5 aydır 4 ayrı kişinin baktığı falda ekimde kız bebek göründü, belki de gerek kalmazcanım sanki veriimli günlerdeymişsin gibi geliyor bana bugün yarın çatlayacakmışsın gibi bence boş geçirme derim bugünleride bugün ateşin bi tık daha düşmüş sanki çatlama düşüşü gb geldi bana inşallah bebeğin gelir bu ay
ben ondan umutluyum da onu umutlandırmayım diyorumkızlar pervane güzel haber vercek gibi ne dersiniz
canım sağolasın ama ovulasyon testi bariz negatif, akıntı yok daha bi iki üç gün idare edebilir diye düşünüyorum benim yumurta..boş geçmiyoruz, bi dolu bi boş çalışıyoruz bakalım. Kasıma kadar olmazsa tüpten önce bi akupunktur denemeye karar verdik , şöle 2-3 ay. Ama bakalım, son 5 aydır 4 ayrı kişinin baktığı falda ekimde kız bebek göründü, belki de gerek kalmazumut umut yine umut
tmm cnm sagolasınnnn gercı bıs hıc bos gun bırakmıyoruzzz bıktım deılebılır artık bır haftadırrr full calısm avr su dus almak benı olduruyorrrrrrrrrrrrrrrverimli döneminde değilsin denilebilir canım, yumi öncesi ve sonrası gayet normal
hmm bendee asılamayı turgut bey e yaptırdımm sonrasında turgut bey acıbademe gıttı bende pesınden acıbademe gıttım onun yerıdene benı ılk dr olan arzu hnmgeldıı aslında asılamayı arzu hnm ve turgut bey ıkısı yaptılar hehe nurettın beyde ıyı denılıyr du ama bızım ark..grubundan tavsıye ettlr turgut beyı oyussden dırek ona gıttı yanı arzu hnmda zaten ılkevlendıgımde huma dan tanımıztımmm nerde otruyorsun cnmm ınsl...rabbım gobesıgınııı bos bırakmaz hayırlı bebek--lerrrrrrrrrrrr gelır heheh cunku ben esıme dıyormm aralık ocak gıb ı tup dusunuyoruss da ıkı tane bır kıs bır oglan olsunkı 4 senelık acıgı ancak kapatırız dıyorum hehehehhe ıyı degılmı cnm yasın kaccc ısmın ndr??ben suzan 24 yasındayımm belsın deyımm ya sennbiliyorum bebişimmmm bende sana hastayım
evet canm pc yoktu o yüzden gelemedim iyim çok şükür sen nasılsın bebişinde iyi maşallahh...
melekcim geçmiş olsun canım ya bunca zaman hiçbir dr göremedimi bu perde olayını
hangi prof a gittin
inş. bebğine kavuşursun artık canım
evet canım bende kayserideyimm
nurettin beye gidiyorum kayseri tüpte evet başladım canım bugün adet oldum yarın sabah dr a gidicem bakalım ne dicek
hayırlısı olsun diyorum canım
sen nasılsın dr a falan gidiyomusun nedir durumun
orkidecim canım ne denir bilmiyorum ama Allahtan ümit kesilmez inşallah mucize olur ve herşey yolundadır canm
sabah merak edip tablona baktım ben de, iyi gidiyor bakalım inşallah bebiş gelir bu ay3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
bakalım bgn neler olacakkk
keep cım akıntıdan bende pek anlamazdım sayende gordumhepsını bırazmıdem bulandı ama katlanıcazz(bnmboleseylerebıraz hassaıyetım vardaa mesalaahast.laboratuar fılan gordugumdeetıksıntı gelıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?