Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tmm cnm sagolasınnnn gercı bıs hıc bos gun bırakmıyoruzzz bıktım deılebılır artık bır haftadırrr full calısm avr su dus almak benı olduruyorrrrrrrrrrrrrrr

geçen ay ben öyleydim bi kuru kalamadım dedim ya sürekli duş alıyorsun zaten su faturaları kabarmaya başladı belli oluyor hemen

belkide muayene kapılarında karşılaşıyosunuzdur düşünsene ay bu suzan bu lillum mu hahaha

sabah merak edip tablona baktım ben de, iyi gidiyor bakalım inşallah bebiş gelir bu ay
sen aşılama mı yaptırıyorsun canım?

yok cnm ınsl..gusel gıder tablomdaa:))
asılamayı ılk defa gecen sen aralıkda yaptrdımm co kk basıt gelıyor artık dusunmuyormmm asılama fılann dırek olmazsa tupp ınsl..grek kalmass daaaaaaaaaa

geçen ay ben öyleydim bi kuru kalamadım dedim ya sürekli duş alıyorsun zaten su faturaları kabarmaya başladı belli oluyor hemen

belkide muayene kapılarında karşılaşıyosunuzdur düşünsene ay bu suzan bu lillum mu hahaha

ay sormaaa yaaa sureklı dus halı uffff yanıı bırde gunluk spor yapıyormm ve dırekdusa kosuyormm yanı gunde ıkı kes dusss su faturası full kabaracak hemde heheheh

yok cnm ınsl..gusel gıder tablomdaa:))
asılamayı ılk defa gecen sen aralıkda yaptrdımm co kk basıt gelıyor artık dusunmuyormmm asılama fılann dırek olmazsa tupp ınsl..grek kalmass daaaaaaaaaa
inşallah gerek kalmaz canım, muhtemelen çok duyuyorsundur ama epeyce de gençmişsin. bu esasen olumlu bir şey verimlilik açısından. İnşallah çabucak kavuşursun bebişine

inşallah gerek kalmaz canım, muhtemelen çok duyuyorsundur ama epeyce de gençmişsin. bu esasen olumlu bir şey verimlilik açısından. İnşallah çabucak kavuşursun bebişine
ınsll cnm da neyı cok duyuyorum o kısmı anlamdıkıı ben:26:kusura bakma hehe kısmet den otoye yol yok

slm kizlar
ben gebeligi ogrenmeden once atesimi ölctüm 37 ve uzeri cikti adete yakin ölcerdim dusuk cikardi
dedim bu sefer oldu ve tahminim dogru cikti test yaptim hamileydim
sali gunu lekelenmem oldu kahverengi leke simdiye kadar hala suruyor ve dun aksam peceteye kan bulasti
atesimi olcuyorum halen 37 sizce gebelik devam ediyor olabilirmi
bir arkadas aynen benm gibi yasamis.......................

canim cok gecmis olsun, bende ilk bebegimi kaybettim, kalp atislarini duyduktan sonra 12.hafta kontrolunde ogrendik ki bebek 7.haftalikken kalbi durmus, hemen kuritajla aldi dr, bu sure zarfina kadar hicbir belirti vermedi ne kanamam ne agrim oldu ve hala hamilelik belirtileri yasiyodum, cok zor oluyo seni cok iyi anliyorum, insan hayaller kuruyo umutlaniyo, ama ilk kontrole gittigimde dr demisti, ilk 3ay bebege baglanma, her 4 kadindan biri dusuk yapiyor artik demisti ama insan cok isteyince umutlanmamak elde degil, kurtajdan sonra surekli kendinde hata ariyosun,kilom da fazlaydi aacaba ondanmi, bundan mi diye surekli suc ariyodum ama takdiri İlahi, verende Rabbim, alan da Rabbim, s imdi tekar hamileyim ama yine 7. haftada asiri kanamam oldu, parcalar gelince ben gitti bebegim heralde diy
e gittim doktora, hastanede surekli agladim, vajinal bakti kalp ati si var ama rahmin cevresi yogun kanama var dedi, hemen serum taktilar progenix igne 2 doz oldum hergun, igneler bitince kontrolde normal ultrasonda bakti, kalp atisi var dedi, istirahata devam hap verdi progestan, bugun son haplarim yarin kontrolum var, insallah hayirli haberleri almak istiyorum, doktor banada 1adet gordukten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben ayni seyleri yasarim korkusuyla 1.5 yil dusunmedim bebek, psikolojim cok bozulmustu, ama simdiki aklim olsa hemen denerdim, teselli olurdu bana, tparlanirdim,sanada tavsiyem, doktor ne kadar sure diyosa o kadarbekle ve hamile kalmayi dusun, Rabbim en kisa zamanda toparlanmani nasip etsin ve hayirlisiyla bir evlat versin canim, ilk hamileligimde kk dan haberim olsaydi moralimi cabuk toplardim, insanlarla paylasinca rahatliyosun,senin gibi dusuk yapip hamile kalanlari okuyunca umudun artiyo, o yuzden moralini yuks ek tut canim, Allaha emanet ol
Alintidir......

bnm yasadiklarim
Cnm bnde senin yasadiklarini yasadim 10. Haftada bebegin kalbi durdu
Hapla dusuruldu 6. Haftada kalmisti gelismemisti 3 ay korunma surem vardi
Ondan sonra calismalara basladik 9 ay sonra hamile kaldim hersey yolundaken
Sali gunu kahverengi akinti geldi hastaneye gittim bos gebelik defi 6+2 cogu zaman 8. Haftada nile bebek gorulur gec dollenme olasiligi yuksek eve yolladi kadin dusecek defi siddetli kanama sonucu dedi
Halen kahverengi akinti var dun biraz kan gordum sali gunu kafin dogumcuda randevum var
Iyi veya kotu ortaya cikacak ins bebis benimlefir
Hic agrim sizim yok gebelige dair belirtide yok
dusunmekten kendimi alamiyorum

kızlar pervane güzel haber vercek gibi ne dersiniz

ben de cok begeniyorum tablosu
ama gribim diyor
atesinin o sebepten yukselme ihtimali var diye temkinli olmak gerekiyor gibi geliyor
ama nedense hamile kalanlarin cogu adete birkac gun kala grip gibi briseyler geciriyor atesi de cok asiri etkilemiyor
ornek fatos, ben

gurbetguzeli
kanamali hamilelik gecirenler var
dilerim sen de onlardan birisindir ve bebegin seninledir
erken donemdeydin aslinda dusuk gerceklesmis olsa bir anda kanaman siddetlenir karin agrisiyla birlikte bebegini kaybederdin
ama sen oyle birsey yok diyorsun
utrasona giriyor musun surekli gelisme var mi hic
ne diycegimi bilmiyorum Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun canim

ya sadece bebek için ağlamıyorum. genel. çoğu şey kötü gidior sanki. bu halimi de sevmiyorum. karamsar ve memnuniyetsiz olmak istemiorum ama bu aralar ii değilim pek

ya sadece bebek için ağlamıyorum. genel. çoğu şey kötü gidior sanki. bu halimi de sevmiyorum. karamsar ve memnuniyetsiz olmak istemiorum ama bu aralar ii değilim pek

bazi donem boyle hisler olabiliyor canim
bol bol yuruyus yap zihnin dinlenir
sevdigin insanlarla birlikte olmaktan mutlu oldugun insanlarla gezmeye git, kafede otur eglen seni rahatlatirlar

kızlar su resme baksanıza ınsl..bır gun bızde yasarızzz

ah canım ya ne çok beklettiler seni, bir çok şey duyuyoruz doktorlar hata da yapıyor,inşalah öyledir

Every cNm evet sancim yok agrim yok ins bebisim bnmledir

en dibe vurunca yerden güç alarak zıplar daha yukarılara çıkarsın canım benim, öyle olur geldi mi herşey birden gelir ama güçlü ol, geçecek göreceksin. ben de spor yap derim, seratonin (mutluluk hormonu) salgılatır, spor iyidir.

Gurbetgüzeli
canım benım de 5 haftalıkken kahve lekelerim oldu
ve biir akşam pıhtı şeklinde kan geldi aklım gitti
ve doktorum uzakta olduğu için aradım ve o bana düşük önleyici bir iğne söyledi onu yaptırdım sağlık ocağına ve leke kan hepsi bitti
belki o iğneyi olmasaydım Allah korusun kanamam artacaktı bilemiyorum
senin doktorun ne diyor kaçıncı haftadasın

tablon super
umarim hastaligin etkilemiyordur canim bence cok etkilemez gripte ben cogu zaman atessiz oluyorum
umairm sonu bebektir canim gidecekken gitmeye gerek kalmaz (teste), bana bunu keep demisti ve hakli cikti

umarım etkiilemiyrdur canım dediğin gibi keepin haklı çıktığı gibi bu ayda sen haklı çıkarsın inş. teste gitmemize gerek kalmaz Raabbim biliyor ya eşimin gözünde ki o korkuyu hissedebiliyorum çok hassastır incitir test vermek bile onu en çok bundan korkuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…