canım ya hastasın diye söylüyorum hani bi test yapsan 20-25mlUluk, bu ay çıkar artık sende bence. Yine de sen bilirsin. İnşallah bu yükseliş bebiş yükselişidir.
kızlar pervane güzel haber vercek gibi ne dersiniz
ben ondan umutluyum da onu umutlandırmayım diyorum
ben de cok begeniyorum tablosu
ama gribim diyor
atesinin o sebepten yukselme ihtimali var diye temkinli olmak gerekiyor gibi geliyor
ama nedense hamile kalanlarin cogu adete birkac gun kala grip gibi briseyler geciriyor atesi de cok asiri etkilemiyor
ornek fatos, ben
hmm bendee asılamayı turgut bey e yaptırdımm sonrasında turgut bey acıbademe gıttı bende pesınden acıbademe gıttım onun yerıdene benı ılk dr olan arzu hnmgeldıı aslında asılamayı arzu hnm ve turgut bey ıkısı yaptılar hehe nurettın beyde ıyı denılıyr du ama bızım ark..grubundan tavsıye ettlr turgut beyı oyussden dırek ona gıttı yanı arzu hnmda zaten ılkevlendıgımde huma dan tanımıztımmm nerde otruyorsun cnmm ınsl...rabbım gobesıgınııı bos bırakmaz hayırlı bebek--lerrrrrrrrrrrr gelır heheh cunku ben esıme dıyormm aralık ocak gıb ı tup dusunuyoruss da ıkı tane bır kıs bır oglan olsunkı 4 senelık acıgı ancak kapatırız dıyorum hehehehhe ıyı degılmı cnm yasın kaccc ısmın ndr??ben suzan 24 yasındayımm belsın deyımm ya senn
belkide muayene kapılarında karşılaşıyosunuzdurdüşünsene ay bu suzan bu lillum mu hahaha
tatlım ff senin çizgiyi çok geç çekmiş bence daha önce olmalı diye düşünüyorum eğer bugün gelmezse kırmızılar inşallah gelmez ateş de çok iyi gidiyor belki halay hazırlıklarına başlasak iyi olur hıinşallah bebiş seninledir
canım pazartesi çıkan 20mluluk testle bugün de çıkar. Ya da kan testinde kesin çıkar. İlaç içme tabi şimdi, ya varsa (inşallah vardır) ateşi gün içinde de takip et de bari fazla yükselmesin, biliyorsun o da zararlı bebeğeşu değerde ki mi bilmiyorum ama evde bi test var pazartesiye kadar olmazsam pazartesi yapayım diyorum canım yaa öyle korkuyorum ki eşim kaç kere acile götürmek istedi çok hasta olunca gitmedim gidemedim ilaçta içmiyorum şimdi gitsem desem korunmuyorum diye ya kan testi isteyecek ya daha günün geçmediğinden sorun olmaz diyeccek ikiside istemediğim şeyler ilaç içmek istemiyorum ya varsa diye kan testineden de korkuyorum yoktur diye off Allahım bu ne yaman çelişki(
canım ilk sayfamıza bak orada epeyce uzun anlatıyor, tek tek söyleyerek zor olur, fertility friende üye ol, oradan yapıyoruz yorumlarıya kızlar ben bu ateş ölçme yönteminden hiç ama hiç bi şey anlamadım ben degerlerimi ölçüp yazsam yorumlayabilir misiniz:44:
canıııım, seni böyle umutlu görmek çok güzel. Sen de bilirsin gerçi de, o genetik incelemeden büyük çoğunlukla bir sonuç çıkmıyor ya da çıksa da elden gelen bir şey çıkmıyor. Yinede minicik bir ihtimal değerlendirilmeli mi bilemem..İnşallah çabucak kucağına alırsın bebeğini..Biz de seni çok seviyoruzselam kızlaaaar. yine beeeen. biraz kk'dan uzak kalayım demiştim ama bi gün sürdükızlar sizi gerçekten seviyorum. destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. kendimi iyi hissediyorum. önümüzdeki maçlara bakmak istiyorum. inşallah böyle bir acıyı yaşamam, kimse de yaşamasın. bugün dr'a gittim. genetik analiz istedi benden ve eşimden. eğer istersek kürtaj materyaline de genetik inceleme yapılabilirmiş. yani aslında böyle bir inceleme istiyorum ama bir yandan da kürtaj olmak istemiyorum. o beni daha çok etkiliyor. erken hafta olduğu için kendiliğinden de düşer dedi. böyle işte..ha bi de bir süre çocuk falan istemiyorum demiştim ya o da yalanmış istiyorum her şeye rağmen
evdeki test kaç mlu canım senin?su iç bol bol,en yapabileceğin o...ah yaz çıkışı hava bi iyi bi kötü tabi böyle oluyorefesudem ve keeppcimmm inş. siz haklı çıkarsınız inş. benim için kurulur halay takımı bu kezz:)
keep öksürüğüm iyice arttı valla kötüleşiyorum Allah sonumu hayr etsin
evdeki test kaç mlu canım senin?su iç bol bol,en yapabileceğin o...ah yaz çıkışı hava bi iyi bi kötü tabi böyle oluyor
Sıkı sıkı giyinmişsindir canım, iyi etmişsin..ben de pazartesi dikkat etmeliyim, gideceğim yer İzmir ile 5-6 derece fark ediyor. Yaa every, ovulasyon testleri çok negatif kaçırmayacağım herhalde ya da bu ay yumi mi olmayacak nedir, benim şimdiden çift çizgi çıkardı bu zamana...hakkımda hayırlısı, olsa dert olmasa dertTam hastalik zamani havalar degisirken
Bizde de 10derece ve cok sert ruzgar var ama yine de bugun iyi yuruyus yaptim giyinip
Sıkı sıkı giyinmişsindir canım, iyi etmişsin..ben de pazartesi dikkat etmeliyim, gideceğim yer İzmir ile 5-6 derece fark ediyor. Yaa every, ovulasyon testleri çok negatif kaçırmayacağım herhalde ya da bu ay yumi mi olmayacak nedir, benim şimdiden çift çizgi çıkardı bu zamana...hakkımda hayırlısı, olsa dert olmasa dert
evdeki test kaç mlu canım senin?su iç bol bol,en yapabileceğin o...ah yaz çıkışı hava bi iyi bi kötü tabi böyle oluyor
valla bu aydan çok umutluyum (sanki diğer aylardan az umutluydum daKesinlikle kacirmazsin hic gerilme hatta dondugunde direk verimli gunler olur esini de ozlersinsonucta verimli zaman birkac gun suruyor
ohhoo onlar ne öyle yaa, yapma canım onlarda çıkmayabilir. Kocan üşenmezse gidiversin bi eczaneye 20-25 mluluk alsın, onda çıkar artık 12 dpodacanım şimdi baktım da iki kelime karşısı bi 100 mlu bi de 200 diyor bi de adet gününden itibaren sonuç verir diyor
selam kızlaaaar. yine beeeen. biraz kk'dan uzak kalayım demiştim ama bi gün sürdükızlar sizi gerçekten seviyorum. destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. kendimi iyi hissediyorum. önümüzdeki maçlara bakmak istiyorum. inşallah böyle bir acıyı yaşamam, kimse de yaşamasın. bugün dr'a gittim. genetik analiz istedi benden ve eşimden. eğer istersek kürtaj materyaline de genetik inceleme yapılabilirmiş. yani aslında böyle bir inceleme istiyorum ama bir yandan da kürtaj olmak istemiyorum. o beni daha çok etkiliyor. erken hafta olduğu için kendiliğinden de düşer dedi. böyle işte..ha bi de bir süre çocuk falan istemiyorum demiştim ya o da yalanmış istiyorum her şeye rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?