Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ya hastasın diye söylüyorum hani bi test yapsan 20-25mlUluk, bu ay çıkar artık sende bence. Yine de sen bilirsin. İnşallah bu yükseliş bebiş yükselişidir.

şu değerde ki mi bilmiyorum ama evde bi test var pazartesiye kadar olmazsam pazartesi yapayım diyorum canım yaa öyle korkuyorum ki eşim kaç kere acile götürmek istedi çok hasta olunca gitmedim gidemedim ilaçta içmiyorum şimdi gitsem desem korunmuyorum diye ya kan testi isteyecek ya daha günün geçmediğinden sorun olmaz diyeccek ikiside istemediğim şeyler ilaç içmek istemiyorum ya varsa diye kan testineden de korkuyorum yoktur diye off Allahım bu ne yaman çelişki (

çok tatlısınız kızlar yaaaa
Rabbim kulunu yalancı çıkarmak istemezmiş inş. sizinde benim haakımda ki zannınız doğru çıkar :))ne diyeyim ki :))

bende turgut beye çok gittim ama nurettin hocada süper ya çok seviyorum ben
inş. tüpe gerek kalmaz sana canım
28 yaşındayım canım adım melis
açık adres vermeyim kız özelden atarım istersen
anasınıfı öğretmeniyim
sen çalışıyomusun

belkide muayene kapılarında karşılaşıyosunuzdur düşünsene ay bu suzan bu lillum mu hahaha

sendemi kayserilisin yoksaaaaaaaa

ya kızlar ben bu ateş ölçme yönteminden hiç ama hiç bi şey anlamadım ben degerlerimi ölçüp yazsam yorumlayabilir misiniz:44:

selam kızlaaaar. yine beeeen. biraz kk'dan uzak kalayım demiştim ama bi gün sürdükızlar sizi gerçekten seviyorum. destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. kendimi iyi hissediyorum. önümüzdeki maçlara bakmak istiyorum. inşallah böyle bir acıyı yaşamam, kimse de yaşamasın. bugün dr'a gittim. genetik analiz istedi benden ve eşimden. eğer istersek kürtaj materyaline de genetik inceleme yapılabilirmiş. yani aslında böyle bir inceleme istiyorum ama bir yandan da kürtaj olmak istemiyorum. o beni daha çok etkiliyor. erken hafta olduğu için kendiliğinden de düşer dedi. böyle işte..ha bi de bir süre çocuk falan istemiyorum demiştim ya o da yalanmışistiyorum her şeye rağmen

bende öle düşündüm canım sanki daha önce oldu gibi ama bakalım hakkımıza hayırlısı olsun benden boşuna ümitlenme canım tecrübeyle sabit
sen bilmiyosun sanırım benm biraz sıkıntılı durumlar var,şansa kalmış bişey benimki biraz, bunada şükür yinede ,
halayı pervaneye hazırlayalımbence

canım umarım bebişin sağlıklıdır ve herşey yolundadır doktora gidemiyomusun tam anlamadım ama herşey düzelir inşAllah...

canım Rabbim tez zaman da tekrar yüzünü güldürsün inşAllah...

Son düzenleme:
canım pazartesi çıkan 20mluluk testle bugün de çıkar. Ya da kan testinde kesin çıkar. İlaç içme tabi şimdi, ya varsa (inşallah vardır) ateşi gün içinde de takip et de bari fazla yükselmesin, biliyorsun o da zararlı bebeğe

ya kızlar ben bu ateş ölçme yönteminden hiç ama hiç bi şey anlamadım ben degerlerimi ölçüp yazsam yorumlayabilir misiniz:44:
canım ilk sayfamıza bak orada epeyce uzun anlatıyor, tek tek söyleyerek zor olur, fertility friende üye ol, oradan yapıyoruz yorumları

canıııım, seni böyle umutlu görmek çok güzel. Sen de bilirsin gerçi de, o genetik incelemeden büyük çoğunlukla bir sonuç çıkmıyor ya da çıksa da elden gelen bir şey çıkmıyor. Yinede minicik bir ihtimal değerlendirilmeli mi bilemem..İnşallah çabucak kucağına alırsın bebeğini..Biz de seni çok seviyoruz

ayy ben de bi an "niye kimse yok" dedim. Cumartesi akşamı topikte kim olsun ki..Kızlaaar geliiiin
cumartesi akşamı topikte canlı müzik
sınırsız yerli içkiiiii
süpiriz konuklaaaarrr
veee zebbaha gaddar dens:118::118:

efesudem ve keeppcimmm inş. siz haklı çıkarsınız inş. benim için kurulur halay takımı bu kezz:)

keep öksürüğüm iyice arttı valla kötüleşiyorum Allah sonumu hayr etsin

efesudem ve keeppcimmm inş. siz haklı çıkarsınız inş. benim için kurulur halay takımı bu kezz:)

keep öksürüğüm iyice arttı valla kötüleşiyorum Allah sonumu hayr etsin
evdeki test kaç mlu canım senin?su iç bol bol,en yapabileceğin o...ah yaz çıkışı hava bi iyi bi kötü tabi böyle oluyor

Tam hastalik zamani havalar degisirken
Bizde de 10derece ve cok sert ruzgar var ama yine de bugun iyi yuruyus yaptim giyinip
Sıkı sıkı giyinmişsindir canım, iyi etmişsin..ben de pazartesi dikkat etmeliyim, gideceğim yer İzmir ile 5-6 derece fark ediyor. Yaa every, ovulasyon testleri çok negatif kaçırmayacağım herhalde ya da bu ay yumi mi olmayacak nedir, benim şimdiden çift çizgi çıkardı bu zamana...hakkımda hayırlısı, olsa dert olmasa dert

Kesinlikle kacirmazsin hic gerilme hatta dondugunde direk verimli gunler olur esini de ozlersin sonucta verimli zaman birkac gun suruyor

Kesinlikle kacirmazsin hic gerilme hatta dondugunde direk verimli gunler olur esini de ozlersin sonucta verimli zaman birkac gun suruyor
valla bu aydan çok umutluyum (sanki diğer aylardan az umutluydum da) Bu ay desteksiz son ayımız, gelecek ay zati kaçırıyoruz gibi görünüyor, sonraki ay akupunktur daha da yetmezse tüp artık nasıl olacaksa öyle olsun...9 ay demişti ya, böyle korkutunca oluyor diye "bak geldin geldin yoksa iğneye götüreceğim seni"

ah canım ya istenmez mı yaa....
bugun benım esım bana mesaj atmıs:
''artık hayatımda senden bır parça olmasını istiyorum''
içim acıyor....
ben anne olmak eşimi baba yapmak istiyorum be kızlarrr...

keep
paylaştıgın yenı dogmus bebek ve anne resmi varya...ömürlük o olay yaaa nasıl tarifsiz bir mutluluktur buuuu diilmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…