ohhoo onlar ne öyle yaa, yapma canım onlarda çıkmayabilir. Kocan üşenmezse gidiversin bi eczaneye 20-25 mluluk alsın, onda çıkar artık 12 dpoda
onu ben paylaşmadım kiiah canım ya istenmez mı yaa....
bugun benım esım bana mesaj atmıs:
''artık hayatımda senden bır parça olmasını istiyorum''
içim acıyor....
ben anne olmak eşimi baba yapmak istiyorum be kızlarrr...
keep
paylaştıgın yenı dogmus bebek ve anne resmi varya...ömürlük o olay yaaa nasıl tarifsiz bir mutluluktur buuuu diilmi????
onu ben paylaşmadım kiiama evet, gerçekten öyle..bi de gülmüş sanki pek şirin
hasta diye söylüyorum canım tabi benim söylememle bişey değişmez ama dpo 12 ile 14 aynı zatencanlaaar
pervan evet umut vaadedıyor ama bence test yapmak ıcın beklemek ıstıyorsa beklesın.
dpo 13 de hatta son gun bıle dusebılır bu ates. ınsallah pervanenın dusmez ama azcık daha beklesın
aylarca erkenden testlerı yapıp o yıkımı yasayan bırı olarak soluorum bunları.
ıstemem bole bı uzuntuyu yasasın
canlaaar
pervan evet umut vaadedıyor ama bence test yapmak ıcın beklemek ıstıyorsa beklesın.
dpo 13 de hatta son gun bıle dusebılır bu ates. ınsallah pervanenın dusmez ama azcık daha beklesın
aylarca erkenden testlerı yapıp o yıkımı yasayan bırı olarak soluorum bunları.
ıstemem bole bı uzuntuyu yasasın
selam kızlaaaar. yine beeeen. biraz kk'dan uzak kalayım demiştim ama bi gün sürdükızlar sizi gerçekten seviyorum. destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. kendimi iyi hissediyorum. önümüzdeki maçlara bakmak istiyorum. inşallah böyle bir acıyı yaşamam, kimse de yaşamasın. bugün dr'a gittim. genetik analiz istedi benden ve eşimden. eğer istersek kürtaj materyaline de genetik inceleme yapılabilirmiş. yani aslında böyle bir inceleme istiyorum ama bir yandan da kürtaj olmak istemiyorum. o beni daha çok etkiliyor. erken hafta olduğu için kendiliğinden de düşer dedi. böyle işte..ha bi de bir süre çocuk falan istemiyorum demiştim ya o da yalanmış istiyorum her şeye rağmen
şenay biliyor musun bu ay benim de aklımdan erkenden test yapmak geçiyordu ama almayı unuttum..
neden diye soracak olursan şimdi ben hep dpo 13-14 e kadar bekliyorum ateşim düşüyor negatifi görmüş oluyorum kendimce. ve hiç test yapmıyorum
ama erkenden yaparsam ekşın olur. hayalimde bi %50 umut olur.
kendimi çok bıraktım ya insan arada ümitlenmek istiyor.. onun da tadını yaşamak istiyor. ateş düşünce bi anlamı olmuyor. ama erken test yaparsam içimde bi ümitle test yaparım..:111:
sanırım psikopata bağladım
Allah rahmet eylesin..4 asker şehit
5 asker yaralı..
hakkarı cukurcada vatansız kopeklerın koydugu mayın patlaması sonucu...
kııız karanfilce sana nooolduuu??
anaaam şaşkınlık icerisindeyim. bi sen vardın bıde olımbera vardı sakinliğini örnek aldıgım. hep sen derdın bekle yapma falan dıe.
demek kendını salma ısını bıraz abartınca ınsan ılla bı eksın olsun dıe kuduruyo...ayyy bu ıs bıze sadistlik de getirio hatunlar solıım sıze
sırf eksın olsun dıe erken testlerle negatıf gorme ıhtımalını goze almak
canım sen hamile kalabiliyorsun ve inşallah yine kalacaksın.
Sanırım sende de pıhtılaşma var inşallah bir dahaki gebeliğinde gereken önlemler alınır ve bebeğine sağlıcakla kavuşursun.
kız öyle deme valla ümitle koşa koşa eczaneye gidip test yaptığım günleri özledim.
o zman insanın içinde en azından test yapana kadar bi mutluluk oluyor..
hakkatn kafayı yedm ben
bende de var tabi o korku.HAMİLE KALABİLMEK
ve
BUNU BİLİYOR OLMAK ...
bence bu cok önemli bir durum...
nedense bende garıp bır korku olustu. sımdı tamam erkek ınfertılıtesı yuzunden hamıle kalamıyorum. bende sımdılık yapılan klasık testlerle bı sorun gorunmuo.
ama ya tedavı olur da ne bılıım mesela onlarca ay gectıkten sonra drun bırı cıkıpta ya bıde sende suna bakalım dııp de bende de aslında ıcerlerde gebelıgı onleyen bısı cıkarsa
su anda farkında bıle olmadıgım baska sorunlarım varsa aslında..
ıste bu sorular da var aklımda. sadece erkek ınfertılıtesıyle spermlerle dolu dııl kafam.
ıcım en azından su yonden rahat dıyemıyorum...
cunku bu kadar zamana ıstege ve ugrasa ragmen hıc ama hıc anne olabılecegımle ılgılı en ufak bır belırtı goremedım...
valla bende de tam tersı ya
mesela dpo 12 de test yapıpda orda negatıfı gormektense kendımı 1 gun daha hamıle farzedıp yalancıktan ya hamıleysem dııp garıp onlemler alarak o hamıle olma ıhtımalımı dpo 14de atesımın dustugunu gorene kadar 2 gun fazladan hıssetmek daha buyuk bı haz verıo bana
buna sebep belkı de her test yapısımda teste ıdrarı damlatırken daha 'zaten negatıf cıkacak da hadı neyse' dıyo olmam da olabılır
bende de var tabi o korku.
mesela geçen bahar söylei hakkaten araştırdım doğru.
yumurtanın normal büyüklüğü 17-18 gibi imiş 22 den büyük olursa hamile olma şansı azalıyormuş.
mübarek benimkiler de dana gözü gibi 24-25 mm oluyor hep.
demek ki ondan olmuyor.
nasıl bi çözümü olur bilmiyorum tek çözüm çatlatma iğnesinin erken yapılmasıymış ama benim de 24 mm ken yapıldı aşılamada.
ben dpo 14 ü görene kadar daha hiç kendimi hamile hissetmediğim için çok bişey farketmiyor zaten test de yapmazdm ama bu ay böyle bi duygu içine girdim işte. neyse ben testi aldım ettim diyene kadar daha almadan ateşten anlarım zaten.
yaaa ıste benım ısyanım aslında buna...nasıl oluyorda boyle bır sey varken dr asılama yapabılıyor?
asılama yapabılcek nıtelıkte bı dr ama yumurta oyle buyuk olunca sansın azaldıgını ıgneyı erken yapıp sansı artırması gerektıgını bılmıyor!
ay kımlere emanetız yaa?
bak mesela bnm temmuzdakı yumurtamda 24 mm dı daha catlamamıstı. o ay ıkı dr a bırden gıttım ıkısıde gordu 24 mm oldugunu
neden ıkısıde bole bıseyden bahsetmedı?
kız sende al barı test. vardır bunda da bı hayır. ıcıne dogdu belkıde
hayırlısı olsun hakkımızda
ohhoo onlar ne öyle yaa, yapma canım onlarda çıkmayabilir. Kocan üşenmezse gidiversin bi eczaneye 20-25 mluluk alsın, onda çıkar artık 12 dpoda
efesudem ve keeppcimmm inş. siz haklı çıkarsınız inş. benim için kurulur halay takımı bu kezz:)
keep öksürüğüm iyice arttı valla kötüleşiyorum Allah sonumu hayr etsin
4 asker şehit
5 asker yaralı..
hakkarı cukurcada vatansız kopeklerın koydugu mayın patlaması sonucu...
HAMİLE KALABİLMEK
ve
BUNU BİLİYOR OLMAK ...
bence bu cok önemli bir durum...
nedense bende garıp bır korku olustu. sımdı tamam erkek ınfertılıtesı yuzunden hamıle kalamıyorum. bende sımdılık yapılan klasık testlerle bı sorun gorunmuo.
ama ya tedavı olur da ne bılıım mesela onlarca ay gectıkten sonra drun bırı cıkıpta ya bıde sende suna bakalım dııp de bende de aslında ıcerlerde gebelıgı onleyen bısı cıkarsa
su anda farkında bıle olmadıgım baska sorunlarım varsa aslında..
ıste bu sorular da var aklımda. sadece erkek ınfertılıtesıyle spermlerle dolu dııl kafam.
ıcım en azından su yonden rahat dıyemıyorum...
cunku bu kadar zamana ıstege ve ugrasa ragmen hıc ama hıc anne olabılecegımle ılgılı en ufak bır belırtı goremedım...
bende de var tabi o korku.
mesela geçen bahar söylei hakkaten araştırdım doğru.
yumurtanın normal büyüklüğü 17-18 gibi imiş 22 den büyük olursa hamile olma şansı azalıyormuş.
mübarek benimkiler de dana gözü gibi 24-25 mm oluyor hep.
demek ki ondan olmuyor.
nasıl bi çözümü olur bilmiyorum tek çözüm çatlatma iğnesinin erken yapılmasıymış ama benim de 24 mm ken yapıldı aşılamada.
.
selam kızlar...
Dugunden geldık cok yorguunum..
Ve bı ayrıntı...
2*3 gundur goguslerım benı sasırtıyor
o malum sızlamalarım oldu bıkac defa cok sıddetlı
acaba mı? dedırttı bana bugun artık.
Cunku en onemlı belırtım buydu bnm..
Bılmıyorum belkıde karıstırıyorum ama Az da olsa umudum oldu...
Ins hayırlısı neyse o olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?