- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
bu ara topicin geneli çatlama evresinde sen çatladın sen çatlamadın sen,n çatlamana var benimki hala çatlamadı diye diye merakımızdan çatlıyoruz vallasonra herkes dppo zamanında olcak dıptıs dıptıs herkeste heycan başlıcak inşallah herkesin yüzü güler bu ay
yeni kalktım egelibide kahvaltı etsem süper olacak mehmet tunaya iyi bak bakeemm
iyiyim canım senin ateş düşmüş bugün çatlıyon galiba
iyiyim canım senin ateş düşmüş bugün çatlıyon galiba
DEryoş ayağını sürüdü merak etmeyinn
kalk git yap kahvaltını ben de öğle yemeğimi yiyip okula gideceğimm
Mehmet Tuna'm iyi meraktme depikliyor maşalah
DEryoş ayağını sürüdü merak etmeyinn
kalk git yap kahvaltını ben de öğle yemeğimi yiyip okula gideceğimm
Mehmet Tuna'm iyi meraktme depikliyor maşalah
öle hıssedebılır ama söle ızah et bende sorun olsa sen ne yapardınnn bu sorunu ıkimız atlatacagız ınsl..yanı kadın da kı sorunn kadının sorumlulgunda oldugu ıcın kadın daha cok sucluluk duyarrr ama esınden 1 spermde olsa tamamdır o yusden ben 4 senedır sureklı arastırıldım yaa sorunyok dıyrlar ama neden olmyr dıe esımde bana kızıyor o yusden bırak ıste sorunyokk kısmetse olacakdıe rabbım sabrımızı artırsın ve cucugumuzu brı an onc versın bıse ınsl... canımmmAnladığım kadarıyla şu anda eşim suçluluk psikolojisine girmiş durumda o yüzden benim ağlamamın onu daha kötü yapacağını düşünerek belli etmemeye çalıştım canım iyi mi yaptım bilmiyorum ama zaman gösterecek herhalde çünkü benim çöktüğümü görmesi eşimi daha büyük bir çöküntüye götürür diye düşündüm bakalım
diyosun hadi bakalım görelim deryanın kısmetini eylülün bereketini inşallah sevgili öğretmenler size kolay gelsin burda bebek özlemiyle yanıp tutşurken onlarca çocukla uğraşmak.......
öğretmenlik ne kadar alaşağı etmeye çalışılsa da harika bir meslek
kutsal...
birilerine bir şeyler öğretmenk,onu eğitmek
hele bazısının senin gibi olmak istemesi sana gıptayla bakması
çok güzel
ben lisedeyim koca dana benimkiler
12.günde çatlamış olabilirsin tatlım ff bu ay herkese erkenden erkenden çekiyo çizgiyi bakalım benim ne zaman çekcek
eveet ya tam evde battanıye altında nette takılma gunuymus bugun cıdden
yaa kızım anlatsana beeeeee
yemın edıyorum catladım
anamdayım demıs olsanda belkı gelırsın obur tarafa dıe hep bekledım
annenlere soledınmı
esın eve gıdınce ne yaptı
kayınvalıdeler gorumceler bılıomu
neler oluyo ordaaaaaaaa
canım şu ff deki test gününe beta + işaretlesen de yeşil yeşil olsa tablon
ben hep öyle hayal ediyorum yeşil çizgi böyle yansa yeşil yeşil
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
anaam kızlar bana bi korku bastı :18::18::18: rahim filmi perşembeye netleşti :18::18: panik atağım tutmaz umarım gerçi şimdiden başladı yaa :18::18: şu anesteziden korkuyom
günaydııın kızlaar
bu nasıl çatlamak canım ya her şeyim oynuyor..bu arada dünkü ovulasyon testi sonuçlarını gördünmü 5 saat ara ile olanları, ilk defa görüyorum öyle hızlı bir değişim sende hiç oldu mu öyle?
yokh burdasın. sana bişi sorayım. normalde silkusun kaç
kızlar 1 aydır devam eden kanamam vardı. doktora gittim rahmin kalınlaşmış, kürtajla kazınması gerekir dedi. bu konuda bilgisi olan varmı. genelde herkes inceliğinden yakınır. ilaç tedavisi falan yokmu. o kadar moralim bozulduki doktora bunu bile sormayı unutmuşumbitki kürü, ilaç vs. bilgisi olan varmı?
canım normalde 27 flndı ortalama. max 28.
ancak son 6 aydır dengesizleşmişti diyebilirim
24 ü de görmüştüm 30-31 i de bu süreçte..
ama normalde ortalamam 27-28 dir.
ve ne gariptirki bu ay hiçbişey yeyip içmeden yine 25 falanmış erken ovulasyon olmş.
aa olur mu hiç öyle, tekrar kontrole gidilir ilaçlar bitince hani temizlenip temizlenmediğini doğrulamak için..Git sen canım, boş ver dr. dememişse de demesinvalla öyle bi kontrol yok ben ne zaman kendimi merak edersem gitcem doktor çağırmadı kontrole filan nasıl iş anlamıyorum ilaç veriyosun sonra yaradımı bu ilaç bi yan etkisi oldumu tedavi bittimi merak etmiyorlarmı hiççç
canım 12.gün olma ihtimali var lillumun dediği gibi ama neden senin verimli günleri hemen adet bitişine atmış ki bu ff:44:sen kür falan yapıyor musun?
aa olur mu hiç öyle, tekrar kontrole gidilir ilaçlar bitince hani temizlenip temizlenmediğini doğrulamak için..Git sen canım, boş ver dr. dememişse de demesin
canım 12.gün olma ihtimali var lillumun dediği gibi ama neden senin verimli günleri hemen adet bitişine atmış ki bu ff:44:sen kür falan yapıyor musun?
kızlar, funda, yokh, every,pekbicici,lillum...tüm arkadaşlar, iyi ki varsınız, destek oluyorsunuz bu kötü zamanlarda. Bazen aklım şaşıyor, kendime inanamıyorum, bildiklerimi bilmez oluyorum, bi dengesizlik bi gariplikler...Allah sonumu hayretsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?