Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DEryoş ayağını sürüdü merak etmeyinn
yeni kalktım egeli bide kahvaltı etsem süper olacak mehmet tunaya iyi bak bakeemm

iyiyim canım senin ateş düşmüş bugün çatlıyon galiba

kalk git yap kahvaltını ben de öğle yemeğimi yiyip okula gideceğimm
Mehmet Tuna'm iyi meraktme depikliyor maşalah

iyiyim canım senin ateş düşmüş bugün çatlıyon galiba

işte inşallah sağlıklı bi yumoş geliyodur ateş basmalar başladı bende bu ovulasyon testi yapmıyorum öle akışına ateşe bıraktık işi inşallah çatlıyorumdur sende bu ateş ölçmüyosun bi alemiz önce herşeyi öğrenir tek tek yapmaya çalışırız sınra da tek tek bırakmaya biz kadınlarrrrrr

DEryoş ayağını sürüdü merak etmeyinn

kalk git yap kahvaltını ben de öğle yemeğimi yiyip okula gideceğimm
Mehmet Tuna'm iyi meraktme depikliyor maşalah

diyosun hadi bakalım görelim deryanın kısmetini eylülün bereketini inşallah sevgili öğretmenler size kolay gelsin burda bebek özlemiyle yanıp tutşurken onlarca çocukla uğraşmak.......

Every cim tşk ederim güzel dileklerin için

Bir de 21gün çörek otu demişsiniz ya bunu keçiboynuzu kürü ile birlikte yapabilir miyiz acaba?

öle hıssedebılır ama söle ızah et bende sorun olsa sen ne yapardınnn bu sorunu ıkimız atlatacagız ınsl..yanı kadın da kı sorunn kadının sorumlulgunda oldugu ıcın kadın daha cok sucluluk duyarrr ama esınden 1 spermde olsa tamamdır o yusden ben 4 senedır sureklı arastırıldım yaa sorunyok dıyrlar ama neden olmyr dıe esımde bana kızıyor o yusden bırak ıste sorunyokk kısmetse olacakdıe rabbım sabrımızı artırsın ve cucugumuzu brı an onc versın bıse ınsl... canımmm

[/QUOTE]

Hislerimi ne güzel dile getirdin canım biz onlar rahatsız olmasın üzülmesin diye dik durmaya çalışırken onlar bizi suçluyorlar yani
Benim sadece prolaktinim yüksekmiş onu da ilaçla çözeriz dedi dr. onun dışında bişey gözükmüyor
Allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş o yüzden sabır sabır sabır inşallah tabi

diyosun hadi bakalım görelim deryanın kısmetini eylülün bereketini inşallah sevgili öğretmenler size kolay gelsin burda bebek özlemiyle yanıp tutşurken onlarca çocukla uğraşmak.......

öğretmenlik ne kadar alaşağı etmeye çalışılsa da harika bir meslek
kutsal...
birilerine bir şeyler öğretmenk,onu eğitmek
hele bazısının senin gibi olmak istemesi sana gıptayla bakması
çok güzel
ben lisedeyim koca dana benimkiler

son sayfayı okudum sadece. yeni hamileler mi var

kardeşim de öyle hem lise hem ilkokul öğretmeni lisedekiler baya zorluyormuş bukadar güzel bir meslek niye ve nasıl alaşağı edilebilir aklım almıyor doğrusu

12.günde çatlamış olabilirsin tatlım ff bu ay herkese erkenden erkenden çekiyo çizgiyi bakalım benim ne zaman çekcek

sonradan düzeltmio mu ya. geçen ggün yumurta akını gördüm. hemde baya netti. bi kere daha görmüştüm ondan emin değilim. bu yumurta akından ne kadar sonra çatlanıo ki. birde ateşin ne kadar düşmesi gerek

yokh burdasın. sana bişi sorayım. normalde silkusun kaç

yaa dünden beri dışarlardayım bi girip yazamadım cnm haklısın valla
dün annemlere gittim işte
dayanamadım anneme söledim önce, çığlığı bastı nasıl zıplıyo sarıldı bana çok duygulandık
inananamadı bi türlü eminmisin kesinmi diye 100 kere sordu ayy anne dedim baymaa artık şimdilik böyle işte
eşim o akşam beni drdan almaya geldi arabada agzımdan bişi duymayı bkliyo bende aksine konuşmuyom
ne oldu beeeeee anlat artık dedi, hayırlısı olsun diyoruz galiba dedi. hı hııı dedim güldü anlat dedi, eve gidelim öyle dedim detaylı konuşcaz
snra eve gelince kahve yap son sigaramızı içerken konuşalım dedi (ben yeni paket almadım onada öyle demiştim bu son sigaramız olcak diye)
sonra kahve yaptım, başladım anlatmaya en başından. sonra lafım bitince gülmeye başladı
öyle mutlu olduki durup durup gülüyo kahkaha atıyo bana bakıp inanamıyo gibi ya dedim iyimisin
yaaa sevinçten naptığımı biliyomuyum ben dedi sonra sarıldık allahım şükürler olsn sana dedi kaç kere.
vee dün akşam kayınvalideye gittim.
içim içimi yiyo bekleyemedim herkesin bi arada olmasını sadece anne vardı evde ikmizken patlattım
müjdemi isterim dedim, noldu dedi babanne oluyosun dedim aaaaaaaaa dedi hayırlı olsun çok evindim dedi
agzı nasıl kulaklarında sonra hemen görümceleri aradı hala oluyosunuz diye
onlarda tabi çıglık çıglıga beni istediler tlfna nasıl mutlu oldu herkes..ee ne zmndır bekledikleri haber zaten.
işte böyle 2 gün geçirdim hala şaşkınım hala bi anlamış değilim.
rabbime sonsuz şükürler olsn devamını görmeyi nasip etsin ve tüm bekleyenlere bunu nasip etsin tüm dualarım bunun için..

canım şu ff deki test gününe beta + işaretlesen de yeşil yeşil olsa tablon
ben hep öyle hayal ediyorum yeşil çizgi böyle yansa yeşil yeşil

tabloyu hallettim canım tahmini çizgimide çektim artık yeşil yeşil

o kadar üzüldümkiii ne diyeceğimi bilemiyorum...
canım allah sana sabırların en büyüğünü versin..
inş en kısa zmnda tekrar saglıklı bi gebelik nasip olsun sana..

anaam kızlar bana bi korku bastı :18::18::18: rahim filmi perşembeye netleşti :18::18: panik atağım tutmaz umarım gerçi şimdiden başladı yaa :18::18: şu anesteziden korkuyom

fundammmmm korkma canım bak biçok kişi öyle diyor
panik atagında tutmaz inş kendini rahatlat bi şekildeeeeee kuzum
kov gitsin ataklarııııııııııııııı
kolayca atlatırsın inş güzel haberlerle bekliyorz..

günaydııın kızlaar

selam canım nasılsın seni merak ettim ne durumdasın cnm inş iyi bir gelişme olmuştur :26:
doktorum banada igneyi 3 günde bir verdi telaşlanmıyo degilim ama güveniyorumda ona inş bi sorun olmaz ...

canım idrarın durumu bile etkilemiştir belki, yediğin içtigin fln.
onuçta o gün yumoşladıgın belli olmuş artık saate takılma boşver çalışş sennnnnnn

kızlar 1 aydır devam eden kanamam vardı. doktora gittim rahmin kalınlaşmış, kürtajla kazınması gerekir dedi. bu konuda bilgisi olan varmı. genelde herkes inceliğinden yakınır. ilaç tedavisi falan yokmu. o kadar moralim bozulduki doktora bunu bile sormayı unutmuşum bitki kürü, ilaç vs. bilgisi olan varmı?

yokh burdasın. sana bişi sorayım. normalde silkusun kaç

canım normalde 27 flndı ortalama. max 28.
ancak son 6 aydır dengesizleşmişti diyebilirim
24 ü de görmüştüm 30-31 i de bu süreçte..
ama normalde ortalamam 27-28 dir.
ve ne gariptirki bu ay hiçbişey yeyip içmeden yine 25 falanmış erken ovulasyon olmş.

Son düzenleme:

hiç öyle bişey duymadım canım Allah şifa versin.. ama tek doktorla kalma bi doktora daha baktır bence:44: çünkü güven olmuyor bunlara maalesef

sanirim senin dongulerin 'rahim kendini hazirliyor dongulerde degisiklik oluyor' sozu var ya buyuklerin ona uyuyor

benim de
haziran 29 gun
temmuz 30 gun
mayis 25 gun
nisan 33 gun
baya baya dengesizlesmisti

aa olur mu hiç öyle, tekrar kontrole gidilir ilaçlar bitince hani temizlenip temizlenmediğini doğrulamak için..Git sen canım, boş ver dr. dememişse de demesin

My Ovulation Chart

tabloma bi bakar mısınız kızlar
canım 12.gün olma ihtimali var lillumun dediği gibi ama neden senin verimli günleri hemen adet bitişine atmış ki bu ff:44:sen kür falan yapıyor musun?

kızlar, funda, yokh, every,pekbicici,lillum...tüm arkadaşlar, iyi ki varsınız, destek oluyorsunuz bu kötü zamanlarda. Bazen aklım şaşıyor, kendime inanamıyorum, bildiklerimi bilmez oluyorum, bi dengesizlik bi gariplikler...Allah sonumu hayretsin..

sonumuzu Allah hayretsiiinnnn

keep sahi sizinle nezaman buluşuyoz biz bu akşam şenaylara gidiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…