Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rapor özelde çıkmıyo die biliyorum ben.o yüzden özel hastanedeki doktorumu bırakmak zorunda kaldım.çapaya gidiyorum.sanırsam iki aşılama sonrası tüp bebek için rapor veriliyor.ozaman raporun gecerli olduğu bir tüp bebek merkezine giderim die düşünüyorum.

9ay valla ne diyebilirim bilmiyorum.benim de 16.ay ama ne yazık ki adet oldum :-( bir sonraki döneme Allah kerim.....

bu ay umutlarımızdan birisi sensin tatlım inşallah iyi hamile haberlerini alırız baksana bu ay kimsede yumurta yok

ay siz böle deyince ben gaza geliyorum ya :) yok kız. bende pko var. sanmıyorum ki yumurtam oluşsun. yumurta dışında da pek bi sorun çıkmamıştı şimdiye kadar zaten. gerçi sorunsuz yıllarca olmayan da çok çift var. ben doğal yolla hamile kalacağımı düşünmüyorum nedense. benim umudum klomen :) geçen ayda hsg ye umut bağlamıştım

bende bu düşünceyle özeli bıraktım devlete gidiyorum da, ama özelde oluyorsa bileyim de özele gideyim yani :18:

bu pko doğuştan olan birşey mi

bu pko doğuştan olan birşey mi

tam bilmemekle birlikte olabilir. genetikle alakası varmış. benim kız kardeşimde var mesela. ki onunki daha ileri seviyede. adet görmede zorlanıyor. ben hep adet oluyordum ama geç oluyordum. bu arada annemde evlendikten iki yıl sonra çocuğu olmuş. acaba ondada pko mu vardı. bunu anneme dedim. ama ben çok düzenli adet oluyorum dedi. hep düzenliymiş

lilyumm

senin ciddi bi sağlık sorunuz yoksa ve yaşlarda gençse bence çok acele etme. çoğu doktor 1 yıl dolmadan tedavi bile yapmıyor. yapmamaları da doğru bence. bu tedavilerinde çoğu ciddi yan etkileri olan ve bünyeyi bozan bişi. sabırsızlık yapıp bunları erkenden kullanmak doğru değil bence. yumurtası bozuk bi kadın bile yılda bi kez düzgün yumurtlarmış. sabredip doğalı beklemek daha iyi bence. sen gene tetkiklerini ol. ama ilaçlar için acele etme bence. sadece bi tavsiye. acele etme diyenlere bende sinir oluyorum ama gerçektende doğru :)

topiğin gebe hatunları,

bu kasık batması mı nedir o nasıl oluyor yahu

sağ tarafımda hafif bi ağrı var. gebeliğe yormuyorum çünkü gebeliğin her türlü belirtisini gördüm ve artık inanmıyorum. ama şu kasık batması olayını da merak ediyorum nasıl bişi ki.

vardığım yeri kurutuyorum ya :) ben geliom topic te kimse kalmıyor

topiğin gebe hatunları,

bu kasık batması mı nedir o nasıl oluyor yahu

anlik birsey
birkac saniye suruyor
sagda ya da solda
pit pit atma gibi birsey olabilir igne batiyor gibi aci veren
ya da anlik birsey yuvarlaniyor gibi agri veren
genelde kisa sureli bir hareketlilik oluyor kasiklarda
bilmem anlatabildim mi ben boyle birsey yasadim ilk gunler

ya bide şey sorsam kasıklarda derken bu karında yumurtalığın olduğu yer mi başka bi yer mi

hemen rahmin ustunde sagda solda
yumurtaliklarin oldugu yerde yani

adet zamnı da ağrıyan yerde yani. bende aktiflik var ama inanmıyorum ben bu sefer de kanmayacağım haftaya cumartesi test yapcam hasta olmazsam. olursam zaten gerek yok da olmazsam pazr mı yapsam. ola ki hamile olursam havuza gitmemezlik etmeyeyim diorum ctesi haavuz günü.

çift çizgiyi görmekle de bitmiorki iş, beta hcg nin artışı olcak mı olmayacak mı, kimyasal mı normal mi, hadi kese göründü diyelim dokuz ay sağlıkla devam etcek mi??

bi hırs çifti beklioz ama ben diğer durumlardan da korkuyorum. hayırlısı olur inş.

ee kızlar napıosunuz ya. pc nin başında bakıp bakıp duruyorum. sayfayı yenileyip duruyorum ya :) karnımı da doyurmadım henüz. bu aralar çok stresli geçio günlerim. benim velet tutunmaz sankim :)

a 101 ve bim e istediğim şeyler gelmiş ya. kaçırdım. kalmış mı diye gidip bakmaya da eriniyorum. yarın bakim bari. balık tavası almak istiyordum. ikisine de gelmiş. kullanan var mı balık tavası

9ay, bu ağlamaları bizden iyi kimse bilemez sanırım. Yine de önünde yapacak birşeylerin olması güzel bence. Tüp haberlerine ben hep sevinmişimdir. İnşallah kısa zamanda sonuç verir canım benim.

canım halihazırda bir teşhisin ve bir de tedavin varken ben olsam öyle işlere girmezdim ama senin kararın tabi ki

kızlar doktor bana alttan ultrasonla bakmıştı. Ne yumurtam var ne de büyüyünce yumurta olan foliküllerden var. Şu an resmen kısırım yani Ateşime bakmışsınız, sağ olun, o kadar duygulandım ki biliyorum iyi niyetinizle söylüyorsunuz ama bu umutlar çok yordu beni bu ay. Şu testlerimi olayım hele, tedavimi bulayım ben de umutlu olacağım. Misal bu ay kupkuru geçiyordu, ayıptır söylemesi şööle güzel bir creamy gördüm bugün, sevindim (creamy bile bu ay beni sevindirdi ya bu alt takımlarıma diyecek laf bulamıyorum)..Şimdi (bir kez daha) adet olmak için umutlanıyorum. Etraftan bir sürü şey duyuyorum çünkü yok erken menopoz yok kanser Bir an önce kırmızılar gelsin, testlerimi olayım ve ben de yoluma bakayım istiyorum.

9ay en kısa zamanda bu olumsuz havadan kurtulmanı umut ediyorum

şenay geçmiş olsun ccanım

baharcım kendine iyi bak senin bomba gibi döneceğine inanıyorum

ben üç gün içinde anlayacağım yumurta oldu mu olmadı mı
every söylemişti 7 gün geç olabilir diye
dün yumurtlamış olabilirim daha önce görmediğim eggwhite akıntı gördüm
hakkaten yumurta akı
daha önce vardı da ben mi bilmediğim için farketmiyordum
ha bi de yumurtlama değilse o akıntının işi ne bende

keep ben de 8 aydır olmuyorken doktora gitmiştim. 14. mü 16. günüm mü neydi. yumurta oluşmamış, daha öncede oluşmuş bi görüntüsü yok dedi. bende çok şaşırdım. o zamn nasıl adet oluyorum dedim. aynı şey mi bilmiorum tabi. senn yumurtalık rezervin vardır gene bence. hormon testlerin yapılmışmıydı. bi tanesi yumurtalık rezervinin kalitesini gösteriyor diolardı.

böle durumlarda da diyecek bişey bulamıyorum. Allah hayırlısıyla hayırlı vakitte hayırlı bi evlat verir sana inş.

Kızlar selam. Sizinle bir vide o paylaşmak istedim. Çocuklarına bir gün önce topladıkları cadılar bayramı şekerlerini yediğini söyleyen anne ve babalara çocukların tepkisi: YouTube Challenge - I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy - YouTube

Canım senin geçen aylarda olmuyor muydu yumurtan? Belki sadece bu ay böyle olmuştur

Evet canım ya belki de ondandır bir yıldan sonra "kısırlık" kelimelerini görüyosun dosyada

Sende mi tüp bebeğe başlayacaksın? Benim doktorum bir hastaneye bağlı değil. Muayenesi var. O rapor yazıyor. Bazı şartları var. Örneğin endometriozis hastası olmak bunlardan biri. Bu nedenle biz devletin karşılayacağını düşünüyoruz. Ama öncesinde 2 aşılama istiyor devlet. Benim doktorum aşılamanın benim sağlığım açısından iyi olmadığını raporlayacak. Eğer kabul edilirse doğrudan tüp bebeğe geçeceğiz. Ben de aslında bilmiyorum. Bana ameliyattan sonra böyle anlatmıştı. Haftaya daha detaylı öğreneceğim. O zaman da paylaşırım.

Allah sana da sabır versin canım. Valla benim doktorum ve yazacağım dedi ama nasıl yapacak ki bende bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…