bu ay umutlarımızdan birisi sensin tatlım inşallah iyi hamile haberlerini alırız baksana bu ay kimsede yumurta yok
rapor özelde çıkmıyo die biliyorum ben.o yüzden özel hastanedeki doktorumu bırakmak zorunda kaldım.çapaya gidiyorum.sanırsam iki aşılama sonrası tüp bebek için rapor veriliyor.ozaman raporun gecerli olduğu bir tüp bebek merkezine giderim die düşünüyorum.
9ay valla ne diyebilirim bilmiyorum.benim de 16.ay ama ne yazık ki adet oldum :-( bir sonraki döneme Allah kerim.....
ay siz böle deyince ben gaza geliyorum ya :) yok kız. bende pko var. sanmıyorum ki yumurtam oluşsun. yumurta dışında da pek bi sorun çıkmamıştı şimdiye kadar zaten. gerçi sorunsuz yıllarca olmayan da çok çift var. ben doğal yolla hamile kalacağımı düşünmüyorum nedense. benim umudum klomen :) geçen ayda hsg ye umut bağlamıştım
bu pko doğuştan olan birşey mi
vardığım yeri kurutuyorum ya :) ben geliom topic te kimse kalmıyor
topiğin gebe hatunları,
bu kasık batması mı nedir o nasıl oluyor yahu
anlik birsey
birkac saniye suruyor
sagda ya da solda
pit pit atma gibi birsey olabilir igne batiyor gibi aci veren
ya da anlik birsey yuvarlaniyor gibi agri veren
genelde kisa sureli bir hareketlilik oluyor kasiklarda
bilmem anlatabildim mi ben boyle birsey yasadim ilk gunler
ya bide şey sorsamkasıklarda derken bu karında yumurtalığın olduğu yer mi başka bi yer mi
hemen rahmin ustunde sagda solda
yumurtaliklarin oldugu yerde yani
9ay, bu ağlamaları bizden iyi kimse bilemez sanırım. Yine de önünde yapacak birşeylerin olması güzel bence. Tüp haberlerine ben hep sevinmişimdir. İnşallah kısa zamanda sonuç verir canım benim.Canım arkadaşlarım. Benim bugün ateşim düştü.
My Ovulation Chart
Artık anladım ki ben doğal yollarla hamile kalamayacağım. Ümitlenmek durumu kabullenmemek oluyor. Sabah ateşimi görünce çok üzüldüm. O zmandan beri kendimi tutamıyorum ağlıyorum. Eşim beni teselli etti ama sonra onunda morali bozuldu. İkimizde çok üzgünüz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ben her ay hamileymişim gibi davrandım. Yediğime, içtiğime, giyindiklerime, hareketlerime çok dikkat ettim. Ateş ölçtüm, yumurtlama kiti kullandım, bu ay preseed jel bile kullandım. Eşimin de morfolojisi düşük diye günde 8 tane haptan oluşan vitamin karışımı kullanyordu. Sıcak banyo yapmıyor, sıkı giyinmiyor, sigara içilen ortamlara girmiyor, migreni bile tutsa ilaç almıyordu.
Haftaya cumartesi için doktorumdan randevu aldık. Bu ay artık rapor hazırlanması, tüp bebek merkezi seçimiyle geçecek. Önümüzdeki ay artık tüp bebeğe başlıyorum. Nasıl izin alacağım onu da bilmiyorumNasıl iğne olacağım her gün. Kimse sevmez iğneyi. Ben de hiç sevmiyorum. Ondan bile korkuyorum. Nasıl altından kalkacağım
İnsanlar ne güçlü. Nasıl yıllarca deneyip yine devam edebiliyorlar. Ne güzel. Benim bu ay 10. ayımdı. Ama hiç gücüm kalmadı
canım halihazırda bir teşhisin ve bir de tedavin varken ben olsam öyle işlere girmezdim ama senin kararın tabi kikızlar kocayla anlaşıcam ya önümüzdeki ay benim dediklerimi yapar yada çocuk lafı bile etmesin bana enfeksiyonum vardı ya dikkat etmemiz gerekiyo dediğim halde hiç oralı olmadı bu ay böle ben bu ay maydanoz süt buharını deniyeyim eşimede keçi boynuzu içireyim diyorum bunların yan etkisi olur mu sizce????????? bide fındık fıstık bal karışımı hazırlarım ona hergün yesin
stres yapmiim takılmiim diyorum ama malesef pek beceremiyorum bu ay gerçekten sarsıldım ateş tablom karşısında resmen çatlamadım(
Rabbim bekletmeden hemencecik hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
9ay, bu ağlamaları bizden iyi kimse bilemez sanırım. Yine de önünde yapacak birşeylerin olması güzel bence. Tüp haberlerine ben hep sevinmişimdir. İnşallah kısa zamanda sonuç verir canım benim.
canım halihazırda bir teşhisin ve bir de tedavin varken ben olsam öyle işlere girmezdim ama senin kararın tabi ki
kızlar doktor bana alttan ultrasonla bakmıştı. Ne yumurtam var ne de büyüyünce yumurta olan foliküllerden var. Şu an resmen kısırım yaniAteşime bakmışsınız, sağ olun, o kadar duygulandım ki biliyorum iyi niyetinizle söylüyorsunuz ama bu umutlar çok yordu beni bu ay. Şu testlerimi olayım hele, tedavimi bulayım ben de umutlu olacağım. Misal bu ay kupkuru geçiyordu, ayıptır söylemesi şööle güzel bir creamy gördüm bugün, sevindim (creamy bile bu ay beni sevindirdi ya bu alt takımlarıma diyecek laf bulamıyorum)..Şimdi (bir kez daha) adet olmak için umutlanıyorum. Etraftan bir sürü şey duyuyorum çünkü yok erken menopoz yok kanser Bir an önce kırmızılar gelsin, testlerimi olayım ve ben de yoluma bakayım istiyorum.
tam bu dönemler en zor dönemler. çünkğ bir umut bir yıl dolmadan doğal yolla hamile kalmayı bekler insan. bi yıl dolmaya yakın umutsuzluk başlıyor maalesef. ama sonra bi kabullenme geliyor. adet dönemleri üzüntüsü biraz daha az oluyor sanki. en azından tedavisi olması güzel bişi. buna da şükretmemiz lazım.
benimde 1,5 yıl oldu hala tedaviye başlamadım. bende rapor çıkarmak için devlete gidiorum. sen nerden çıkarcaksın raporu. özelden oluyor mu.
hayırlısı diyelim. üzülmemek elde değil, üzülme demeyeceğim ama az üzül olur mu
rapor özelde çıkmıyo die biliyorum ben.o yüzden özel hastanedeki doktorumu bırakmak zorunda kaldım.çapaya gidiyorum.sanırsam iki aşılama sonrası tüp bebek için rapor veriliyor.ozaman raporun gecerli olduğu bir tüp bebek merkezine giderim die düşünüyorum.
9ay valla ne diyebilirim bilmiyorum.benim de 16.ay ama ne yazık ki adet oldum :-( bir sonraki döneme Allah kerim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?