Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9ay telden actim vidyoyu net dinleyemedim ama cocuklara koptum hem acidim hem guldum:) yalniz sadece bir tanesinde ben hamileyim cok aciktim hepsini yedim diyince cocuk ne seker guluyor nasil seviniyr:)

çok zor bi imtihandan geçtim bugün kızlar gerçekten hiç bu kadar bağıra çağıra ağladıımı hatırlamıyorum

en yakın arkadaşım hamile demiştim ya size 7.5 ay oldu resmen neyse bugün dershanede aaşırı bi kasık ağrısı olduğunu söylüyordu sonra bebebk hiç hareket etmiyor diyordu doktorunu arattım önemli bi şey olabilir gel dedi ağlaya ağlaya götürdüm ben hastaneye doktoru doğumdaymış bu arada doğumhanede nst ye bağladılar yanda 2 doğum vardı kapıda heyecanla bekleyen babaları vardı bağırıp sancı çeken anneler vardı yeni doğan bebek sesleri vardı doğum sonrası kucağına alan anneler vardı hepsi rüya gibiydi ama gözlerimin önünde oldu kendimi sıkmaktan bi hal oldum (

bi şey belli etmemek için ağlamamak için çok zorladım kendimi hele o baba adaylarının heyecanı hep gözümün önüne eşim geldi o bunları yaşayabilecek mi hep bunu düşündüm içime ağladım hep neyse arkadaşta bi sorun yokmuş gayet sağlıklıymış bebek yüzünü güldürdük evine bıraktım sonra kendimi kendi evime attım o ana kadar kendimi tuttum kapıdan girer girmez boşalttım içimi çok zorlandım bugün kızlar çok kırıldım çok üzüldüm bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ama gözümün önünden gitmiyor hiçbiri

nasıl geçecek bu acı geçecek mi geçsin ne olur ((

yapılmadı canım, keşke bu ay yaptırsaymışım. Doktor ona bakacak, adetin 3. ve 21. gününü bekliyorum şu an. Dileklerin için çok sağol ,umarım kısa zamanda hepimizin olur

9aycım, benim yumurtalar hep şaibeli idi, bilemiyorum her gidişimde çatlamış yumurtan var deniyordu ama bi sağlıklı yumurta görülmedi

canım yaa, bizim de olacak olunca da emin ol acısı geçecek.

kızlar ya topiğin üstünde karabulutlar geziyor yine, bi hamile haberi gelse ne iyi olur di mi..sevinmeye ihtiyacımız var

ya kızlar arada sol yumurtamda ağrıyorda esas sağdan ağrıyor. hala yumurtluyor olabilir miyim

kablodan dolayı demin netim gitti. şimdi kabloyu bi şekilde tutttum çalıştırdım. iki büklüm nete giriyorum ya. kabloyu bırakınca net gitcek die çok korkuyorum :) eşim de gelmedi hala. sıkılıyorum. tv de yok sayılır

o ağrının çok çeşitli nedenleri olabilir canım, biz en olumlu olan hamileliğe odaklanalım

ona en son odaklanmak istiorum. geçen ayda böle bişiler olmuştu. yalancı belirti galiba. yumurtlama belirtiyse çalışmalara devam edeyim diorum :)

hamile kalmamaya kızmıom da bu belirtilere umuda kızıyorum. ve bunu bana vucudum yapıo. o kasık batması fln bende hiç olmazdı, geçen ay milletten okuya okuya, düşüne düşüne kendimde de oldu. bi umut bi umut. sonra bi hüsran bi hüsran

neyseki kendimi test için tutabiliorum. bu sefer günümden önce yapmıcam. kendimi şey die tutuyorum. hamile olsam bile nasıl olsa kese hemen görülmeyecek. görmek için de yiyip bitircem kendimi. hamile olsam da olmasam da beklemem gereken tarih 6 ekim nasılsa.

tutuyorym kendimi ondan. tedavisiz olmayacağına inandım ya çok umutlanmıorum. tabi her zaman bi tarafım ya? diyor. haftaya görcez.

Selam haniimlr hastandyiz esimin smeliydi gusel gecti esimin yanındayım bu gece telden giryrm bgn ağrım çok az di ama akıntım bol ve gene birazda sulu kısmet artık ateşimde Dunku gibiydi kısmet artı 9ay cim hyrlisi o zaman tez zamanda hayirli haberlr insl gel kizlar unutmyin beni kaybımın telden gryrm o eve gidene kdr buradayım. Bu arada odamızda bit bulduk hemen oda değiştik ama huylandim kasinip duruyorum ütüyü i gecelr

suzan hastanede misin. ameliyat iyi geçer inş.

ya benim şu sağ kasıkta ağrı oluyor ya. paranoyak bi insanım ben. ağrı sıkı sık olunca aklıma şu geliyor. bu kadar ağrı gebelikte olmaz. yumurtartlama da olmaz. ya dış gebelikse diyoruum? şimdi aklımdan bu geçiyor ve korkuyorum ya

dış gebeliği araştırdıkça korktum ben. yarın test yapcam. idrarda çıkar mı bilmem.

9ay telden actim vidyoyu net dinleyemedim ama cocuklara koptum hem acidim hem guldum:) yalniz sadece bir tanesinde ben hamileyim cok aciktim hepsini yedim diyince cocuk ne seker guluyor nasil seviniyr:)

Di mi ben de hem güldüm hem acıdım. ben kıyamazdım sanırım öyle şaka yapmaya :) Demek ki o gülen çocuk da kardeş istiyor annesine kıyamıyor :)

Canım bu arada sabah yazdıklarıma yaptığın güzel yorum için teşekkür ederim. Lütfen dularını eksik etme.

Canım ben de bugün aynı duyguları yaşadım. Farklı şeyler tetikledi ama temelde aklımdan geçen şeyler aynıydı. Bazıları için bu kadar kolay olurken neden bizim için bu kadar zor. Zor olsun da imkansız olmasın. Bugün çok dua ettim. İnşallah allah dualarımızı tez zamanda kabul eder biz de eşlerimiz de bu heycanı mutlulupu yaşarız.

belim de ağrıyor.

taze fasülyeyi kavurdum koydum ben. barbunyayı da tanesini ayırdıktan sonra yıkayıp koydum buzluğa

çocuklarda komikti. en sonuncular çok tatlıydı

kızlar, öz. tablolardan anlayanlar :) benim tabloya bakıp ihtimal olan bütün yumurtlama zamanlarını söyleyebilir mi. birden fazla seçenekli mümkünse

taze fasulyeyi de çiğ atsak olmaz mı?

bende çok anlamıyorumda olmaz sanırım.taze sebzeler çok soğukta kalınca bi tuhaf oluyor ya. onsan olmayabilir. kk nın maharetli kadınlarını sor istersen. kış hazırlıkları bölümü fln var ya

ahh kızlar aaah
hııc aldanmayın o kasık agrılarına
mesela bana bakın
bu ay hamıle kalma ıhtımalım %1 ancak,
ama her gun en az 2 kere kasıkalrıma bıcak batması gıbı agrılar gırıyor.
yanı tamamen yalancı seyler bunlar. hamılelıkte de olabılıyor tamam ama sadece kasık agrısı hıc bır sey bence. en azından goguslerde falan da agrı olmalı ve bı kac bır sey daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…