yapılmadı canım, keşke bu ay yaptırsaymışım. Doktor ona bakacak, adetin 3. ve 21. gününü bekliyorum şu an. Dileklerin için çok sağol ,umarım kısa zamanda hepimizin olurkeep ben de 8 aydır olmuyorken doktora gitmiştim. 14. mü 16. günüm mü neydi. yumurta oluşmamış, daha öncede oluşmuş bi görüntüsü yok dedi. bende çok şaşırdım. o zamn nasıl adet oluyorum dedim. aynı şey mi bilmiorum tabi. senn yumurtalık rezervin vardır gene bence. hormon testlerin yapılmışmıydı. bi tanesi yumurtalık rezervinin kalitesini gösteriyor diolardı.
böle durumlarda da diyecek bişey bulamıyorum. Allah hayırlısıyla hayırlı vakitte hayırlı bi evlat verir sana inş.
çok zor bi imtihandan geçtim bugün kızlar gerçekten hiç bu kadar bağıra çağıra ağladıımı hatırlamıyorum
en yakın arkadaşım hamile demiştim ya size 7.5 ay oldu resmen neyse bugün dershanede aaşırı bi kasık ağrısı olduğunu söylüyordu sonra bebebk hiç hareket etmiyor diyordu doktorunu arattım önemli bi şey olabilir gel dedi ağlaya ağlaya götürdüm ben hastaneye doktoru doğumdaymış bu arada doğumhanede nst ye bağladılar yanda 2 doğum vardı kapıda heyecanla bekleyen babaları vardı bağırıp sancı çeken anneler vardı yeni doğan bebek sesleri vardı doğum sonrası kucağına alan anneler vardı hepsi rüya gibiydi ama gözlerimin önünde oldu kendimi sıkmaktan bi hal oldum(
bi şey belli etmemek için ağlamamak için çok zorladım kendimi hele o baba adaylarının heyecanı hep gözümün önüne eşim geldi o bunları yaşayabilecek mi hep bunu düşündüm içime ağladım hep neyse arkadaşta bi sorun yokmuş gayet sağlıklıymış bebek yüzünü güldürdük evine bıraktım sonra kendimi kendi evime attım o ana kadar kendimi tuttum kapıdan girer girmez boşalttım içimi çok zorlandım bugün kızlar çok kırıldım çok üzüldüm bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ama gözümün önünden gitmiyor hiçbiri
nasıl geçecek bu acı geçecek mi geçsin ne olur((
o ağrının çok çeşitli nedenleri olabilir canım, biz en olumlu olan hamileliğe odaklanalımya kızlar arada sol yumurtamda ağrıyorda esas sağdan ağrıyor. hala yumurtluyor olabilir miyim
o ağrının çok çeşitli nedenleri olabilir canım, biz en olumlu olan hamileliğe odaklanalım
9ay telden actim vidyoyu net dinleyemedim ama cocuklara koptum hem acidim hem guldum:) yalniz sadece bir tanesinde ben hamileyim cok aciktim hepsini yedim diyince cocuk ne seker guluyor nasil seviniyr:)
çok zor bi imtihandan geçtim bugün kızlar gerçekten hiç bu kadar bağıra çağıra ağladıımı hatırlamıyorum
en yakın arkadaşım hamile demiştim ya size 7.5 ay oldu resmen neyse bugün dershanede aaşırı bi kasık ağrısı olduğunu söylüyordu sonra bebebk hiç hareket etmiyor diyordu doktorunu arattım önemli bi şey olabilir gel dedi ağlaya ağlaya götürdüm ben hastaneye doktoru doğumdaymış bu arada doğumhanede nst ye bağladılar yanda 2 doğum vardı kapıda heyecanla bekleyen babaları vardı bağırıp sancı çeken anneler vardı yeni doğan bebek sesleri vardı doğum sonrası kucağına alan anneler vardı hepsi rüya gibiydi ama gözlerimin önünde oldu kendimi sıkmaktan bi hal oldum(
bi şey belli etmemek için ağlamamak için çok zorladım kendimi hele o baba adaylarının heyecanı hep gözümün önüne eşim geldi o bunları yaşayabilecek mi hep bunu düşündüm içime ağladım hep neyse arkadaşta bi sorun yokmuş gayet sağlıklıymış bebek yüzünü güldürdük evine bıraktım sonra kendimi kendi evime attım o ana kadar kendimi tuttum kapıdan girer girmez boşalttım içimi çok zorlandım bugün kızlar çok kırıldım çok üzüldüm bunu nasıl atlatırım bilmiyorum ama gözümün önünden gitmiyor hiçbiri
nasıl geçecek bu acı geçecek mi geçsin ne olur((
belim de ağrıyor.
taze fasülyeyi kavurdum koydum ben. barbunyayı da tanesini ayırdıktan sonra yıkayıp koydum buzluğa
taze fasulyeyi de çiğ atsak olmaz mı?
anlik birsey
birkac saniye suruyor
sagda ya da solda
pit pit atma gibi birsey olabilir igne batiyor gibi aci veren
ya da anlik birsey yuvarlaniyor gibi agri veren
genelde kisa sureli bir hareketlilik oluyor kasiklarda
bilmem anlatabildim mi ben boyle birsey yasadim ilk gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?