regl oldum cnm kısmett ınsl...bır dahakı aya:))
rabbım yardımcın olsun ınsll senındeeemuck...
rabbımden umıt kesılmes ınslll
kırmızıya donmus atesımde 36,4 cıktı yanı dususe gectı canımmmmmmm
hıc hesaplamadım yumurta ve sonrasını cnm ama gecen ay 28 sınde olmustum bu ay 29 da kımset artık benım bat 29 eylull ,,,kısmet artıkk evet dusuyorsa bat fasla bekletmesın cokk sınır bozucuuu oluyorr cok sukur 3 aydır benıım bat kendıgılınden gelıyrrr
ff tablomu nasıl enılıycem hanmlar yaa eylul ayına gecmem gerek yaa sımdı akıntıyı regl olarak degıstırdım hata gıbı bırseyverdı
olmusmuuu cızelgemm
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar ben doktora neden aşılama yapmıyoruz dediğimde o ilaçlar sana iyi gelmez demişti. Ama ilaçsız aşılama diye bir şey varmış. Yumurta kendi kendine gelişiyor sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra da yıkanmış spermlerle aşılama yapılıyor. Acaba bu ay bunu denesem mi? Eşim böyle şeylere girip hiç moral bozmayalım diyor ama neden bozulsun ki. Hem daha ne kadar moralim bozulabilir tüpten önce. Bir an içinde bir umut oldu. Bu konuda bir şey bileniniz var mı?
ÇATLAMIŞSIN CNM ..İKİ GÜN ÖNCESİNDEN SİNYALLERİNİ VERİYORDU ZATEN TABLON.İLİŞKİLERİ SIKI TUTUN SONU BEBİŞ OLSUN İNŞ...
ne zaman çatlamışım sence eğer bi yumiş varsadün oldu gb geliyo bide bugün hani 24 saat ya yumişin ömrü zaten çalışma da birtek sabaha karşı oldu yani oumut verici değilbakalım hayırlısı inşallah bebiş lolur tabiki en çok istediğim bu
nasılsınız bakalım
cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik
maşalah tontişim 400gr 22 cm olmuş
ben zayıf mı dedim ama hayır gayet güzel üstelik annesi gibi ince uzun olacak büyüyünce dedi
tüm organları ALlah'a şükür sağlıklı epey inceledi
burnuna baktı sonra bir benimkike bir eşiminkine baktı dedi ki ikinizinkinden de güzel bir burnu var
eşim de diyor ki benımkinden güzel olması mümkün değil deli adam
önce yüz üstü yatıyrdu epey uğraştık dönmedi sonra çikolata yedirdiler ve paşa döndüü yüzünü
Allah'a şükür her şeyimiz sağlıklı
doğum da 3 şubat göründü ultrasonda sanırım Allah'ın izniyle ocak sonu gelir olur diyorum bakalım
bir dahaki kontrol kasımda artık bakalım
nasılsınız bakalım
cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik
maşalah tontişim 400gr 22 cm olmuş
ben zayıf mı dedim ama hayır gayet güzel üstelik annesi gibi ince uzun olacak büyüyünce dedi
tüm organları ALlah'a şükür sağlıklı epey inceledi
burnuna baktı sonra bir benimkike bir eşiminkine baktı dedi ki ikinizinkinden de güzel bir burnu var
eşim de diyor ki benımkinden güzel olması mümkün değil deli adam
önce yüz üstü yatıyrdu epey uğraştık dönmedi sonra çikolata yedirdiler ve paşa döndüü yüzünü
Allah'a şükür her şeyimiz sağlıklı
doğum da 3 şubat göründü ultrasonda sanırım Allah'ın izniyle ocak sonu gelir olur diyorum bakalım
bir dahaki kontrol kasımda artık bakalım
nasıl oldu bilmiyorum ama sabah hiç görmediğim bi ateş değerini gördüm sanırım terlemiştim biraz ondan olabilir ama bekledim 5 dk sonra yine ölçtüm yine aynı çıktı bu arada karnım gur gur gurulduyo hani adet öncesi olur ya öle bakalım bu ay neler göreceğiz neler yaşayacağız yine çalışmamızı yaptık ne olur ne olmaz diye ama öle ayaklarımı filan dikmedim yastık da koymadım bekleyip göreceğiz ben yine de umutlanmıyorum
Kılzar günaydın! Bugün benim regl günüm normalde. dpo15teyim. Ateşim 2 gün önce düştü ve göğüs ağrım geçmek üzere. Adet olmadan 1-2 saat önce göğüs ağrım tamamen geçiyor. Keşke olacaksa hemen olsa. Her seferinde böyle merasimle gelmesi beni sıktı
Aay maşallah kocaman olmuş!Canım benin gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Bu arada benim yeni bat 27 Ekim canım. Listeye girersen sevinirim. Büyük konuşmayayım ama bunlar benim son denemelerim. Son 4 diyebilirim. Kasımdaki tüpte de olmaz en fazla 2 defa daha denerim daha fazla ısrarcı olacağımı sanmıyorun.
rezene dpo lar başlamış. en sıkıntılı dönemler şimdi bence :) beklemek zor
haydaaaaaaaaa
ben mesaj yazarken sen de bunları yazmışsın
bu döngün bebek getirir umarım
öyle deme ama neden pes edeceksin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?