Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
efesude yaşadıkların grerçekten çok üzücü ama inan herşşey düzelecek.bizde evliliğmizin ilk yıllarında ailesi yüzünden çok büyük kavgalar etmiştik.ama sonra ailesinden öle bi kazık yedi ki artık hiç bişey diyemiyor.yani öle çok ciddi kavgalarımız çok şükür ki son 3 yıldır yok.o yüzden biraz sabret.
9ay sen neden tüpten korkuyon k...sen ki ameliyattan korkmadın.ameliyatın yanında tüp nedir ki keşke bende aşılama olayına hiç girmeden tüp yaptırabilsem...ama sanıorım önce o aşılamanın hayal kırıklarını yaşamak zorunda kalacaz.bu arada dün yine bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.kızda yok yoktu.o kadar tedavi aşılama vs hepsi olumsuz tedaviye ara verdigi an hamile kalmış.Rabbim bize de nasip et

olmuş olmuş yeni dögün başlamış

yumurta büyütücü ilaç kullanmıyorsun cnm diğer bütün işlemler aynı oluyor...denenebilir kaybetcek bişi yokken sonuçta..
kızlar bugün bebişim bebeklerini almaya gitti güzel dualarınızla onu yalnız bırakmayın lütfen..

nasıl oldu bilmiyorum ama sabah hiç görmediğim bi ateş değerini gördüm sanırım terlemiştim biraz ondan olabilir ama bekledim 5 dk sonra yine ölçtüm yine aynı çıktı bu arada karnım gur gur gurulduyo hani adet öncesi olur ya öle bakalım bu ay neler göreceğiz neler yaşayacağız yine çalışmamızı yaptık ne olur ne olmaz diye ama öle ayaklarımı filan dikmedim yastık da koymadım bekleyip göreceğiz ben yine de umutlanmıyorum

canım sormuşsun bazal ısı mı diye ölçümlerim hepsi 7,30da yapılmış ölçümler

ÇATLAMIŞSIN CNM ..İKİ GÜN ÖNCESİNDEN SİNYALLERİNİ VERİYORDU ZATEN TABLON.İLİŞKİLERİ SIKI TUTUN SONU BEBİŞ OLSUN İNŞ...

ne zaman çatlamışım sence eğer bi yumiş varsadün oldu gb geliyo bide bugün hani 24 saat ya yumişin ömrü zaten çalışma da birtek sabaha karşı oldu yani oumut verici değilbakalım hayırlısı inşallah bebiş lolur tabiki en çok istediğim bu

lılyumm ablon gsel cnmm sonubeyb olur ınsll ben kacarmısafır gelmek uzereeee aradılr musaıtmısınız dıee full mısafır trafıgım varrr heheh

kasıklarımda bır agrıyorkı sormayın gıtsınn full regl lıyımmm uff:26: ama olsun bunada cokkk sukur

21. gün çatlamışsın bence ama bu yatay çizgini 21 ile 22 gün arasına çekecektir yüksek ihtimal ..henüz dpo saymaya başlamamış bence dpo sayana kadar ff ,çalışmaları bırakmayın ne olur ne olmaz ...

nasılsınız bakalım
cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik
maşalah tontişim 400gr 22 cm olmuş
ben zayıf mı dedim ama hayır gayet güzel üstelik annesi gibi ince uzun olacak büyüyünce dedi
tüm organları ALlah'a şükür sağlıklı epey inceledi
burnuna baktı sonra bir benimkike bir eşiminkine baktı dedi ki ikinizinkinden de güzel bir burnu var
eşim de diyor ki benımkinden güzel olması mümkün değil deli adam
önce yüz üstü yatıyrdu epey uğraştık dönmedi sonra çikolata yedirdiler ve paşa döndüü yüzünü
Allah'a şükür her şeyimiz sağlıklı
doğum da 3 şubat göründü ultrasonda sanırım Allah'ın izniyle ocak sonu gelir olur diyorum bakalım
bir dahaki kontrol kasımda artık bakalım

Aay maşallah kocaman olmuş! Canım benin gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.

Bu arada benim yeni bat 27 Ekim canım. Listeye girersen sevinirim. Büyük konuşmayayım ama bunlar benim son denemelerim. Son 4 diyebilirim. Kasımdaki tüpte de olmaz en fazla 2 defa daha denerim daha fazla ısrarcı olacağımı sanmıyorun.

Maşallah
Burun o kadar net görünüyor mu
çikolata mı yedin
bak bu çocuklar anne karnında bile çikolataya hayır demiyor

hadi hayırlı olsun
çatlamışsın ben daha önce 21. gün çatlayacağın aklıma gelmişti
1 gün arayla takip ediyoruz birbirimizi

göğüs ağrısının geçmesini ben de keşfettim
ama sen bi farklılık yapsan da ağrımazken de bebek olsa
inşallah adet gelmez de bebek gelir

haydaaaaaaaaa
ben mesaj yazarken sen de bunları yazmışsın
bu döngün bebek getirir umarım

öyle deme ama neden pes edeceksin ki

rezene dpo lar başlamış. en sıkıntılı dönemler şimdi bence :) beklemek zor

bende önümüzdeki cumartesi yada pazar test yapcam olumsuz durumlar olmazsa. beklemek zor.

Canım bir kaç gün sonra eğer adet gelmezse yeniden kan ver. Laboratuvarla genelde yanılmaz ama çok yeni bir gebelik olabilir belki ondan düşüktür. Kaç çıkmış sayısal olarak alabildin mi?

bende öyle düşünüyorum.ama ihtimal milyonda bir gibi bişey çünkü değer 1.1 di.çoooooooooooook düşük.Ama dediğim gibi Allah tan ümit kesilmez.en azından bi kaç gün daha acaba mı diye yüzümde gülümsemeyle dolaşmış olurum di mi?

haydaaaaaaaaa
ben mesaj yazarken sen de bunları yazmışsın
bu döngün bebek getirir umarım

öyle deme ama neden pes edeceksin ki

Canım ya ne bileyim piskolojim pek iyi değil bu ara Beni asıl strese sokan endometriozis. Sanki her geçen gün ilerliyor gibi geliyor. Hemen hamile kalamazsam yeniden ameliyat olmam gerekecek gibi. Çok abarttım biliyorum. Ölüm yok ya sonunda. Ama bunu kendime anlatamıyorum. İşte kalsik regl şokudur umarım bir kaç güne toplarlarım.

Umarım senin de bu son tablon olur 10 gün sonra pozitifi görürsün. Allah kimseyi bununla sınamasın inşallah. Beklemek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…