Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zakkum senn gün geçmişmiydi. yarı yarıya gibi senn ihtimal :) bazen bende umutlanmayayım diyorum, ama umutlandığımız bu anlarda bizi mutlu eden anlar oluyor. hayallerimizde yaşamış oluyoruz. o da iyi :) nerde yaptırdın testini. devlette mi?

1.1 ile nasıl idrar testi pozitif çıkar ama çok ilginç canım ya. Sen yinede gerçekçi olmaya çalış. Sonra hayal kırıklığı yaşama. Umarım lab hatalı yapmıştır.

sağolun kızlar
aslında miniğim biraz zayıf geldi bana ama doktor hayır değil diyor
Rezenecim sadece burun mı tüm iç organların içine kadar görünüyor
midesi dolu demek ki besleniyor dedi düşün yanii

maşallah hepberaber,

hep beraber görürüz inş. bizde :)

efe sude bişey sorcam ben dün yazdıklarını okurken şöyle anladım sen onun omzuna dokunuca oda refleks olarak elini salladı ve beline çarptı.yoksa seni incitmek için özellikle bile bile vuracağını hiç sanmıyorum.çünkü insan sevdiğine kıyamaz.sevmesede tüp bebek yoluna girmez.ya bunu bahane edip ayrılır yada kendine yeni birini bulur.hiç bişey olmasa her kavgada zaafını kullanıp bana çocuk bile veremedin der.bu bebek olayı bizi çok yıpratıyor ama aynı zamanda çok şeyide öğretiyor.mesela benim kocamın ağzı laf yapmaz öle seni seviyorum lafını falan kolay kolay duyamazsın ama su 4 yılda yaptıklarıyla bana bunu defalarca gösterdi.sende kocana fırsat tanı.bak o kavgadan sonra bile sabah ilacını aldınmı diye sormus.sevmeyen,sevmesini bilmeyen böylemi yapar?hemen gemileri yakma ve sakın gaza gelme acık vakit geçsin bunların hepsini unutacaksın.hele bide bebişini alırsan kucağına .....o zaman sen gösterirsin oğlan nasıl yetiştirilirmiş?ana nasıl olunurmuş

1.1 ile nasıl idrar testi pozitif çıkar ama çok ilginç canım ya. Sen yinede gerçekçi olmaya çalış. Sonra hayal kırıklığı yaşama. Umarım lab hatalı yapmıştır.

bende anlamadım.eczanedeki test yanlıştır diye düşündüm.ruh gibi dolaştım battaniyelere sarınıp yattım ama arkadaşım öyle deyince umutlandım işte ne yapayım.insan tutunacak dal arıyor işte.bide 4 yılda kaç tes yaptım sayısını unuttum ama daha hiç iki çizgiyi görememiştim ne bileyim heyecan yaptım iste.hayırlısı ne diyelim.önümüzdeki maçlara bakıcaz.su yumurtlama zamanını ölcen testlerden sipariş vercem netten.adet olmayı bekliyorum.

günüm cumaydı testi cumartesi yaptırdım.özelde yaptırdım ama sırf yakın diye oraya gittim.cokta özel değil yani :) tabi bu tahlil sonuçları yanlış anlamına gelmiyor.sadece ben öyle istiyorum :)aman sen beni anlıyosun zaten niye anlatıyorum

sana umit vermek istemem sen kotu duruma kendini hazirla canim
ilk hamileligimde benim 0.09da idrarda silik cizgi vardi, bu mumkun degil diyebilirsiniz ama belki test yanlisti tedaduftu bilmiyorum
supheli diye yorumladilar testimi ben de deger 0 diye adei bekledim
ama adet gelmedi 1 gun gecince kan testine gittim yeniden

Son düzenleme:
zakkum benim de çokk taktığım bi ay vardı. adetim gelmeden kan testine koştuğum ve negatif gördüğüm :) benim idrarda da negatifti. sonra çok araştırdım netten. kanda negatif çıkıp hamile kalan var mı diye. vardı. 0 lılardan yükselenler vardı. iki ihtimal var sonuçta. iki ihtimali de zaman göstercek. belki kimsayal olmuştur. sen kan verene kadar değer düşmüştür ama idrar da gözükmüştür. öle de olabilir. HAYIRLISI

:120::120::120::120: ben bugun boyleyim biraz
herkes sabah bulantisi der ben aksam olunca bulanti cekiyorum ciddi degil neyseki ama kotu yapiyor yine de

teşekkür edrim.inşallah bendede aynısı olur.hamişsin dua et nolur.

kızlar naptım bilio musunuz :) ölmediğim 3 gün vardı ya. o üçgünün orta gününü tıkladım. gözüm kapalı bi değer seçtim eski girdiklerimden. buna göre dpo 15 deyim. çok hoşuma gitti

bazen de diorum hem 9. günde hemde diğer bi günde yumurtlayıp ikisi de döllenip ikiz olmasın inş ikiz olmaz ama. bekarken çok istiodum ama şşimdi bakabileceğimi düşünmüorum. zaten çalışıyorum

kızlar bebişim olsundan haberi olan varmı?transferi nasıl geçti acaba?çok merak ediyorum.simdiye çoktan eve gelmiştir.girsede haber verse.ii haberlerle inşallah

ölçmediğim günlerin hepsini 36.5 yaptım. dpo 8 oldu. benimde bi dpo um olsun ya :)

demekki neymiş kocaya kızıp haraket etmicen. her ihtimale karşı ölçmeye devam gene. o cumartesi bile ölçebilsem benim için ii bi işaret olcaktı

durumunu anlıyorum hepimiz mantıklı düşünmeye çalışsak da duygusal yönümüz ağır basıyor ve bunalımlara sürükleniyoruz.
inşallah buradaki herkes görür o pozitifi

ooooo ne güzel peki bunun bi ücreti var mı ?
ki vardır. ne kadar?

:120::120::120::120: ben bugun boyleyim biraz
herkes sabah bulantisi der ben aksam olunca bulanti cekiyorum ciddi degil neyseki ama kotu yapiyor yine de

senin vücut Türkiye ye göre işliyor olmasın

eee zakkum napcan şimdi sen. test cumartesi demiştin dimi. pazartes devlette yaptır bide. hem farklı hastane olmuş olur. hemde aradan zaman geçmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…