bende öyle düşünüyorum.ama ihtimal milyonda bir gibi bişey çünkü değer 1.1 di.çoooooooooooook düşük.Ama dediğim gibi Allah tan ümit kesilmez.en azından bi kaç gün daha acaba mı diye yüzümde gülümsemeyle dolaşmış olurum di mi?
Aay maşallah kocaman olmuş!Canım benin gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Bu arada benim yeni bat 27 Ekim canım. Listeye girersen sevinirim. Büyük konuşmayayım ama bunlar benim son denemelerim. Son 4 diyebilirim. Kasımdaki tüpte de olmaz en fazla 2 defa daha denerim daha fazla ısrarcı olacağımı sanmıyorun.
Maşallah
Burun o kadar net görünüyor mu
çikolata mı yedin
bak bu çocuklar anne karnında bile çikolataya hayır demiyor
hadi hayırlı olsun
çatlamışsın ben daha önce 21. gün çatlayacağın aklıma gelmişti
1 gün arayla takip ediyoruz birbirimizi
göğüs ağrısının geçmesini ben de keşfettim
ama sen bi farklılık yapsan da ağrımazken de bebek olsa
inşallah adet gelmez de bebek gelir
günaydın kızlariyi pazarlar
efesudecim, canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm. Beraberlikler kolay kurulmuyor hele böyle üçüncü kişiler yüzünden çıkan sorunlar daha da can sıkıcı oluyor. Ama birtanem, vurma işi hiç güzel değilmiş. Bir defa olduğunda devamının gelmeyeceğini nereden bileceksin, çoluğuna çocuğuna olmayacağını nereden bileceksin. Bunların garantisini sana vermesi gerek bence. Öyle yanlışlıkla fln değil baya baya canını acıtmak için vurmuş. Bu bence ufak tefek bir sorun değil canım. Eşinin yaptığının ne ağır birşey olduğunu fark etmesi gerek. Belli ki yaptığından pişman olmuş ve yine belli ki sen de seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun. Tabi ki bu sorununuzu çözün ve üçüncü kişiler için evliliğinizi yıkmayın ama öncelikle sen kendini ezdirme canım. Yurt dışındasınız, ulaşmak daha kolay, belki bir evlilik danışmanına gidilebilir. Ya da ikinizin de saygı duyduğu bir aile büyüğü(mümkünse eşinin tarafında) eşinle konuşabilir. Eşinin ve ailesinin senden istediği şeyler çok mantıksız ve acımasızca canım ya. Birinin eşinle konuşup bunları da ona anlatması gerek ve belli ki senin söylemenle olmuyor. İnşallah kısa zamanda sorunlarınızı çözüme kavuşturursunuz ve bir daha asla böyle birşey yaşamazsın.
1.1 ile nasıl idrar testi pozitif çıkar ama çok ilginç canım ya. Sen yinede gerçekçi olmaya çalış. Sonra hayal kırıklığı yaşama. Umarım lab hatalı yapmıştır.
maşallah hepberaber,
hep beraber görürüz inş. bizde :)
zakkum senn gün geçmişmiydi. yarı yarıya gibi senn ihtimal :) bazen bende umutlanmayayım diyorum, ama umutlandığımız bu anlarda bizi mutlu eden anlar oluyor. hayallerimizde yaşamış oluyoruz. o da iyi :) nerde yaptırdın testini. devlette mi?
hepberaberrr
cok sevindim canim
gozun aydin masallah yavruna
günüm cumaydı testi cumartesi yaptırdım.özelde yaptırdım ama sırf yakın diye oraya gittim.cokta özel değil yani :) tabi bu tahlil sonuçları yanlış anlamına gelmiyor.sadece ben öyle istiyorum :)aman sen beni anlıyosun zaten niye anlatıyorum
çok sağol tatlım
darısı sana ,herkese
sana umit vermek istemem sen kotu duruma kendini hazirla canim
ilk hamileligimde benim 0.09da idrarda silik cizgi vardi, bu mumkun degil diyebilirsiniz ama belki test yanlisti tedaduftu bilmiyorum
supheli diye yorumladilar testimi ben de deger 0 diye adei bekledim
ama adet gelmedi 1 gun gecince kan testine gittim yeniden
Canım ya ne bileyim piskolojim pek iyi değil bu araBeni asıl strese sokan endometriozis. Sanki her geçen gün ilerliyor gibi geliyor. Hemen hamile kalamazsam yeniden ameliyat olmam gerekecek gibi. Çok abarttım biliyorum. Ölüm yok ya sonunda. Ama bunu kendime anlatamıyorum. İşte kalsik regl şokudur umarım bir kaç güne toplarlarım.
Umarım senin de bu son tablon olur 10 gün sonra pozitifi görürsün. Allah kimseyi bununla sınamasın inşallah. Beklemek çok zor.
sağolun kızlar
aslında miniğim biraz zayıf geldi bana ama doktor hayır değil diyor
Rezenecim sadece burun mı tüm iç organların içine kadar görünüyor
midesi dolu demek ki besleniyor dedi düşün yanii
:120::120::120::120: ben bugun boyleyim biraz
herkes sabah bulantisi der ben aksam olunca bulanti cekiyorumciddi degil neyseki ama kotu yapiyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?