Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cahilliğimi maruz görün ama hep yazıyorsunuz dpo ne demek?dpo 15 olunca ne anlama geliyor?

eee zakkum napcan şimdi sen. test cumartesi demiştin dimi. pazartes devlette yaptır bide. hem farklı hastane olmuş olur. hemde aradan zaman geçmiş oluyor

pazartesi işteyim devlete gidemem.haftaya kadar beklerim.eğer cumartesiye kadar hala gelmemişse başka bi hastanede tekrar yaptırırım diye düşündüm.

pazartesi işteyim devlete gidemem.haftaya kadar beklerim.eğer cumartesiye kadar hala gelmemişse başka bi hastanede tekrar yaptırırım diye düşündüm.

acilde yapılmaz mı ki. bende çalışıyorum. günüm geçince acile gidebilirm anca.

dpo yumurtlamadan sonraki gün. ateşini ölçüomuydun sen. dpo 15 olsa ii olurdu :) yumurtlamadan sonra 15 gün geçmiş demek oluyor o zaman. artık test vakti demek olurdu öle olsaydı :)

kızlar bebişim olsundan haberi olan varmı?transferi nasıl geçti acaba?çok merak ediyorum.simdiye çoktan eve gelmiştir.girsede haber verse.ii haberlerle inşallah

az önce "bu sayfa senin için bebeğim" topiğinde gördüm Bahar yazmış
gelmiş eve dinleniyormuş
iyi geçmiş

teşekkür ederim açıkladığın için.ben ateşimi bu ay ölçtüm sadece.bide siz gibi değerlerimi falan girmiyorum.sadece not defterine yazıyorum.ondan da hayır yok zaten bi çıkıyo bi iniyo

teşekkür ederim açıkladığın için.ben ateşimi bu ay ölçtüm sadece.bide siz gibi değerlerimi falan girmiyorum.sadece not defterine yazıyorum.ondan da hayır yok zaten bi çıkıyo bi iniyo

ya o tabloyu yap mutlaka. çok güzel bişi. gözünün önünde oluyor . sayısal değerle anlamazsın. bak benim tabloma bak.

My Ovulation Chart

çizginin olduğu yer yumurtlama demek. 14. günden sonrada ateş yüksek devam ederse mutlu haberler olabilir demek. ateş düşerse de adet oluyosun zaten. ben geçen ay bu sayede test yapmadan durdurdum kendimi :)

seni çok meşgul ediyorum ama öğrenmenin sonu yok.simdi ben bu ay adet olursam su testlerden sipariş vereyim diyordum.onun yerine bu siteye değerlerimi girip ona göremi hareket edeyim acaba?sen hiç kullandınmı ovulasyon testinden?bide ne zamandır uğraşıyorsun bebek için?

zakkum benim 18 ay oldu. sen yenisin sanırım. günaşırı ilişki durumunu uygulayamıyosan ovulasyon testi uygun olabilir sana. ben eskiden almaya niyet ettim eczaneden bana pahalı gelmişti. nette daha uygun sanırım. maddi açıdan da zor gelmeyecekse al. ben yumurtlarımın düzgün çalıştığından emin olmadığım için almadım.

ya gebe hanımlar,

benim belim ağrıyor. sizin ağrımışmıydı

zakkum ek olarak burda ovulasyon testi kullanan arkadaşlar var. ateşle birlikte kullanıyorlar. daha doğru sonuç veriyor o zaman sanırım.

selam kızlarrr herkese ıyı pazarlarrrr

deryosummmm yerım ben o tunamın mıdesınıııı
oyy masallah
gozun aydın canım darısı hepımızın basına ıns
tum bekleyen arkadllarımda bırlıkte gorelım o gunlerı..

Bende onca gun evde otur otur bunaldım
bu sabah kahvaltıya arkdslar geldı kocam sagolsun agırladı
snrada beraber dısarı cıktık gezdıkbrz hava aldık
ıyı geldı ya ama yoruldum kasıklarım agrıdı valla
eve geldım 2:80 yatıyorum gene

yaa kızlar belim ağrıyor birde haif bacaklarım ağrıyor.

yokh cevaplasana sorularımı :)

valla atesın suanda guzel gıdıyor bence canım
Ama belırtıler ııccın henuz erken
bız smdıye kdr herseyı belırtı sayıyoduk
ben gordumkı hepsı ancak regl gectıkten snra cıkıyomus.
Varsada daha yenı yerlestı bebısın ınsallah annesı

selam kızlar. nasılsınız?
bende oğlumda ateş öçlmüştüm.ama o zamanlar bu Ovulation Chart lardan yapmıyorduk.
hatta yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştı.
bugün bilgisayarı karıştırırken ateş tablomu buldum :)
bu Ovulation Chart bana çok karışık geliyor.
en güzeli not edip bakmak bence :)
gerçi hiç oturup orada ateş tablosu yapmadım ama birdahakine onu da denerim inşallah

bakın size ateş tablomu göstereyim :)
13.günde ölçmeye başladım.erken yumurtamam die.
oğluşum çok belli etmiş geldiğini dimi :) ateşim ha bire yükselmişti

13.gün --- 36,0
14,gün --- 36,0
15.gün --- 36,0
16.gün --- 36,2
17.gün --- 36,3
18.gün --- 36.0
19.gün --- 36.4
20.gün --- 36.5
21.gün --- 36.6
22,gün --- 36.7
23.gün --- 36.8
24.gün --- 36.7 test pozitif
25.gün --- 36.8

ayy ne güzel yazmışın. ya ff 9. gün çekmişti ya çizgiyi. ona göre dpo 15 oluyor. ozaman da bu belirtiler için erken mi.

ben test tarihimi öne aldım bile :) çarşamba yapcam. kola mola içiorum. sağlıksız besleniorum. yeni bahanem. ya bu arada ben folik sit içmiom. teee geçen yıl yarım yamalak içmiştim. nasıl olsa olmuyor diye saldım gitti. içmiom uzun zamandır

tubilossh ateş takvimi için üye olmak karışık biraz ama üye olduktan sonra gerisi de büyük kolaylık. benim çok hoşuma gidio. durmadan açıp bakıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…