kızlar naptım bilio musunuz :) ölmediğim 3 gün vardı ya. o üçgünün orta gününü tıkladım. gözüm kapalı bi değer seçtim eski girdiklerimden. buna göre dpo 15 deyim. çok hoşuma gitti
bazen de diorum hem 9. günde hemde diğer bi günde yumurtlayıp ikisi de döllenip ikiz olmasıninş ikiz olmaz ama. bekarken çok istiodum ama şşimdi bakabileceğimi düşünmüorum. zaten çalışıyorum
eee zakkum napcan şimdi sen. test cumartesi demiştin dimi. pazartes devlette yaptır bide. hem farklı hastane olmuş olur. hemde aradan zaman geçmiş oluyor
pazartesi işteyim devlete gidemem.haftaya kadar beklerim.eğer cumartesiye kadar hala gelmemişse başka bi hastanede tekrar yaptırırım diye düşündüm.
kızlar bebişim olsundan haberi olan varmı?transferi nasıl geçti acaba?çok merak ediyorum.simdiye çoktan eve gelmiştir.girsede haber verse.ii haberlerle inşallah
acilde yapılmaz mı ki. bende çalışıyorum. günüm geçince acile gidebilirm anca.
dpo yumurtlamadan sonraki gün. ateşini ölçüomuydun sen. dpo 15 olsa ii olurdu :) yumurtlamadan sonra 15 gün geçmiş demek oluyor o zaman. artık test vakti demek olurdu öle olsaydı :)
az önce "bu sayfa senin için bebeğim" topiğinde gördüm Bahar yazmış
gelmiş eve dinleniyormuş
iyi geçmiş
acilde yapılmaz mı ki. bende çalışıyorum. günüm geçince acile gidebilirm anca.
bilmiyorum ki hiç yaptırmadım.ben biraz daha vakit geçsin istiyorum ya beklicem nasılsa ha devlet ha özel.korkuyorum ya .saatte bir kontrol ediyorum geldimi diye
teşekkür ederim açıkladığın için.ben ateşimi bu ay ölçtüm sadece.bide siz gibi değerlerimi falan girmiyorum.sadece not defterine yazıyorum.ondan da hayır yok zaten bi çıkıyo bi iniyo
ya o tabloyu yap mutlaka. çok güzel bişi. gözünün önünde oluyor . sayısal değerle anlamazsın. bak benim tabloma bak.
My Ovulation Chart
çizginin olduğu yer yumurtlama demek. 14. günden sonrada ateş yüksek devam ederse mutlu haberler olabilir demek. ateş düşerse de adet oluyosun zaten. ben geçen ay bu sayede test yapmadan durdurdum kendimi :)
yokh cevaplasana sorularımı :)
zakkum benim 18 ay oldu. sen yenisin sanırım. günaşırı ilişki durumunu uygulayamıyosan ovulasyon testi uygun olabilir sana. ben eskiden almaya niyet ettim eczaneden bana pahalı gelmişti. nette daha uygun sanırım. maddi açıdan da zor gelmeyecekse al. ben yumurtlarımın düzgün çalıştığından emin olmadığım için almadım.
evet canım yeniyim daha 52 ay oldu korunmayı bırakalı :) 1yıl denedim sonra doktora gittim bi ay klomen bi ay doğum kontrol hapı 3 defa çatlatma iğnesiyle denedim olmadı.sonra nur topu gibi bi çikolata kistim oldu.sonra rahim filminde tğplerin ikiside tıkalı aşılamaya bile gerek yok direk tüp yapalım dediler.18 yumurtam 5 embriyom oldu.yaş şahane eş şahane amaaaaaa olmadı işte.1 ,5 senede zor topladım kendimi tekrar düştüm yolara.gene tahliller... gene rahim filmi.bu seferde tüpler açık ama bi işe yaramaz çünkü su toplanmış bu halde tüp de yapılmaz.ameliyatla tüplerini alcaz dediler.bi sok daha 3-5 ay geçti aradan bu ay da ateş ölçmeye başladım.Millet gider mersine ben giderim tersine işte.tüplerimin alınması fikrine alışamadım.alışmadan kendiliğinden oluverse diye uğrasıyorum iste.Allah tan ümit kesimez dimi
valla atesın suanda guzel gıdıyor bence canım
Ama belırtıler ııccın henuz erken
bız smdıye kdr herseyı belırtı sayıyoduk
ben gordumkı hepsı ancak regl gectıkten snra cıkıyomus.
Varsada daha yenı yerlestı bebısın ınsallah annesı
zakkum benim 18 ay oldu. sen yenisin sanırım. günaşırı ilişki durumunu uygulayamıyosan ovulasyon testi uygun olabilir sana. ben eskiden almaya niyet ettim eczaneden bana pahalı gelmişti. nette daha uygun sanırım. maddi açıdan da zor gelmeyecekse al. ben yumurtlarımın düzgün çalıştığından emin olmadığım için almadım.
evet canım yeniyim daha 52 ay oldu korunmayı bırakalı :) 1yıl denedim sonra doktora gittim bi ay klomen bi ay doğum kontrol hapı 3 defa çatlatma iğnesiyle denedim olmadı.sonra nur topu gibi bi çikolata kistim oldu.sonra rahim filminde tğplerin ikiside tıkalı aşılamaya bile gerek yok direk tüp yapalım dediler.18 yumurtam 5 embriyom oldu.yaş şahane eş şahane amaaaaaa olmadı işte.1 ,5 senede zor topladım kendimi tekrar düştüm yolara.gene tahliller... gene rahim filmi.bu seferde tüpler açık ama bi işe yaramaz çünkü su toplanmış bu halde tüp de yapılmaz.ameliyatla tüplerini alcaz dediler.bi sok daha 3-5 ay geçti aradan bu ay da ateş ölçmeye başladım.Millet gider mersine ben giderim tersine işte.tüplerimin alınması fikrine alışamadım.alışmadan kendiliğinden oluverse diye uğrasıyorum iste.Allah tan ümit kesimez dimi
yok ben bebek isteyeli yenisin sanıyodum. baya olmuş senn de. tüplerini aldırma canım bence. tüplerini alınca tek çare tüp bebek oluyor. onla da tutmazsa sıkıntı oluyor. vucüt kendiliğinden temzler belki tüplerini. aldırmak 5-6 doktor dedikten sonra olmalı. bazısı bıçağa çok meraklı.
en iyi doktor insanın kendidir bence. ben klomen kullanmadım henüz. bana önce rahim filmi dediler. tüpler tıkalıysa boşa yumurtalıklar yorulmasın diye. neyse ki açık çıktı. önümüzdeki ay kısmetse başlıcam klomene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?