Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese tek tek cevap yazıyordumki kapı kilidi sesi duydum hemen çıktım internetten
dün tel çaldı bende odur diye açmadım 2.ye açım belki başkasıdır dedim baktım o yüzüne kapattım(arkadaşı evden bişi istiycekti yan komşumuz onu aramışlar, onun için aradı büyük ihtimal ,sonra kapıya gelip istedi zaten komşu)
bidaha aradı açmadım(ev telimiz var yurtdışnda cep kullanmıyoruz)
sabah aradı açmadım
öğleye doğru geceden çıktı eve geldi üstünü değiştirdi gitti
bende zaten dönüp bakmadım bile son durumlar bu...

bebişimolsun transferin olmuş inşAllah sağlıkla tutnur bebişin

hepberaber maşAllah oğluşuna

umarım herkes iyidir ,kendinize iyi bakın

Zakkum

Çikolata kistine rağmen tüp mü yaptılar? Neden yerleşme olmadı acaba hiç bir tahminde bulundular mı? Hiç Ca125 değerine baktırdın mı? Peki tüplerin kendi kendine mi açıldı yoksa arada amaliyat mı oldun? Tüpler nasıl su topluyor? Aşılama mı yapacaksını? Ben pek anlamadım senin durumunu.

Bana bu açıklama çok mantıklı geldi. Eğer idrarda gebelik testi yanlış değilse kimyasal olmuştur. Kandaki değer düşmüştür kan verene kadar ama idrarda atılırken yakalamıştır test yapınca.

Son düzenleme:
kimsayal ihtimaline karşı doktorlar genelde adet geçikmeden test yapmayın dio zaten. erkekn yapıp sevinip sonra üzüüntü oluyor diye.

merhabalr hayırlı gecelr ayaklarım kasıklarımm oluyorum yorgunluktannnnnsabahdan berı hıc oturmadım nerdeyse gelennn gıdennn uff e cok cevremız
varmıs daha geleceklerde cabası ufff hasta zıyaretı kısa olur derler ama bızımkıler stlerdır oturdulr yenı gıttıler yaffcok suku r genede regl olmam kotu ettı benıı hıc de dınlenemedımmmm acayıp cok kanamam ve pırtım elıyor pardon ama bu kadar erken gelmemesı gerekırdı sızce neden 2.gun gelmesı yaa cok mu yordum kendımı ondanmı acaba yarında gene temızlık yapacagım gelen mısafır bebelerı ıkralıkları hep dokmuslerruleynnnn dedım ama hehe:) aman esımde soz dınlemıyor ayakta gezınıp duruyor kanaması var durması gerektı bgn ama devam edıyor sınırlendırıyor gene benı yaaaaaa sımdıde basımdaa masa ustu pc ye format atmıs kurulum cd lerını sorupp duruyorrr bende mını pc den yazmaya calısyorummbelım agrıyaa agrıya sızee yaaaaaaaaa kızlar yosgunlugumu alacak bır ıksırınız varmı??

kendi iksirimi vereyim, yatıp uyumak ayy sen kesin regl oldun yani öle mi. ben senden çok umutluydum ya

keep tabloma müdahale ettim biraz :) bi baksana. sen birinci çıkıyon ya hep. çarşamba test yapayım diorum :) pazar yapcaktım normalde :)

iyiyim. yarın iş var onun stresindeyim. hiç iş yapmadım. pc başında akşam ettim gene. kendi kendime sinir oluyorum :)

kolay gelsin canım ya, geridönüşümkutusunun iksiri gayet güzelmiş onu yap derim

kolay gelsin canım ya, geridönüşümkutusunun iksiri gayet güzelmiş onu yap derim

sagolun kızzlarr en ıyısı ben gıdeyım pc yı yatakdan atıyımm hopp yoganı uzerıme alıp mısıll mısıll uyuyayım ınsll muckkk sızeeee

KAYNANADAN CEKNELEREEE GELSIN COK SUKUR BENDEN UZAK AMA

Herhalde sen kendi kendine hamile kalabildin diye tüp için acele etmiyor. Yinede bence bu karar size kalmış. Durumunuz uygunsa neden bekleyesiniz ki?
olabilir, bütün doktorların dediği o zaten, hamile kalabiliyorsun...ama sonuçta tutmadı o hamilelik, sağlıklı gelişmedi, yumurtaların kalitesi meçhul. Geçen eşim de isyan etti, insanlar drlar çok test ister diye yırtınır biz test alacağız diye..onun da morfolojiye bakılmadı. Geçen aylarda "sen dr.lardan daha mı iyi bileceksin diyordu, şimdi şimdi dediğime gelmeye başladı. Şu testlerini yaptır, ben de yaptırayım, tüpe gideriz diyor (o da umudu kesti galiba). Senin kararına çok sevindim, inşallah kısa zamanda tutar ve bebeğini kucağına alırsın. Sizin merkez fln belli mi?

sagolun kızzlarr en ıyısı ben gıdeyım pc yı yatakdan atıyımm hopp yoganı uzerıme alıp mısıll mısıll uyuyayım ınsll muckkk sızeeee
iyi geceler

Kızlar veee girdik ekim ayına...İlk mesaj benden..İnşallah bu ay hepimize güzel, hayırlı haberler getirir.

canım bunu bende bugün araştırdım ve öğrendim
tüpler bi enfeksiyon nedeniyle önce tıkanırmış sonra su toplarmış ve sosis gibi şişermiş buna Hidrosalpenks deniliyormuş
ve buna engel olan enfeksiyon ise Gonora (bel soğukluğu) ve Klamidya enfeksiyonlarıymış
ve bunlar sadece cinsel yolla bulaşırmış geneli erkekten kadına şekşindeymiş ...
bu hastalıkların genel belirtisi kadında sarı beyaz akıntı ,ağrılı ilişki
erkekte testiste ağrı ve şişlik bazen meni tarzı akıntı imiş
yani erkeklerin yediği halt yüzünden bazen kadın tüpünden olabiliyomuş canım vede çok ileri safhalarda daha üst organlara sıçrıyabiliyomuş
ve kadını kısır yada dış gebelik yapabiliyomuş içindeki sıvı tüpün yapısnı bozuyomuş
erkekte kültür yapılınca kadındada örnek alınınca incelemeden sonra anlaşılıyomuş olup olmadığı

bana pap( smear) testi yapıldı çıksa onda çıkarmıydı ya o sonuç temiz çıktı ama :44:
bizimkine kültür yapılmıştı oda temiz çıkmştı
bir tüpümü kaybettim şiş ve enfeksiyonlu demişti dr:44:
Allahım sen koru Rabbim ...

8. haftada agrimaya basladi benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…