kzılar ff çizgimi çekti goğru yerdemi bilmiyorum ama o günlerde yumiş olmadığını düşündüğümden çalışma yoktu ben şimdi geçmişe bakayım siz de tabloma bakın :)
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff çizgiyi çekse nolur ki çalışma yoktu ....yine umutlanmak yok bakalım hayırlısı herşeyin
günaydın kızlar ekim ayı bol bebişli bol gebişli olsun inşallah..
lilyum dünde demiştim 21. gün diye..
o güne olan ilişki şart değil biliyorsun 2-3 gün öncesinde bile ilişki varsa biliyorsun şansın vvar veya sonraki iki gün bence ilişkiye takılma ,sana diybileceğim tek şey bundan sonra için rahat etsin istiyorsan gün aşırı çalış o zman kaçırmak gibi bi ihtimal olmuyor
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar c.tesi adet oldum ben :) yeni döngüm hayırlı olsun buay yumurta takıbım var
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar c.tesi adet oldum ben :) yeni döngüm hayırlı olsun buay yumurta takıbım var
catlamissin iste canimkzılar ff çizgimi çekti goğru yerdemi bilmiyorum ama o günlerde yumiş olmadığını düşündüğümden çalışma yoktu ben şimdi geçmişe bakayım siz de tabloma bakın :)
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
catlamissin iste canimgecen ayki 22. ve 23. gunlerdeki gbi sekil olarak su an
simdi de iliskiyi takma sonucta oncekinde de olursa olur
ama olinin dedigi gibi gun asiri yapmak en iyisi
belki ates oclmesen de olur o zaman sen atese cok takiyorsun onu anladim canim
günaydın kızlar . ben bu ateş ölçmeyi beceremiyorum sanırımofffff . ölçmeden yapsak olur mu acaba ? bir de siz lerin kullandığı kür falan bir şey var mmı ? ben bebeğimi kayettim ve bir süre tedavi göremeyeceğim için normal yollardan deneyeceğim . eşime keçiboynuzu içiriyorum kendimde incir ve havuc kürüne başlayacağım .
yeni döngün hayırlı olsun canım yeni döngün sana nur topu bir bebek getirsin inşallah
Yeni döngün hayırlı olsun, Hayırlı ve sağlıklı şekilde bebişin seninle olsun en kısa zamanda
catlamissin iste canimgecen ayki 22. ve 23. gunlerdeki gbi sekil olarak su an
simdi de iliskiyi takma sonucta oncekinde de olursa olur
ama olinin dedigi gibi gun asiri yapmak en iyisi
belki ates oclmesen de olur o zaman sen atese cok takiyorsun onu anladim canim
hayirli olsun canim, bir dahaki ay iyi olur insallah senin icin
Hayıt otunu duyan yada uygulayan var mı arkadaşlar?
Sebebsiz infertilitede hamile kalma oranını yükselten bir bitkiymiş :44:
gecmis olsun
bebegini yeni kaybettiysen simdi kur falan yapmasan da rahim dinlense kendine gelse daha iyi mi olur acaba ?
cunku bazi kurlerin rahim duvarini inceltici etkisi olabiliyormus sen de simdilik akisina biraksan daha iyi olur belki
ben hapını kullanıyorum 4ay düzenli kullandım ve 28 günde adet oldum adetlerim düzeldi 2ay bıraktım yumurta takıbı falan yaptırdım diye ama 1 aydır içiyorum belkıde onun sayesinde yumurtladım bilmiyorum :) ama çok kişi hamıle kaldı onu biliyorum :)
canım ya ben onun suyunu içmiştim vakti evvelinde de çok keskin bir şey boğulup öleceğim sanmıştım :) 15 gün falan içebilmiştim ancak . çünkü astımım olduğu için çok keskin geliyordu ve nefesimi kesiyordu . hapı nasıl bir şey acep . nerden aldın isim verilebiliyorsa ismini de verebilir msiin rica etsem .
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?