Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ff çizgiyi çekse nolur ki çalışma yoktu .... yine umutlanmak yok bakalım hayırlısı herşeyin

Günaydınnn

Bende bu haftaya mutsuz başladım, gece ağlayarak uyuyakalmışım, şimdi japon balığı gibiyim açamıyorum gözleri
Hamilelik hormonları tavan yapmaya başladı bende, eşimle ufak bir kavga yaptık-aslına bakarsanız büyütülecek birşey yok çok şükür- ama sinek küçük mide bulandırır mantığıyla patladım bende

Neysee...sizlereee çoookk çooookkk güzel bir hafta ve ay diliyorum Bebişlerinizin göbişinize konması ümidiyle

Son düzenleme:

ff çizgiyi çekse nolur ki çalışma yoktu .... yine umutlanmak yok bakalım hayırlısı herşeyin

günaydın kızlar ekim ayı bol bebişli bol gebişli olsun inşallah..
lilyum dünde demiştim 21. gün diye..
o güne olan ilişki şart değil biliyorsun 2-3 gün öncesinde bile ilişki varsa biliyorsun şansın vvar veya sonraki iki gün bence ilişkiye takılma ,sana diybileceğim tek şey bundan sonra için rahat etsin istiyorsan gün aşırı çalış o zman kaçırmak gibi bi ihtimal olmuyor

evet olicim ya aslında bu ayki planımız öleydi hatta ovulasyon tetslerim bitmişti almadım gün aşırı olcak diye ama eşimin yoğun iş temposu nedeniyle ve benim yumoş yok rahatlığyla c.tesi dahil 4 gün boşluk oldu kırmızıları bekliyorum bi yerde bakalım hayırlısı ama şunu söliim en raha bu aydı hiç stres olmadım çatlamadım nasılsa diye inşallah bundan sonraki aylardada öle olur ozaman belki bebişim rahatça gelir annesine

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş en yakın zamanda canım yorumların için çok teşekkür ediyorum

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar c.tesi adet oldum ben :) yeni döngüm hayırlı olsun buay yumurta takıbım var

günaydın canlar

16.günüm ama ateşte hiç hareket yok geçen ay 17. de çizgiyi çizmişit bal çörek otu tarçın karışiımı yemiştim galiba ondan mı erken oldu ki bu ay yemedim

ben de 20. gün gibi yumurtlarsqam bu 21. gün olan testi 27 de mi yaptıracapım offf yaa (

canlar çatlamadık derken nihayet çatladık galiba hı nedersiniz biz çalışmaları pek sıkı y-tutmadık inşallah ikinizin hamile aberini alırız bu ay ve bu dpolar 9 ay boyunca sürer inşallah siz hamiş olunca bana da bol bol dua edersiniz dpolarımız hayırlı uğurlu olsun

Hayıt otunu duyan yada uygulayan var mı arkadaşlar?
Sebebsiz infertilitede hamile kalma oranını yükselten bir bitkiymiş :44:

catlamissin iste canim gecen ayki 22. ve 23. gunlerdeki gbi sekil olarak su an
simdi de iliskiyi takma sonucta oncekinde de olursa olur
ama olinin dedigi gibi gun asiri yapmak en iyisi
belki ates oclmesen de olur o zaman sen atese cok takiyorsun onu anladim canim

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar c.tesi adet oldum ben :) yeni döngüm hayırlı olsun buay yumurta takıbım var

hayirli olsun canim, bir dahaki ay iyi olur insallah senin icin

günaydın kızlar . ben bu ateş ölçmeyi beceremiyorum sanırım offfff . ölçmeden yapsak olur mu acaba ? bir de siz lerin kullandığı kür falan bir şey var mmı ? ben bebeğimi kayettim ve bir süre tedavi göremeyeceğim için normal yollardan deneyeceğim . eşime keçiboynuzu içiriyorum kendimde incir ve havuc kürüne başlayacağım .

everycim aslında niyetimiz bu ay öleydi ovulasyon testi de almadım onun için ama iş güç nedeniyle koca bir 4 gün boşluk var hemde tabloda en önemli yerde neyse canım ben bu aya takılmıyorum çoktan gelecek ayı düşünmeye başladım inş bidahaki ay günaşırı olacak bakalım zamanın neler getirdiğini yaşayıp göreceğiz

gecmis olsun
bebegini yeni kaybettiysen simdi kur falan yapmasan da rahim dinlense kendine gelse daha iyi mi olur acaba ?
cunku bazi kurlerin rahim duvarini inceltici etkisi olabiliyormus sen de simdilik akisina biraksan daha iyi olur belki

yeni döngün hayırlı olsun canım yeni döngün sana nur topu bir bebek getirsin inşallah

Yeni döngün hayırlı olsun, Hayırlı ve sağlıklı şekilde bebişin seninle olsun en kısa zamanda

teşekkür edrim kızlar sagolun :) yarın adetimin 4 günü seropheneye başlayacam yarın ve adetimin 11günü doktor agitcem takıbe :) haftaya saLı yanı bakalım inş. güzel bir yumoşum olur ve bebiş olur
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Hayıt otunu duyan yada uygulayan var mı arkadaşlar?
Sebebsiz infertilitede hamile kalma oranını yükselten bir bitkiymiş :44:

ben hapını kullanıyorum 4ay düzenli kullandım ve 28 günde adet oldum adetlerim düzeldi 2ay bıraktım yumurta takıbı falan yaptırdım diye ama 1 aydır içiyorum belkıde onun sayesinde yumurtladım bilmiyorum :) ama çok kişi hamıle kaldı onu biliyorum :)

gecmis olsun
bebegini yeni kaybettiysen simdi kur falan yapmasan da rahim dinlense kendine gelse daha iyi mi olur acaba ?
cunku bazi kurlerin rahim duvarini inceltici etkisi olabiliyormus sen de simdilik akisina biraksan daha iyi olur belki

evet canım yeni oldu . incir kürü yapacam ama henüz başlamadm . kürtajdan sonra dengem değişti . eşime keçiboynuzu kürüne başladık . incirlerimi aldım evde bekliyor . çünkü adetle birlikte başlamam gerekiyormuş ben kürtajdan sonra adet olmadım . öyle kanamam oldu geçti gitti . ne zaman olurum ne zaman düzelirim bilmiyorum. doktor 3 ay korunun dedi ama benim zaten korunmalık bir durumum yok . korunmadığım sürede bir mucize olursa Ne mutlu bana :) 12 senede olmadı korunmadığım 2 ayda olacağını hiç sanmıyorum . aslında doğru söylüyorsun benim normalde olmadı bebek tüp bebekti . (( ama inan bana hemen olsun diye neler vermezdim

canım ya ben onun suyunu içmiştim vakti evvelinde de çok keskin bir şey boğulup öleceğim sanmıştım :) 15 gün falan içebilmiştim ancak . çünkü astımım olduğu için çok keskin geliyordu ve nefesimi kesiyordu . hapı nasıl bir şey acep . nerden aldın isim verilebiliyorsa ismini de verebilir msiin rica etsem .

Teşekkürler

canım bende tohumunu almıstım ama çalıştığım için zor oluyor diyee hapa döndüm bitkisel zaten eczaneden alabılıyorsun agnuscaston de verirler 9,75tl fiyatı :) bende çok işe yaradı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…