canım bende tohumunu almıstım ama çalıştığım için zor oluyor diyee hapa döndüm bitkisel zaten eczaneden alabılıyorsun agnuscaston de verirler 9,75tl fiyatı :) bende çok işe yaradı valla
canım bende pko var normalde hep 31 günde bir olurdum . ama tüp bebeğe başlamadan önce bazı olaylar yaşadık . üzüntülü durumlar oldu ve düzenim şaştı 40 günde bir falan oldum 3 falan . en son temmuzda regl oldum bir daha olmadım . kürtajdan sonra kanamam oldu ama adetim gelmedi . içsem iyi gelir dimi düzene girer miyim acaba ? sen kaç günde bir oluyordun ? birde bunu kullanınca yumurtladığını nerden anladın ?
günaydın canlar
16.günüm ama ateşte hiç hareket yok geçen ay 17. de çizgiyi çizmişit bal çörek otu tarçın karışiımı yemiştim galiba ondan mı erken oldu ki bu ay yemedim
ben de 20. gün gibi yumurtlarsqam bu 21. gün olan testi 27 de mi yaptıracapım offf yaa(
ama bana kimse cevap vermiyor
kürtaja üzüldüm canım yaa allah yardımcın olsun bend pkoluyum 45-50 günde adet oluyordum oda 45 -50 gün olunca söktürücü alıyordum metformın kullanıyorum 1000mg sbaah akam ama yinde adet olamıyordum sonra pko topiğinde bu ilaçla hamıle kalan arkadasım önerdi bana bende kullanmaya başladım hem hapı hem metformını ilk ay 32 günde oldum 2 ay 30 3,ay 28 günde oldum ben 2 kez klomen kullandım ve hiç yumurtlamam olmadı bundan 1,5 sene önce hapı içtikden 3ay hapı içtim ve serophene aldım kafama göre adetimin 12 günü doktora gittim 20mmyumoşum olmustu çatlatma iğnesi ve çalışmalar yaptım olmadı 2aydır ara vermiştim bu ay tekrar gitcem doktora bende ilaç etki etti
evet genelde prolaktin sorununa iyi geliyor..Hayıt otunu duyan yada uygulayan var mı arkadaşlar?
Sebebsiz infertilitede hamile kalma oranını yükselten bir bitkiymiş :44:
incir havuç kürünü pko varsa tavsiye etmem ,öncelikle 3 kür soğan suyu kullandıktan sonra yapılması lazım yoksa daha büyük kistler oluşturabilir..günaydın kızlar . ben bu ateş ölçmeyi beceremiyorum sanırımofffff . ölçmeden yapsak olur mu acaba ? bir de siz lerin kullandığı kür falan bir şey var mmı ? ben bebeğimi kayettim ve bir süre tedavi göremeyeceğim için normal yollardan deneyeceğim . eşime keçiboynuzu içiriyorum kendimde incir ve havuc kürüne başlayacağım .
yeni döngün hayırlı olsun tedavinde güzel sonuç verir umarımteşekkür edrim kızlar sagolun :) yarın adetimin 4 günü seropheneye başlayacam yarın ve adetimin 11günü doktor agitcem takıbe :) haftaya saLı yanı bakalım inş. güzel bir yumoşum olur ve bebiş olur
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet çatlamadan 7 gün geçmiş olması lazım yoksa sağlıklı sonuç vermez..günaydın canlar
16.günüm ama ateşte hiç hareket yok geçen ay 17. de çizgiyi çizmişit bal çörek otu tarçın karışiımı yemiştim galiba ondan mı erken oldu ki bu ay yemedim
ben de 20. gün gibi yumurtlarsqam bu 21. gün olan testi 27 de mi yaptıracapım offf yaa(
evet genelde prolaktin sorununa iyi geliyor..
incir havuç kürünü pko varsa tavsiye etmem ,öncelikle 3 kür soğan suyu kullandıktan sonra yapılması lazım yoksa daha büyük kistler oluşturabilir..
yeni döngün hayırlı olsun tedavinde güzel sonuç verir umarım
evet çatlamadan 7 gün geçmiş olması lazım yoksa sağlıklı sonuç vermez..
evet genelde prolaktin sorununa iyi geliyor..
incir havuç kürünü pko varsa tavsiye etmem ,öncelikle 3 kür soğan suyu kullandıktan sonra yapılması lazım yoksa daha büyük kistler oluşturabilir..
yeni döngün hayırlı olsun tedavinde güzel sonuç verir umarım
evet çatlamadan 7 gün geçmiş olması lazım yoksa sağlıklı sonuç vermez..
canım soğan kürünü çok fazla yapmak rahim duvarına zarar veriyor . Soğna suyu çok etkili bir antibiyotik . ben yazın 2 kür yapmıştım tedaviden önce bu sene tekrar yapmayı düşünmüyorum . Gerçekten de fazlasının zararlı olduğunu düşünüyorum . Adetimle birlikte başlayacam bkalım havuç ve incire inşl kist olmaz yumurta çatlar .
Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar inşl . Canım ne güzel eşinde bir sorun yoksa bence bu şekile kalabilirsin . yumurtan da olmuş . benim için biraz zor eşimde morfoloji sorunu da var . bizde sorun iki taraflı olunca denk gelmiyor bir türlü . Serophene kendi kendine mi kullandın .
günaydın kızlaarrrr3 gündür gelemedim.. haftasonu kv ler geldi gitti.. badiresiz atlattık şükür sizler ne yaptınız bakalım
bugün benim doğum günümkelimeler büyüyor ağzımda neden bizim evde hala bebiş yoooookkkkk bebişşş yokkkk
sagol cnaım bu ay yine kafama göre serophene alcam ama doıktora gitcem zaten doktora şimdi gitsem vereceği ilaç yine bu olcak :) sen nasılsın neler yapıyorsun :)
günaydın kızlaarrrr3 gündür gelemedim.. haftasonu kv ler geldi gitti.. badiresiz atlattık şükür sizler ne yaptınız bakalım
bugün benim doğum günümkelimeler büyüyor ağzımda neden bizim evde hala bebiş yoooookkkkk bebişşş yokkkk
aslında artık iğnelere geçebilirsin ben şükür artık ilaçları sonlandırdım iğnelere geçtim,doktora danışmadan kist varmı yokmu görmeden ilaca sakın başlama
bende 3. aşılamamdanda negatifi aldım 4. için ççarşamba gününe randevum var sonrasıda bir kaç ay dinlenip tüpe gitmek odamı olmadı dondurulmuş odamı olmadı rezerv bitene kadar çabalıycam bak bi ömürlük plan yaptım kendime
tatlım nasılsın senin ateş de sinyaller veriyo sanki bak bu ay çok tesadüf oldu rezene keep ben çatlamadık diyoduk rezeneyle benim 21.güne keepin 22.güne çekti çizgiyi ff sıra sende canım heycanla bekliyoruz
aaaa doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler nasip olsun inşallah çoluk çocuklarınla eşinle nice nice sağlıklı mutlu senelere
canım doğum günün kutlu olsun nice sneelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk veee en önemlisi bebeiş getirsin canım yaş kaç oldu kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?