Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende tohumunu almıstım ama çalıştığım için zor oluyor diyee hapa döndüm bitkisel zaten eczaneden alabılıyorsun agnuscaston de verirler 9,75tl fiyatı :) bende çok işe yaradı valla

canım bende pko var normalde hep 31 günde bir olurdum . ama tüp bebeğe başlamadan önce bazı olaylar yaşadık . üzüntülü durumlar oldu ve düzenim şaştı 40 günde bir falan oldum 3 falan . en son temmuzda regl oldum bir daha olmadım . kürtajdan sonra kanamam oldu ama adetim gelmedi . içsem iyi gelir dimi düzene girer miyim acaba ? sen kaç günde bir oluyordun ? birde bunu kullanınca yumurtladığını nerden anladın ?

kürtaja üzüldüm canım yaa allah yardımcın olsun bend pkoluyum 45-50 günde adet oluyordum oda 45 -50 gün olunca söktürücü alıyordum metformın kullanıyorum 1000mg sbaah akam ama yinde adet olamıyordum sonra pko topiğinde bu ilaçla hamıle kalan arkadasım önerdi bana bende kullanmaya başladım hem hapı hem metformını ilk ay 32 günde oldum 2 ay 30 3,ay 28 günde oldum ben 2 kez klomen kullandım ve hiç yumurtlamam olmadı bundan 1,5 sene önce hapı içtikden 3ay hapı içtim ve serophene aldım kafama göre adetimin 12 günü doktora gittim 20mm yumoşum olmustu çatlatma iğnesi ve çalışmalar yaptım olmadı 2aydır ara vermiştim bu ay tekrar gitcem doktora bende ilaç etki etti

ama bana kimse cevap vermiyor

Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar inşl . Canım ne güzel eşinde bir sorun yoksa bence bu şekile kalabilirsin . yumurtan da olmuş . benim için biraz zor eşimde morfoloji sorunu da var . bizde sorun iki taraflı olunca denk gelmiyor bir türlü . Serophene kendi kendine mi kullandın .

kırmızlar gelmiş tatlım yeni döngün hayırlı olsun bebişli olsun inşallah

Hayıt otunu duyan yada uygulayan var mı arkadaşlar?
Sebebsiz infertilitede hamile kalma oranını yükselten bir bitkiymiş :44:
evet genelde prolaktin sorununa iyi geliyor..
incir havuç kürünü pko varsa tavsiye etmem ,öncelikle 3 kür soğan suyu kullandıktan sonra yapılması lazım yoksa daha büyük kistler oluşturabilir..
yeni döngün hayırlı olsun tedavinde güzel sonuç verir umarım
evet çatlamadan 7 gün geçmiş olması lazım yoksa sağlıklı sonuç vermez..

canım soğan kürünü çok fazla yapmak rahim duvarına zarar veriyor . Soğna suyu çok etkili bir antibiyotik . ben yazın 2 kür yapmıştım tedaviden önce bu sene tekrar yapmayı düşünmüyorum . Gerçekten de fazlasının zararlı olduğunu düşünüyorum . Adetimle birlikte başlayacam bkalım havuç ve incire inşl kist olmaz yumurta çatlar .

sagol cnaım bu ay yine kafama göre serophene alcam ama doıktora gitcem zaten doktora şimdi gitsem vereceği ilaç yine bu olcak :) sen nasılsın neler yapıyorsun :)

evet rahim duvarını inceltebiliyor,umarım incir kürü kist yapmaz güzel sonuç alırsın..
bana bal,tarçın .çörek otu kürü ve incir havuç kürü pek yaramamıştı o sebeple paylaşmak istedim soğan suyuda bi okadar iyi geldi ama rahim duvarımdada incelme olmuştu bi sonraki ayda normale dönmüştü..ben tüp bebeğe gitmeden bi kür uyguluycam aksilik olmazsa..

günaydın kızlaarrrr 3 gündür gelemedim.. haftasonu kv ler geldi gitti.. badiresiz atlattık şükür sizler ne yaptınız bakalım

bugün benim doğum günüm kelimeler büyüyor ağzımda neden bizim evde hala bebiş yoooookkkkk bebişşş yokkkk

tatlım nasılsın senin ateş de sinyaller veriyo sanki bak bu ay çok tesadüf oldu rezene keep ben çatlamadık diyoduk rezeneyle benim 21.güne keepin 22.güne çekti çizgiyi ff sıra sende canım heycanla bekliyoruz

amin cnaım amin benim eşimdede varıkosel vardı morfolojı%0 dı amelıyat oldu 1,5 sne efalan oluyor geçen sene morfolojı%3 çıkmıstı ama ileri hareketli 0 dı doktrolar aşıalma dedi ama yaptırmadım maddıyattan dolayı şimdi yumurta takıbıyle deniycez 1kaç ay keçiboynuzu pekemzi ve fındık yediiryorum eşime bide nohut ayçekirdeği bunlardan çok fayda hem sayı için hem hareket için sende eşine yedir yerse ceviz badem yedir beim eşim ceviz badem yemiyor faydalı bunlar.seropheneyi kafama göre kullandım topikdeki kızşar snaa klomen yaramıyorsa sende serophene dene dediler bend edeniyeyim dedim doktora gtmeyi düşünmüyordum ama burdakı arkadaşlar sagolsunlar çok ısrar ettiler gittim bende bir doktor yumurtla yok dedi 2 gün sonraydı galıba baka doktora gittim 20 mm var dedi sabah çatlatma iğnesi oldum 36 sonra ilişki buayda içevcem yarın adetimin 4 günü haftaya salı kontrole gitcem :)

aaaa doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler nasip olsun inşallah çoluk çocuklarınla eşinle nice nice sağlıklı mutlu senelere

sagol cnaım bu ay yine kafama göre serophene alcam ama doıktora gitcem zaten doktora şimdi gitsem vereceği ilaç yine bu olcak :) sen nasılsın neler yapıyorsun :)

aslında artık iğnelere geçebilirsin ben şükür artık ilaçları sonlandırdım iğnelere geçtim,doktora danışmadan kist varmı yokmu görmeden ilaca sakın başlama
bende 3. aşılamamdanda negatifi aldım 4. için ççarşamba gününe randevum var sonrasıda bir kaç ay dinlenip tüpe gitmek odamı olmadı dondurulmuş odamı olmadı rezerv bitene kadar çabalıycam bak bi ömürlük plan yaptım kendime

canım doğum günün kutlu olsun nice sneelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk veee en önemlisi bebeiş getirsin canım yaş kaç oldu kızzz

nice güzel yıllara cnm..bir dahaki yaşında kucağında evladın olsun inşallah....

bir dahaki dogum gununu bebisinle gecirmen dilegiyle nice mutlu yillar fundacimmmmmmmmmmmmmmmmmm dogum gunun kutlu olsunnnnnnn

sagol canım iğnelere aşılamaya geçeceğim zaman geçmek istiyorum cnaım bu ayda hapla deniyelim bakalım kısmet evet sen baya plan yapmışsın canım inş. gerek kalmadan gelir bebişin sana

tatlım nasılsın senin ateş de sinyaller veriyo sanki bak bu ay çok tesadüf oldu rezene keep ben çatlamadık diyoduk rezeneyle benim 21.güne keepin 22.güne çekti çizgiyi ff sıra sende canım heycanla bekliyoruz

yumurtladınızmı sonunda süperr ben yumurtlamam ki canım beni düşünme ben alışıkım bu duruma napalım

aaaa doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler nasip olsun inşallah çoluk çocuklarınla eşinle nice nice sağlıklı mutlu senelere

amiinnnn inşallah canım sağoll cümlemize

canım doğum günün kutlu olsun nice sneelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk veee en önemlisi bebeiş getirsin canım yaş kaç oldu kızzz

inşallaaahhhhh bi bebiş getirse fena olmaz sahidende yaş tam 30 canım 31 den gün almaya başlıyom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…