Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice seneler...
Hediye gibi gelsin bebişin inşAllahhh

ne güzel artış olmuş gözün aydın o zaman . canım ben eşime keçiboynuzunu kaynatıp içiriyorum . taze taze yapıyorum 2 günde bir dolapta saklıyorum her gün içiyor . sana tavsiyem pekmez değil suyunu içir . pekmezi saraçoğlu da önermiyor . mesela bunun tozu varmış çay yapılıp içilyormuş . Saraşoplu derki işlem görmüş keçiboynuzu ile saf keçiboynuzu arasında fark var bende onun için suyunu hazırlıyorum eşimi bu ayın 15 i gibi tahlilie göndericem zaten sonuç orada çıkar işe yaradı ise . valla bu hapı bende mi alsam acaba :)) bilemedim . ama çatlatma iğnesini nasıl yapacam işte sorun orda doktorada gidemem offfffffffffff . hadi bakalım sen inşl hamiş kalırsın böyle . ama keçiboynuzunu mutlaka dene canım .

tatlım nasılsın senin ateş de sinyaller veriyo sanki bak bu ay çok tesadüf oldu rezene keep ben çatlamadık diyoduk rezeneyle benim 21.güne keepin 22.güne çekti çizgiyi ff sıra sende canım heycanla bekliyoruz

rezene ne ki kızlarrrr . ya bu yumurtlama testleri sadece catladığında mı çalışıyor . çatlamadığında göstermiyor değil mi ?

canım mutlu mutlu seneler sana . inşl sonraki doğum gününe bebeğinle kucağında girersin .

evet genelde prolaktin sorununa iyi geliyor..

Pekii bu soğan küründen daha iyi mi? biliyormusun?
bide bal polen alınca yanına 1 şişe bitmeden (tabii önce Allahın izniyle) hamile kalınılıyormuşş, denenebilinir aslında ama regli zamanı kesinlikle kullanılmaması gerikiyormuş

amin cnaım amin inş. daha gençsin kızz :))

bir dahaki dogum gununu bebisinle gecirmen dilegiyle nice mutlu yillar fundacimmmmmmmmmmmmmmmmmm dogum gunun kutlu olsunnnnnnn

nice güzel yıllara cnm..bir dahaki yaşında kucağında evladın olsun inşallah....

sağolun canlarımmmmm inşallah bu dileklerimiz bu topicteki tüm bekleyenler için olsunnnn every seninde bidaha ki doğum gününde bebişin gelmek üzere olucak son ayın olucak olicim sen adetmi oldun bu arada :26: hayırlısı olsun hakkında canım hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz inşallah

sagol canım bende eşime kaynatmak istiyorum ama içmiyorr pekemzinide zor içiyorr toznu aldım sütle falan karıştırdım ama nafile şimdi pekmezini yiyor buna da şükürrr :) inş. değerleriniz kat kat artmıştır çatlatma iğnesi için yumurta takıbı yaptırman lazım doktor şart canımmm :)

kızlar ben bişey farkettim 2 aydır ateşim 36,2 adet geliyorr :)

evet canim
haziran ayindaki batimda hamile kalmis olsaydim dogum gunumde dogacakti bebis demistim
cok sukur ertesi ay kaldim ve mayis 3 de gorunse belki nisan ayinda gelir bebisheyecanli zamanlar olacak benim icin

amin cnaım amin inş. daha gençsin kızz :))

gencim ama çıtır değilim artık kıtır oldum

canım mutlu mutlu seneler sana . inşl sonraki doğum gününe bebeğinle kucağında girersin .

sağol canımm inşallah

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice seneler...
Hediye gibi gelsin bebişin inşAllahhh

sağoll canım teşekkürlerrr aminnn inşallahhh

rezene ne ki kızlarrrr . ya bu yumurtlama testleri sadece catladığında mı çalışıyor . çatlamadığında göstermiyor değil mi ?

.

ovulasyon testlerine gelince çatlamada salgılanan lh hormonunu ölçüyor normalde idrarda bulunan lh hormonundan ötürü bir çok gün çift çizgi görüyosun ama pozitif sayılabilmesi için test çizgisiyle kontrol çizgisinin eşit hatta test çizgisinin daha koyu olması gerekiyor çatlama yoksa zaten hep silik gösteriri ikinciyi çizgiyi umarım açıklayıcı olmuştur

funndooosssumm
dogum gunun kutlu olsunnnn
nıce mutlu seneleree ınsallaaah bebegın seneye kucagında olsunnnn

funndooosssumm
dogum gunun kutlu olsunnnn
nıce mutlu seneleree ınsallaaah bebegın seneye kucagında olsunnnn

sağoll canımmm inşallahhh topicteki tüm hamişlere bu duayı ettirmiş oldum seneye gelir heralde artıkın

canım biz nelere katlanıyoruz şu erkeklerin gereksiz yere nazlanmaları yok mu sinir oluyorum . benim kocamda içmem falan dedi pekmezini yiyiorum yeter dedi ama ben bebeğimi kaybettikten sonra aşırı sinirli biri oldum çıktım bir gün pekmez kavanozounu attım kırdım yeter dedim ben neler çektim senin yaptığın naza caza bak . sen istemiyorsan ben hiç istemem dedim küstüm konuşmadım . baktım ertesi akşam keçiboynuzunu kendisi almış getirmiş kusarım bak sevmezsem diyor hiç bişe yapamazsın içeceksin dedim . şimdi alıştı her gece yatmadan kendisi gidip içiyor inşl senin ki de bu kadar kolay alışır canım kendiliğinden ister .

rezene burdaki bi arkadaşımızın nicki yani burda kullandığı takma ad tatlım

ya ben de dedim yeni bir şey mi ki bu hay Allah kendi kendime gülüyorum rezillik DDDD

canım eğer yumurtladığın zamanı gösteriyor ise süpermiş . ben de takip yapmak istiyorum da emin olamadım . çok saol bilgi için teşekkür ederim canım .

canım biz nelere katlanıyoruz şu erkeklerin gereksiz yere nazlanmaları yok mu sinir oluyorum . benim kocamda içmem falan dedi pekmezini yiyiorum yeter dedi ama ben bebeğimi kaybettikten sonra aşırı sinirli biri oldum çıktım bir gün pekmez kavanozounu attım kırdım yeter dedim ben neler çektim senin yaptığın naza caza bak . sen istemiyorsan ben hiç istemem dedim küstüm konuşmadım . baktım ertesi akşam keçiboynuzunu kendisi almış getirmiş kusarım bak sevmezsem diyor hiç bişe yapamazsın içeceksin dedim . şimdi alıştı her gece yatmadan kendisi gidip içiyor inşl senin ki de bu kadar kolay alışır canım kendiliğinden ister .

ya ben de dedim yeni bir şey mi ki bu hay Allah kendi kendime gülüyorum rezillik DDDD

canım eğer yumurtladığın zamanı gösteriyor ise süpermiş . ben de takip yapmak istiyorum da emin olamadım . çok saol bilgi için teşekkür ederim canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…