günaydın kızlaarrrr3 gündür gelemedim.. haftasonu kv ler geldi gitti.. badiresiz atlattık şükür sizler ne yaptınız bakalım
bugün benim doğum günümkelimeler büyüyor ağzımda neden bizim evde hala bebiş yoooookkkkk bebişşş yokkkk
amin cnaım amin benim eşimdede varıkosel vardı morfolojı%0 dı amelıyat oldu 1,5 sne efalan oluyor geçen sene morfolojı%3 çıkmıstı ama ileri hareketli 0 dı doktrolar aşıalma dedi ama yaptırmadım maddıyattan dolayı şimdi yumurta takıbıyle deniycez 1kaç ay keçiboynuzu pekemzi ve fındık yediiryorum eşime bide nohut ayçekirdeği bunlardan çok fayda hem sayı için hem hareket için sende eşine yedir yerse ceviz badem yedir beim eşim ceviz badem yemiyor faydalı bunlar.seropheneyi kafama göre kullandım topikdeki kızşar snaa klomen yaramıyorsa sende serophene dene dediler bend edeniyeyim dedim doktora gtmeyi düşünmüyordum ama burdakı arkadaşlar sagolsunlar çok ısrar ettiler gittim bende bir doktor yumurtla yok dedi 2 gün sonraydı galıba baka doktora gittim 20 mm var dedi sabah çatlatma iğnesi oldum 36 sonra ilişki buayda içevcem yarın adetimin 4 günü haftaya salı kontrole gitcem :)
tatlım nasılsın senin ateş de sinyaller veriyo sanki bak bu ay çok tesadüf oldu rezene keep ben çatlamadık diyoduk rezeneyle benim 21.güne keepin 22.güne çekti çizgiyi ff sıra sende canım heycanla bekliyoruz
günaydın kızlaarrrr3 gündür gelemedim.. haftasonu kv ler geldi gitti.. badiresiz atlattık şükür sizler ne yaptınız bakalım
bugün benim doğum günümkelimeler büyüyor ağzımda neden bizim evde hala bebiş yoooookkkkk bebişşş yokkkk
evet genelde prolaktin sorununa iyi geliyor..
yumurtladınızmı sonunda süperrben yumurtlamam ki canım beni düşünme ben alışıkım bu duruma napalım
amiinnnn inşallah canım sağollcümlemize
inşallaaahhhhhbi bebiş getirse fena olmaz sahidende yaş tam 30 canım 31 den gün almaya başlıyom artık
bir dahaki dogum gununu bebisinle gecirmen dilegiyle nice mutlu yillar fundacimmmmmmmmmmmmmmmmmmdogum gunun kutlu olsunnnnnnn
nice güzel yıllara cnm..bir dahaki yaşında kucağında evladın olsun inşallah....
ne güzel artış olmuş gözün aydın o zaman . canım ben eşime keçiboynuzunu kaynatıp içiriyorum . taze taze yapıyorum 2 günde bir dolapta saklıyorum her gün içiyor . sana tavsiyem pekmez değil suyunu içir . pekmezi saraçoğlu da önermiyor . mesela bunun tozu varmış çay yapılıp içilyormuş . Saraşoplu derki işlem görmüş keçiboynuzu ile saf keçiboynuzu arasında fark var bende onun için suyunu hazırlıyorum eşimi bu ayın 15 i gibi tahlilie göndericem zaten sonuç orada çıkar işe yaradı ise . valla bu hapı bende mi alsam acaba :)) bilemedim . ama çatlatma iğnesini nasıl yapacam işte sorun ordadoktorada gidemem offfffffffffff . hadi bakalım sen inşl hamiş kalırsın böyle . ama keçiboynuzunu mutlaka dene canım .
rezene ne ki kızlarrrr . ya bu yumurtlama testleri sadece catladığında mı çalışıyor . çatlamadığında göstermiyor değil mi ?
.
sağolun canlarımmmmminşallah bu dileklerimiz bu topicteki tüm bekleyenler için olsunnnn every seninde bidaha ki doğum gününde bebişin gelmek üzere olucak son ayın olucak olicim sen adetmi oldun bu arada :26: hayırlısı olsun hakkında canım hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz inşallah
amin cnaım amin inş. daha gençsin kızz :))
canım mutlu mutlu seneler sana . inşl sonraki doğum gününe bebeğinle kucağında girersin .
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice seneler...
Hediye gibi gelsin bebişin inşAllahhh
rezene ne ki kızlarrrr . ya bu yumurtlama testleri sadece catladığında mı çalışıyor . çatlamadığında göstermiyor değil mi ?
.
gencim ama çıtır değilim artıkkıtır oldum
sağol canımm inşallah
sağoll canım teşekkürlerrr aminnn inşallahhh
funndooosssumm
dogum gunun kutlu olsunnnn
nıce mutlu seneleree ınsallaaah bebegın seneye kucagında olsunnnn
sağoll canımmm inşallahhhtopicteki tüm hamişlere bu duayı ettirmiş oldum seneye gelir heralde artıkın
vay kurnaza bak sen heleinşallah tatlım inşallah seneye minnoşunla kutlarsın doğum günü hemen gelsin inş bebeğin
sagol canım bende eşime kaynatmak istiyorum ama içmiyorr pekemzinide zor içiyorr toznu aldım sütle falan karıştırdım ama nafile şimdi pekmezini yiyor buna da şükürrr :) inş. değerleriniz kat kat artmıştır çatlatma iğnesi için yumurta takıbı yaptırman lazım doktor şart canımmm :)
rezene burdaki bi arkadaşımızın nicki yani burda kullandığı takma ad tatlım
ovulasyon testlerine gelince çatlamada salgılanan lh hormonunu ölçüyor normalde idrarda bulunan lh hormonundan ötürü bir çok gün çift çizgi görüyosun ama pozitif sayılabilmesi için test çizgisiyle kontrol çizgisinin eşit hatta test çizgisinin daha koyu olması gerekiyor çatlama yoksa zaten hep silik gösteriri ikinciyi çizgiyi umarım açıklayıcı olmuştur
sagol canım bende eşime kaynatmak istiyorum ama içmiyorr pekemzinide zor içiyorr toznu aldım sütle falan karıştırdım ama nafile şimdi pekmezini yiyor buna da şükürrr :) inş. değerleriniz kat kat artmıştır çatlatma iğnesi için yumurta takıbı yaptırman lazım doktor şart canımmm :)
ovulasyon testlerine gelince çatlamada salgılanan lh hormonunu ölçüyor normalde idrarda bulunan lh hormonundan ötürü bir çok gün çift çizgi görüyosun ama pozitif sayılabilmesi için test çizgisiyle kontrol çizgisinin eşit hatta test çizgisinin daha koyu olması gerekiyor çatlama yoksa zaten hep silik gösteriri ikinciyi çizgiyi umarım açıklayıcı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?