ya ben de dedim yeni bir şey mi ki buhay Allah kendi kendime gülüyorum rezillik DDDD
.
fundurtan
fundam öncelıkle sana saglıklı ve huzurlu bır ömur dılıyorum bıtanem
dılerm butun ıstedıklern senınle olur. ılk sırada bebegın olsun ınsallah bıtanem.
Selam Nasılsınız kızlar muhabbetin ortasından daldım yer varmı banada aranızda
canım rezene bitkisi de var çayı yapılır bu arada
canım biz nelere katlanıyoruz şu erkeklerin gereksiz yere nazlanmaları yok mu sinir oluyorum . benim kocamda içmem falan dedi pekmezini yiyiorum yeter dedi ama ben bebeğimi kaybettikten sonra aşırı sinirli biri oldum çıktımbir gün pekmez kavanozounu attım kırdım yeter dedim ben neler çektim senin yaptığın naza caza bak . sen istemiyorsan ben hiç istemem dedim küstüm konuşmadım . baktım ertesi akşam keçiboynuzunu kendisi almış getirmiş kusarım bak sevmezsem diyor hiç bişe yapamazsın içeceksin dedim . şimdi alıştı her gece yatmadan kendisi gidip içiyor inşl senin ki de bu kadar kolay alışır canım kendiliğinden ister .
ya ben de dedim yeni bir şey mi ki buhay Allah kendi kendime gülüyorum rezillik DDDD
canım eğer yumurtladığın zamanı gösteriyor ise süpermiş . ben de takip yapmak istiyorum da emin olamadım . çok saol bilgi için teşekkür ederim canım .
iyi yapmışsın cnaım korkmuş senden :) darısı benim başımaa
hadi artık halaya ihtiyacımız var . . . . :))
ne zor bizim işimiz yahu . bir arkadaşım var gününü falanı takip etmez kızın 3 gebeliği oldu 3 ü de ilk denemesinde tuttu :) biri kimyasaldı düştü ama 2 evladı Var Allah bağışlasın nasıl bir sistemse bir kez korunmasın hamiş kalıyor :)
ne zor bizim işimiz yahu . bir arkadaşım var gününü falanı takip etmez kızın 3 gebeliği oldu 3 ü de ilk denemesinde tuttu :) biri kimyasaldı düştü ama 2 evladı Var Allah bağışlasın nasıl bir sistemse bir kez korunmasın hamiş kalıyor :)
evet var oyleleri :))
oyh maşallah bizde hamiş kalcaz inşallah kızlar meraklanmayın ne derler öylelerine ceketini atsa üstüne hamile kalıyor diye :) senin arkadaş da onlardan sanırım Rabbim bize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eyle inşallah (amin)
canım senin tedavi ile mi oldu ?
Canım hadi inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bizde böyle kalırız inşl .
fundurtan
fundam öncelıkle sana saglıklı ve huzurlu bır ömur dılıyorum bıtanem
dılerm butun ıstedıklern senınle olur. ılk sırada bebegın olsun ınsallah bıtanem.
hepberaber
deryam tunamıza masallah canım. cok sevındım ıkınızınde saglıgının bu kadar guzel olmasına.
allahım saglıkla kucagına aldırsın ıns.
bebişimolsun
ayy caım benım bebişler şimdi göbüsünde sana tutunmaya calısıyorlar dımı:)
hayırlısı olsun canım benım. allahım emeklerını bosa cıkartmasın ınsallah.
canlarım çok çok teşekkür ederim sizleresağol canım cümlemizin inşallahhderyanın tunasına ne oldu ne haberler var ben kaç gündür giremedim de :26:
oo kıyamam topiğin mutlu anne adayı, üzmesin bakalım seni eşinGünaydınnn
Bende bu haftaya mutsuz başladım, gece ağlayarak uyuyakalmışım, şimdi japon balığı gibiyim açamıyorum gözleri
Hamilelik hormonları tavan yapmaya başladı bende, eşimle ufak bir kavga yaptık-aslına bakarsanız büyütülecek birşey yok çok şükür- ama sinek küçük mide bulandırır mantığıyla patladım bende
Neysee...sizlereee çoookk çooookkk güzel bir hafta ve ay diliyorumBebişlerinizin göbişinize konması ümidiyle
yeni döngün hayırlı olsun canımgünaydın kızlar hepinize iyi haftalar c.tesi adet oldum ben :) yeni döngüm hayırlı olsun buay yumurta takıbım var
nice yıllara canııımgünaydın kızlaarrrr3 gündür gelemedim.. haftasonu kv ler geldi gitti.. badiresiz atlattık şükür sizler ne yaptınız bakalım
bugün benim doğum günümkelimeler büyüyor ağzımda neden bizim evde hala bebiş yoooookkkkk bebişşş yokkkk
hoş geldinSelam Nasılsınız kızlar muhabbetin ortasından daldım yer varmı banada aranızda
kızz sabah girmedin bakıp duruyom ne zaman gireceksin diye nasılsın herşey yolunda dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?