Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fundurtan
fundam öncelıkle sana saglıklı ve huzurlu bır ömur dılıyorum bıtanem
dılerm butun ıstedıklern senınle olur. ılk sırada bebegın olsun ınsallah bıtanem.

hepberaber
deryam tunamıza masallah canım. cok sevındım ıkınızınde saglıgının bu kadar guzel olmasına.
allahım saglıkla kucagına aldırsın ıns.

bebişimolsun
ayy caım benım bebişler şimdi göbüsünde sana tutunmaya calısıyorlar dımı:)
hayırlısı olsun canım benım. allahım emeklerını bosa cıkartmasın ınsallah.

fundurtan
fundam öncelıkle sana saglıklı ve huzurlu bır ömur dılıyorum bıtanem
dılerm butun ıstedıklern senınle olur. ılk sırada bebegın olsun ınsallah bıtanem.

sağol canım cümlemizin inşallahh deryanın tunasına ne oldu ne haberler var ben kaç gündür giremedim de :26:

Selam Nasılsınız kızlar muhabbetin ortasından daldım yer varmı banada aranızda

Hoş Geldin şekerim bulabildin burayı burada muhabbet koyu takılalım burada

canım rezene bitkisi de var çayı yapılır bu arada

canım onu biliyorum da ben konunun içinde rezeneyi duyunca yeni bir şey sandım atladım heyecan yaptım bir an

iyi yapmışsın cnaım korkmuş senden :) darısı benim başımaa

hadi artık halaya ihtiyacımız var . . . . :))

ne zor bizim işimiz yahu . bir arkadaşım var gününü falanı takip etmez kızın 3 gebeliği oldu 3 ü de ilk denemesinde tuttu :) biri kimyasaldı düştü ama 2 evladı Var Allah bağışlasın nasıl bir sistemse bir kez korunmasın hamiş kalıyor :)

oyh maşallah bizde hamiş kalcaz inşallah kızlar meraklanmayın ne derler öylelerine ceketini atsa üstüne hamile kalıyor diye :) senin arkadaş da onlardan sanırım Rabbim bize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eyle inşallah (amin)

evet var oyleleri :))

canım senin tedavi ile mi oldu ?

Canım hadi inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bizde böyle kalırız inşl .

sağol canım cümlemizin inşallahh deryanın tunasına ne oldu ne haberler var ben kaç gündür giremedim de :26:
canlarım çok çok teşekkür ederim sizlere
Rabbim hepinize göstersin bugünlerii
Fundacım öncelikle mutlu yıllar
Tuna oğlum Tuna boylum çok şükür sağlıklıymış detaylı ultrasona girmiştik bir sorun çıkmadı Allah'a şükür
Rabbimden dilerin ki kucağıma da böyle sağlıklı almayı nasip etsin

kızz sabah girmedin bakıp duruyom ne zaman gireceksin diye nasılsın herşey yolunda dimi

içimden bir ses güzel haberler alcaz diyo tablona baktım girmişsin değerleri maşallah çok güzel hep böyle gider umarım

oo kıyamam topiğin mutlu anne adayı, üzmesin bakalım seni eşin gerçi dediğin gibi hormonlardandır sen onu üzmüşsündür büyük ihtimalle

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar c.tesi adet oldum ben :) yeni döngüm hayırlı olsun buay yumurta takıbım var
yeni döngün hayırlı olsun canım

nice yıllara canııım

Selam Nasılsınız kızlar muhabbetin ortasından daldım yer varmı banada aranızda
hoş geldin

kızz sabah girmedin bakıp duruyom ne zaman gireceksin diye nasılsın herşey yolunda dimi
yolunda canım,sağol, arkadaşın kızı hastalandı çok fena, onunla uğraştık sonra da iş güç anca..senin de çizgin çekilmiş spermler kimi zaman bir hafta yaşayabiliyormuş. Bilmem ki umutlanmak daha mı iyi
Kızlar ben tüm zamanların en tutarlı ateşini görüyorum günlerdir aynı, acaba dedim ateşölçerde mi sorun var, eşime fln ölçtürdüm yok bir sorun :44:şu adet iki üç gün daha idare ederse beni, ekim ayının yumurtlama zamanını kaçırmam (tabi yumurtlarsam). Ama nedense içimden bir ses ekimde yumiş olacak diyor..

canım 10 dakika geçmediği için mesaj atamıyorum
burdan yazayım dedim
eğer 21.gün çatladıysan o arada bir günde olması bile yeterli
şöyle diyim sana
ben 20.gün çatlamıştım 19. ve 22. günde ilişki vardı
hangisi tuttu bilmiyorum ama oldu işte
dediğim gibi bir gün bile yeter sana
inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…