Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
içimden bir ses güzel haberler alcaz diyo tablona baktım girmişsin değerleri maşallah çok güzel hep böyle gider umarım
canım benim, kalbin temiz kalbinden geçenleri söylüyorsun..ben bu ay yumurtlayabilen arkadaşlardan daha ümitliyim kendimden daha ziyade ama keçiboynuzu özü aldım kendime, yumurta oluşmasına yardım ediyormuş. Ekimden ümitliyim, yumiş gelecek belki bebiş de gelir

canım araştırmışsın ama arada bi yanlış anlama da var.buna sadece söylediğin enfeksiyonlar sebep olmuyor zira benim kocam halt yemez!daha önce bahsetmistim hcg çekildi,ovu yapıldı ve transfer.bunlar esnasında ki enfeksiyonlarda neden olabiliyomus.yada çocukluğunda geçirdiğin bi enfeksiyon bile olabiliyomus.tam olarak su sebepten demem mümkün değil dedi doktor.ve ilk yaptıklarındada zaten tek taraflı varmıs.simdi 2 taraflı olmus..2. gittiğim doktorun söylediğine göre ilkinde önce ameliyat sonra tüp yapsalarmıs hem bi tüpüm kurtulurmus hemde basarı sansım artarmıs.merkez seçimi çok önemli bu durumlarda.iyice araştıradan bi an öce olsun diye atlamamak lazımmış.öğrendim ama geç oldu.

oo kıyamam topiğin mutlu anne adayı, üzmesin bakalım seni eşin gerçi dediğin gibi hormonlardandır sen onu üzmüşsündür büyük ihtimalle

Bizde durumlar farklı canım, eşim hamile sendromuna girdi kendini hamile sanıyor sanırım Aşermeler, kaprisler, sinir stresler hep bunda..Banada anca duygusallık kalıyor onada oturup ağlıyorum işte ama artık alıştım ben, şimdi eve gidip bir koca avutacağım

Senin ateş tablonda tütütütüütütütü Dualarım kabul oluyorrr sanırım Neysee bu sefer içimde tutayım

hımm empati düzeyi yüksek bir eşin var sanırım (bkz couvade sendromu) Allah kolaylık versin, benimkinden de bekliyorum öyle şeyler bakalım hele bir hamile kalayım da

mısafır trafıgım full gene:))
bu arada 10 gun den sınra sehır dısına cıkıyorum esımlee net de buyuk ıhtımal olmaz yenı tel alırsam telden gırerım belkı ama oda olmazda avea koy de cekmıyor bır plan ankaraya gıtme planımız vr esımın ablası ve benımablama zıyarete kısmet gercı taa abyaramdan sonra evımıze gelecegızz ee esım koy hastasıı 1 ayda raporluu yandımben bu ay pek ates takıbı ve ılıskı dusenım olmaz sanırım regl 10 gunden sonra baslarım olcmeye olurmu?? sızce regl donemınde olcmek ıstemıyorumdaaa olurmu sızceee

Kızlar veee girdik ekim ayına...İlk mesaj benden..İnşallah bu ay hepimize güzel, hayırlı haberler getirir.
haydı hayırlısı keepp cım cnm ınsl..öle olur enn kısmetlısınden
Hayıt otunu duyan yada uygulayan var mı arkadaşlar?
Sebebsiz infertilitede hamile kalma oranını yükselten bir bitkiymiş :44:

canım bende tohumunu almıstım ama çalıştığım için zor oluyor diyee hapa döndüm bitkisel zaten eczaneden alabılıyorsun agnuscaston de verirler 9,75tl fiyatı :) bende çok işe yaradı valla
ben suyunu almıstım 1 ay kdr kullandım bende alsam olurmu hayıt hapını hemen mı baslayım suresı nasıll bılgınız varmııı regl 3 .gunundeyımdee cunku benımkıde sebebsız ınfertılıtee

kırmızlar gelmiş tatlım yeni döngün hayırlı olsun bebişli olsun inşallah
sagol cnmm 3.gundeyım full oluyorum hemdee cok asırı oluyorum yaa:18:
hayırlı bebeıslı yasların olsun fundacımm uzulme bu gunlerı gulerek hatırlıyacagız ınslll
haydı canımm olmak var donmek yokk!!!!!tıp gelıstı umudumuzu hıcc bır zaman kaybetmeyecegız ınsll tamam mııı????????

ArkAdaslar merhaba, beni hatirlayan var mi bilmiyorum ama ben sayfaniza girip sık sık takip ediyorum sizi. Adetime 1-2 gun var, oncmd adli test aldim ve 4 saat idrarimi tutup yaptim ve 2-3 dk icinde pempe silik bir cizgi cikti, ciplak gozle rahatlikla gorinen ama epey silik.. Bu markayi bilen var mi? Progestan hap kullandigim icin ates de olcmemistim..

suzancım kolay gelsin sana, gez gel canım. Döngünün 10.gününden itibaren ölçsen olur. Adet dönemi ölçmek zorunlu değil

gebelik testlerinde silik olması fark etmiyor, tebrikler canım hamilesin. Zaten adete 1-2 gün kala silik çıkar. Kana gidip değerine baktır istersen. Değerin iki güne bir ikiye katlanması gerek kanda

yarin kana git istersen canim
ya da iki gun sonra sabah idrarinla yine dene koyulasiyor mu cizgi
tebrik ederim simdiden

everymaşallah canım ne güzel bebiş büyüyor ne ara 10 hafta oldu bu kuzucuk, şurada 12'ye bişeycik kalmamış

hadi bakalım beni yine strese soktu bu dpolar

hoşgeldin
gözüm seni aradı hep
doğum günün kutlu olsun

ya ben de dedim yeni bir şey mi ki bu hay Allah kendi kendime gülüyorum rezillik DDDD

merhaba
tanışalım ben rezene
çok güldüm ya
rezene çayı gebelikle alakası yok ama umarım birgün bebeklerimiz olursa onların gazına iyi geliyor

sizin içinizden de bir ses geliyormu ya sanki aranızdan biri hamileymiş gb bana öledoğuyor neden bilmiyorum belki ben de olabilirm ok şaka şaka ben pek umutlu değilim ama ne bilyim sanki üçünüzden biri hamileymiş gb inşallah öyle olur halayınızı çekeriz inşallah

inşallah dördümüz de oluruz katmerli halay olur

tatlım tebrik ederim hamilesin everynin dediği gb ister kana git istersen bikaç kez daha dene idrar testini silik de olsa test pozitif demek halayını da çekelim :)

canlarım annemdeyım telden gırebılıyorum
pıtpıtlarımızı duyduk allahıma sonsuz sukurler olsun
dr hersey cok guzel dedı hıcbı sorun yok
ruyada gıbıyım hala aglamaklı oldum bambaska bı duyguymus bu
rabbım tez vakıtte hepınıze yasatsın ınslah
ve rabbım kucagımıza almamızıda nasıp etsın tum dualarım bunun ıcın
yarın detayları anlatırım ayrıntılı konusuruz
hepınızı sevıyorum cok opuyorum

ya nasıl bısey bu ates olcmek cevremde cok tanıdıgım var belkı umıt olur... olcuyorsun aynı saatte yukselırse çalısmamı yapman lazım? yoksa regly oluyosun demek mı onu anlamadım... ALLAH hepımızın yardımcısı olsun ne derdımız varsa

ben hamileyim. öle hissediorum. adet gününe kadar böle hissetmeye devam. geçen ayda bebeğim karnımdan seslenmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…